Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: інсемінація - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 17 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

інсемінація Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Элис 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 25 березень 2009 - 08:41

Доброго дня усім! Хочемо провести інсемінацію в клініці Інтерсоно у Львові, підкажіть будь-ласка, можливо хтось робив цю процедуру в даній клініці чи проходив там обстеження? Або порадьте іншу хорошу клініку.
My Signature
Зображення
Зображення
Природа умнее, чем думают люди....
Лучше меня будет только моя дочь!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Olga G. 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 17 серпень 2009 - 18:28

Привіт! Недавно мені прийшла ідея можливо також спробувати інсемінацію, бо вже 3 роки не можемо завагітніти. Чи я правильно розумію цю процедуру? :) Жінці, в якої повинні бути прохідні маткові труби, вводять відібрану якісну сперму чоловіка. А куди вводять? в порожнину матки чи маткові труби?
З приводу Інтерсоно, багато відгуків є темі про штучне запліднення. На жаль, сама не можу нічого підказати!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Фіалка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 серпень 2009 - 09:08

Перегляд повідомленняOlga G. (17.8.2009, 19:28) писав:

Привіт! Недавно мені прийшла ідея можливо також спробувати інсемінацію, бо вже 3 роки не можемо завагітніти. Чи я правильно розумію цю процедуру? :) Жінці, в якої повинні бути прохідні маткові труби, вводять відібрану якісну сперму чоловіка. А куди вводять? в порожнину матки чи маткові труби?
З приводу Інтерсоно, багато відгуків є темі про штучне запліднення. На жаль, сама не можу нічого підказати!

Olga G., ми робили в Інтерсоно інсемінацію, бо теж не получалось завагітніти біля 2 років. Так, жінці вводять сперму чоловіка або донора, якщо в чоловіка вона погана. А, от куди саме вводять - я точно і не можу сказати... :) Здається, лікарі кажуть, що більше троьх спроб робити інсемінацію не варто - потрібно вже ЕКО. В нас все вийшло з першої спроби!!! :15_1_55: Якщо все буде добре, за декілька тижнів ми будемо батьками! Раджу Вам звернутися в Інтерсоно, принаймі за консультацією.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 серпень 2009 - 14:00

Фіалка, а до якого лікаря ви попали в Інтерсоно? Що можете про нього розповісти? Наперед Дякую!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Фіалка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 серпень 2009 - 15:08

Перегляд повідомленняOlga G. (21.8.2009, 15:00) писав:

Фіалка, а до якого лікаря ви попали в Інтерсоно? Що можете про нього розповісти? Наперед Дякую!

Olga G., я звернулася в Інтерсоно ще в 2007 році. Тоді мене турбувала ерозія, яку в іншій приватній клініці мені просто-напросто залікували! :blush: Мене записали до Гуняк Лілії Дмитрівни, про що я до тепер не жалію ні секундочки! Дуже уважна, спокійна, приємна лікарка, яка все спокійно пояснить та вислухає! Отож, вона мені вилікувала ерозію, а потім згодом я почала в неї обслідуватися, щоб завагітніти, бо самим щось не виходило... Ось так ми і підійшли до інсемінації і після того як я завагітніла - стою в Інтерсоно на обліку (задоволення не з дешевих, але воно того варте!)
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tanita_girl 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 серпень 2009 - 18:35

Наскільки мені відомо інсемінація-ця процедура ввиконується в тому випадку, коли слиз який міститься на шийці матки жінки, убиває сперматозоїди ( у слизові є такі речовини,одним словом несумістність чоловіка і жінки),тому за допомогою цієї процедури минається шийка, і через живіт( роблять малесеньку дирочку) вводять сперму у саму матку, а труби обов*язково мають бути прохідними.... Таким чином минається бяр*єр, який у деяких випадках, і є причиною безпліддя...
My Signature
Зображення
Зображення
ГОСПОДИ ИСУСЕ, СЫНЕ БОЖИЙ, ПОМИЛУЙ МЕНЯ ГРЕШНУЮ.......
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Posmishka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 серпень 2009 - 18:54

Підозрюю,що мене ця процедура не омине.
Дещо про інсемінацію
Текст, що розкривається
Искусственная инсеминация

Что такое искусственная инсеминация?
Внутриматочная инсеминация (син. искусственная инсеминация) – один из методов вспомогательных репродуктивных технологий (ВРТ). Сущность метода заключается в том, что в непосредственно полость матки женщины вводят предварительно обработанную сперму мужчины. Это может быть муж или выбранный донор.

Раньше существовало несколько методик инсеминации. Сперму можно было вводить во влагалище, шейку матки или даже брюшную полость. Однако в настоящее время используют один метод – сперму вводят в полость матки. Как показали исследования, это наиболее эффективный метод с точки зрения результата – последующей беременности.

Искусственная инсеминация, хоть и относится к ВРТ, однако является методом, наиболее приближенным к естественному зачатию. Для введения спермы непосредственно в полость матки используется специальный катетер, выполненный из нетоксичных, мягких материалов. Пожалуй, это единственный «искусственный» момент. Далее все происходит естественным физиологическим путем - активно подвижные сперматозоиды достигают маточных труб и движутся по ним к дальнему концу трубы, где происходит слияние сперматозоида с яйцеклеткой, то есть оплодотворение.

Насколько эффективна искусственная инсеминация?
По данным различных источников, эффективность искусственной инсеминации колеблется от 3 до 35 процентов, составляя в среднем 17 – 18%. Для повышения шансов наступления беременности после искусственной инсеминации необходимо соблюдение нескольких условий:

Условие 1. Необходимо оценить проходимость маточных труб.
Подтверждение проходимости маточных труб (как минимум – одной) является необходимым условием. Проведение инсеминации при отсутствии информации о проходимости труб не только резко снижает эффективность проводимого лечения, но и повышает риск наступления внематочной беременности.

Условие 2. Нужно проверить параметры спермограммы.
Перед планированием инсеминации необходимо оценить параметры спермограммы. Если концентрация сперматозоидов ниже 10 млн. на 1 мл или их подвижность составляет менее 25 процентов, а сами клетки имеют плохую морфологию, то от внутриматочной инсеминации лучше отказаться. И сразу планировать программу ЭКО.

Условие 3. Имеет значение возраст пациентки.
Понятно, что программа инсеминации наиболее эффективна у молодых здоровых женщин. Вероятность наступления беременности у женщин старшего репродуктивного возраста снижается даже при условии хорошей проходимости маточных труб, что обусловлено постепенным снижением качества яйцеклеток. Поэтому у подобных пациенток при отсутствии успеха в 1 – 3 попытках лучше использовать более эффективный метод – ЭКО.

Для искусственной инсеминации может быть использована как сперма мужа, так и сперма донора (анонимного или неанонимного).
Сперма мужа используется при:

так называемом шеечном факторе. В таком состоянии сперматозоиды, которые попадают в цервикальный канал, теряют подвижность и не могут самостоятельно двигаться дальше в полость матки. Чаще всего это обусловлено наличием так называемых антиспермальных антител в шейке матки женщины. Определить это можно при проведении постокоитального теста (или его модификаций) – пробы Шуварского-Гуннера, Курцрока-Миллера;
снижении параметров спермограммы, то есть так называемом мужском факторе. Субфертильные показатели спермограммы, при которых возможно проведение искусственной инсеминации: концентрация сперматозоидов от 10 до 20 млн. на 1 мл, подвижность от 25 до 50 процентов морфологии – при наличие нормальных сперматозоидов 30% и выше;
наличии у мужа сексуально-эякуляторных расстройств, эректильной дисфункции (импотенции);
вагинизм;
пороки развития половых органов, при которых невозможен вагинальный половой акт.
Сперму донора используют при:

отсутствии полового партнера;
отсутствии сперматозоидов у мужа (азооспермия);
тяжелые инфекционные заболевания супруга, например СПИД;
выраженная резус изоиммунизация, выявленная в предыдущей беременности;
резкое угнетение качества спермы супруга при нежелании семейной пары проводить ЭКО или ИКСИ ;
возможно использование спермы донора при высоком риске передачи наследственных заболеваний потомству.
Необходимо ли проводить стимуляцию овуляции в программах инсеминации?
Все зависит от возраста женщины. Молодым пациенткам, с проходимыми маточными трубами и отсутствием какой-либо гинекологической патологии можно проводить внутриматочную инсеминацию в естественном цикле. То есть когда созревает лишь одна яйцеклетка. Преимуществом этих программ является отсутствие гормональной стимуляции и возможных побочных эффектов, связанных с этим. Однако большим числом исследований доказана более высокая эффективность инсеминации, проводимой на фоне овариальной стимуляции. «Золотым стандартом» овариальной стимуляции признана стимуляция, при которой отмечается монофолликулярный ответ, то есть созревает 1 фолликул. В целом использование стимулирующих препаратов повышает шанс наступления беременности, так как часто в яичниках созревает не одна, а несколько яйцеклеток, что может приводить к таким осложнениям, как развитие синдрома гиперстимуляции яичников или многоплодной беременности. Поэтому, соответственно рекомендациям совета экспертов ВОЗ, при созревании более 3 фолликулов в ответ на стимуляцию, желателен переход на программу ЭКО с последующим переносом 1 – 2 эмбрионов в полость матки.

Нужно ли обрабатывать сперму перед проведением искусственной инсеминации?
В настоящее время для искусственной инсеминации допустимо использовать только обработанную сперму. Это связано с тем, что в нативной сперме содержится большое количество белков, которые чужеродны для организма женщины и которые могут приводить к развитию аллергических реакций (вплоть до анафилактического шока).

Кроме того, в необработанной сперме могут содержаться возбудители различных инфекций, которые, попадая в полость матки, вызывают воспаление.

В настоящее время согласно рекомендациям ВОЗ, для внутриматочной инсеминации можно использовать только специально обработанную сперму. Обработка ее происходит двумя способами. Это может быть переосаждение методом центрифугирования и флотации или переосаждение в градиенте плотности. В обработке используются специальный набор сред с разной плотностью, которые обладают бактерицидным эффектом и способны «отсеивать» неподвижные, патологические сперматозоиды.

Сколько раз стоит пробовать в случае неудачной инсеминации?
Согласно рекомендациям ВОЗ, можно проводить до шести циклов стимуляции овуляции с внутриматочной инсеминацией спермой мужа, причем при регулярном овуляторном менструальном цикле рекомендовано начинать в естественном цикле. При проведении искусственной инсеминации спермой донора, учитывая, что данная сперма прошла предварительное хранение в криобанке, что потенциально может ухудшить качество спермы, овариальная стимуляция целесообразно с первой попытки. Соответственно данным Французской национальной программы по проведению инсеминации спермой донора, допустимо проведение до 6 попыток искусственной инсеминации. При отсутствии успеха дальнейшее применение этого метода ВРТ является малоперспективным и стоит переходить к более совершенным методам – ЭКО.

Повідомлення відредаговано Posmishka: 21 серпень 2009 - 18:57

My Signature
"Это-невозможно!"-сказала причина,

"Это-безрассудно!"-заметил опыт,

"Это-безполезно!"-отрезала гордость,

"Попробуй!!!"-шепнула мечта!!!
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lola* 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 серпень 2009 - 18:39

Цю процедуру проходила моя подруга, тож я про неї наслухана. Процедуру інсемінації їй проводили паралельно зі стимуляцією, щоб збільшити ймовірність запліднення, робили 2 вливання.

Перегляд повідомленняtanita_girl (21.8.2009, 19:35) писав:

Наскільки мені відомо інсемінація-ця процедура ввиконується в тому випадку, коли слиз який міститься на шийці матки жінки, убиває сперматозоїди ,тому за допомогою цієї процедури минається шийка, і через живіт( роблять малесеньку дирочку) вводять сперму у саму матку, а труби обов*язково мають бути прохідними.... Таким чином минається бяр*єр, який у деяких випадках, і є причиною безпліддя...

Не роблять ніяких дирочок у животі. Просто вводиться катетор в шийку матки і в порожнину матки вливається оброблена сперма чоловіка.

А у клініки Інерсоно є свій сайт, там можна подивитися все, що цікавить. Я в тій клініці проходила перевірку труб.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Марті 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 вересень 2009 - 08:09

Перегляд повідомленняLola* (25.8.2009, 19:39) писав:

А у клініки Інерсоно є свій сайт, там можна подивитися все, що цікавить. Я в тій клініці проходила перевірку труб.

Через пару днів я також буду проходити в Інтерсоно перевірку труб, підкажіть будь ласка, всюди написано, що її треба проходити в середині циклу, а мені сказали з 6 по 10 день. Це нормально? Напишіть будь ласка коли проходили ви?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lola* 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 вересень 2009 - 12:58

Перегляд повідомленняМарті (7.9.2009, 9:09) писав:

Через пару днів я також буду проходити в Інтерсоно перевірку труб, підкажіть будь ласка, всюди написано, що її треба проходити в середині циклу, а мені сказали з 6 по 10 день. Це нормально? Напишіть будь ласка коли проходили ви?

Можна на "ти".Мені теж робили на 6 ДЦ. Роблять або до овуляції, як в нашому випадку, або вже після неї. До овуляції добре тим, що збільшується ймовірніть завагітніти в цьому циклі, адже сперматозоїдам легше пройти по трубі, по якій вже пройшов контраст, а якщо там були невеличкі спайки, то цей контраст може їх розсікти.
Бажаю хорошого результату!
Будуть питання - з радістю відповім.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ludok 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 листопад 2009 - 22:52

Підкажіть будь-ласка перед інсемінаціею щоб перевірити труби на прхідність обовязково робити лапароскопію, чи може можна застосувати інший метод?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Таїсія 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 листопад 2009 - 12:50

ludok, щоб перевірити труби на прохідність роблять ренген труб, а не лапару. Якщо щось цікавить про ренген, пиши в приват.
My Signature
Зображення

Как хорошо, когда у всех детей есть папы. И не болит душа.
Как здорово, что папа любит маму, всё остальное суета.
Всё остальное купим, если будут деньги, не будет их, руками создадим,
Но очень важно, чтобы жили в счастье дети. И выросли хорошими людьми!
  • 1
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 листопад 2009 - 11:41

Привіт! В мене багатенько питань... :blush: А хто з яких причин робив інсемінацію? Хто робив з причин чоловічого фактору? І при яких показниках чоловічої сперми вам вдалося завагітніти шляхом інсемінації?
Бо нам один раз робили і без результату, робили тільки одне вливання. А скільки роблять вливань як правило? Одне чи два? В кого як було? Наперед дякую!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   поцелуйчик 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 листопад 2009 - 13:00

Підскажіть будь ласка, може хтось знає а чи роблять інсемінацію в Одесі. Я просто вперше про це чую. І якщо можливо скільки ця процедура приблизно коштує?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   galysja 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 листопад 2009 - 00:58

Мені інсемінацію робили в минулому році.Були великі надії і гірке розчарування через 2 тижні.Чекаю лелеку вже дуже давно і вірю що рано чи пізно прилетить. Я чомусь вирішила іти на лапару відразу. Тобто про 2 спробу не думаю. А може варто спробувати ще раз але вже без таких надій чи як...Я не знаю.Почитала тут ваші дописи і засумнівалася. А ви що порадите?
My Signature
ДОЗВОЛЬ, О МТЕРИНСТВА МАТИ,
НЕПЛІДНІСТЬ В РАДІСТЬ ОБЕРНУТЬ,
НЕХАЙ СВЙ ПАРОСТОК ЗАЧНУТЬ
БАТЬКИ,ЩО ХОЧУТЬ ДІТОК МАТИ!]

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2009 - 12:00

Перегляд повідомленняgalysja (14.11.2009, 0:58) писав:

Мені інсемінацію робили в минулому році.Були великі надії і гірке розчарування через 2 тижні.Чекаю лелеку вже дуже давно і вірю що рано чи пізно прилетить. Я чомусь вирішила іти на лапару відразу. Тобто про 2 спробу не думаю. А може варто спробувати ще раз але вже без таких надій чи як...Я не знаю.Почитала тут ваші дописи і засумнівалася. А ви що порадите?

Для інсемінації повинні бути прохідні маткові труби. Лапороскопію ви з цією метою хочете робити, щоб перевірити їх прохідність? Бо для початку можна спробувати простішу процедуру - на УЗД чи ренгені! :) А взагалі то інсемінацію роблять як мінімум до трьох разів, або й більше. Так що не засмучуйтесь передчасно!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   парижанка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2009 - 20:43

Перегляд повідомленняgalysja (14.11.2009, 0:58) писав:

Привіт! Скажи будь-ласка де саме ти робила інсемінацію. Я ніяк не можу наважитися. Все надіюся, що завагітнію без інсемінації. Але напевне прийдеться робити. Тому хочу знати де саме проводити інсемінацію у Львові, чи краще у Франківську. Може хтось порадить?
Буду дуже вдячна!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Таїсія 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 листопад 2009 - 21:02

парижанка, щоб робити інсемінацію, треба спочатку провірити труби на прохідність.Інсемінація-процедура дуже проста і не потребує якогось там настрою. Якщо ти з Івано-Фр, то в нас є хороші лікарі, звертайся за порадою в приват.
My Signature
Зображення

Как хорошо, когда у всех детей есть папы. И не болит душа.
Как здорово, что папа любит маму, всё остальное суета.
Всё остальное купим, если будут деньги, не будет их, руками создадим,
Но очень важно, чтобы жили в счастье дети. И выросли хорошими людьми!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MILKA2 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2010 - 16:52

Дівчата , дуже шкода , що ніхто нічого не пише стільки часу .Як Ваші інсемінації ? Чи були за цей час вдалі ? Дуже цікаво , бо готуюсь зараз до другої спроби і сама незнаю чи варто її взагалі робити .Відгукніться ....
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Miss 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 24 травень 2010 - 19:48

Всім привіт. Я новенька на цьому сайті, але надіюся ми подружимось. Інсемінацію цього місяця робила вже втретє(дві попередні спроби - безуспішні,хоча все ніби було ОК).Чекаю на результат із нетерпінням і молю Бога щоб допоміг!Кому ця процедура допомогла - відпишіть.Приємно було б почути що вона дійсно дієва. Це б додало мені надії. А то незнаю що мені дальше робити?:blush:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 17 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему