Відпустка і вагітність
Відправлено 24 березень 2009 - 16:00
Я от дуже люблю море, настільки що один рік без нього прожити, ....без того щоб не чути шуму хвиль, прибою, не поніжитися у проміньчиках теплесенького сонечка, та не повалятся на пісочку.. не можу. Тому і зараз планую кудись поїхати, може в Турцію чи Єгипет.
Хто їздив відпочивати будучи вагітною і чи мали Ви перельоти. Якщо були якість труднощі, то розповідаєте і діліться враженнями.
Відправлено 24 березень 2009 - 16:11
Alia (24.3.2009, 16:00) писав:
Я от дуже люблю море, настільки що один рік без нього прожити, ....без того щоб не чути шуму хвиль, прибою, не поніжитися у проміньчиках теплесенького сонечка, та не повалятся на пісочку.. не можу. Тому і зараз планую кудись поїхати, може в Турцію чи Єгипет.
Хто їздив відпочивати будучи вагітною і чи мали Ви перельоти. Якщо були якість труднощі, то розповідаєте і діліться враженнями.
Я відпочивала минулого року в травні десь на Вашому терміні ( на 5 місяці) на Кріті. Перед поїздкою я була на УЗД, а також отримала від свого лікаря добро на поїздку.
Лікар також порадила перед перельотами обов'язково поставити свічку вібуркол, а також випити 2 таблетки ношпи вже після перельоту. Також для авіакомпаніїї я в клініці взяла спеціальну довідку про термін моєї вагітності і що лікар не заперечує проти перельоту (декотрі авіакомпанії це вимагають, особливо на пізніх термінах).
Все пройшло чудово
Відправлено 24 березень 2009 - 16:14
Alia, а чого ви дві одинакові теми створили (тільки в різних розділах)? така ж тема
Відправлено 24 березень 2009 - 16:24
Відправлено 31 березень 2009 - 17:20
Відправлено 03 квітень 2009 - 08:32
Відправлено 03 квітень 2009 - 08:51
Відправлено 03 квітень 2009 - 13:47
надіємося шо все буде ок, вистачить нам здоров*я та грошей і таки відпочинемо цього літа :)

я вірю в дива
Відправлено 03 квітень 2009 - 14:00

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 04 квітень 2009 - 08:12
Вже оплатили путівки, летимо в Єгипет,
Але я знаю, що все просто мусить бути добре і малявочку про це прошу. Прилетимо розповім. :)
Відправлено 04 квітень 2009 - 08:15
Відправлено 13 квітень 2009 - 20:59
Лікар в мене просто молодець, такаж сама оптимістка як і я, хоча вона все таки від показів аналізів і протікання самої вагітності відштовхується, хоча від початку була за, адже море, плавання це тільки плюс і позитив само-собою. Провела мені сьогодні інструктаж, як загаряти, (майде все в тіньку крім ранкових годин з 6-00 до 10-00, і вечірніх з 18-00 до 20-00) , зобовязала купити дитячі кремі від сонечка і для сонечка бо вони не алергенні. Ледь найшла, добре що в нас представництво СHicco є, а то б не знаю що робила, і пити тільки бутилізовану водичку, не вживати невідомих продуктів і делікатесів.
Відправлено 28 квітень 2009 - 09:33
Почну все потрошки: Летіли ми в Єгтпет, Хургаду, бо там пологий захід в море і гарний пляж, сухий клімат і погода на цей час вже була супер +30 повітря, +25 море, перліт тривав 4 год. Трохи довго але летіти на відпочинок ніколи не нудно.
Перед вильтом лікар мені порадила поставити свічечку папаверину і по прильту попити Магній В6 три дні. Сам переліт для мене це завжди атракціон Діснейленду, страшенно люблю літати сообливо взлітати, на відміну від мого чоловіка який пережив недуже пусадку і має страх. Проте ,в нашому аеропорті при посадці перпитали чи є письмовий дозвіл від лікаря, якого в мене не було бо в турфірмі сказали, що не потрібно, але перепитали чи лікар в курсі і на котрому місяці і все. Єгиптянам взагалі все рівно і ніякі довідки їх не цікавлять.
Про прильоту звичайно втома дала про себе знати, все таки встали о 6-00 в девятій вже політ, 4-ри години перльоту ще й трансфер десь хв 40. Тому прилетіли поселились і зразу спати. Постійно до себе прислухалась налякано але ніяких проблем зовсім не було.
Акліматизацію навіть не відчула. На рахунок харчування то ми обирали готель з дієтичним хорчуванням і ніяких проблем не було. Звичайно нічого особливого з їхньої кухні я не їла, хоча все пробувала потрошки. І нічого за межами готелю не купували і не їли. Ще чистили зуби завжди бутилізованою водою на всяк випадок, хоча вода з крану покраще буде ніж в нас у Львові дома.
Ну а далі що казати, море, сонце, рибки все просто супер. Правда пузік постійно накривала від сонечка, хоча в ранкові години з 7 по 9 трошки виставляла і ввечері з 5 по 7 на саме ніжне сонечко і завжди вся мастилась кремом Чікко 30 для діток, хочу сказати дуже хороший крем.
Чудес Світу ми не побали бо їхати було 5 годин до тих пірамід але я не за пірамідами їхала. А от на кораблику катались, танцювали з аніматорами в готелі всілякі східні танці і просто відпочивали насолоджуючись сонцем, морем і відпочинком.
Що здивувало в готелі пузатіків було ще троє і мамочок з дітками до року ну сімей двадцять, навівть одне 3 міс. , а вже по 2, 3 роки то взагалі тьма. На пляжі одна суцільна пісочниця з усілякими іграшками і діточками різних національностей.
Араби до мене вагітної теж як у нас дуже особливо по доброму відносились, питались хто там в пузіку як звати, потім вітались до пузіка.
Купалась і вморі і у басейні, де хотілось, і постійно слідкувала щоб в денні години жари пузік був накритий і я сиділа в тіньочу та не пергрівалась. КОРОЧЕ СУПЕР, СУПЕР, СУПЕР!!!
Тепер ходжу по Львові загорілою і на мене трохи косо дивляться, типу як-то вагітна і в солярій ходить, всі перепитують, а що можна в солярій? і нікому не спадає в голову, що ще є теплі краї, де літо круглий рік.
Відправлено 06 травень 2009 - 07:31
Відправлено 06 травень 2009 - 07:43
Всім привіт! ми прилетіли задоволені аж на крилах літаю :D загорілі, щасливі одним словом супер.
Ой прочитала і сама хочу!!! Але в мене термін вже трохи більший - 29 тижднів і трохи страшно, ще й чоловік страху додає, шо робити,....шо робити
Відправлено 06 травень 2009 - 09:01
Відправлено 06 травень 2009 - 09:19
Alia (28.4.2009, 10:33) писав:
Прикол! Ніколи б не подумала, що когось це може зацікавити!
Ви молодці, що наважилися полетіти! Купа нових вражень та емоцій для матусі і дитинки тільки на користь, якщо без екстріму.
Я теж вагітною завжди подорожувала. Зі старшенькою у майже 5 місяців вагітності каталася на лижах у Карпатах. З Богданчиком літали у Єгипет на маленькому терміні, а десь у чотири місяці подорожували до Львова. Весь день пішки ходили, почувалася дуже добре! Тому якщо є бажання та дозволяє пузик, то чому й ні?
Подорожуйте на здоров'я :)

Хочу, як у дитинстві: гроші скінчилися - пішов, нарвав...
Відправлено 12 травень 2009 - 18:57
Відправлено 18 травень 2009 - 22:06
Alia (12.5.2009, 19:57) писав:
якшо на другому місяці можна літаком летіти на море

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках

-