хабар це ще не все
Відправлено 18 березень 2009 - 23:01
Відправлено 18 березень 2009 - 23:20
Я не знаю як зараз, але я здаючи своїх, не за одним, на таку сумму не робила подарунки, хіба тільки купила банку фарби і то я її віднесла разом з медичною карткою.
Відправлено 18 березень 2009 - 23:34
Відправлено 18 березень 2009 - 23:40
Відправлено 19 березень 2009 - 00:07
Я майже повністю погоджуюсь з ирис.
Відступати вам нема чого. Тим паче досить щедрий подарунок був прийнятий. Я просто не розумію дій такої завідуючої, хіба що у вас раніше була особиста неприязнь чи непорозуміння.
У нас такі питання вирішуються просто, точніше наші садочки мають так би мовити щеплення від такого роду нахабства.
Бажаю швидшого і безболісного вирішення проблеми. :db: Немай малеча радіє спілкуванню з ооднолітками у садку!
Відправлено 19 березень 2009 - 06:53
Відправлено 20 березень 2009 - 00:12
Відправлено 20 березень 2009 - 10:04
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
та й адаптація дитини до садочку влітку проходить краще ніж навесні, коли імунітет ослаблений і купа вірусів
Відправлено 20 березень 2009 - 10:36
Звоніть у місцевий відділ освіти і не чекайте ще місяць. Швидше подзвоните- швидше колесо розкрутиться. А якщо В итам ще й прописані, то взагалі вам всі карти в руки...
Відправлено 20 березень 2009 - 11:48
Відправлено 20 березень 2009 - 12:18
Відправлено 20 березень 2009 - 12:24
qvek-2 (19.3.2009, 6:53) писав:
qvek-2 А який № садочка? і на якій вулиці він знаходиться - щоб дійсно не потрапити в таку ж саму ситуацію?ВІДПИШІТЬ
Відправлено 10 квітень 2009 - 08:52
По телевізорі показували мамочку яка дуже незадоволена була дитячим харчуванням бо її дитинку обсипало дуже але вона не захотіла казати чим саме годувала. Навіщо ,питається,мовчати? Доки мовчати? Доти поки ще хтось не обпечеться?А так знали б інші матері яке було те харчування то б уважніше ставились до вибору.
Те саме і з садочком.Проблему потрібно виносити назовні а не розбиратися тет-а-тет,тому що ця проблема із ряду не особистих а суспільна.
Відправлено 10 квітень 2009 - 10:08
WestWoman (10.4.2009, 8:52) писав:
По телевізорі показували мамочку яка дуже незадоволена була дитячим харчуванням бо її дитинку обсипало дуже але вона не захотіла казати чим саме годувала. Навіщо ,питається,мовчати? Доки мовчати? Доти поки ще хтось не обпечеться?А так знали б інші матері яке було те харчування то б уважніше ставились до вибору.
Те саме і з садочком.Проблему потрібно виносити назовні а не розбиратися тет-а-тет,тому що ця проблема із ряду не особистих а суспільна.
Якщо Ви публічно по телебаченню скажете, що Вас висипало від кашки Х і не маєте на це довідки чи мед. висновку (що висипало саме від того продукту - сумніваюсь чи хтось таку довідку дасть), можете мати судовий процес за знеславлення торгової марки. Тому медіа розголошують назву тільки тоді, коли точно є докази "злочину". Таке законодавство, а виграти справу з виробником (набагато заможнішим ніж звичайна людина), дуже непросто, на жаль.
Відправлено 10 квітень 2009 - 10:24
WestWoman (10.4.2009, 9:52) писав:
Проблему потрібно виносити назовні а не розбиратися тет-а-тет,тому що ця проблема із ряду не особистих а суспільна.
Тут я згідна на всі 100%, але не відомо яке потім відношення буде то тієї дитинки в садочку з боку вихователів. Тай завідувачка зможе докулупуватися до всякої дрібниці.
Не хочу нікого лякати,але розповім одну страшилку. Одна сім"я (звичайна львівська родина) записувала лялю в садочок,але їх менталітет не дозволяв їм давати хабара за прийом лялі в садочок. Після кількох відфутболювань завідуючої,вони пішли в інстанцію вище. Звітам подзвонили начальники,пригрозили завідуючій пальчиком-і ляля була взята в групу. Ну і почалося-ляля почалась пісятися, з циститу вони практично не вилазили,ну і відповідно лікарняні за лікарняними. Ну а потім якась добра няня їм сказала, щоб забирали дитину з садочку бо така "мстя " завідуючої . Тобто по "проханню" завідуючої лялю на горшок завжди садили на протягу-от вам і цистит. Такщо будь тут мудрим , як дати лялю до садочку без шкоди для всіх!
Відправлено 10 квітень 2009 - 10:52
Відправлено 10 квітень 2009 - 11:31
Відправлено 10 квітень 2009 - 17:38
Відправлено 10 квітень 2009 - 17:54
WestWoman (10.4.2009, 10:52) писав:
Аналізами Ви доведете, що у Вас діатез, але хто напише Вам довідку, що діатез від кашки Х? ОтВам компанія і доведе в суді, що діатез у Вас від непомитого яблука чи консерванту в солоних огірках, але точно не від їх кашки. Раз у них є гроші на патенти, то знайдеться і на доведення Вам, що Ви не праві. Щось довести можна тільки і виключно, якщо збереться група пошкодованих (хочаб з 10 чоловік), тоді це починає бути реальним. Те ж саме з діями няні чи завідуючої, доведіть, що вона мститься Вам за дитину (няня, котра підказала, що дитину садять на протязі на горщик, точно не підтведдить цього в суді, бо буде боятись за роботу).
Відправлено 11 квітень 2009 - 11:46

Допомога