Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Вибір подарунків - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Вибір подарунків Що кому подарувати? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 29 листопад 2007 - 14:06

Час швидко спливає, тому про подарунки треба подбати вже зараз, бо перед самими святами буде проблематично щось купити, всі будуть бігати по магазинам в пошуках чогось особливого для близьких і рідних. І з кожним роком, не дивлячись на те, що на це можу витрачати набагато більше грошей, стає все більш проблематичним вибір подарунків для коханого і батьків, друзів. Тому мене вже зараз турбує питання що ж такого особливого подарувати, щоб порадувало, створило відчуття свята.
А що б порадили подарувати ви? І що самі збираєтесь дарувати?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 листопад 2007 - 14:12

Мамам сестрам зазвичай дарую косметику, бабулі щось практичне скатертину чи рушник, чоловікові в цьому році ще не придумала. Дитині то взагалі не знаю, поки що думаю про розвиваючу леревяну іграшку (прибиту до стелі :D )
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 листопад 2007 - 14:45

Перегляд повідомленняЯблучко (29.11.2007, 14:12) писав:

Мамам сестрам зазвичай дарую косметику, бабулі щось практичне скатертину чи рушник, чоловікові в цьому році ще не придумала. Дитині то взагалі не знаю, поки що думаю про розвиваючу леревяну іграшку (прибиту до стелі :D )

Ну такі подарунки, як я бачу, не я одна дарую. Та вже все це так приїлось, особливо, коли мама натякає яку саме косметику вона хоче, хочеться ж щоб сюрприз був... От мамі останній раз намалювала величезну картину - водоспад, довго малювала, ледь не три дні, а вона її навіть не почепила :smile: От і даруй щось від душі чи власноруч зроблене. Хоча вона всім розгортає і показує її.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 листопад 2007 - 15:52

Юлія, а нам картину показати ;)
У мене це завжди важка тема, швидше за все батькам, сестрам косметика або книжки-сувенірчики різдвяні, а чоловіку, головне, щоб мій подарунок був не дорожчим за його :) може гарну книжку
My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 листопад 2007 - 16:16

Перегляд повідомленняViktoriya (29.11.2007, 15:52) писав:

Юлія, а нам картину показати ;)
У мене це завжди важка тема, швидше за все батькам, сестрам косметика або книжки-сувенірчики різдвяні, а чоловіку, головне, щоб мій подарунок був не дорожчим за його :) може гарну книжку

Ок. Сфотографую як буду в батьків і покажу, але вона величезна. Якщо чесно, то думаю для коханого сама щось зроблю, гарнесеньке деревце з камінчиків, куплю йому гарного светра, або ще одну запальничку Zippo, обов"язковий традиційний подарунок - чайник, всі подарунки загортаю по декілька десятків разів і в багатьох коробках, інколи на пакунки витрачається більше ніж на сам подарунок, але головне -сюрприз. Ще я почала плести серце, але фотку покажу вже після Нового року, щоб він раніше не побачив, і то в мене далеко не все виходить, якесь коряве трохи, думаю, що треба буде розпустити і почати заново
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 29 листопад 2007 - 16:19

В "Новому проїзді" в Метрограді класне упакування. Але дороге. А ще можна в Тенденс зайти. Там сувеніри прикольні.
My Signature
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 листопад 2007 - 17:01

Перегляд повідомленняЮлія (29.11.2007, 16:16) писав:

...обов"язковий традиційний подарунок - чайник...

ви їх колекціонуєте? ^_^

Перегляд повідомленняКапітошка (29.11.2007, 16:19) писав:

В "Новому проїзді" в Метрограді класне упакування. Але дороге. А ще можна в Тенденс зайти. Там сувеніри прикольні.
Де це???
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olchik 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 листопад 2007 - 17:05

Привіт усім! Можливо ви здивуєтесь, але якось так вийшло, що мені ніхто нічого не дарує... А я всім щось придумую, ріжу-клею-в"яжу-купую і т.д. А вони всі подякують та й по тому... Набридло трохи, хочеться плюнути. Але ж тоді нецікаво зовсім без подарунків! Що робити...
My Signature
Зображення
Зображення

Мій блог Бамбетль
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 листопад 2007 - 17:08

Перегляд повідомленняolchik (29.11.2007, 17:05) писав:

Привіт усім! Можливо ви здивуєтесь, але якось так вийшло, що мені ніхто нічого не дарує... А я всім щось придумую, ріжу-клею-в"яжу-купую і т.д. А вони всі подякують та й по тому... Набридло трохи, хочеться плюнути. Але ж тоді нецікаво зовсім без подарунків! Що робити...

Я б плюнула :) і зробила подарунок собі <_<
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 листопад 2007 - 17:15

Перегляд повідомленняViktoriya (29.11.2007, 17:01) писав:

ви їх колекціонуєте? ^_^

Ні. Коли ми зустрічались вже три роки, я йому до Нового Року подарувала чайник, прозорий, скляний, з ситечком, упакувала його в багато коробочок і кожна була загорнута, він тоді жив в гуртожитку і його сусід випадково розбив його. Тарас дуже був засмучений, і я на наступний новий рік подарувала такий самісінький, окрім інших подарунків. А цей чайник також розбили. І так повелось, що кожен рік я дарую поміж інших подарунків чайник :smile:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 листопад 2007 - 17:17

Перегляд повідомленняolchik (29.11.2007, 17:05) писав:

Ага, знайома ситуація. Мені також окрім чоловіка ніхто нічого не дарує. Але як приємно дарувати...про мене навіть більше, ніж коли тобі дарують. Бачити радість, захоплення, те, що твої подарунки подобаються, і ними користуються - це самий приємний зворотній подарунок
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 листопад 2007 - 17:21

Перегляд повідомленняViktoriya (29.11.2007, 17:08) писав:

Я б плюнула :) і зробила подарунок собі <_<

Ага... так дійде до того, що і квіти самій собі купувати доведеться. Хоча я купую, але вазони, орідеї, бо чоловік часто дарує квіти, але в горщику він не купує, не хоче щоб я ще доглядала за вазонами, краще кожен тиждень поновлювати букет, от такий він в мене. А подарунки собі і так треба робити
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 листопад 2007 - 17:54

А якщо і чоловік нічого не дарує? Як тоді? Квіти теж чомусь не хоче. Каже, що не розуміє, навіщо... Трохи сумно, звичайно, але ж треба якось жити. Звикла. Каже, бери гроші, купи собі все, що хочеш. Ну і добре, хоч якось. Але іноді хочеться романтики, еге ж?
А дарувати справді приємніше. Отож я дарую, дарую...
My Signature
Зображення
Зображення

Мій блог Бамбетль
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 листопад 2007 - 18:08

Перегляд повідомленняolchik (29.11.2007, 17:54) писав:

А якщо і чоловік нічого не дарує? Як тоді? Квіти теж чомусь не хоче. Каже, що не розуміє, навіщо... Трохи сумно, звичайно, але ж треба якось жити. Звикла. Каже, бери гроші, купи собі все, що хочеш. Ну і добре, хоч якось. Але іноді хочеться романтики, еге ж?
А дарувати справді приємніше. Отож я дарую, дарую...

Я таку ж проблему мала. Так я демонстративно в конверті подарувала йому гроші на день нашого знайомства... ой що було, навіть казав, що я стараюсь грошима відкупитись... так тепер тільки ювелірні прикраси ми разом вибираємо, а так дарує подарунки і квіти.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Natik 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 02 грудень 2007 - 00:47

Мені теж подобається дарувати! Але, нажаль, приходить час, коли дійсно хочеться подарок отримати... Собі самій подарок - це не подарок, і так коли ти саме все для всіх купуєш, то й собі теж мусиш, хочаб з необхідно. Я раніше (в минулому житті) - все знала про що мріє кожен з моїх близьких, і саме це й дарила. Отримувала традиційні Новорічно-різдвяні набори.

В цьому житті я думаю що родитиму якраз на день Ангела чоловіка, от і буде найбільший, найочікуваніший подарок (сьогодні він навіть промовився, що це те чого він найбільше хоче). А ще я замовили величезний пазил (3000) з зображеннням старої географічної карти (він служив в морфлоті і дуже вже йому таке подобається, тимбільше в пазлі).

А для себе цього року я хочу лише щасливо народити здорового малюка!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 грудень 2007 - 20:32

Перегляд повідомленняNatik (2.12.2007, 0:47) писав:

В цьому житті я думаю що родитиму якраз на день Ангела чоловіка, от і буде найбільший, найочікуваніший подарок (сьогодні він навіть промовився, що це те чого він найбільше хоче). А ще я замовили величезний пазил (3000) з зображеннням старої географічної карти (він служив в морфлоті і дуже вже йому таке подобається, тимбільше в пазлі).
А для себе цього року я хочу лише щасливо народити здорового малюка!

А як же сюрприз? Подарунок має пробуджувати цікавість і нетерплячку швидше дізнатись що ж там таке є... Хоча чоловік точно знатиме що отримає, подарунок бажаний, та я обов"язково ще щось сама зроблю, окрім подарунків... дуже вже люблю вибирати і дарувати подарунки. А тобі зараз не до магазинів, ти краще бережи себе, і тобі доля і так такий подарунок до нового року зробила...
Бажаю, тобі народити здорового малюка... це такий подарунок для себе і всіх
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 грудень 2007 - 07:35

Перегляд повідомленняЮлія (2.12.2007, 20:32) писав:

А як же сюрприз? Подарунок має пробуджувати цікавість і нетерплячку швидше дізнатись що ж там таке є... Хоча чоловік точно знатиме що отримає, подарунок бажаний, та я обов"язково ще щось сама зроблю, окрім подарунків... дуже вже люблю вибирати і дарувати подарунки. А тобі зараз не до магазинів, ти краще бережи себе, і тобі доля і так такий подарунок до нового року зробила...
Бажаю, тобі народити здорового малюка... це такий подарунок для себе і всіх

Дякую!
Вчора мої батьки теж до "розвідки вдались" - виритували, що хто хоче. Але я цього разу дійсно не до попдарків... :cray: Думаю лише про пузожителя. Та й ще я з 5 числа лягаю в роддом, тому якось зовсім не про ті "подарки" думаю. На голові лише памперси для малюків, соски, зеленки і т.д. Переживаю чи все не обхідне для родів є.
Нетерплячка бере мене.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 грудень 2007 - 11:42

Перегляд повідомленняNatik (3.12.2007, 7:35) писав:

Дякую!
Вчора мої батьки теж до "розвідки вдались" - виритували, що хто хоче. Але я цього разу дійсно не до попдарків... :cray: Думаю лише про пузожителя. Та й ще я з 5 числа лягаю в роддом, тому якось зовсім не про ті "подарки" думаю. На голові лише памперси для малюків, соски, зеленки і т.д. Переживаю чи все не обхідне для родів є.
Нетерплячка бере мене.

Так список тобі мали дати, що тобі потрібно брати. Ти собі обов"язково візьми м"яку іграшку і книжку, бо постійно тупо дивитись на стіни не зможеш, я от ноутбук свій старенький вже ладнаю, щоб музику чи фільми там дивитись, бо телевізор дратує. Так що візьми маленьке радіо чи плеєр. А батькам загадай вибрати теплий конвертик для дитятка або комбез. Памперси купиш пізніше, при пологових будинках є аптеки - там можна купити, щоб не тягнути за собою клунки. А в якості подарунків нехай чоловік і батьки бігають і шукають косметику для малятка, Бюбхен дуже хвалять, і одежку також треба вже зараз складати...
А нетерпляка - вона і мене догризає... хочу щоб швидше Новий Рік, потім лютий...
А це для тебе віршик, в подарунок, вибачай, якщо кострубатий, я його буквально тільки що склала, сподіваюсь він тобі підніме настрій

Зима прийшла і невблаганно
усе довкола білим замело,
та біля мене мій коханий,
дарує він мені своє тепло,

Ялинка грає золотом і сріблом,
і свято під дверима вже стоїть,
а самий гарний подарунок,
синочок на руках пригрівся і вже спить
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 грудень 2007 - 14:33

Дівчатка-пузики, вітаю вас з тим, що наближається ця прекрасна подія у вашому житті! Три роки тому я теж чекала, рахувала дні, хвилини, мій пупс зачаїся і ніяк не хотів народжуватися. Але потім настільки на ці всі штучки-дрючки настільки не вистачає часу, що раджу насолодитися зараз своєю свободою, спілкуванням з друзями, з мистецтвом - читайте, малюйте, дивіться щось цікаве і все прийде в свій час! Обов"язково, обіцяю, я питала :))
Гарних подарунків і цінуйте кожну хвилину життя!
My Signature
Зображення
Зображення

Мій блог Бамбетль
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 грудень 2007 - 15:09

Перегляд повідомленняЮлія (3.12.2007, 11:42) писав:

Зима прийшла і невблаганно
усе довкола білим замело,
та біля мене мій коханий,
дарує він мені своє тепло,

Ялинка грає золотом і сріблом,
і свято під дверима вже стоїть,
а самий гарний подарунок,
синочок на руках пригрівся і вже спить

Юлія, ДЯКУЮ! Вірш просто супер і настрій дуже піднявся! :wacko3:
Щодо списку то вже все придбали. Та й значно більше теж, і саму першу косметику Бюбхен (ми все брали в знайомого він займається товарами для малюків - теж казав що це найкраща).
От про те, що робитиму в роддомі не подумала :ohmy: . Дякую за пораду. Треба запастись чимось.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему