Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Колишня дружина. Ворог чи подруга? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Колишня дружина. Ворог чи подруга? Про відносини з колишніми дружинами Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Анабель 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 25 березень 2009 - 13:58

Переглянула і не знайшла такої темки, тому давайте обговоримо
Чи може колишня дружина Вашого благовірного бути подругою чи все ж вона ворог?
Почну з себе. Я виконую в цій ситуації аж дві ролі. Я з одного боку колишня дружина :pardon: а з іншого боку мій чоловік теперішній також мав шлюб до мене. Палка з двох кінців....... Про свою колишню дружину мій чоловік НІКОЛИ при мені не згадує.Хіба хтось із знайомих може сказати що бачив його колишню. То тоді він розпитує в них як вона що казала як виглядає. Чесно кажучи мене це зовсім не зачіпає. Адже все ж він колись з нею жив! І навіть якщо то було 10 років тому! А можливо мені пощастило бо вони розбіглись невстигши обзавестись дітьми...
А от теперішню дружину колишнього чоловіка признаюсь чесно я недолюблюю. Вона нашої сімї не розбивала, але мені доводилось з нею розмовляти по телефону. Я звонила до колишнього щоб попросити його щоб дав дозвіл на виїзд за кордон сина і вона трубку взяла.Просто попросила до телефону, а він казав що б я більш на домашній не звонила до них бо дружина дратується його..... :15_1_55: А сам до нас на домашній визвонює з малим поговорити - то що мого теперішнього чоловіка це не дратує?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   varvara 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 березень 2009 - 14:18

на мою думку не подруга це точно. хоча вона не має бути обовязково й ворогом. я в друге заміжня, у теперішнього чоловіка до того дітей не було, тому з колишньою дружиною він спілкувався після розлучення дуже мало (хоча чесно скажу, мене дратували її дзвінки до нас додому, але я мовчала як партизанка, чекала терпляче свого....). Дочекалася, що те спілкування зійшло на нєт. У мого колишнього чоловіка було декілька сожитєльніц, причлму по розмовах дочки, я зрозуміла, що тітки більш-менш порядні. Мене вони не турбували і особисто з ними я не спілкувалася, але їхнє намагання "приласкати" мою дочку, коли вона їздила в гості до батька, НУ ДУЖЕ БІСИЛИ!!! Що їм за діло було до моєї дочки, - я не знаю, в них є свої діти. Хоча скоріше за все їм ніякого діла , як до людини, до неї не було, а таким чином вони хотіли перед колишнім випендритися, чи показати товар "ліцом"....не знаю. Врешті-решт вони "повідпадали"...
Ну нова дружина вашого колишнього знала, що в нього є дитина, що він спілкується, то чого вона тепер скавчить. І я б не ставила себе в незручне становище і не думала б зручно їй буде, коли ви подзвоните по ділу чи ні. Я би дзвонила тоді коли треба і куди мені треба. Отака от я-)
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 березень 2009 - 14:19

Анабель все залежить від ситуації, від причини розлучення, від самих людей зрештою. В мене батьки розлучені, і тато одружився другий раз. Так от, розлучилися батьки по своїм власним причинам, а дружину цю тато знайшов аж через 6 років після розлучення з мамою.
Тому в моєму випадку мама і теперішня жінка не вороги, ну але і не друзі. На всяких сімейних забавах зустрічаються,і спокійно одне до одного відносяться.
А якщо наприклад друга жінка розбила сім"ю, то як з нею після такого можна дружити.
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 25 березень 2009 - 15:02

Слава Богу, мій чоловік не має такого багажу, але я навіть з його колишніми дівчатими подружкою ніколи б не стала, тим більше з дружиною. Така дружба-це не для мене.
Але мої батьки і батьки мого чоловіка розлучені, деякі мають нові сім'ї, нових дітей.Час від часу зустрічаються, але не більше. Дружбою там і не пахне.
Якщо немає почуттів один до одного, то можна і дружити, але якщо в серці ще щось залишилось, то старе кохання може відновитись, тому я б ніколи всіх екс не підпускала близько до своєї родини.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наталюсик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 березень 2009 - 01:18

У мене теж спеціального досвіду немає, якщо йдеться про шлюб, бо перший раз заміжня. Але з досвіду в моїх друзів і родині, здається, якщо розійшлись без стороннього втраучання, і ніхто сім"ї не розбив, то які претензії? Якщо нова дружина - це моя коліжанка, що я раніше з нею дружила, то не знаю, утримувала б відносини, бо чого ні? Але якщо чужа жінка, то не наводила б дружби, бо що мене обходить теперішнє життя мого колишнього і навіщо нариватись на неприємні спогади? Правда, якщо з попереднього шлюбу є діти, то варто познайомитись ближче, бо на вихідні і один місяць під час канікул дитина проводить з батьком, а значить і з його теперішньою, тому ліпше знати, що то за штучка.

В моїй родині є прикла, коли колишня дружина весь час овідується, що відбувається у її екс, а також вміє всілякі підступні штучки йому клеїти, щоб настрій попсувати і життя малиною не здавалось - я вважаю, що шкода витрачати на таке життя.

Користувач подумав і додав через 7 хв.:

Перегляд повідомленняАнабель (25.3.2009, 12:58) писав:

А от теперішню дружину колишнього чоловіка признаюсь чесно я недолюблюю. Вона нашої сімї не розбивала, але мені доводилось з нею розмовляти по телефону. Я звонила до колишнього щоб попросити його щоб дав дозвіл на виїзд за кордон сина і вона трубку взяла.Просто попросила до телефону, а він казав що б я більш на домашній не звонила до них бо дружина дратується його..... :girl_devil: А сам до нас на домашній визвонює з малим поговорити - то що мого теперішнього чоловіка це не дратує?

Я б попросила його (екс чоловіка) дати мобільний номер, щоб Ви могли вирішувати проблеми спільної дитини не дратуючи її. Хоча мене дивує її поведінка, бо спільну дитину не можна витерти з минулого так легко як попередній шлюб. Вона, виходячи заміж мала б усвідомлювати, що поєднує своє життя з людиною, яка має дитину і це на все життя, бо теоретично батьки і після розлучення виховують спільних дітей разом принаймні до повноліття. Тому не можна відноситись до цього як до "привіту з минулого", бо це реальність і ще на довго щоденність для її половинки.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мягенька 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 квітень 2009 - 08:55

Я теж друга жінка в чоловіка... З першою вони прожили 7 років.... Дітей немає... чоловік її любив дуже сліпо... вона йому завжди казала, що не кохає його так як він її... виявилось взагалі не кохала((( коли він почав відчувати холод, з'явилась я.... друг сім'ї)))) ніколи не думала що в них були якісь проблеми))) завжди веселі, посміхались.... але то просто так треба було... коли ми почали спілкуватися тісніше, Сергій мені розповів яка в них проблема і це ще більше нас здружило.... ми часто ходили один до одного в гості, проводили разом час (з їхньою сім'єю).... доки не виявилось зради... старої і багаторазової((((( вона любила басиста їхнього гурту (вона була солісткою, а Сергій барабанщиком) та про розлучення вона й думати не хотіла... що ж люди скажуть?... В нього був тоді важкий момент в житті і я його старалася по-всякому підтримати.... нас почало тягнути один до одного... Його дружина це знала, але всерівно не погоджувалася розлучитися.... Типу хай буде так як є.... вона з басистом, а я з Сергієм, але просто без розлучення :crazy: він не знав куди і як... і коли виявилося що я вагітна, все відразу вирішилось... правда заради нас чоловік пожертвував власним гуртом, який створив, який плекав і підіймав біля 10 років... вкладав і гроші і сили... А його просто викинули, сказавши що не зможуть з ним більше грати(((( це для нього була найбільша травма :nyam2: зараз я нормально спілкуюся і з нею і з її майбутнім чоловікам (басистом)... дуже хочу щоб відносини бул такими ж як і до цього всього.... але звісно що вже так не буде(((( та всерівно м з нею передзвонюжмось і чоловік також, але суто по роботі-музиці... запрошували в гості їх, та в них зараз тур по Україні і альбом пишуть... чоловік теж не проти поїхати десь з ними на відпочинок.... ха й би як не було, то вона мені залишиться кращою подругою)))) люблю я її і зовсім не виню що не змогла полюбити і зробити щасливим Сергія, хоча дуже хотіла.. Та й сама настраждалася... важко жити з одним кохаючи іншого((((
My Signature
Зображення

... А посмішка рветься від п'яток і до серця!!!! І хочеться сміятися, бо в мене це вдається!!!... ("ФлайzZza")
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Смугастий Равлик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 26 квітень 2009 - 12:52

мягенька, а у вас там просто район мелроуз справжній, дивіться, а то якась оксана байрак ненароком забреде на "Малечу" і зішкрябає вашу історію для свого чергового фільму :D А якщо чесно, такі стосунки ніколи щирими не будуть, все одно в кожного буде прихований камінь за пазухою, і найправдоподібніше виглядає ситуація, коли колишні "супруги" просто не спілкуються або спілкуються по мінімуму, якщо в них залишилося щось спільне, яке не можна поділити: дитина, бізнес, робота тощо. Дууууже рідко трапляються випадки, коли колишня і теперішня дружини є кращими подругами, та й то, мені здається, то нещиро. Ви, мабуть, настільки добра людина, або настільки кохаєте свого чоловіка, що можете спокійно спілкуватися з його колишньою, а тим більше, жаліти її, мов, не люблячи жила, настраждалася.
У мене немає такого досвіду, зате моя подруга має його, як то кажуть, "с лихвой". Вона - третя дружина, від попередніх шлюбів у її чоловіка син 18 років і дочка 8 років. У неї це перший шлюб. З першою дружиною в них стосунки ніякі, взагалі байдужі одна до одної, з сином хороші стосунки, він їй навіть розповідає про своїх дівчат, просить поради інколи. А от друга дружина - то ще подаруночок. Скидає на кожні вихідні, свята, канікули дівчинку на них, вона постійно вдягнута в якісь ганчірки, замизьгана, не мита. А ще настроєна проти моєї подруги. Кожні вихідні майже один день іде на те, щоб порозумітися із цією дитиною, бо моя подруга дуже хороша людина, її не любити не можливо. Та друга колишня постійно телефонує дочці і доводить її до сліз, бо дівчинка намагається вигородити мою подругу, каже, мамо, вона хороша, вона зі мною грається і т.д., а та їй грубить і каже, що можеш не вертатися, коли тобі краще з нею, ніж рідною мамою. Чоловік моєї подруги повністю оплачує навчання дочки, її харчування, одяг, розваги, все-все-все, і я вважаю, що це так і має бути, бо він справжній батько. Багато з нею проводить часу. А його колишню, мабуть, це дратує. ОДним словом, жаба ще та.
А по себе скажу, що була б дуже рада, якби моєму поки ще не екс, але в перспективі все-таки екс, чоловікові трапилася якась дівчина чи жінка, віддала б з усіма потрохами, ще й спасибі б сказала, але, мабуть, я така одна дурна, що таке "багатство" клюнула. :D Одним словом, не з моїм щастям.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   RoksanaVW 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 квітень 2009 - 10:26

мягенька, Дааа оце історія....:))) захопилася поки читала...А Ви ....молодець...якщо у Вас таке до неї відношення....аже насправді мало кому вдається зберегти такі гарні стосунки із колишніми своїх чоловіків...і навіть Ваш чоловік молдець...адже теж не має образ на неї...хоч і через неї він втратив свою групу, я вже навіть не кажу що жив із нею у шлюбі не маючи від неї кохання...
От я для прикладу навіть на фото колишної дівчини (не те що екс. дружини) свого чоловіка не можу дивитися....не те що в живу її побачити.....уххх жах....
П.С. А як раніше звався гурт Вашого чоловіка, і він надалі так називається?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Hopy 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 квітень 2009 - 21:56

а на мою думку, це виключно залежить від особистості, як вона сприймає Вас а Ви її, і в яких стосунках вони перебували після розлучення. Адже є ячскраві приклади абсолюних протилежностій від заклятих друзів :) то найближчих ворогів :clapping:
My Signature
Зображення

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 квітень 2009 - 10:41

Перегляд повідомленняRoksanaVW (27.4.2009, 11:26) писав:

мягенька, Дааа оце історія....)) захопилася поки читала...А Ви ....молодець...якщо у Вас таке до неї відношення....аже насправді мало кому вдається зберегти такі гарні стосунки із колишніми своїх чоловіків...і навіть Ваш чоловік молдець...адже теж не має образ на неї...хоч і через неї він втратив свою групу, я вже навіть не кажу що жив із нею у шлюбі не маючи від неї кохання...
От я для прикладу навіть на фото колишної дівчини (не те що екс. дружини) свого чоловіка не можу дивитися....не те що в живу її побачити.....уххх жах....
П.С. А як раніше звався гурт Вашого чоловіка, і він надалі так називається?

насправді вона досить непогана людина... відкрита, щира.... просто не зклалося... думала з часом покохає... не змогла.... і не брехала... казала так як є... просто чоловік її на стільки любив, що не звертав уваги на її слова... а відчувши мою любов зрозумів як це-не лише віддавати, а й отримувати... і тоді постало питання як бути далі... стиль гурту - християнський хард-кор, тому навряд вам назва щось скаже. це досить важка музика для окремої категорії людей, яку сприймає не кожен... але навіть після зміни барабанщика (доречі ним став учень з барабанів, мого чоловіка) я продовжую любити їхню музику...хоча вона спрямована на невеликие коло слухачів, та любові прихильників заслуговує...
незнаю... мені казали що я надто добра людина... просто під ча тієї історії я й з нею багато спілкувалась і бачила її очі, коли вона казала, що якщо вони вже одружилися, то це назавжди і вона повинна жити з тим кого вибрала.... не важливо чи легко чи важко... типу "бачили очі що брали..." тому і її шкода... адже сама надіялась що все буде добре...
П.С. Вона сама не місцева і тому до розлучення жила з ним (я казала щоб була там доки не знайде квартири).... всі питали чи я не ревную)))) не знаю чому... а до неї не ревнувала.... хоча і спали разом, але я знала що чоловікові секс із нею навіть на думку не спаде... вони просто жили як брат і сестра... хоча майже не спілкувались... Зрада зробила її огидною Сергію... він вже навіть гидився цілувати її, після того як дізнався що вона брала в рот в кращого друга.... то тепер це їхнє інтимне життя і вони хай собі вирішують коли і що.... а ми цим часом вже чекаємо другу дитинку)))))
My Signature
Зображення

... А посмішка рветься від п'яток і до серця!!!! І хочеться сміятися, бо в мене це вдається!!!... ("ФлайzZza")
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   RoksanaVW 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 квітень 2009 - 14:15

мягенька, Ви СИЛЬНА жінка....я "схиляюся" перед Вами...:)
Кожному б таку витримку і доброту....:)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 квітень 2009 - 23:27

Перегляд повідомленняRoksanaVW (28.4.2009, 15:15) писав:

мягенька, Ви СИЛЬНА жінка....я "схиляюся" перед Вами...
Кожному б таку витримку і доброту....

Просто перед тим як звинувачувати варто поставити себе на місце іншого.... просто зрозуміти.... хоча є різні люди і різні випадки...
Варто знати, що коли "колишні" одружувалися, то теж планували жити довго й щасливо і померти в один день... але є обставини і кожен в них частково жертва... я не вірю що колишня любов проходить... залишається слід-однозначно!!! тільки для когось дуже болючий... а хтось продовжує любити... і тоді починає ревнувати до "теперішніх"... це і приводить до конфліктів... і на таких людей не можна ображатися.... їм треба співчувати... бо вони не вміють відпускати і це їх буде "їсти" все життя... а нічого хорошого в цьому немає(((((((
я спокійно реагувала коли його батьки ненароком називали мене її ім'ям.... і навіть коханий після весілля якось назвав випадково.... йому стало дуже не зручно... вибачався... але чого? якщо він з нею прожив 7 років... звик до цього ім'я... я часом друга можу не так назвати... а тут як не як рідне... хоча й колишнє... але спорідненість є... і йому, звісно вона не сприймається як просто друг... але його й не тягне до неї... я це знаю... він не любить про неї говорити (згадувати як було з нею) а я спокійно можу згадувати... дуже цікавить як робила вона, як поступала вона, як реагувала вона.... і не хочу щоб в чоловіка при ї вигляді руки чесалися... це не правильно... але й не правильно коли він хотів би переспати ще разок з нею так...."по приколу"... молодость згадати...
My Signature
Зображення

• 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nemira 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 13 вересень 2009 - 00:39

Я сама колишня дружина. З сім"єю першого чоловіка живемо в одному районі, у них синочок рівно на 2 місяці старший за нашого. Іноді наші прогулянкові маршрути перетинаються і дружина мого колишнього (до їх одруження моя найкраща подруга) таким вовком на мене дивиться, що аж не по собі робиться. Як тільки зустріну, то весь настрій коту під хвіст. Я до неї нейтрально ставлюсь і бажаю колишньому чоловікові в тій сім"ї лише щастя. А от чому така реакція не мене - не розумію. Чим я завинила? Тим, що віддала їй чоловіка? То так неприємно, що не можу передати.

Повідомлення відредаговано Хмельничанка: 13 вересень 2009 - 00:40

My Signature
Спойлер

Будь-яка переміна пов'язана з незручностями, навіть якщо це переміна на краще
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   марусик 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 вересень 2009 - 07:34

Перегляд повідомленняХмельничанка (13.9.2009, 0:39) писав:

Я сама колишня дружина. З сім"єю першого чоловіка живемо в одному районі, у них синочок рівно на 2 місяці старший за нашого. Іноді наші прогулянкові маршрути перетинаються і дружина мого колишнього (до їх одруження моя найкраща подруга) таким вовком на мене дивиться, що аж не по собі робиться. Як тільки зустріну, то весь настрій коту під хвіст. Я до неї нейтрально ставлюсь і бажаю колишньому чоловікові в тій сім"ї лише щастя. А от чому така реакція не мене - не розумію. Чим я завинила? Тим, що віддала їй чоловіка? То так неприємно, що не можу передати.

У мене чимось схожа ситуація. Коли мій перший чоловік знову одружився, його нова дружина відразу вирішила стати моїм ворогомю Притому, що ні разу не бачила мене ( хіба що на фото). Від спільних знайомих не раз чула, як вона поливала мене брудом, казала, що дико мене ненавидить. За що питається? А коли в них народилася доця ( на 3 місяці старша за мого малого), то сказала йому, що як тільки взнає, що він до мене навіть привітався (!!!!), то забере дитину до мами і не дозволить бачитися, а на мене наведе порчу! Але ж я ніколи не намагалася з ним зустрітися, ніколи перша йому не дзвонила ! Я була ініціатором розлучення та і після сама була проти наших зустрічей з колишнім! До того ж я дійсно бажаю їм щастя! Я щаслива із своїм чоловіком і ніколи не захочу повернути першого ( за будь-якиз обставин). Але видно її любов сліпа...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   :)***ОЛІЧКА***:) 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 вересень 2009 - 23:39

Хоча досвіду в мене немає в таких справах і надіюсь не буде. Але вважаю, що колишня дружина - подругою не буде ніколи.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   orestyk 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 вересень 2009 - 08:26

Я теж думаю що дружби не повинно бути між колишніми жінками,адже це завжди спогади про минуле життя,в моєму випадку в чоловіка є дитина від першого шлюбу,і розлучені вони були ще задовго до нашої зустрічі,та коли чоловік давав дозвіл на виїзд за кордон мені було неприємно шо він має зустрітись з колишньою.Ще раніше до нашої зустрічі він спілкувався з дочкою,та коли екс жінка взнала шо в нього є дитина і сім"я то настроїла дочку проти нього ,думаю погана вона людина,адже дочці 20 років ,пройшло 17 років після розлучення а вона досі сама,до речі і на розвід сама подала,а тепер коли бачить шо колишній чоловік щасливий давить українська жаба :36_1_11:
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   -=Чуча=- 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 вересень 2009 - 11:34

Цитата

Анабель 25.3.2009, 14:58
Я виконую в цій ситуації аж дві ролі. Я з одного боку колишня дружина а з іншого боку мій чоловік теперішній також мав шлюб до мене. Палка з двох кінців.......

У мене теж така ситуація. Розлучилаьс зі своїм колишнім чоловіком, коли познайомилась з теперішнім. Колишній чоловік довго неміг мене відпустити, і часто писав мені, дзвонив, розказував про те що живе з дівчиною, що в нього все добре. Думав (як і всі), що я пошкодую і вернусь, але я щиро раділа з нього і тепер радію, що у нього з його новою коханою все добре.
А ось з колишньою мого чоловіка все зовсім по іншому. Вони розійшлись за рік-півтора до нашого знайомства. У них є 5-ти річний син - Діма. Ініціатором розриву був мій чоловік. Несклалося у них, думав що любив, а виявилось ні. Довго нерозходились, бо він все вірив, що сім’я - то так як у них. Все чекав, що з часом щось зміниться, а ставало тільки гірше. Невитримав і пішов. З сином спілкується, я нічого проти не маю. Ми з ним теж подружились. Але негативний вплив на наші стосунки з Дімою має його колишня дружина. Постійно налаштовує його проти нас, мол " У тата тепер є Маша, він тебе більше не любить", частенько від спільних знайомих чула таке. :bye: А коли дізналась, що у нас все добре. Побачили наші фото з відпочинку, відразу почала вимагати більше грошей(бо її нема кому звозити на відпочином) :cray: . І таке в неї частенько буває. Ми коли приїжаємо до чоловікових батьків і там не має малого, то це частенько означає - "хочу поговорити про гроші"... А не так давно мені понаписувала всякої гидоти. І знайомим розказує про мене "глупості" всякі. Що я некрасива, ніяка, сіра миш і т д. :unknw: А бачила вона мене тільки на фото. ;) Заздрить вона, бо досі сама
Тому нормальних стосунків, тобто ніяких стосунків у нас з нею невиходило і невийде. І мені всерівно, вона мене зовсім нехвилює. Переживаю тільки щоб у чоловіка і Діми були нормальні стосунки. Він же ж невинуватий, що у батьків несклалось. Мене на даний момент турбує ще одни момент, я зараз вагітна. І для нас це дуже радісна новина, і я завжди хотіла, щоб Діма подружився зі своїм братиком або сестричкою. Головне щоб його мамі нестукнуло в голову знову настроювати малого проти нас. :sad:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nirvana 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 вересень 2009 - 13:16

Я теж у чоловіка друга дружина. Від першого шлюбу є син, якому вже 13 років. чоловік не спілкується ні з нею, ні з ним, вона сама так захотіла. Вона вже у другому шлюбі давно, має ще двох дітей. Хоча не дуже то щаслива, от недавно зі струсом мозку в лікарні лежала - її чоловік з Днем народження так привітав.Я спочтаку дуже ревнувала, а потім заспокоїлась, вона не дзвонить, не приходить, слава Богу. Був випадок, коли чолвоік розповідав мені, що дуже сильно її кохав , але потім ми зійшлися на думці, що це було не кохання, а просто юнацьке захоплення, яке закінчилось небажаною дитиною.Їм тоді було 17.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Костина мама 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 вересень 2009 - 13:28

Я у мужа тоже вторая жена, от первого брака у него детей нет (слава Богу), с его бывшей женой привет пока.....
Знакомый моего мужа тоже втрой раз женат - и от первого брака есть дети, так он жене(бывшей) денег не дает, если что-то нужно он берет малую и едет ей покупает, что она захочет
My Signature
Зображення
Зображення

Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nirvana 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 вересень 2009 - 13:30

Перегляд повідомленняКостина мама (29.9.2009, 14:28) писав:

Я у мужа тоже вторая жена, от первого брака у него детей нет (слава Богу), с его бывшей женой привет пока.....
Знакомый моего мужа тоже втрой раз женат - и от первого брака есть дети, так он жене(бывшей) денег не дает, если что-то нужно он берет малую и едет ей покупает, что она захочет

До речі, теж вихід. Бо гроші, які мій чоловік сплачує, як аліменти, йдуть не на його дитину, а невідомо, куди. про це сам малий не раз говорив.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему