Читала тему про одяг для вагітних, і подумала, що варто створити і таку тему.
Я, наприклад, крім спеціальних бюстгалтерів та майок нічого в наших магазинах не бачила. Колись на одному сайті бачила футболки та блугки для ГВ, але щось вони мене не вразили.
А ви щось бачили, чи може вже користуєтесь? Діліться досвідом!
А я до появи цієї теми і не підозрювала, що є якийсь спеціальний одяг для годуючих матерів
Зі спеціальних речей для ГВ-мам користуюсь тільки ліфчиками, і ДУЖЕ задоволена. Перед пологами купили ніби спеціалізований бюстгалтер (без швів на грудях, без кісточок), але щось мені в ньому було незручно. А от уже після пологів вибрала 2 ліфчика, у яких верх чашечки відстібається зі шлейки - рекомендую! Таким чином дуже легко "вийняти" груди, а потім назад заховати
Не знаю як у Львові, а в Тернополі я купувала таку білизну на точках де й звичайну, прсто треба питатись. В мене є спеціальна нічна сорочка, але мені в ній не дуже зручно На весну і літо підібрала кілька кофтинок із глибоким V-подібним вирізом. пробувала годувати - зручно. А ще можна питати там де продають одяг для вагітних.
а мені зручніше майки, або блузочки на брительках. то вже хто як спрактикує.
а одяг для годуючих мені здається жахливо-мішкуватим. може я ще просто гарного не бачила.
Кіцюринка, у Львові є лише бюстгалтери та нічні сорочки з піжамами (принаймні іншого я не бачила). Продаються там, де речі для вагітних, також бувають у простих відділах з нижньою білизною, але тоді це невеликий асортимент. Подивіться в "Скрині" магазин "Мамочка", на пл.Франка "Одяг для вагітних та годуючих мам", на Південному, де одяг для вагітних
Дівчата, хто пише, що нічого хорошого не бачив, напевне погано шукав.
Моя подруга багато замовила одягу з цього сайту.Дуже задоволена! самі переконайтеся :)
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Користувалась спеціальними бюстиками, як писала Вишенька, . А для довгих прогулянок обирала одяг із гудзиками: ростібнула, погодувала, застібнула. І стиль одягу збережено, і все чисто і комфортно.
Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
а може часом хто знає де у Львові продається такий одяг? :)
У магазині Для майбутніх мам на Франка є кілька моделей. Переважно блузки і трикотаж. Більший вибір домашнього одягу і нічних сорочок та піжам. Багато є білизни, зокрема німецьких нарядних бюстгальтерів для ГВ.
особисто я стикнулася із проблемою відсутності зручного для годування груддю одягу.. маю намір придбати щось, коли буде можливість.. найперше, що хочу купити, так це бюстгалтер для годування..
Мелодія кохання - це сміх дітей, народжених в любові!
Бюстики для годування видивилася Мілавіца (куплю обов"язково). Хотілося б ще й сорочку, пошукати треба.
Вдома можна спокійно носити халатик. А на вихід пошукаю якісь кофточки, футболочки.