Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Як вам повернення? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Як вам повернення? Надя Грановська-Мейхер знову у ВІА Грі Оцінка: -----

Користувач у мережі   Смугастий Равлик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 21 березень 2009 - 19:43

Учора включила М1, натрапила на новий кліп ВІА Гри "Анти-гейша". До змін мордашок у цьому "ВІА" вже звикла, а про повернення Надьки десь чула, але думала - неправда. Або, якщо правда, то зроблять з неї нарощеноволосу колишню сексі-Надьку. Але було жаль дивитися на неї... Підтопталася маленько, вже не дівчинка. І вже якось не пасує їй ото все. А ви як думаєте?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 21 березень 2009 - 20:12

А не застара вона для "Віа Гри"? Та й формату не того вже.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2009 - 20:32

А я дивуюсь, чому її немає на цій передачі "Історії коханння з Надією Мейхер", і після цього назад у "ВІА-гру"...:girl_angel:
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Валюшка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2009 - 21:40

Та вона геть не стара! :dance2: Ій десь 25-26 років. Вона у ВІА ГРУ прийшла у 18 років. Просто трохи старшою виглядає. І якщо їй там запропонували нормальні умови - то чому б і ні?! Тим більше, що останнім часом популярність гурту падає. Постійно міняється склад (причому не в кращу сторону), пісні у них якісь все нудніші. То напевно й вирішили трохи покращити стан групи. :D
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 21 березень 2009 - 22:55

а мені попередня чорна дуже подобалась )))
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2009 - 23:01

Дівчата, нічого вона не підтоптана і не стара /10.04.1982р. - це стара????/, м-да, що тут вже говорити, і що Ви заспіваєте, коли Вам стільки буде? :) тут нічого немає дивного, шоу-бізнес це великі гроші...!!! а не якась передача, яка їй приносила копійки.... перший склад був саме тої Віа Гри, якою вона запамяталася, а потім вибиралися сексі-дівчатка, які без голосу ніякого взагалі, одна Вєра там щось дай витягувала, так що все окей ... хай повертається....
Текст, що розкривається
Мейхер повернулася у «ВІА Гру»
22 сiчня 2009, 05:30
Найсексуальніше тріо СНД «ВІА Гра» вже вдванадцяте поновило склад: на цьому тижні в гурт повернулася Надія Грановська (Мейхер). Це підтвердили джерела з оточення гурту. Надя двічі залишала популярний проект. Вперше — в 2002 році після народження дитини і вдруге — три роки тому заради сольної кар'єри. Йдучи з дівочого колективу, Надя кардинально змінила імідж: обрізала шикарні темні локони, віддала перевагу не відвертому вбранню, а скромним сукням, а представлятися почала не Грановською, а своїм справжнім прізвищем — Мейхер. Артистка багато разів повторювала, що рішення про вихід остаточне. Як пише Сегодня, дарма зарікалася. 31 грудня 2008 року у Мейхер закінчився контракт з телеканалом СТБ, де вона вела програму «Неймовірні історії кохання», і Надя зрозуміла: не таке вже воно й цікаве, це телебачення, та і платять там разів у десять менше. Вже 19 січня цього року Грановська знову почала репетиції у складі групи. «Переговори про повернення Наді проходили ще з початку її виходу, а коли був затверджений останній склад тріо: Альбіна Джанабаєва, Меседа Багаутдінова і Таня Котова, розмови припинилися. Але після Нового року Надя сама захотіла повернутися в гурт. Тепер вона посилено репетирує нові для неї тексти. На дівчат чекає і запис нових пісень, а скоро буде зйомка кліпу з новим складом. Та і над образом Наді, яка дуже змінилася останнім часом, доведеться попрацювати», - розповіло джерело, що працює в оточенні тріо «ВІА Гра». Мейхер за три роки набула майже пуританського вигляду і трохи набрала вагу. Через це в тусовці навіть поповзли чутки про її вагітність, які тепер виглядають смішно. Для того, щоб скинути все зайве, красуня сіла на жорстку дієту. А ще, можливо, їй доведеться наростити волосся. Меседа Багаутдінова, яка залишилася без роботи, вже будує плани на майбутнє. «Моє місце в сольному проекті. Я залишаю гурт з легким серцем. У будь-якому випадку, я продовжуватиму кар'єру співачки, а повернення Наді — як поштовх. Грановська зайняла моє місце, тому що свого часу я зайняла її. У «ВІА Грі» завжди були блондинка, шатенка і брюнетка. Мені вдалося зберегти хороші відносини з продюсерами — Дмитром і Костею (Меладзе - ред.). Я їх дуже поважаю і вдячна за все: за віру в мене, за безцінний досвід», - говорить в інтерв'ю російським виданням співачка. Як розповіло джерело в оточенні гурту, зараз вирішується питання про те, щоб допомагати Меседі Багаутдіновій у сольній кар'єрі так само, як і екс-«ВІА Грі» Вєрі Брежнєвій (її продюсує Костянтин Меладзе). Надя ж виглядає ідеальним рішенням в надолужуванні популярності гурту. Тим більше, що вона набила руку у вокалі. Адже, наприклад, у минулу новорічну ніч виступ «ВІА Гри» був оцінений в рекордно низький гонорар — 10 000 доларів, хоча за перебування «Золотого складу» - Наді Грановської, Вєри Брежнєвої та Альбіни Джанабаєвої — це коштувало до 100 000 у.о.

My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   karamelka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 21 березень 2009 - 23:01

Раніше вони були цікавішими, і репертуар також, а зараз я просто перемикаю на інший канал. Що в них такого особливого?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2009 - 23:25

Я не кажу що вона взагалі стара, а саме для "Віа Гри"- стара. Просто для неї більш підходить якийсь сольний репертуар, а "Віа Гра" зараз й справді не того формату що раніше, одне якесь слюнтяйство. Грановська мені подобається, то я на неї не "гоню". ;)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Смугастий Равлик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 21 березень 2009 - 23:28

Ніхто не каже, що Мейхер стара як жінка, ведуча, і взагалі, вона для свого віку досягла того, що деякі і до старості не досягнуть. Але такі колективи, як ВІА Гра, пропагують свіженьку сексуальність (якою володіла Надя до СТБ і Лободи), а Мейхер зробила помилку, їй захотілося, щоб нарешті її сприйняли серйозно, а не як цицькату брюнетку. Коли зрозуміла, що серйозно - не так вже і круто, вирішила повернутися назад. Але шоу-бізнес такого не прощає, то тепер і виглядає як чужа серед своїх. І якщо чесно, на фоні білявої і русявої Надя виглядає як їхня набагато старша сестра, "умудрьонная опитом". Справді, жаль її...
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Roksolana 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2009 - 08:07

А мені здається, що Надя виглядає набагато краще , ніж та білява з ВіА ГРИ. ТО вобще якесь таке страшне і на сцені мені не подобається як поводиться.
Вера найкраще вписувалася у колектив.. Якась у ній ізюминка була...
My Signature
Зображення

Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне всё фиолетово!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МіркаЕ.І. 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2009 - 08:55

Мені вона набагато подобалася, коли вела "Історії про кохання", їй дуже пасувало, а "ВіаГра", мені здається, більш для молоденьких
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 березень 2009 - 21:24

Зображення От таке ось повернення. Це вона на церемонії "Віва". :bad: :bad: :bad:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ameli 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 березень 2009 - 21:43

Мені вона більше подобалась в історіях кохання, така жіночна, красива, а у ВІА ГРІ там вже якась занадто відверта.
My Signature
Зображення

Зображення

Постійно хочу дві речі: схуднути і поїсти.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Roksolana 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 березень 2009 - 21:51

Даааа, вже незвично бачити її знову таку "раскрепощенну" у ВІА ГРІ , після романтичної в Історіях кохання.
My Signature
Зображення

Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне всё фиолетово!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tusij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 березень 2009 - 21:53

Я рада что она вернулась. И ей лучше, все таки кризис на дворе, а деньги надо зарабатывать. Да и вообще она сама и есть ВИАГРА. Без нее группа очень много потеряла. Сейчас ведутся переговоры с Брежневой. Тоже хотят вернуть.
А Лобода для меня не сексуальная, а просто вульгарная. Не люблю я ее. Все какое-то не настоящее, фигура, лицо.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Markiza 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 березень 2009 - 22:17

Зі всіх учасників мені Надя найбільше подобалась, але її повернення теж вважаю помилкою. Це мені трохи нагадує "Иванушки" або "Чай вдвоем", де старі пер... косять під мальчиків :D
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tusij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 березень 2009 - 23:20

Это ж надо, теперь 25-26 лет, это старая перд__ка! Вау! Хотела бы я так в старости выглядеть! :D
Как на меня, то молоденькие зеленые девчушки не смотрелись в Виагре, поэтому улетали бесследно.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mailan 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 квітень 2009 - 22:25

вернулась тай вернулась,мо ще Вінницька надумає... :D
My Signature
Зображення
Хорошо быть важным,но важнее быть хорошим.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 11 квітень 2009 - 22:39

Я думаю, що вернулась, бо де ще таких грошей мона заробити як не у Віагрі (маю на увазі її ситуацію, а не загалом) ? :D Напевно подивилася, що сама по собі вона вершин не досягне, то й вернулася, тим більше криза на дворі, а шоу біз - це золоте дно =)
Але молодець, що вернулась, бо вже зовсім той гурт був видозмінений - не впізнаєш, так хоч по Наді тепер впізнати можна. Мені взагалі з них всіх подобалась найбільше Вєра Брєжнева...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котя 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 квітень 2009 - 22:49

Крок назад! Чи то: назад в майбутнє?! В принципі завжди думала, що успішна кар"єра визначається якістю досягнення, а Віа Гру Надюша давно "переросла" як віком так і світосприйняттям :db: (на рахунок останнього видать я перемудрувала). Поживем, послухаєм, побачим, а вдруг вони рок співати почнуть?
My Signature
Зображення
Зображення
Усі люди настільки різні, що іноді починає рябити в очах. Та лише "дальтоніки" можуть вважати це різнобарв"я "сірою масою".
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн