Відправлено 26 квітень 2009 - 12:52
мягенька, а у вас там просто район мелроуз справжній, дивіться, а то якась оксана байрак ненароком забреде на "Малечу" і зішкрябає вашу історію для свого чергового фільму :D А якщо чесно, такі стосунки ніколи щирими не будуть, все одно в кожного буде прихований камінь за пазухою, і найправдоподібніше виглядає ситуація, коли колишні "супруги" просто не спілкуються або спілкуються по мінімуму, якщо в них залишилося щось спільне, яке не можна поділити: дитина, бізнес, робота тощо. Дууууже рідко трапляються випадки, коли колишня і теперішня дружини є кращими подругами, та й то, мені здається, то нещиро. Ви, мабуть, настільки добра людина, або настільки кохаєте свого чоловіка, що можете спокійно спілкуватися з його колишньою, а тим більше, жаліти її, мов, не люблячи жила, настраждалася.
У мене немає такого досвіду, зате моя подруга має його, як то кажуть, "с лихвой". Вона - третя дружина, від попередніх шлюбів у її чоловіка син 18 років і дочка 8 років. У неї це перший шлюб. З першою дружиною в них стосунки ніякі, взагалі байдужі одна до одної, з сином хороші стосунки, він їй навіть розповідає про своїх дівчат, просить поради інколи. А от друга дружина - то ще подаруночок. Скидає на кожні вихідні, свята, канікули дівчинку на них, вона постійно вдягнута в якісь ганчірки, замизьгана, не мита. А ще настроєна проти моєї подруги. Кожні вихідні майже один день іде на те, щоб порозумітися із цією дитиною, бо моя подруга дуже хороша людина, її не любити не можливо. Та друга колишня постійно телефонує дочці і доводить її до сліз, бо дівчинка намагається вигородити мою подругу, каже, мамо, вона хороша, вона зі мною грається і т.д., а та їй грубить і каже, що можеш не вертатися, коли тобі краще з нею, ніж рідною мамою. Чоловік моєї подруги повністю оплачує навчання дочки, її харчування, одяг, розваги, все-все-все, і я вважаю, що це так і має бути, бо він справжній батько. Багато з нею проводить часу. А його колишню, мабуть, це дратує. ОДним словом, жаба ще та.
А по себе скажу, що була б дуже рада, якби моєму поки ще не екс, але в перспективі все-таки екс, чоловікові трапилася якась дівчина чи жінка, віддала б з усіма потрохами, ще й спасибі б сказала, але, мабуть, я така одна дурна, що таке "багатство" клюнула. :D Одним словом, не з моїм щастям.