Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Веселі історії - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 12 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Веселі історії В роддомі.... Оцінка: ***** 2 Голосів

Користувач поза мережею   Камі 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 14 березень 2009 - 13:51

Коли я народжувала, то санітарки постійно розповідали смішні історії, акі траплялися в них на зміні. Пропоную ділитись позитивом
От коли я вже народила і чекала коли вийде плацента, лікар розповів, що бувало таке, що плацента просто вискакувала і приляплювалась до вікна, а одного разу попала в нього. :D
Ще був випадок в передродовій. Перегоріла лампочка і попросили електрика її замінити. Старший дядько, років 50, він вже блідий прийшов в роддом, а коли жіночка закричала в родзалі, то він втратив свідомість, довелося його рятувати.)))))
My Signature
Зображення Зображення
  • 4
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ФІОНА 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 14 березень 2009 - 14:26

Розповім свою "веселу" історію що трапилась зі мною в пологовому ще коли я народили доню. Це було майже 10 р. тому і в той час діток привозили кожні 3 години для годування.
Щоб ви розуміли про що мова розповім передісторію: народила я 13 по рахунку. Тому ліжко у мене було під номером 13 і бірочка на руці мала мати теж №13. Але акушерка по свої
доброті не захотіла на бірці писати 13 а написала 53 ( 5- номер палати 5; а 3- від числа 13). Тому на бірочці було число 53.
І ось приносять мені дитинку черговий для годування. Перше що впало в око це що дитина вся в зеленці, особливо ротик. О Боже що сталося))) 3 години тому все було ок))))
Придивляюся - то не моя дитина)))) В мене шок :smile: А тут якраз санітарка заходить і дає мені мою лялю. Пояснює що щось напутала , бо у тої дитини ріст -53,
а у мене бірочка 53.
Зараз мені смішно коли згадую :smile: :lol: , а тоді можете уявити мій стан. Трусило ще десь пів години.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Masik 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 14 березень 2009 - 14:27

А мені мама розказувала таку історію. Коли вона народжувала мене, їх в передродовій було троє. являєте картину: всі стогнуть, причитають...А в ті часи ще були такі залізні ліжка, спинки яких мали форму граток і то досить широких... Короче, радянські такі... Так от. Одна з жінок під час схваток почала битися і тертися об ті грати головою... І шо ви думаєте... якимось чином пропхала туда голову... Їй родити скоро, а вона голову витягнути не може... Побігли за лікарями, а потім за якимось дядьком з господарськох частини... На щастя встигли витягнути... Тоді звичайно не дуже було смішно, але потім вони попала в одну палату і як згадували, то за животи трималися від сміху... Мама каже: "Регочемося, шви болять, а ми зупинитися від сміху не можемо" )))))))))

Користувач подумав і додав через 4 хв.:
О, ше згадала. Теж мама розказувала. На роди до неї прийшли практиканти і один з них зробився таким добрим, каже : "Жіночко, тримайтеся! Хочете візьміть мене за руку" Краще би він цього не казав... Мама як вхопила, а під час потуги як вкусить... Напевно, він більше нікому з народжуючих не пропонує потримати його за руку...
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 24
  • Back To Top

Користувач поза мережею   таня23 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 березень 2009 - 14:46

Мої знайомі були привезли до дому з пологового чуже дитя .Коли мама казала ,що це не її сказали,шо в такому віці вони всі одинакові,мол не вигадуй.Але тільки вони приїхали до дому за ними пригнала швидка з мигалкою ,щоб помінятися лялями.Зараз вони це згадують зі сміхом,але тоді було не смішно!
My Signature
Зображення
сьогодні ми кохаємо один одного більше ніж учора, але менше ніж кохатимемо завтра...
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Даша_ 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 березень 2009 - 18:31

Перегляд повідомленнятаня23 (14.3.2009, 14:46) писав:

Мої знайомі були привезли до дому з пологового чуже дитя .Коли мама казала ,що це не її сказали,шо в такому віці вони всі одинакові,мол не вигадуй.Але тільки вони приїхали до дому за ними пригнала швидка з мигалкою ,щоб помінятися лялями.Зараз вони це згадують зі сміхом,але тоді було не смішно!

:sneeze: :sneeze: :sneeze:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Львів'янка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 березень 2009 - 21:35

Після других пологів лежу я з малим в палаті, всяка біль моментально забулася... так мені добре! І тут приходить моя лікар з зеленкою - помазати мій шов (після епізіотомії)... і я не даю!!! - боюся, що БУДЕ ПЕКТИ!!!! :give_rose: Лікар з великими очима: "Мамочка, та ти ж тільки мучилася-родила, а тут боїшся, шо буде пекти!!!" :good: Всі потім довго сміялися, тай доки я лежала в пологовому, весь медперсонал приколювався: "Кому тут зеленки...?" :smile:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 4
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Анабель 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 березень 2009 - 15:49

таня23 я в шоці! :good:

А в мене було таке. Лежали на збереженні перед пологами.Палата з 6 чоловік. Поступила до нас жіночка на 39 тижні. Познайомились. ЇЇ ліжко було якраз навпроти мого. До слова Вона була рази в 3 більша за мене. Та от.Ніч. Тишина. І тут при світлі місяця я відкриваю очі від шороху і бачу Величезне тіло сперлось на бильце мого ліжка і тут як заричить!!!!!!! :kiss: АААААААА!!!!!!ААААААААААААА!!!!!! І тут я спросоння і з переляку АААААААААААА!!!!!!!!!!! І тут вся палата ААААААААААААААААА!!!!!

Виявляється в нашої новенької почались пологи. Та такі стрімкі що вона змогла дійти лише до мого ліжка і сперлась на нього а тут знов схватка і вона давай кричати від болю. А я собі від страху...і т.д.
My Signature
Зображення
  • 17
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ukrajinochka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 березень 2009 - 20:03

А мене після пологів постійно приходив дивитись лікар-мужчина. " Так мамочка, лягайте на спину..., підніміть футболку...,як ось так глажу грудь не болить?... розставте ноги..., а тут шовчик не болить?" щось там пощупає і піде. І так повторювалось кілька разів. А я звідки знаю хто там і скільки раз повинен на мене дивитись...
Вия вляється що то був лікар неонатолог, а чого він мене дивився, це для мене загадка :)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 8
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tusij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 березень 2009 - 23:44

Ukrajinochka, вот это да!!! Не много женщин может похвастаться приличным видом после родов. А у тебя даже поклонник появился!!!!!
Ух!!!!!!!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 березень 2009 - 23:53

tusij, який там вигляд :) Мене ж порізали там дуже-дуже, і зробили потім "вишиванку", пологи були не дкже легкі, то я явно виглядала м'ягко кажучи не дуже.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   (-: КУКУСЯ :-) 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 18 березень 2009 - 10:42

Коли мене з донечкою перевели вже у палату татусь прийшов і сів на ліжко в ногах, бо на подушці спала доня. Я стояла поряд і вирішила присісти біля чоловіка, щоб разом милуватись лялечкою. Та не туту то було... Тільки я вмостилась біля чоловіка як величезне лікарняне ліжко не витримало ваги і "впало на ніжки" Такого грохоту я не чула раніше, дитина зайшлася криком, та до нас у палату ніхто з медперсоналу і не зайшов, хоч пост був поряд. Висновок напросився сам: у пологовому можна займатися чим хочеш і коли хочеш, а найголовніше - мамі терміново худнути!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blush:
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МаМуська 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2009 - 15:47

А я з пологового будинку ось яку історію превезла: поступали в пологовий разом з однією дівчиною, вона говорить ніби в неї вже 42 тиждень пішов вирішили вже лягати, бо на днях має народити. На наступний день ввечері, іду я по коридору а їй вже клізьмочку зробили, готують на роди, ми ще з нею поговорили, що повезло їй не довго полежала. На наступний день вранці готовлять вже мене народжувати, ведуть на "процедурку", дивлюсь на коридорі в кріслі сидить моя знайома, що мала б вже народити, їсть йогурт, каже - "Ложний визов, вчора був! " :D
My Signature
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   umka 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 18:16

Всім,хто коли-небудь бував в пологовому,відомі "виклики" рідних та друзів під вікном.То тут,то там чути"Маша!","Свєта,Свєта!!" і всі інші жіночі імена. Також можна почути уривки діалогу між породілею та чоловіком чи мамою.То звичайна справа,до якої з часом звикаєш і перестаєш чути.І от одного разу мені випала нагода чути цікавий діалог.Чоловік-"Галя,Галя!".У відповідь тишина.І так декілька разів.Тоді чоловік кличе наполегливіше"Галино,чуєш,то Микола прийшов",за хвилину знову-"Галя,Галино...",потім напевне хтось виглянув з вікна,бо послідувало "покличте Галю..." а ще за мить "Як яку Галю покликати-МОЮ,мою Галю кличте!!".Через пару хвилин Галя зібралася з силами і таки встала до вікна,щоб чоловік побачив,на що отримала шквал слів "Ти що там робиш,лежиш? А-аа ,то ти лежиш собі,а бульбу копати то я маю сам,чи як.Доста там собі вилежуватися,збирай шмаття і додому,а то я сам вже пропадаю...Що-що слаба? А чого слаба,дома ж була ніби здорова...а то ти вже родила...вчора?Ну то тим більше не має чого тут вилежуватися,будеш вдома лежати".Відповіді Галі мені не вдалося почути,оскільки всі сусідки по палаті почали реготати як коні.От такі-то бувають чоловіки.
My Signature
Зображення
  • 16
  • Back To Top

Користувач у мережі   Танюшк@ 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 10 квітень 2009 - 18:31

umka, ну й історія. :36_1_42: Я б такого чоловіка...
My Signature
Зображення Зображення
  • 2
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 20:22

umka, бідна жінка :))))
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Магда 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 20:27

Шкода Галю!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мамуся0703 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 квітень 2009 - 10:03

umka, ми з чоловіком ухохатувались перед компом!!! :D Але бідну жінку все таки шкода.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива зірочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 квітень 2009 - 21:15

я собі уявляю що б сказаал на місті тої Галі :girl_angel:
а з історії про те що додому привезли чужу дитинку просто в шоці!!! :girl_angel: :girl_angel: :shok: а в роддомі що не бачили що чужу дитинку забирають????
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Gelsominka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 травень 2009 - 21:27

umka, заходилася від сміху .Хоча аналогічно , Галю жалко .
My Signature
Зображення

Зображення
---------------------------------------------------------------------------
Все, что вы можете сделать для своих детей, это воспитать их;
но нельзя прожить за них жизнь.
Элизабет Тейлор.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   alenulka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 травень 2009 - 21:51

Медінститут. Лежала я в післяродовій, почули крики на коридорі. Дівчата приходять, розповідають: в сусідній палаті зять з тещею побились, дуель відбувалась рушниками. :clapping: Напевно не дійшли консенсусу в питанні виховання. Ніби стереотипна ситуація, але мене так розсмішила, що я її ніяк не могла чоловіку потім дорозказати, бо шов від кесарського розходився від сміху
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 12 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему