Вибір подарунків Що кому подарувати?
Відправлено 29 листопад 2007 - 14:06
А що б порадили подарувати ви? І що самі збираєтесь дарувати?
Відправлено 29 листопад 2007 - 14:12
Відправлено 29 листопад 2007 - 14:45
Яблучко (29.11.2007, 14:12) писав:
Ну такі подарунки, як я бачу, не я одна дарую. Та вже все це так приїлось, особливо, коли мама натякає яку саме косметику вона хоче, хочеться ж щоб сюрприз був... От мамі останній раз намалювала величезну картину - водоспад, довго малювала, ледь не три дні, а вона її навіть не почепила
Відправлено 29 листопад 2007 - 15:52
У мене це завжди важка тема, швидше за все батькам, сестрам косметика або книжки-сувенірчики різдвяні, а чоловіку, головне, щоб мій подарунок був не дорожчим за його :) може гарну книжку

Здоров'я вам та вашим малюкам!
Відправлено 29 листопад 2007 - 16:16
Viktoriya (29.11.2007, 15:52) писав:
У мене це завжди важка тема, швидше за все батькам, сестрам косметика або книжки-сувенірчики різдвяні, а чоловіку, головне, щоб мій подарунок був не дорожчим за його :) може гарну книжку
Ок. Сфотографую як буду в батьків і покажу, але вона величезна. Якщо чесно, то думаю для коханого сама щось зроблю, гарнесеньке деревце з камінчиків, куплю йому гарного светра, або ще одну запальничку Zippo, обов"язковий традиційний подарунок - чайник, всі подарунки загортаю по декілька десятків разів і в багатьох коробках, інколи на пакунки витрачається більше ніж на сам подарунок, але головне -сюрприз. Ще я почала плести серце, але фотку покажу вже після Нового року, щоб він раніше не побачив, і то в мене далеко не все виходить, якесь коряве трохи, думаю, що треба буде розпустити і почати заново
Відправлено 29 листопад 2007 - 16:19

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 29 листопад 2007 - 17:01
Юлія (29.11.2007, 16:16) писав:
ви їх колекціонуєте? ^_^
Капітошка (29.11.2007, 16:19) писав:

Відправлено 29 листопад 2007 - 17:05
Відправлено 29 листопад 2007 - 17:08
olchik (29.11.2007, 17:05) писав:
Я б плюнула :) і зробила подарунок собі <_<

Відправлено 29 листопад 2007 - 17:15
Viktoriya (29.11.2007, 17:01) писав:
Ні. Коли ми зустрічались вже три роки, я йому до Нового Року подарувала чайник, прозорий, скляний, з ситечком, упакувала його в багато коробочок і кожна була загорнута, він тоді жив в гуртожитку і його сусід випадково розбив його. Тарас дуже був засмучений, і я на наступний новий рік подарувала такий самісінький, окрім інших подарунків. А цей чайник також розбили. І так повелось, що кожен рік я дарую поміж інших подарунків чайник
Відправлено 29 листопад 2007 - 17:17
olchik (29.11.2007, 17:05) писав:
Ага, знайома ситуація. Мені також окрім чоловіка ніхто нічого не дарує. Але як приємно дарувати...про мене навіть більше, ніж коли тобі дарують. Бачити радість, захоплення, те, що твої подарунки подобаються, і ними користуються - це самий приємний зворотній подарунок
Відправлено 29 листопад 2007 - 17:21
Viktoriya (29.11.2007, 17:08) писав:
Ага... так дійде до того, що і квіти самій собі купувати доведеться. Хоча я купую, але вазони, орідеї, бо чоловік часто дарує квіти, але в горщику він не купує, не хоче щоб я ще доглядала за вазонами, краще кожен тиждень поновлювати букет, от такий він в мене. А подарунки собі і так треба робити
Відправлено 29 листопад 2007 - 17:54
А дарувати справді приємніше. Отож я дарую, дарую...
Відправлено 29 листопад 2007 - 18:08
olchik (29.11.2007, 17:54) писав:
А дарувати справді приємніше. Отож я дарую, дарую...
Я таку ж проблему мала. Так я демонстративно в конверті подарувала йому гроші на день нашого знайомства... ой що було, навіть казав, що я стараюсь грошима відкупитись... так тепер тільки ювелірні прикраси ми разом вибираємо, а так дарує подарунки і квіти.
Відправлено 02 грудень 2007 - 00:47
В цьому житті я думаю що родитиму якраз на день Ангела чоловіка, от і буде найбільший, найочікуваніший подарок (сьогодні він навіть промовився, що це те чого він найбільше хоче). А ще я замовили величезний пазил (3000) з зображеннням старої географічної карти (він служив в морфлоті і дуже вже йому таке подобається, тимбільше в пазлі).
А для себе цього року я хочу лише щасливо народити здорового малюка!
Відправлено 02 грудень 2007 - 20:32
Natik (2.12.2007, 0:47) писав:
А для себе цього року я хочу лише щасливо народити здорового малюка!
А як же сюрприз? Подарунок має пробуджувати цікавість і нетерплячку швидше дізнатись що ж там таке є... Хоча чоловік точно знатиме що отримає, подарунок бажаний, та я обов"язково ще щось сама зроблю, окрім подарунків... дуже вже люблю вибирати і дарувати подарунки. А тобі зараз не до магазинів, ти краще бережи себе, і тобі доля і так такий подарунок до нового року зробила...
Бажаю, тобі народити здорового малюка... це такий подарунок для себе і всіх
Відправлено 03 грудень 2007 - 07:35
Юлія (2.12.2007, 20:32) писав:
Бажаю, тобі народити здорового малюка... це такий подарунок для себе і всіх
Дякую!
Вчора мої батьки теж до "розвідки вдались" - виритували, що хто хоче. Але я цього разу дійсно не до попдарків...
Нетерплячка бере мене.
Відправлено 03 грудень 2007 - 11:42
Natik (3.12.2007, 7:35) писав:
Вчора мої батьки теж до "розвідки вдались" - виритували, що хто хоче. Але я цього разу дійсно не до попдарків...
Нетерплячка бере мене.
Так список тобі мали дати, що тобі потрібно брати. Ти собі обов"язково візьми м"яку іграшку і книжку, бо постійно тупо дивитись на стіни не зможеш, я от ноутбук свій старенький вже ладнаю, щоб музику чи фільми там дивитись, бо телевізор дратує. Так що візьми маленьке радіо чи плеєр. А батькам загадай вибрати теплий конвертик для дитятка або комбез. Памперси купиш пізніше, при пологових будинках є аптеки - там можна купити, щоб не тягнути за собою клунки. А в якості подарунків нехай чоловік і батьки бігають і шукають косметику для малятка, Бюбхен дуже хвалять, і одежку також треба вже зараз складати...
А нетерпляка - вона і мене догризає... хочу щоб швидше Новий Рік, потім лютий...
А це для тебе віршик, в подарунок, вибачай, якщо кострубатий, я його буквально тільки що склала, сподіваюсь він тобі підніме настрій
Зима прийшла і невблаганно
усе довкола білим замело,
та біля мене мій коханий,
дарує він мені своє тепло,
Ялинка грає золотом і сріблом,
і свято під дверима вже стоїть,
а самий гарний подарунок,
синочок на руках пригрівся і вже спить
Відправлено 03 грудень 2007 - 14:33
Гарних подарунків і цінуйте кожну хвилину життя!
Відправлено 03 грудень 2007 - 15:09
Юлія (3.12.2007, 11:42) писав:
Зима прийшла і невблаганно
усе довкола білим замело,
та біля мене мій коханий,
дарує він мені своє тепло,
Ялинка грає золотом і сріблом,
і свято під дверима вже стоїть,
а самий гарний подарунок,
синочок на руках пригрівся і вже спить
Юлія, ДЯКУЮ! Вірш просто супер і настрій дуже піднявся!
Щодо списку то вже все придбали. Та й значно більше теж, і саму першу косметику Бюбхен (ми все брали в знайомого він займається товарами для малюків - теж казав що це найкраща).
От про те, що робитиму в роддомі не подумала

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках