Важливе оголошення
Дуже потіють руки Як з цим боротися
Відправлено 13 березень 2009 - 19:47
А Дріонік-раджу!Коштував 1500 грн, але він того вартий, бо це дуже не приємна проблема, особливо, коли працюєш з людьми, і особливо чоловікам , бо вони ж здоровкаються!
Добре що я хоч дівчина;)
Відправлено 16 березень 2009 - 04:19
колись був розчин в ампулах, тепер тільки у вет аптеках можна знайти. уро_щось_там. як згадаю, то напишу. допомагає, але дуже сушить шкіру, дуже. навіть не знаю чи більше допомагає чи шкодить.
а так, дійсно всі хвороби в голові. це правда.
тему переношу у розділ Здоров"я та краса.

Відправлено 26 березень 2009 - 14:23
гра з вогнем (16.3.2009, 4:19) писав:
колись був розчин в ампулах, тепер тільки у вет аптеках можна знайти. уро_щось_там. як згадаю, то напишу. допомагає, але дуже сушить шкіру, дуже. навіть не знаю чи більше допомагає чи шкодить.
а так, дійсно всі хвороби в голові. це правда.
тему переношу у розділ Здоров"я та краса.
Як нагадаєтесь, то обовязково напишіть!Буду вдячна:)
Відправлено 26 березень 2009 - 15:18
Для того щоб менше потіли руки, після миття їх споліскують водою з нашатирним спиртом - 1 ч. ложка на 1 л води.
або
2 ст. ложки свіжого подрібненого листя заливали стаканом окропу. Настоювали протягом години. Проціджували, розводили холодною водою і тримали в розчині руки півгодини. Потім насухо витирали, змащували сільською соняшниковою олією і надягали бавовняні рукавички.
Від цієї процедури не лише зменшується пітливість, але й зберігається м'якість і гладкість шкіри. Ванни влаштовують протягом 20 - 30 днів.
Думаю 2-гий рецепт тобі підійде.

Відправлено 26 березень 2009 - 15:32

Хвороба чи недбальство?
А це означає, що людина часто переживає стрес від можливої потреби роззутися. Люди з надмірною вагою живуть у постійному стані війни із запахом поту, їм досить пройтися чи проїхатися на роботу в транспорті, щоб після цього весь день принюхуватися до себе: чи не сильно тхне. Хоча є й такі диваки, що не завертають собі цим голови. Про пітливих людей часто пліткують, вони стають героями анекдотів. Але чому в одних надмірне потовиділення, а в інших — ні? "У цьому неабияку роль відіграють особливості конституції конкретної людини. Товстуни пітніють набагато більше, ніж худорляві, — розповідає завідувач кафедри швидкої та невідкладної медичної допомоги Київської медичної академії післядипломної освіти імені П. Шулика Іван ЗОЗУЛЯ. — Пітливість також залежить від обміну речовин, від стану вегетативної нервової системи, ендокринної, від спадковості, а ще — від гігієни та зовнішніх факторів (зокрема, взуття та одягу), дієти і такого іншого". Звісно, боротися з пітливістю, яка виникає внаслідок хвороби, — справа марна. Спочатку треба одужати. А ось якщо причиною неприємного запаху є неналежний гігієнічний догляд тіла та одягу, дієта, тоді цілком можна досягти швидкого успіху. Треба любити вмиватися Лікарі пояснюють процес потовиділення так: наші стопи, яким щодня доводиться тіснитися в шкарпетках, панчохах і взутті, завдяки потовим залозам компенсують невигоди підвищеною тепловіддачею. Тепла потова рідина збирається всередині взуття і дуже повільно випаровується. При цьому створюються оптимальні умови для розмноження різних мікробів — від бактерій до грибків. "Живильним середовищем для них є клітини епідермісу, які відмирають, злущуються та накопичуються у між пальцевих проміжках, на зводі стопи, — каже лікар-косметолог Оксана ПАСТУХОВА. — Мікроби переробляють клітковинний матеріал і виробляють різні речовини з гострим запахом, наприклад, бутандіон, який має такий самий запах, як у сирів типу рокфор". Запах від ніг та попід пахвами може стати ще більш нестерпним, якщо людина споживає багато часнику, цибулі, перцю й таке інше. Педіатр із нью-йоркського шпиталю "Presbyterian Hospital” Сюзанна Левін наголошує, що стопи любителів китайської кухні нерідко мають сильний та неприємний запах. Відповідно, не дезодоранти, а зміни в харчуванні дозволять трохи його послабити. А ще — гігієна власного тіла (звісно, якщо ви не садомазохіст). Між іншим, нестерпний для нас запах бутандіону та інших летких речовин приваблює комарів. Особливо тих, що переносять малярію. Дослідники з Амстердама під час експерименту встановили, що комарі в першу чергу летять на-спітнілі йбрудніттота, анена шойно вимиті. Боротися не пітніючи "Для боротьби з гіпергідрозом (підвищеним потовиділенням) стоп, рук та інших ділянок тіла використовують різні засоби: препарати з місцевим ефектом (ті, що містять алюміній, антиперспіранти), фізіотерапію, ав найважчих випадках застосовують хірургічне лікування — ендоскопічне руйнування регіональних вузлів нервової системи, які регулюють потовиділення, — веде далі пані Пастухова. — Додатково використовують дезодорувальні речовини". Але до хірургічного втручання, звісно, доходить рідко. Переважно досить додержувати нехитрих правил гігієни тіла. 1 По-перше, косметологи радять І щоранку мити ділянки під пахвами і милом, можна використовувати для цього антибактеріальне, і обов'язково зголювати волосся в цих місцях. А після цього —користуватися антиперспірантом. Зі слів заступника директора Центру незалежних споживацьких експертиз "Укртест" Ліни Попової, за кілька років наполегливої реклами у нашій країні всі знають: шкіра може бути нормальною тільки тоді, коли її показник кислотності рН = 5,56. Якщо він більший або менший, то порушується природний баланс шкіри і, відповідно, нормальний процес потовиділення. Відповідно до європейських норм, дезодоранти - антиперспіранти повинні мати Його можна придбати не тільки в магазинах косметики, але й в аптеках. Однак такі заходи нічого не дадуть, якщо на чисте й правильно доглянуте тіло одягнути пропітніле вбрання. 2 Ноги треба не просто мити щовечора в теплій воді, але робити контрастні ванночки. Дуже корисно при цьому додавати відвари трав або соду чи морську сіль. А після ванночки слід використовувати спеціальні косметологічні засоби для ніг, наприклад, гелі - скраби та креми з альфагідрокислотами, які регулюють процес відновлення клітин і сприяють відлущенню змертвілих клітин. Також корисними будуть спреї для нейтралізації неприємного запаху, спеціальні масажні олії для ніг з корицею, дезо - дорувальний тальк. Перш ніж вийти на вулицю, помиті ноги належить присипати тальком чи дезодорувати. Тоді вони не пітніють, а взуття не набирає неприємного запаху. 3 Взуття треба правильно підібрати, щоб воно не стискало рухів пальців ніг, вентилювалося й мало гірко скопічну стілку, яку можналегко замінити на іншу. Взуття можна також обробити спреєм, яким ви перед тим обробляли ноги. Дуже бажано користуватися дезодорантом чи тальком для ніг, коли ви носите взуття зі шкірзамінника, особливо взимку, коли нога довго перебуває в теплому взутті. 4 Влітку варто носити босоніжки. Шкарпетки вибирати тільки гігроскопічні, тобто такі, що вбирають у себе вологу. Дуже корисно ходити там, де можна, босоніж. Особливо корисні прогулянки краєм прибою.
Відправлено 26 березень 2009 - 15:42
Спробуйте, можливо допоможе. (Тільки малу кількість і акуратно)

Відправлено 27 березень 2009 - 21:32
Дика пантера (26.3.2009, 15:18) писав:
Для того щоб менше потіли руки, після миття їх споліскують водою з нашатирним спиртом - 1 ч. ложка на 1 л води.
або
2 ст. ложки свіжого подрібненого листя заливали стаканом окропу. Настоювали протягом години. Проціджували, розводили холодною водою і тримали в розчині руки півгодини. Потім насухо витирали, змащували сільською соняшниковою олією і надягали бавовняні рукавички.
Від цієї процедури не лише зменшується пітливість, але й зберігається м'якість і гладкість шкіри. Ванни влаштовують протягом 20 - 30 днів.
Думаю 2-гий рецепт тобі підійде.
А якого листя???
Відправлено 29 березень 2009 - 16:52

Відправлено 28 березень 2010 - 16:27
колись робила для ніг ванночки з відвару кори дуба і лаврового листя - ефекту як такого не побачила, засоби догляду для ніг (креми, гелі, присипки) теж не надто допомагають

Відправлено 11 серпень 2010 - 10:39

Відправлено 30 серпень 2010 - 20:15
Відправлено 30 листопад 2010 - 17:52
Хтось користувався антиперспірантом DRY-DRY(я хочу спробувати)? Купила Віші - він ніякий, хоч дорогий...
Зараз дуже багато гарних медичних статей по гіпергідрозу - просто наберіть це слово в google!!!
Відправлено 01 грудень 2010 - 00:18
Спробувала багато чого, принаймі те що радив невропатолог до якого я зверталась.
Лікувальна фізкультура, басейн, ванночки ( нашатир.спирт, береза, оцет), дезодоранти, транквілізатори ( наче заспокоювати нерв.систему), Уколи ботоксу, діспорту. Нічого не допомогло.
Єдине, що радили операція ( вирізання підпахвами потових залоз). Тільки у нас у Львові її не роблять, треба їхати у Київ. Та і роблять її під загальним наркозом, що мене і лякає, має деякі ризики.
[font=Arial Black]
Відправлено 03 грудень 2010 - 14:52

Пробувала дубову кору, але вона не допомогла...можливо це спадково,в мого тата теж така проблема
Порадьте хоча б щось...буду дуже вдячна
Відправлено 03 грудень 2010 - 15:34
Відправлено 03 грудень 2010 - 16:43
В мене все із щитовиткою впорядку - спеціально провіряла!!!
Гіпергідроз може бути і без причин - просто так розміщуються потові залози і здійснюється теплорегуляція, психоемоційна реакція.
Дівчата. повторююсь дуже багато є статей і форумів обговорювання - просто наберіть гіпергідроз в пошуку.
sanni, а в Львові роблять диспорт і ботекс. якщо так: напишіть мені будь-ласка в приват інформацію. Операцію я думаю робити не варто - якщо у вас зникнуть потові залози. як же токсини будуть виділятися...Можуть почати пітніти інші місця - обляччя, спина. і т.д. Від природи не утечеш.
Будемо надіятися, що медицина щось придумає. В Данії і Швеції лікування гіпергідрозу включене у страховку.
Дівчата, а хтось пробував одягати термобілизну, може б вона не пропускала вологу на яскравий одяг?!!
Користувач подумав і додав через 6 хв.:
Зараз стараюся відмовитися від таких продуктів: кава, міцний чай, шоколад, дуже гостра їжа. коньяк. Адже є ще т. зв. "смаковий гіпергідроз", тобто проблемні місця реагують на таку їжу. в мене, на каву - це однозначно. за 2 хв вже мокрі руки...
Пю чайок з шавлією, він має потостримну дію. раджу всім трохи звернути увагу на природнє лікування. може хтось ще якісь способи знає???
Бо косметологія така агресивна, дорога і ще не дає на жаль гарантії!!
а можу хтось пробував мануальну терапію - десь я чула, що як варіант може допомогти!!!
Повідомлення відредаговано Христуся-Бамбінік: 03 грудень 2010 - 17:44
Відправлено 05 грудень 2010 - 18:55
А ще мені говорила знайома котра мала туж проблему, що після родів як рукою зняло.
Уколи ботоксу , діспорту роблять у салоні "Персона-Люкс".
Гарантії не дають, процедура досить неприємна.
Люди добрі підкажіть щось дієве!!!
Поділитися темою:
1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів
Реклама
Останні теми
- Які антибіотики призначають при флюсах?
автор ❤❤❤
18 кві 2018 15:46 - Обмінник до Дня Матері
автор Мама Жабка =)
18 кві 2018 08:07 - Де дитячі гроші на рахунку? Тема 4.
автор Мама Жабка =)
06 кві 2018 07:21 - Підліткова література
автор Tetyanka_
01 кві 2018 18:26 - Серіал Готель Галіція
автор Санджана
31 бер 2018 17:37
Останні зміни статусу
Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...
Айра Шахрайка на олх. Бере передоплату за товар і додає вас в чорний список. Дає карту приват на ім'я Кравченко Алли. номер моб.098-848-89-29. Скаргу на олх подавали, модератори часно реагують. Провіль дійсний. Міняє імена в профілі. Зараз без оголошень, скаргу подати неможливо. Будьте обачні.
01 кві 2018 22:52
Софійка 2011яна Підскажіть де у Львові можна зробити УЗД збільшених лімфовузлів дитині 7 років.
26 бер 2018 08:58
nadiaje Домовичок відгукнися!Я тебе загубила!Дівчатка хто має номер Домовичка (Оля)
24 бер 2018 20:24
romaschka_h де у львові знайти хорошого ортопеда що виправляє х подібні ноги?
22 бер 2018 18:43
Ольчик8301 Дівчата,у моєї 11річної доньки почалася перша менструації,яка тривала 1 день,що це може бути,може хтось знає ,чи стикався з таким)))
02 бер 2018 12:23
Юлько Дівчатка, де можна у Львові зробити дитині ЕХО серця? Хто в курсі лікар Жельов проводить цю процедуру?
13 лют 2018 23:02
Ryzyk З родичів чоловіка , найбільше мені подобається - Я . фб ))
04 лют 2018 12:11
ВиШеНьКа@ЧеРеШеНьКа За свята наїли животик? Гайда до нас на форум ""Прощавайте зайві кілограми! Худнемо до Великодня." http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=72743&st=60&p=2813863
29 січ 2018 09:15
Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків
Іменинники ( 23 квітень 18 )
- З днем народження Irina@ - Вік: 27
Реклама
![]() |