Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Виділення! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 8 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Виділення! Все про виділення. Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Марикоша 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 14 березень 2009 - 16:13

Думаю, що більшість жінок хочь раз в житті, дивлячись на прокладку, думали :"Чи все у мене гаразд?!" Мене це питання хвилювало частенько. В мене до вагітності завжди були сильні виділення, щоденні прокладки міняла кожні 4 години і запасних з собою була купа. Ось що знайшла:

Текст, що розкривається
Эта статья как раз о том, о чем вы стеснялись спросить или Всё о женских выделениях.

Прозрачные тянущиеся, слизистые выделения, похожие на яичный белок, чаще обильные - период перед овуляцией, норма.

Белые слизистые выделения или прозрачные слизистые выделения с белыми прожилками в конце цикла, перед менструацией - эрозия шейки матки, цервицит (воспаление канала шейки матки). Слизистые выделения так или иначе связаны с шейкой матки.

Кремообразные или киселеобразные скудные выделения - вторая половина цикла. Норма.

Кремообразные или киселеобразные усиливающися выделения - последние дни цикла. Норма.

Прозрачные, белые или чуть желтоватые выделения сгустками - в первые часы после незащищенного полового акта, когда сперма попадает во влагалище, норма.

Обильные белые жидкие выделения наутро после незащищенного полового акта - норма.

Кремообразные белые скудные выделения после полового акта с презервативом или без семяизвержения во влагалище - "сработавшаяся" влагалищная смазка, норма.

Коричневые мажущие кровянистые выделения в конце цикла перед менструацией (мазня) - патологический процесс в матке (эндометриоз, полип или гиперплазия эндометрия и др.)

Коричневые мажущие кровянистые выделения (мазня), длительно после менструации - патологический процесс в матке (эндометриоз, полип или гиперплазия эндометрия и др.)

Коричневые мажущие кровянистые выделения во время беременности (мазня) - старая отслойка плодного яйца или плаценты, бывшая несколько дней или даже неделю назад.

Коричные выделения (мазня) в первые месяцы приема гормональных контрацептивов - вариант нормы.

Алые кровянистые выделения за несколько дней перед менструацией - эрозия шейки матки, эндоцервицит.

Алые кровянистые выделения, усиливающиеся - начало менструации, первый день. Норма.

Алые кровянистые прожилки в середине цикла - бывает в ближайшее время после овуляции, вариант нормы.

Алые кровянистые выделения во время беременности - отслойка плодного яйца или плаценты, угроза прерывания беременности.

Алые кровянистые выделения после полового акта - микротрещинки во влагалище, образовавшиеся во время полового акта, эрозия шейки матки, цервицит.

Белые творожистые или похожие на кефир выделения, белые пленки или налет между большими и малыми половыми губами, на клиторе, обычно в сочетании с хлебным или кисломолочным запахом - молочница (кандидоз).

Белые или чуть зеленоватые, отслаивающиеся пленками выделения, обычно в сочетании с рыбным запахом - дисбиоз влагалища (гарднереллез)

Желтые или зеленые пузырящиеся выделения - инфекция, передающаяся половым путем (трихомониаз и др.)

Желтые или зеленоватые обильные выделения - острая бактериальная инфекция во влагалище, острый аднексит (воспаление яичников), острый сальпингит (воспаление в маточных трубах).

Желтые или зеленоватые скудные выделения - бактериальная инфекция во влагалище, эрозия шейки матки, хронический аднексит (воспаление яичников), хронический сальпингит (воспаление в маточных трубах)

Сукровица, выделения как разбавленная кровь, по типу "мясных помоев" - лохии после родов, норма

Сукровица, выделения как разбавленная кровь, по типу "мясных помоев", но с неприятным запахом, обычно перед менструацией и после нее - хронический эндометрит, хронический эндоцервицит.

Жидкие водянистые выделения, приобретающие грязный цвет на прокладке, перед менструацией и после нее - хронический эндометрит, хронический эндоцервицит.

Жидкие беловатые выделения, похожие на молоко, во время беременности, обычно усиливаются с увеличением срока - норма, если не раздражают наружные половые органы и не имеют неприятного запаха.

Постоянные, не изменяющиеся в течение цикла выделения, за исключением периода менструации, бывают когда женщина принимает гормональные контрацептивы или страдает бесплодием и не имеет воспалительных процессов во влагалище.

Выделения большими сгустками во время менструации - загиб шейки матки, нарушение свертываемости крови - склонность к тромбообразованию, гиповитаминоз витаминов группы В, патологический процесс в матке (полип, эндометриоз, миома). Также подобные выделения бывают, если у женщины
стоит внутриматочная спираль.

Зеленые, густые, в сочетании со слизью, усиливающие от напряжения, после дефекации - гнойный цервицит

И главное, появление любых патологических, беспокоящих Вас выделений - повод обратиться к врачу, который установит причину и назначит необходимое лечение.

Повідомлення відредаговано Антік: 14 березень 2009 - 17:13

My Signature
ЗображенняЗображення
  • 31
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рената 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 березень 2009 - 17:00

Марикоша, гарно дякую за цікаву статтю, дуже багато корисного знайшла для себе. Дійсно, про таке кожного дня не говориш, хоч хвилююче питання...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Дика пантера 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 березень 2009 - 17:49

Марикоша, Стаття дійсно цікава дякую за інформацію
My Signature
Зображення]Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nasjka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 квітень 2009 - 11:49

Дівчата, хто стикався з коричневими виділеннями після місячних??? Вже протягом останніх 4-х циклів не минає......... 7 місяців тому була чистка через завмерлу вагітність. Місячні спочатку були ніби нормальні, а потім поступово скоротились до 1-2 днів, а потім ці незрозумілі темно-коричневі (шоколадного кольору) виділення. Не хочу вірити, що це ендометріоз чи якась гіперплізія.......... Лікар нічого путнього не сказала.........
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Танюшк@ 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 06 квітень 2009 - 12:05

Nasjka, а запах у цих виділень є?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Masik 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 квітень 2009 - 12:37

Nasjka, ерозії часом у вас немає?
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 квітень 2009 - 13:25

Ні, ні зпаху, ні ерозії немає........... Принаймі жоден з лікарів такого діагнозу мені не ставив. Спершу виділення були коричневі, а останній цикл - взагалі темно-коричневі (шоколадні можна сказати). При цьому місячні скоротилися до 1-2 днів. Можливо це якесь ускладнення після чистки..??? Але лікарі після огляду кажуть, що все нормально. Чи може це бути якась початкова стадія ендометріозу? Я читала, що ендометріоз характеризується такими виділеннями, але місячні при цьому дуууууууже обільні, довгі і болючі. А у мене короткі, скудні, не болючі (лише трохи може низ живота понити). Щось я вже геть заплуталась..............., не знаю що і думати, до кого звертатись...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Танюшк@ 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 квітень 2009 - 13:27

Nasjka, в мене таке було після пологів(погано почистили
), лягала знову на чистку і все пройшло...
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 квітень 2009 - 13:30

Перегляд повідомленняТанюшк@ (6.4.2009, 13:27) писав:

Nasjka, в мене таке було після пологів(погано почистили
), лягала знову на чистку і все пройшло...

Я після чистки була неодноразово на УЗД, всі казали, що почистили добре, нічого немає. Я ще припускаю, можливо це з гормонами пов'язано? У мене пролактин підвищений......, а всі решта в нормі. Я вже 2 місяці п'ю гомеопатичний препарат Мулімен - можливо це така реакція на нього???
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 квітень 2009 - 14:10

У моєї співробітниці таке було при полікістозі.У будь-якому випадку консультація лікаря не буде зайвою.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NATYSIA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2009 - 19:33

Підкажіть мені будь-ласочка, сьогодні 15 день циклу, прийшла до дому, а на щоденці коричневі виділення (рясні). Розстроїлася страшенно :gv: , тому що на цей цикл покладала великі надії. Я вже так не можу, кожного місяця якісь подарки :gv: то овуляції нема, то захворіла, а тепер таке :gv: .
Може хтось стикався з таким і чи є якісь надії на вагітність???
My Signature
Зображення
Зображення
ЛЮБИТЕ И ЦЕНИТЕ СЧАСТЬЕ! ОНО РОЖДАЕТСЯ В СЕМЬЕ, ЧТО МОЖЕТ БЫТЬ ЕГО ДОРОЖЕ НА ЭТОЙ СКАЗОЧНОЙ ЗЕМЛЕ!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аріка Ікара 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2009 - 21:19

Перегляд повідомленняNATYSIA (6.5.2009, 20:33) писав:

Підкажіть мені будь-ласочка, сьогодні 15 день циклу, прийшла до дому, а на щоденці коричневі виділення (рясні). Розстроїлася страшенно :give_rose: , тому що на цей цикл покладала великі надії. Я вже так не можу, кожного місяця якісь подарки :15_5_2v: то овуляції нема, то захворіла, а тепер таке :sad: .

Надія є завжди.Головне її не втрачати і пробувати,пробувати і ще раз пробувати :15_2_126: .Все у вас буде добре і на наступний рік :) будете вже з лялькою. :gv:
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NATYSIA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2009 - 21:37

Svetko, дуже дякую за підтримку, я вже десь прочитала, що це можуть бути овуляційні виділення, буду надіятися що це так :)
My Signature
Зображення
Зображення
ЛЮБИТЕ И ЦЕНИТЕ СЧАСТЬЕ! ОНО РОЖДАЕТСЯ В СЕМЬЕ, ЧТО МОЖЕТ БЫТЬ ЕГО ДОРОЖЕ НА ЭТОЙ СКАЗОЧНОЙ ЗЕМЛЕ!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   bogun 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 16:36

Всім привіт! До огляду у гінеколога я думала, що з моїм слизом щось не те, але коли я почула, що це просто надзвичайно плідний слиз(визначив по тягучості) я задоволена життям і більше ні про що не переживаю!

Користувач подумав і додав через 4 хв.:

Перегляд повідомленняNATYSIA (6.5.2009, 20:33) писав:

Підкажіть мені будь-ласочка, сьогодні 15 день циклу, прийшла до дому, а на щоденці коричневі виділення (рясні). Розстроїлася страшенно :cray: , тому що на цей цикл покладала великі надії. Я вже так не можу, кожного місяця якісь подарки :cray: то овуляції нема, то захворіла, а тепер таке :sad: .

До речі, вичитала недавно, що трішки темнуватих виділень в середині циклу, свідчать про високу плідність. було б не зле!
Не переживай через дрібниці!!! :cray:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oka 

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 19 травень 2009 - 14:35

В мене після закінчення ГВ в середині циклу зявилися болі і досить великі виділення, що міняла щоденну прокладку кілька разів на день. Пішла до гінеколога що вела мою вагітність. Вона подивилась на УЗД потім в кріслі, взяла всі можливі аналізи. Все чисто. Як вона (лікар) мені порадила: не хочеш мати проблем з місячними - завагітній, бо такі виділення свідчать про високу готовність організму до цього (при відсутності хвороб). Так що успіхів усім!!!!
My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 травень 2009 - 14:06

Всім привіт! В мене нещодавно виникло цікаве питання: всюди пишуть і лікарі говорять про мажучі виділення. Як їх розрізняти? В мене наче все добре, але цікаво, краще ж застерегтися. :) :smile:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 27 травень 2009 - 18:03

Перегляд повідомленняbogun (27.5.2009, 15:06) писав:

Всім привіт! В мене нещодавно виникло цікаве питання: всюди пишуть і лікарі говорять про мажучі виділення. Як їх розрізняти? В мене наче все добре, але цікаво, краще ж застерегтися. :) :bye:

Мажучі- це не білі, або трохи жовтуваті, а коричневі, бежеві,або з кров"ю. Ніби так.
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 травень 2009 - 18:42

Перегляд повідомленняmania4ka (27.5.2009, 19:03) писав:

Мажучі- це не білі, або трохи жовтуваті, а коричневі, бежеві,або з кров"ю. Ніби так.

Дякую! Буду мати на увазі. А місячні бувають мажучими?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   meri1301 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 16 червень 2009 - 22:26

Привіт дівчата. Останні М були із затримкою на 2 дні, якщо їх так можна назвати. Бо М були лише 4 дні (переважно 7-9) і коричнового кольру, що мені вистачало щоденної проклаки. Можливо у когось було схоже, порадьте будь-ласка. До лікаря піти немаю часу, бо тепер здаю державні екзамени. Наперед дякую.
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ліка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 17 червень 2009 - 08:04

Перегляд повідомленняmeri1301 (16.6.2009, 22:26) писав:

Привіт дівчата. Останні М були із затримкою на 2 дні, якщо їх так можна назвати. Бо М були лише 4 дні (переважно 7-9) і коричнового кольру, що мені вистачало щоденної проклаки. Можливо у когось було схоже, порадьте будь-ласка. До лікаря піти немаю часу, бо тепер здаю державні екзамени. Наперед дякую.

Взагалі то в мене було таке, потім виявилось, що я вже вагітна. Попробуйте зробити тест, думаю не зашкодить.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 8 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів