Почну з себе. Коли наступний раз буду народжувати, то:
- добре розпитаю про правила "прибуття" в пологовий, шоб не було, як минулого разу - всі мої речі довелося залишити на прохідній, бо сумка в мене була шматяна, а як виявилося, пропускали тільки з кульочками!
- буду мати при собі побільше дрібних купюр (по 5-10 грн.) - шоб з них можна було шось "зліпити" при потребі і шоб не давати забагато, бо нема дрібних ;) ;
- наперед домовлюся за нормальну кімнату, бо та "нормальна", куди мене поклали, виявилася чимось дуже страшним, з мурахами, чорними кутами і дверима, шо не закриваються
- наперед домовилася б за ціну на Кесарів розтин, якби, не дай Боже, до нього дійшло (бо моя подруга цього не зробила, а після КР їй таку ціну загнули, шо мама рідна!!!!)
- взяла би з собою електро-чайник або кип'ятильник на крайняк, плюс якусь посудину... бо одного дня не було води... і стояла величезна черга за чайником... А коли нарешті наша черга прийшла, виявилося, шо немає в чому розвести ту воду, шоб помитися!
- обов'язково народжувала б з чоловіком, багатьох проблем можна би було уникнути. Взагалі старшого ми народжували разом, а от коли я народжувала меншого, чоловік був за кордоном :(
Але загалом своїми пологами я задоволена, лікар була - супер, весь час була зі мною, дуже вдячна їй за це!

Допомога