Дівчата, я вже зовсім не вірю нашому телебаченню і там де шоу, там все наперед написано і в ролях зіграно, щоб привернути більше уваги. Так само напевне і ця "дівчина" - заплатили,дурака включила і всі довольні : ми посміялися, стб зробило більше реклами для конкурсу :)
Дівчата, я вже зовсім не вірю нашому телебаченню і там де шоу, там все наперед написано і в ролях зіграно, щоб привернути більше уваги. Так само напевне і ця "дівчина" - заплатили,дурака включила і всі довольні : ми посміялися, стб зробило більше реклами для конкурсу :)
Я уже нічому не дивуюся. Якщо переглянути іноземні фільми- то такого добра багатенько. І у нас на вулицях часто тепер не зрозумієш: хто це- дівчина чи хлопець??
Думаю, що молоді люди зараз часто собі якийсь образ видумують, що б на них звернилу увагу. Можливо цій дівчинці мало уваги приділяли батьки та оточення. Хто знає, що у неї на душі? А може таким чином вона хотіла попасти на телебачення. Засвітитися в шоу- бізнесі...
Вауууууу!Яка тендітна і вишукана дівчина!!! гггггггггыыыыыыыыы
Що вишукана, то вишукана. І де її таку вишукали?!
Мені теж здається, що це підстава. Її звати Аліса- це дуже жіночне ім'я як намене (вибрали для контрасту з зовнішністю і поведінкою), і в одночас назва рок-гурту. Краще ім'я їй і не придумаєш- на збіг не схоже.
А від її воплів мурашки по тілу. Пісню вона бачите написала. Бррррррррр.
А мені байдуже хлопець то, чи дівчина. Прикро, що "таланти України" почали з показу такого посміховиська. Це просто блюзнірство. Скоро будемо зі сцени пукати і ригати, а шо, хіба нам слабо показати свій ТАЛАНТ!!!, змавпований із-за океану. Тьху!
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
А мені байдуже хлопець то, чи дівчина. Прикро, що "таланти України" почали з показу такого посміховиська. Це просто блюзнірство. Скоро будемо зі сцени пукати і ригати, а шо, хіба нам слабо показати свій ТАЛАНТ!!!, змавпований із-за океану. Тьху!
Цілком згідна. просто вже не знають чим вразити перенасичену публіку