Як вам повернення? Надя Грановська-Мейхер знову у ВІА Грі
Відправлено 21 березень 2009 - 19:43
Відправлено 21 березень 2009 - 20:32
Відправлено 21 березень 2009 - 21:40
Відправлено 21 березень 2009 - 23:01
22 сiчня 2009, 05:30
Найсексуальніше тріо СНД «ВІА Гра» вже вдванадцяте поновило склад: на цьому тижні в гурт повернулася Надія Грановська (Мейхер). Це підтвердили джерела з оточення гурту. Надя двічі залишала популярний проект. Вперше — в 2002 році після народження дитини і вдруге — три роки тому заради сольної кар'єри. Йдучи з дівочого колективу, Надя кардинально змінила імідж: обрізала шикарні темні локони, віддала перевагу не відвертому вбранню, а скромним сукням, а представлятися почала не Грановською, а своїм справжнім прізвищем — Мейхер. Артистка багато разів повторювала, що рішення про вихід остаточне. Як пише Сегодня, дарма зарікалася. 31 грудня 2008 року у Мейхер закінчився контракт з телеканалом СТБ, де вона вела програму «Неймовірні історії кохання», і Надя зрозуміла: не таке вже воно й цікаве, це телебачення, та і платять там разів у десять менше. Вже 19 січня цього року Грановська знову почала репетиції у складі групи. «Переговори про повернення Наді проходили ще з початку її виходу, а коли був затверджений останній склад тріо: Альбіна Джанабаєва, Меседа Багаутдінова і Таня Котова, розмови припинилися. Але після Нового року Надя сама захотіла повернутися в гурт. Тепер вона посилено репетирує нові для неї тексти. На дівчат чекає і запис нових пісень, а скоро буде зйомка кліпу з новим складом. Та і над образом Наді, яка дуже змінилася останнім часом, доведеться попрацювати», - розповіло джерело, що працює в оточенні тріо «ВІА Гра». Мейхер за три роки набула майже пуританського вигляду і трохи набрала вагу. Через це в тусовці навіть поповзли чутки про її вагітність, які тепер виглядають смішно. Для того, щоб скинути все зайве, красуня сіла на жорстку дієту. А ще, можливо, їй доведеться наростити волосся. Меседа Багаутдінова, яка залишилася без роботи, вже будує плани на майбутнє. «Моє місце в сольному проекті. Я залишаю гурт з легким серцем. У будь-якому випадку, я продовжуватиму кар'єру співачки, а повернення Наді — як поштовх. Грановська зайняла моє місце, тому що свого часу я зайняла її. У «ВІА Грі» завжди були блондинка, шатенка і брюнетка. Мені вдалося зберегти хороші відносини з продюсерами — Дмитром і Костею (Меладзе - ред.). Я їх дуже поважаю і вдячна за все: за віру в мене, за безцінний досвід», - говорить в інтерв'ю російським виданням співачка. Як розповіло джерело в оточенні гурту, зараз вирішується питання про те, щоб допомагати Меседі Багаутдіновій у сольній кар'єрі так само, як і екс-«ВІА Грі» Вєрі Брежнєвій (її продюсує Костянтин Меладзе). Надя ж виглядає ідеальним рішенням в надолужуванні популярності гурту. Тим більше, що вона набила руку у вокалі. Адже, наприклад, у минулу новорічну ніч виступ «ВІА Гри» був оцінений в рекордно низький гонорар — 10 000 доларів, хоча за перебування «Золотого складу» - Наді Грановської, Вєри Брежнєвої та Альбіни Джанабаєвої — це коштувало до 100 000 у.о.
Відправлено 21 березень 2009 - 23:01
Відправлено 21 березень 2009 - 23:25

Відправлено 21 березень 2009 - 23:28
Відправлено 22 березень 2009 - 08:07
Вера найкраще вписувалася у колектив.. Якась у ній ізюминка була...
Відправлено 22 березень 2009 - 08:55
Відправлено 23 березень 2009 - 21:43
Відправлено 23 березень 2009 - 21:51
Відправлено 23 березень 2009 - 21:53
А Лобода для меня не сексуальная, а просто вульгарная. Не люблю я ее. Все какое-то не настоящее, фигура, лицо.
Відправлено 23 березень 2009 - 22:17
Відправлено 23 березень 2009 - 23:20
Как на меня, то молоденькие зеленые девчушки не смотрелись в Виагре, поэтому улетали бесследно.
Відправлено 11 квітень 2009 - 22:39
Але молодець, що вернулась, бо вже зовсім той гурт був видозмінений - не впізнаєш, так хоч по Наді тепер впізнати можна. Мені взагалі з них всіх подобалась найбільше Вєра Брєжнева...
Відправлено 11 квітень 2009 - 22:49

Допомога

От таке ось повернення. Це вона на церемонії "Віва".