Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Сирник - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Зворотній відлік!
 
 
 

Іконка Важливе оголошення

Фотоконкурс Старі фотографії покажи... конкурс новорічних світлин нашого дитинства
Прошу взяти участь в опитуванні!
Кіт в сучасній українській народній культурі

Наш обмінний проект Посткроссінг по-українськи
ПРИЄДНУЙТЕСЬ!


  • 11 Сторінок +
  • « Перша
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Сирник Оцінка: ***** 2 Голосів

#201

Користувач поза мережею   Оксана 77 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 370
  • Реєстрація: 03 січень 12
 

Відправлено 18 квітень 2013 - 21:00

Lebidka5 , я думаю, що справді зависока. Сирник краще при меншій температурі, але довше. Я спочатку виставляю 150гр., печу десь півгодини, а тоді на 120 ще 40 хв., а тоді на 100 10-15 хвилин. Всередині жовтий-жовтий робиться, а духовку не відчиняю, через віконце дивлюся.
My Signature
Спойлер
  • 1
  • Back To Top

#202

Користувач поза мережею   Mar80 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 132
  • Реєстрація: 10 січень 11
 

Відправлено 18 квітень 2013 - 23:43

Lebidka5, я печу 1-1,5 при 180гр. в електричній духовці. Якщо зверху починає підгорати трошки - закриваю фольгою. Чесно не знаю як пропікається сирник при темп.120 гр. Колись пекла з водяною банею при 160, то біля 1,5 год, і все одно він був вогкуватий добре не пропечений.

Повідомлення відредаговано Mar80: 18 квітень 2013 - 23:44

My Signature
[Зображення
  • 1
  • Back To Top

#203

Користувач поза мережею   Lebidka5 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 247
  • Реєстрація: 04 квітень 11
 

Відправлено 19 квітень 2013 - 07:33

Mar80, а який режим випікання ви ставите? я ставлю нагрів зверху і знизу.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#204

Користувач поза мережею   Mar80 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 132
  • Реєстрація: 10 січень 11
 

Відправлено 20 квітень 2013 - 02:52

Lebidka5, я теж нагрів зверху і знизу.
My Signature
[Зображення
  • 0
  • Back To Top

#205

Користувач поза мережею   Оксана 77 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 370
  • Реєстрація: 03 січень 12
 

Відправлено 21 квітень 2013 - 11:00

Дівчата, це ще ж багато залежить від духовки. У мене, наприклад, є дві електричних і газова. То в одній електричні тени закриті, в ній можна пекти на вищій температурі і не боятися, що пригорить зверху, а в другій тени відкриті, то якщо треба температура 180гр., я виставляю 150. У газовій (у мене Горенье) при 180-200гр. дуже гарно пече 1-1,5 год. і не пригоряє. Тож головне вивчити духовку і пристосуватися. А сирник, напевно, має таку властивість після випікання трішки присісти.
My Signature
Спойлер
  • 0
  • Back To Top

#206

Користувач поза мережею   Горянка 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 44
  • Реєстрація: 10 вересень 10
 

Відправлено 21 квітень 2013 - 11:34

Я згідна з Оксана 77 що все залежить від духовки. Не тільки температура має значення, але й те на якій рівень духовки класти пекти.У газовій духовці якщо класти на нижній рівень пригорить знизу,а на самий верхній пригорить зверху Я кладу пекти сирник при 180*t на 4 рівень(у мене їх 5) на 30 хв.,булочки кладу пекти на 5 рівень, щоб гарно зарум"янились.
  • 0
  • Back To Top

#207

Користувач поза мережею   Devima 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 319
  • Реєстрація: 23 лютий 10
 

Відправлено 01 червень 2013 - 17:23

спекла сирник Сльози Ангела - вийшло дуже смачно, хоч я і не любитель сирників...
Буду ще пекти..
My Signature
[hide] Зображення
Зображення [/hide]

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#208

Користувач поза мережею   Каська-маська-к@т 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 766
  • Реєстрація: 29 листопад 09
 

Відправлено 28 липень 2014 - 22:03

Рецепт сирника

Тісто:
Борошно 1,5 скл.
Маргарин 0,5 п.
0,5 п. до печива
2 ст. л цукру-пудри
2 жовтки

Сир
Сир 600-770 гр
Цукор-пудра 1 склянка
Яйця 4-5 шт
Пудинг 2 уп.
Масло топлене 100 гр.
Ваніль за бажанням
Додаю при бажанні цедру лимона або апельсина, можна додати в сир порізану відмочену і висушену курагу

Місимо пісочне тісто, щоб не липло до рук. Викладаю прямокутну форму пергаментим папером. На дно форми розминаючи пальцями вистиляю тісто (воно практично не розкатується, просто розтягаю і розминаю пальцями). Якщо полюбляєте більше тіста, а не тонке, замісіть з подвійної порції (на цілу пачку маргарину)
Запаліть духовку на 180 градусів, щоб програлсь поки готуватимете сир
В чисту миску всипаю сир, по одному додаю 4 яйця. Якщо сир суховатий, можеа додати 5 яйце. Дивитесь по густині. Всипаю цукор-пудру, ваніль, тепле (не гаряче) вершкове масло і все те змішую блендером (можна в комбайні до однорідної консистенції без комочків, як крем виходить маса). Потім всипаю 2 упаковки ванільного або сметанкового пудингу і далі блендерю. Вкцінці додаю цедру або курагу. Виливаю сир (він не дуже густий) на тісто у формі, трішки стукаю формою для вирівняння сиру і в духовку на 50-60 хв. Орієнтуюсь по скоринці сиру. Має бути ніжо-коричневого кольору, і протикаю зубочисткою. Має бути майже без сиру. Іноді просто пальцем пробую. Якщо ще сирувате - допекти до готовності.
Коли сирник вистигне сир стане пружнішим. Любителям глазурі поливаю глазур"ю

2 ст. л какао-порошку, 2 ст.л масла, 2-3 стл. л. молока, 2-3 стл.ложки цукру. Все розмішую і топлю на повільному вогі до розчинення грудочок какао. Ця глазур сильно в шоколад твердий не застигне. Для твердії глахурі беру гіркий шоколад і топлю на повільному вогні з додаванням кількох ложок молока чи вершків

Смачного!!!
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#209

Користувач поза мережею   Joie 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 165
  • Реєстрація: 11 листопад 11
 

Відправлено 28 липень 2014 - 22:13

Сирник з фруктами

200 г печива
120 г вершкового масла
(у мене низ вийшов досить високий, думаю можна майже в 2 рази зменшити)

Для сирної маси:
700 г творогу
2 ч.л. лимонної цедри
1\4 скл.цукру (максимум 1\2)
3 яйця
Ванільний цукор

Прикраса:
Трохи желе, полуниця (апельсин, лимон, ківі і тд.)

Печиво перемолоти в блендері, трохи розтопити вершкове масло і додати до крихт. Перемішати. Перекласти тісто в форму і відправити в холодильник на півгодини. Творог збити в блендері з цукром і лимонною цедрою. По одному додати яйця і добре перемішати. Акуратно перекласти на тісто і випікати в духовці (розігріти до 160 градусів) приблизно 1 годину.
Після охолодження прикрасити фруктами і залити желе. Ще разочок в холодильник до повного застивання желе. Приємного апетиту :)

Зображення
  • 0
  • Back To Top

#210

Користувач у мережі   Толянка 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 979
  • Реєстрація: 18 вересень 12
 

Відправлено 02 серпень 2014 - 15:13

Перегляд повідомленняoljka baraboljka (21 серпень 2012 - 20:03) писав:



ви в рецепті не написали скільки треба какао і друге скільки часу випікати????
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#211

Користувач у мережі   Толянка 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 979
  • Реєстрація: 18 вересень 12
 

Відправлено 02 серпень 2014 - 18:27

робила мраморний пиріг по рецепту олька бараболька. я випікала 35 хвилин при температурі 180 градусів.хочу сказати що тортик вийшов дуже смачний але мало.якщо ви хочете щоб пиріг був високий треба робити подвійну порцію всього.
Прихований текст

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#212

Користувач поза мережею   Барбариска771 

 
  • Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 7
  • Реєстрація: 14 серпень 14
 

Відправлено 14 серпень 2014 - 11:35

Їла Львівський сирник з шоколадом, дуже смачно. Ніхто не готував? поділіться рецептом
  • 0
  • Back To Top

#213

Користувач поза мережею   Оленка Зміючка 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 201
  • Реєстрація: 02 жовтень 14
 

Відправлено 03 жовтень 2014 - 09:51

Дівчатка, підкажіть чи хтось має рецепт сирного торту? не чізкейка, чи сирника. щоб творог в тісті, а не в кремові? (памятаю колись давно такий торт у магазині купувала) бо мій пузожитель відмовляється їсти творог, а яж його так люблю (чи вже любила), може хоч так замаскую....
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#214

Користувач поза мережею   ЗвЄзДа 

 
  • Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 9
  • Реєстрація: 12 серпень 14
 

Відправлено 12 січень 2015 - 15:00

Сьогодні спекла сирник по рецепту olia 14 , він знаходиться на самій першій сторінці.Боже, яка то смакота смакота..ням ням...
Першийраз пекла сирник, вдався на всі 100%.попробуйте , не пошкодуєте))
Окреме дякую тобі Оля за такий класний рецептик сирника!!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:




  • 11 Сторінок +
  • « Перша
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему



1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Реклама


Останні зміни статусу

Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...

Мама 2 синочків світлина

Мама 2 синочків  Моя Вкраїно- дорога державо, Мені так люба вся твоя краса,ти моя ГОРДІСТЬ І ОДВІЧНА СЛАВА,Моя чарівна ,матінко-земля!!!

Сьогодні, 00:28

Така як осінь світлина

Така як осінь  Я - Україна, я - Україна, Лиш перед Богом я на колінах, Кличу вас люди зліва і справа В святу Державу, в мою Державу! Єднайтесь, сестри, єднайтесь, браття, Пора звільнитись нам від прокляття!

Вчора, 15:23

Іваночка13 світлина

Іваночка13  Я на курорт приїхав, мамо. Умови райські - тільки на землі. Тут часу на спання настільки мало, Що очі закриваються самі... Погода гарна, часом зливи з "Градом" Земля дрижить, неначе є вулкан. Навкруг не гральні автомати, В очах людей не погляд, а туман. Я повернусь живим додому, мамо. І привезу живими пацанів. Пробач, що написав так знову мало, Бо на курорті не хватає слів...

Вчора, 11:20

Ellochka світлина

Ellochka  Не пощастило нашому народу. Дав Бог сусідів, ласих до нашесть. Забрали все - і землю, і свободу. Тепер забрати хочуть вже і честь.

24 січ 2015 23:03

Показати коментарі (4)

Філомена світлина

Філомена  Вічна пам"ять загиблим у Маріуполі ....це 30 людей ..

24 січ 2015 19:32

Показати коментарі (2)

Мамуся трьох янголяток світлина

Мамуся трьох янголяток  Наше небо синє-синє, Наше сонце золоте. Хай любов до України В кожнім серці проросте!

24 січ 2015 17:51

turquoise світлина

turquoise  вони хотіли поховати нас, але вони не знали, що ми насіння.

24 січ 2015 02:04

Показати коментарі (1)

Zajysja світлина

Zajysja  Віддам залишки коліпреву

Заблокований 23 січ 2015 23:02

Серце Дженніфер світлина

Серце Дженніфер  І щось в мені таке велить збіліти в гнів до сотого коліна! І щось в мені таке болить, що це і є, напевно, Україна.

23 січ 2015 21:35

Біла Троянда світлина

Біла Троянда  Lugamama це що російською мовою версія Малечі?

Заблокований 23 січ 2015 19:44

Показати коментарі (3)

Всі зміни →

Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків


birthday Іменинники ( 27 січень 15 )

  • З днем народження
    М'ята 
    - Вік: 39
  • З днем народження
    -Галя- 
    - Вік: 34
  • З днем народження
    мама Таня 
    - Вік: 33

Пиши українською Перекладач онлайн