я вчора прочитала, що весільні рушники не можна в церкві залишати. цікаво чому?
а весільних прикмет не знаю. хіба хто на рушник першим стане. поділіться, які прикмети знаєте ви?
Я свій букетик теж засушила, рука не піднімалася його викинути. гра з вогнем, а для чого взагалі рушник в церкві лишати? Він ж символізує вашу спільну сімейну дорогу. До речі, як і обручки. Саме тому й говорять брати гладенькі звичайні обручки, щоб ваша спільна дорога теж була рівненькою (так нам священник пояснював)
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
А я свій букет на весіллі кидала і віддала дівчині яка його зловила(це була моя старша дружка), знаю що не можна залишати собі букет, бо разом з букетом засихає кохання(забобон канєшно, але "з чим чорт не шуткує")
Masik, я не знаю для чого. писала ж "вчора прочитала", мені цікаво чого не можна залишати. раз таке пишуть, значить хтось залишає :)
Користувач подумав і додав через 4 хв.: Мамуся0703, о з букетами теж історію знаю.
моя подруга замінила букет тій, котра зловила на інший. сказала - весільний не віддасть :)
В церкві потрібно подивитись на незаміжню подругу, коли корону на голову одівають, щоб та швидше заміж вийшла. І ще одна - хто першим при виході з церкви, чи то з загсу, вийде, той завжди першим на примирення буде йти.
Найкращі речі на світі невидимі.Тому ми закриваємо очі коли плачемо,цілуємось і мрієм...
О! а вмене не лише букет стоїть засушений, а ще й "верхні поверхи" з 2-х короваїв, на одному лебеді, а на другому трояндочки з колоссям. Вже другий рік стоять, порохом припадають. Що з ними робити? Думала, якось поїхати на озеро і згодувати їх чайкам та качкам :)
а я не букет кидала, а вельон (фату), який мені звісно ж повернули. Дівчата танцювали в колі, наречений закрив мені очі руками, я трошки скрутила фату, бо вона в мене була дуже довга, і кинула :) Доречі зловила його також старша дружка :)
я собі купила для кидання спеціальний замінник весільного убкета.Продаються зараз такі у весільних салонах :) той і віддала.А весільний засушила, але не тому, що прикмета там якась, а просто гарний був і шкода було викилати, а ще- для пам"яті.Але коли ми з чоловікопм переїхали від моїх батьків моя мама його викинула. каже, що там з"явилося якесь " нове життя" :) і щоб не розмножувати його по всій хаті довелось викинути.
Мені зовсім не шкода, бо в забабани ніколи не вірила і вам не раджу.
Хочете зберегти для пам"яті- будь-ласка, але через якісь прикмети, це просто дивно ;)
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..