Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Секрети краси наших ручок - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Секрети краси наших ручок Все про манікюр Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Masik 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 18 березень 2009 - 11:02

Красиві і доглянуті руки - одна з вірних ознак поважаючої жінки, що любить себе. Не тільки якісний догляд за шкірою рук і дорогі креми створюють такий ефект - його багато в чому забезпечує вид ваших нігтів, про які потрібно піклується не менше, а може і більш, ніж про шкіру. Варіантів гідно прикрасити свої нігті сьогодні більш, ніж достатньо. Завдання зводиться до підбору свого, унікального варіанту, або декілька, з урахуванням тенденцій моди і індивідуальних особливостях нігтів
Зображення
Зображення Зображення

Обожнюю робити манікюр, прикрашати нігті, хоч я не професіонал в цій справі. Так для себе... Форумчанки, давайте ділитися в цій темі всім що стосується манікюру (інформація, фото манікюрів, як легко можна зробити і в домашніх умовах і т.д.)

Користувач подумав і додав через 17 хв.:
Почну перша. Ось такі суперові манікюри. ЇХ плюс - якщо добе постаратися, можна самостійно зробити дома
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення Зображення

Користувач подумав і додав через 23 хв.:
Проблемні нігті – як доглядати та лікувати?

Текст, що розкривається
Кожна жінка бажає виглядати пречудово. Тому красивий манікюр і педикюр (а що, відкриті туфлі та вечірки поєднуються дуже добре) – обов’язковий елемент догляду за собою. Проте, на превеликий жаль, майже кожній з нам знайомі проблеми, які можуть все зіпсувати – тобто проблеми з нігтями. І, коли вони ламкі та мають нездоровий жовтуватий колір, яка вже тут краса? Але не засмучуйтеся - все це легко відновити.

Що турбує?

Здоров’я та зовнішній вигляд нігтів залежить від достатньої кількості в організмі білку, також у склад нігтьової пластини входить і амінокислоти з сіркою. І саме від кількості сірки залежить твердість та міцніть нігтів, а добрати її можна з продуктів харчування. Також важливі такі мікроелементи як кальцій, хром, фосфор та селен. А еластичність дарують жири та достатня зволоженість. До речі, наші нігті ростуть протягом всього життя і за місяць подовжуються на 3 мм., а повна регенерація нігтьової пластини відбудеться через пів року. А тепер давайте розглянемо найпопулярніші проблеми:
Нігті дуже ламкі

Вони ламаються від дрібничок – навіть після того, як ви почистили картоплю чи вимили посуд. Такі нігті просто дуже ослаблені браком вітамінів та мінеральних речовин через нестачу жирів або тривалу хворобу, яка «висмоктує» вітаміни з організму. Щоб покращити їхній стан, зверніть увагу на своє харчування та придбайте косметичну «базу» з протеїном, яка буде їх захищати від подразнень. Цей засіб прозорий та наноситься на чистий ніготь.

Нігті розшаровані
Це проблема не тільки браку вітамінів, а й догляду. Поки що не стрижіть нігті ножицями, а лише акуратно підпилюйте їх неметалевою пилкою. Для того, щоб нігті знов стали здоровими, кожен день протягом тижня робіть такі ванночки – вичавить не декілька крапель соку лимону, як часто радять в жіночих журналах, а чайну ложку в піалу, додайте стакан гарячої води та декілька крапель ефірної олії чайного дерева. Тримати руки в воді треба приблизно 10 хвилин.

Поверхня нігтя нерівна

Така форма та будова пластини нігтя може бути спадковою, і це вже не змінити – можна лише корегувати правильним манікюром. Якщо таке сталося не так давно, зверніться до лікаря-терапевта: нерідко таке буває при анемії. Також це може свідчити про захворювання серця та легенів, тож відвідайте кардіолога та зробіть флюорографію.
Вас турбує жовтий колір

Чи помічали ви, що у літніх людей нігті стають жовтішими? Дійсно, це проблема вікова, проте не тільки. Якщо ви жити не можете без лаку для нігтів (і купляєте дешеві флакончики) і ніколи не даєте їм перепочити в «натуральному стані», тоді можлива така проблема. Ну і, звичайно ж, паління, яке впливає на погіршення кровообігу.

На нігтях з’явилися білі плями

Вони зазвичай виникають від неправильного догляду, тобто поліровки, ретельної шліфовки та постійного використання неякісного лаку. Дайте нігтям відпочити від косметики і знов робіть лимонні ванночки.

Задирки на шкірі пальців псують всю красу манікюру
Такі естетичні неприємності виникають від частого контакту з миючими засобами та іншою побутовою хімією. І, можливо, ви неправильно видаляєте кутикулу, коли робите манікюр власноруч? По правилах задирки треба видаляти лише з використанням спеціальних (не для нігтів) гострих ножиць. Крім цього, професійні косметичні засоби для видалення кутикули – ось що вам потрібно.

Чорні плями на нігтях ніг

Скоріш за все, порушено кровообіг. Вам допоможуть ванни для ніг з морською сіллю. Але робити їх треба регулярно, поки пляма не щезне. Іноді буває необхідно приймати спеціальні ліки, щоб покращити кровообіг та використовувати креми та мазі. Але робити це треба лише по рецепту лікаря, тому що нам потрібно позбавитися не наслідків, а самої причини, і, якщо вчасно цього не зробити, хвороба з’явиться знову. Інша найпопулярніша хвороба нігтів на ногах – це грибок (або онихомікоз). Вона виникає частіше саме на ногах через недостачу повітря та зайву вологість. Промочили ноги, перескакуючи через калюжі? Купили взуття трошки не вашого розміру? Ось і маєте клопіт. Тут тільки до лікаря!
Правила красивого манікюру

- Нігті можуть втрачати свою красу від неправильного харчування та браку необхідних вітамінів. Тому не захоплюйтеся дієтами, а вживайте більше червоного м’яса, риби та кисломолочних продуктів.

- Миючи посуд або використовуючи інші хімічні засоби для прибирання та прання, надівайте гумові рукавички, щоб захистити не тільки ніжну шкіру рук, а й нігті.

- Якщо в вас довгі нігті, намагайтеся раз на тиждень чистити їх маленькою щіточкою з милом. Справа в тому, що мікроби, які там знаходяться, можуть стати причиною інфекції та запалення при порізі чи навіть мікротравмі.
- Відмовтеся від металевих пилок. Краще придбайте хорошу скляну, яка не буде так сильно подразнювати шкіру навколо нігтя та діятиме набагато легше та безпечніше.

- Робіть маски не тільки для обличчя та тіла, а й також і для нігтів. Один-два рази на тиждень змішайте 1 чайну ложку меду, 1 столову ложку оливкової олії, 2 ложки молока та 3 столової ложки борошна, ретельно все перемішайте та опустіть туди руки. Через 15-20 хвилин змийте теплою водою та змажте їх кремом. Також можна змащувати нігті мигдалевою або абрикосовою олією.

My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Леді 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 18 березень 2009 - 11:28

Дуже гарно!))))
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Loza 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 18 березень 2009 - 12:17

Так дуже гарні фото!
А в мене виникло питання на рахунок нарощення нігтів. Чи варто пробувати це діло, та які можуть бути наслідки? Поділіться досвідом...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lilysik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 18 березень 2009 - 12:21

Яка краса! А який манікюр зараз в моді? Loza, а про нарощення нігтів, якщо я не помиляюся, вже десь є темка. Скористайтеся пошуком.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2009 - 13:37

Loza, ось тутможете прочитати все про нарощування.

Користувач подумав і додав через 10 хв.:
lilysik, от що знайшла про модні тенденції у плані манікюру

Текст, що розкривається
В нігтьовому сервісі зараз лідирує нова форма нігтів від київської майстрині Вікторії Клопотової, яка називається пайп. Зображення
Така форма подовжує нігтьове ложе й допомагає приховати природні недоліки, тому жінка почувається дуже впевнено. Крім того, пайп — практичні й не заважатимуть вам навіть тоді, коли після свят доведеться повертатися до офісної роботи.
За словами пані Вікторії Веремій (власниці студії краси), поступово відходять у минуле стилети (гострі “кошачі” нігтики), а от французький манікюр не втрачає своїх позицій. У моді також оздоблення нігтів камінцями та стразами. Дуже популярним є натуральний подрібнений камінь-яшма різних відтінків, який додає нігтеві стійкості.
— Щодо малюнків, то справжньою “фішкою” нині стали казкові мотиви. Творча фантазія майстра знайде тут чудове поле для діяльності, адже це можуть бути як фрагменти з однієї казки, так і ціла серія казок, тобто, на кожному нігті — інша історія. Справжній розпис нігтя натуральними фарбами зробить ваш манікюр ексклюзивним, — зазначила Вікторія Веремій.

Перш за все, в цьому році не варто нарощувати надто довгі нігті або вибирати накладні нігті надмірної довжини - манікюр став більш функціональним. Ніяких готичних чорних або надто темних відтінків. Найактуальніші кольори лаку - фуксія, тілесний, прозорий, фіолетовий, помаранчевий, сріблястий металік та криваво-червоний, який став фаворитом. Любителькам ефектного червоного лаку варто запам'ятати, що цей колір зараз модно носити на коротких нігтях. Право лідерства зберіг за собою французький манікюр, який є універсальним вибором цього сезону і став класикою жанру. Нинішня особливість - заміна білого краю нігтика на кольоровий або золотавий. У цьому сезоні популярний незвичний декор нігтів. Зараз, а особливо для святкового вечора, можна втілити в життя будь-яку фантазію, наприклад, створити манікюрну ікебану з перламутру і сухоцвіту, зробити ліпнину, нанести фото на нігті - справа за вашою фантазією. У моді також стиль ретро - веселий горошок, аплікації зі стрічок, пір'я та мережива.

My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Niki 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2009 - 14:00

Оце так краса! Особливо ті візерунки на основі французького манікюру. Це моя фішка, дуже це люблю.
My Signature
Зображення Зображення
Мені чужого не потрібно. Але своє я візьму, чиїм би воно не було!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ameli 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2009 - 14:04

Візерунки дуже красиві, мені найбільше до вподоби квадратна форма нігтів, дуже подобається художній розпис на нігтях.
My Signature
Зображення

Зображення

Постійно хочу дві речі: схуднути і поїсти.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2009 - 14:35

Niki, і я найбільше люблю францизький манікюр.

Прихований текст

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2009 - 14:36

Ameli, і мені дуже подобається квадратна форма нігтів, причому однакова, а не з одним зламаним нігтем, а французький манікюр просто обожнюю, головне до всього підходить, класика... завжди в моді.... а якщо роблю манікюр, то сама, а розписує, або знайома колега на роботі, або в перукарні майстер, але тільки в теплих тонах!
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   syliko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2009 - 14:37

Перегляд повідомленняMasik (18.3.2009, 11:02) писав:

Ось такі суперові манікюри. ЇХ плюс - якщо добе постаратися, можна самостійно зробити дома

Дійсно суперові! Ти сама робиш? Я ніколи таке сама не зрблю- руки-крюки.
My Signature
ЗображенняЗображення
Життя іде, і все без коректур
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2009 - 14:42

syliko, ні, на жаль, це не мої витвори. Щось придумую, вимальовую, але то не зрівняти. Та дуже би хотілося навчитися... А може серед форумчанок є майстри з манікюру? Дуже би було цікаво побачити їхні роботи

Користувач подумав і додав через 16 хв.:
Дівчатка, а якими лаками ви користуєтеся? Я наприклад дуже люблю голографічні за їх стійкість. Щодо марки, то купляю самі звичайні. Рідко коли можу собі позволити якісь з дорожчих (хіба як ну вже дуже колір його сподобався).

Рейтинг лаків
Текст, що розкривається
Лак для ногтей. Чтобы ногти выглядели красиво, недостаточно делать маникюр, необходимо еще и правильно выбирать лак для ногтей.
Результаты опроса: Хороший лак не портит ногтевую пластинку (после снятия лака она выглядит гладкой и здоровой), держится не менее 4 дней, сохраняя блеск и цвет.

№ 1. IsaDora (19)Недостатков не обнаружено. Основное преимущество: сохраняет ногти здоровыми.

№ 2. Sally Hansen (22)Рекомендован. Только одна читательница не советует "брать оттенки без перламутра"

№ 3 Cristian Dior (7)Все бы отлично, но слишком высокая цена.

Не рекомендуем:Revlon. Сильно портит ногти. 7 плохих отзывов из 8!

Подробнее:

IsaDora (19 отзывов)

Достоинства: - стойкий- не стирается на кончиках- сохраняет ногти здоровыми даже без основы- не портит натуральный цвет ногтя- серия "French Manicure" действительно идеально подходит для французского маникюра- даже старый лак ровно ложится и красиво смотритсянедостатков нет

Sally Hansen (22 отзывов )

Достоинства: - серия Nail Prisms: "На солнце он переливается всеми цветами радуги, что выглядит очень эффектно"- отлично держится на ногтях- нравятся перламутровые оттенки- имеет естественный оттенок- прекрасно сохнет- действительно ускоряет рост ногтей (там есть такая серия!)- низкая цена - много различных серий: для укрепления, сушки и т.п.- есть прекрасный закрепитель с акриловым эффектом "cuticle remover".

недостатки: - "не советую брать оттенки без перламутра - мне совершенно не понравились - лежат плохо и сохнут очень долго!"

Cristian Dior (7 отзывов )

Достоинства: - быстро сохнет- яркий- отлично смотрится на ногтях- можно часто красить и ногти при этом не портятся- долго держитсянедостатки: - цена не оправдывает качества

Revlon (8 отзывов )

Достоинства: - красивые оттенки- "нравятся все линии, кроме , пожалуй, быстросохнущей, так как слишком быстро высыхает не только на ногтях, но и во флаконе и потом не очень равномерно наносится. Я голосую за Ревлон"недостатки: - Портит ногти. "Месяц использовала - потом ГОД восстанавливала ногти. Тем, кто заботится о своих ногтях - очень не рекомендую!!!""Всего один раз накрасила, после снятия ноготь стал неровным :(" - стирается на кончиках на второй день

Creative (5 отзывов)

Достоинства: - долго держится- цветовая гамманедостатки: - высыхает не быстро на ногте, зато быстро высыхает в флаконе

Loreal серия Chrome Shine (5 отзывов )

Достоинства: - хорошие цвета- приятно смотрится- не портит ноготь- "Очень нравится этот лак! Серия выполнена в самых модных оттенках. Лак идеально ровно наносится даже на неподготовленный ноготь. Красивый хромовый блеск - сразу возникает ощущение дороговизны. Держится очень долго и ногти после него не выглядят поврежденными"-достаточно одного слоя недостатки: - цена - 240. - "За один день кончики заметно портятся даже если ничего по дому не делать. Приходится наносить каждый день."

Marina: "CeramideResist от L'Oreal - действительно долго держится, хорошие оттенки. Ногти и так хорошие, поэтому укрепляющего действия не заметила. По крайней мере не портит, это точно. И сохнет быстро. Недостатков нет"

KiKi (11 отзывов )

Достоинства: - Легко наносится- очень быстро сохнет,- образует красивый ровный слой- дешевый (35 рублей)недостатки: - тот, который с блестками, трудно снимается, блестки словно въедаются в ногти- портит ногти. "Он немного портит ногти, но если использовать редко и на основу, то вполне приемлемый лак"

Oriflame (6 отзывов)

Достоинства: - (Colour by Oriflame) мне нравится. Для дополнительной стойкости хорошо покрывать защитным лаком.недостатки: - ногти желтеют- нет блеска и гладкости- "обычный лак, выглядит дешево"

Орли (3 отзывов )

Достоинства: - большой выбор цветов- щадящий для ногтейнедостатки: - слишком большой и дорогой флакон

Eveline (2 отзывов)

Достоинства: - соотношение "цена-качество"недостатки: - нет

BOURJOIS (2 отзывов)

Достоинства: - стойкий- оригинальные цвета- vernis anti-choc - "замечательно ложится и держится до 5 дней, красивый поблёскивающий эффект, за счёт этого все 5 дней выглядит, как только что накрашенный"недостатки: - нет

Belveder (3 отзывов)

Достоинства: - дешевый- стойкий- не портит ногти. - "Кроме того у Belveder есть и декоративные лаки , и лечебные, укрепляющие"- лечебный лак «Belweder белый фарфор» "После его снятия ногти не становяться мягкими, чем бы я его не снимала (вплоть до ацетона)"недостатки:- чуть загустеет и ложится неровно

І ще питаннячко: як ви доглядаєте за своїми нігтями і ручками загалом. В мене от останнім часом нігті почали дуже ламатися. Тверді, але ламаються
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2009 - 15:39

Перегляд повідомленняMasik (18.3.2009, 14:42) писав:

...........
І ще питаннячко: як ви доглядаєте за своїми нігтями і ручками загалом. В мене от останнім часом нігті почали дуже ламатися. Тверді, але ламаються

В мене нігті хороші, ніколи не робила нарощування, після родів ще нічого не робила... маю на увазі манікюр, обмазую кожен вечір десь зо два тижні лимоном нігті /далі перерва місяць/ + американський без кольору блиск намащую, і ростуть як "з дуру"... :)
А щоб не ламалися ось статейку знайшла в неті... вроді нічого написано.
Текст, що розкривається
ЩО РОБИТИ, ЯКЩО НІГТІ ЛАМАЮТЬСЯ
Якщо не все гаразд зі щитовидною залозою, нігті стають ламкими й тріскають. Окрім того, з’являються втома, знервованість, слабкість та інші загальні порушення. Лікар може з’ясувати точну причину недуги й призначити лікування. Часте використання синтетичних миючих засобів, мастил, бензину, розчинників — також причина ламкості нігтів. Тут допоможуть гумові рукавички, а також м’яке мило та крем для рук із вмістом гліцерину. Нігті не треба підстригати, їх варто обробляти пилочкою в одному напрямку. Негативно позначитись на нігтях може також незбалансоване харчування. Потрібно, щоб організм отримував вітаміни групи В і D, залізо та кальцій у достатній кількості. До повсякденного меню слід ввести молоко й кисломолочні продукти, а також тверді та домашні м’які сири. Багато кальцію містить риба, особливо скумбрія, тунець, сардини, кілька. На залізо багате м’ясо, у тому числі м’ясо птиці, бобові, а також продукти із сої. Їх треба поєднувати зі свіжими овочами, котрі містять вітамін С, що сприяє засвоєнню заліза. У раціоні також мають бути яйця, крес-салат, цибуля, капуста качанна, брюссельська й савойська. Бажано вживати фітин — препарат, що покращує стан нігтів і волосся. Якщо нігті слабкі: — використовуйте рідину для зняття лаку без ацетону, лаки — без формальдегіду; — втирайте в нігті олію мигдалю; — вибирайте миючі засоби, котрі не сушать руки (рідина для миття посуду з бальзамом для рук). Коли змінюються форма й колір нігтів Подовжні жолобки свідчать про наявність хронічних запальних захворювань (придаткових пазух носа, зубів) або початок ревматизму. При ефективному лікуванні жолобки зникають. Поперечні жолобки можуть вказувати на хворобу внутрішніх органів (нирок, печінки, шлунково-кишкового тракту). Утворення поперечних борозенок свідчить про те, що організмові бракує цинку. Бо цинк міститься в основному в продуктах тваринного походження, від його нестачі потерпають насамперед вегетаріанці. Тут допоможуть лікарські препарати, що містять цинк. Зміна кольору нігтів дозволяє зробити попередній висновок про розвиток патології внутрішніх органів. При ослабленні серцевої діяльності лунки нігтів іноді набувають червонуватого відтінку. При недостатності кровообігу нігті стають синюватими. Жовте забарвлення нігтів свідчить про хвору печінку. Бугристі жовтуваті нігті бувають при цукровому діабеті, а також грибковому ураженні (при діабеті й подагрі нігті ростуть дуже повільно).

My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   syliko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2009 - 15:44

Перегляд повідомленняMasik (18.3.2009, 14:42) писав:

для рук використовую комплекс Мері Кей "Бархатные ручки", мені подобається. А щоб нігті не ламались використовую таку ванночку: 150 г. соняшникової олії+10 крапель йоду. Нагріти і тримати там нігті хвилин 10. Тільки обережно, не обпечися! Після цього руки витерти паперовою серветкою, решту олії змити, руки витерти насухо і натерти нігті зовнішньою стооною шкірки лимона. Роблю раз на тиждень, нігті стають твердими і блискучими, мені подобається. Олію не виливаю, а використовую разів зо 5.
А, ще забула, треба додати пару ерапель вітаміну Е.
My Signature
ЗображенняЗображення
Життя іде, і все без коректур
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lilysik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2009 - 15:48

Мені подобаються також квадратні, але, окрім французького манікюру люблю ще нігті яскраво-червоного кольору. Ще й зараз так модно!
Що стосується догляду, тьху-тьху, завжди мала міцні нігті від природи і нічого не робила для цього. Лише на 7-8 місяцях почали дуже ламатися, але пройшло. А зараз появились якісь невеличкі чорні рисочки. Може це зв'язано з вагітністю?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2009 - 16:00

Яка краса, також дуже люблю манікюр, але доведеться зараз відмовитись(((
В мене завжди нігті слояться, якийсь час тримаються, а потім все..., недопомагає ніяка "Умная емаль", "Доктор Шмих".....зараз маю щось від Oriflame. А ванночки нероблю, бо можу зробити 1 раз, а потім всерівно забуваю))) Лаки маю від Oriflame також, хоча некористуюсь ними, мені більше подобаються природні відтінки, переважно в мене на нігтях прозорий лак.
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   PaNtera 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 березень 2009 - 22:55

поки не сиділа вдома завжди мала манікюр пристойний
тільки якщо вдома дивитись за дитинкою і робити домашню роботу - фігушки через день тому манікюру, шкода коштів..
максимум що може бути - темний лак на коротеньких квадратних нігтях, а так - завжди прозорий, бо не видно коли облазить... ((( соромно, але це життя (((
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Matysya 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 березень 2009 - 18:40

От в мене питання при ГВ можна фарбувати нігті?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 20 березень 2009 - 18:45

Matysya, думаю можна :) десь чули що не можна?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Matysya 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 березень 2009 - 18:48

гра з вогнем, та просто мама вже замучила : волосся не фарбуй, нігті не фарбуй, тому й питаю чи якось це може повпливати на лялю. я і так відтерпіла 9 місяців без нігтів...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 20 березень 2009 - 18:51

Matysya, та ну, мені здається це більше забобони. не думаю, що фарбування нігтів шкідливе.
зате доглянута матуся почуває себе набагато краще і передає настрій дитинці ;)
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

2 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 2 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн