Чи все можна купити за гроші? гроші у нашому житті
Відправлено 26 березень 2009 - 22:47
Хтось каже, що за гроші зараз можна купити все. Інші заперечують, бо вважають, що є в цьому житті те, що не купиш за всі гроші світу.
Невже гроші займають найголовніше місце у нашому житті?
Відправлено 26 березень 2009 - 23:28
Відправлено 26 березень 2009 - 23:38
Думаю, що здоров"я, щаст"я, повагу, любов, розуміння і ще багато чого іншого купити за гроші просто не можливо. Як у притчі про блудного сина: поки були у нього гроші- то були і друзі і жінки, закінчилися гроші- то не стало тих товаришів, а батько пробачив і прийняв назад- його любов була безцінна та безкорисна.

Щастя бути мамою...
Відправлено 26 березень 2009 - 23:42
К сожалению, у нас страна взяточников. Коррупция процветает ужасающе. Мало того, она уже вошла в норму.
Вот например, мы обсуждаем, сколько какому доктору заплатить за роды. И считаем это нормой.
Мне кажется, что даже введи платную медицину, все равно народ будет давать на лапу.
За деньги много чего можно купить, особенно когда их много. Но вот душевного спокойствия и мира с самим собой нет. Здоровья не купишь.
Відправлено 30 березень 2009 - 07:52
От уявіть, зараз, коли не все можна за гроші купити - їх постійно не вистачає, а коли можна було б все купити - то ми би були вдвічі біднішими. Дуже би вже багато речей було, які б ми не змогли купити.
Добре, що ще не все в цьому світі продається!

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 30 березень 2009 - 08:23
tusij (26.3.2009, 23:42) писав:
К сожалению, у нас страна взяточников. Коррупция процветает ужасающе. Мало того, она уже вошла в норму.
Вот например, мы обсуждаем, сколько какому доктору заплатить за роды. И считаем это нормой.
Мне кажется, что даже введи платную медицину, все равно народ будет давать на лапу.
Цитата
З цими словами повністю погоджуюсь. Серед дуже багатих і знаменитих людей мало щасливих,з душевним спокоєм людей. Про це можна судити вже тільки з кількості самогубств серед них.А скільки багатих стають алкоголіками або наркоманами.
Відправлено 30 березень 2009 - 09:23
Відправлено 30 березень 2009 - 10:16
На мою думку,щастя-це ваше внутрішнє сприйняття світу і себе.Матеріальні блага-то добре,але вони не несуть абсолютного щастя.
В мене є подруга,яка в студенські роки шукала собі багатого чоловіка і таки його знайшла.Живуть в достатку,чоловік всім забезпечує,в них двоє дітей школярів.Але вона не щаслива,бо чоловіка вона не любила,а зараз він став їй зовсім противним.Шукає роботу,бо хоче себе в чомусь реалізувати,можливість не працювати її вже зосвім не радує.І взагалі у неї депресія напевно років вже п"ять.
Відправлено 30 березень 2009 - 19:50
Справді, гроші НЕ головне тоді, коли вони є.Проте коли їх немає,постійно катастрофічно не вистачає-нічого не в радість.Коли не можеш дати корисної люгуміни своїй дитині, коли не можеш купити їй зайву іграшку, коли сама не маєш жодної можливості потішити себе маленькими дурничками....
Та що дурнички, коли ти ліки не маєш за що купити.....
Я вважаю, що гроші- це величезна і головне невід"ємна складова щастя, бо не уявляю собі щастя в злиднях.Хіба ж це щастя ? :(

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 30 березень 2009 - 20:41
А коли цих клятих грошей нема, то зачасту в сім*ях починаються постійн сварки, дорікання, гризня... а коли все ж вони з*являються, то все як рукою знімає, все припиняється ... свого роду купляємо повагу, взаєморозуміння, т.д..... ІМХО
Відправлено 30 березень 2009 - 21:53
Правда, за гроші здоров"я не купиш, але і без них дуже-дуже важко!!!!!!
Відправлено 31 березень 2009 - 15:11
tusij (27.3.2009, 0:42) писав:
tusij, це просто особисто Ви така людина,що,якби мали мільйони,то не мали б душевного спокою і миру в душі,бо завжди пам"ятали про тих,хто нічого не має і страшенно нуждається
Відправлено 31 березень 2009 - 19:03
Відправлено 31 березень 2009 - 23:06
Я тут з Вами не погоджуюся щодо Рината Ахметова. Так, в нього ззовсім немає таких проблем, як у Вас з нами, але у нього є такі, про які НАМ і не снилося.
Щодо грошей і здоров'я, то скажу, що краще мати друге.... у мене знайома захворіла на дуже рідкісний рак (і в Америці, і клініка спеціалізована тут є), але гроші (навіть яких в неї немає) їй мало щастя купують...
Але не дурний вигадав, що коли ми щось маємо, то не цінуємо, а втрачаємо - сумуємо. саме такий вираз, як на мене, дуже вдало підходить до поняття про гроші і про здоровя.
Шануймося!
Відправлено 31 березень 2009 - 23:14
Parybok (1.4.2009, 0:06) писав:
Я тут з Вами не погоджуюся щодо Рината Ахметова. Так, в нього ззовсім немає таких проблем, як у Вас з нами, але у нього є такі, про які НАМ і не снилося.
Згодна, мабуть головна проблема - голову берегти,щоб ніякий кілер не поцілив,бо щодо іншого - він же має бухгалтерів,управителів,менеджерів і т.д. і т.п. - тож нехай у них голови болять...
Відправлено 31 березень 2009 - 23:17
Здоров"я,(коли зле), ніде не купиш, скільки б грошей не мав. Та з іншого боку - як нема грошей на то, що за них можна і треба купити, то про яке здоров"я і душевний спокій може йти мова.
Відправлено 31 березень 2009 - 23:24
Відправлено 01 квітень 2009 - 00:12
Гроші - це ж не тільки достаток, це ще й велика праця. Я дуже поважаю людей, у яких є гроші, бо знаю, що вони так працювали як ніхто. Маю кілька знайомих, які в студентські роки ночами не спали, за будь-яку роботу хваталися, які потім працювали по 12 год в добу, вдосконалюючись, чогось навчаючись, допускали помилки, падали, вставали. Бо не було кому допомогти, а зараз досягли успіху, мають достаток. Гроші - це праця і відповідальність.
Відправлено 08 листопад 2009 - 19:52

Красавицы могут всё
Красавиц счастливей нет
Они никогда не плачут
У них не бывает бед (В.Меладзе)
Відправлено 08 листопад 2009 - 20:16
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Звичайно що за гроші все не купиш, здоров'я особливо. Але для всіх нас день зарплати не такий вже й звичайний ;) , хіба не так? Хіба це не є кусочок нашого буденного щастя?

Допомога