Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Сирник - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Іконка Важливе оголошення

Коли ви підете голосувати, прошу вас подумки згадати Інститутську, Крим, Карачун, Саур-Могилу, Іловайськ, Донецький аеропорт!
Нікого не покарано, а ми не маємо права забути!


  • 12 Сторінок +
  • « Перша
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Сирник Оцінка: ***** 2 Голосів

#201

Користувач поза мережею   mama_Matvija 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 141
  • Реєстрація: 17 листопад 11
 

Відправлено 14 серпень 2012 - 09:36

дякую за рецептики!!! аж слинка потекла... все іду пекти сирник!!!

рецепт мого сирника.
"Сирна розкіш"
тісто: з жовтки
1 ск. цукру. добре збити
1п маргарину перетерти з мукою
1 ст л порошку до печева
мука.
замісити тісто, вийде 2 коржі.

сир:800г-1кг сиру
4 яйця
1ст цукру
2ст л крохмалю
цедра лимона
1п ваніліну
3-4 попередньо печених яблука(але вони повині бути печені не до кінця)

крем:1,5 ст молока
1ст цукру
1-2 ст л муки
заварити крем.

тісо розкачати, виложити половину сирної маси занурити дольки яблук. пекти 45-55 хв при температурі 180С
вийде 2 таких коржі. і перемазати їх кремом.

смачного)))

фото не маю. не встигла сфоткати)))

Повідомлення відредаговано юсінька: 14 серпень 2012 - 09:46

My Signature
Спойлер
  • 1
  • Back To Top

#202

Користувач поза мережею   G@lynk@ 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 198
  • Реєстрація: 12 січень 11
 

Відправлено 16 серпень 2012 - 09:25

Величезне спасибі OLIA 14 ЗА РЕЦЕПТ СИРНИКА.сУПЕР!!!!!!я пекла з курагою-то свекруха так хвалила!!!!За півдні зїли -а сирник то був за подвійною порцією печений!!Оля.дякую :give_heart:
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#203

Користувач поза мережею   oljka baraboljka 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 158
  • Реєстрація: 26 жовтень 11
 

Відправлено 21 серпень 2012 - 20:03

мій мраморний пиріг!!!!
100 г. масла
125 г. шоколаду
125 г. цукру
2 яйця
0.5 пакетика ванільного цукру
щепотка солі
0.5 ч. ложки розрихлювача(або соди гашеної)
125 гр. муки

200 г. творога (протертого)
1 яйце
75 г. цукру
0.5 пакетика ванільного цукру


Приготування:

1. Духовку нагріти на 180-200 градусів, форму змазати маслом і посипати манкою.
2. Шоколад з маслом розтопити, яйця збити з цукром, сіллю і ванильним цукром, змішати з шоколадно-масляною сумішшю, муку змішати з какао и розрихлювачем, просіяти зверху, розмішати щоб вийшло однороідне тісто.

3. Творог розмішати з яйцем, пудрою, мукою и ванільним цукром. На дно форми розприділити трохи шоколадного тіста, потім зверху в кількох місцях половину творожного, потім шоколадне, знову творожне, зверху закрити шоколадним тістом, дерев'яною шпажкою зробити розводи.

4. Випікати пиріг до готовності. Готовий пиріг вистудити.
Порізати на шматочкі. Приємного апетиту)))
Зображення
фото з сайту, свій скільки разів пекла ніразу не сфотографувала...
По бажанню до сирної начинки додаю горіхи, ізюм і тому подібне.

Повідомлення відредаговано oljka baraboljka: 21 серпень 2012 - 20:04

My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 2
  • Back To Top

#204

Користувач поза мережею   Осіння симфонія 

 
  • Дівчина з мітлою
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 2 588
  • Реєстрація: 15 грудень 08
 

Відправлено 01 жовтень 2012 - 10:04

[ex]Ірчик_2012, прошу вас ознайомитися з правилами форуму!![/ex]
My Signature
Всі жінки - ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.


Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#205

Користувач поза мережею   *мамуся* 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 30
  • Реєстрація: 09 грудень 10
 

Відправлено 02 жовтень 2012 - 10:56

Дякую Lelia за рецепт сирника з росою, або як його ще називають *Сльози Ангела*.Вчора спекла для своїх, дуже смачний. Додаю фото, поки не зїли. :36_1_51: URL=http://www.radikal.ru]Зображення[/URL]
My Signature
Спойлер
  • 3
  • Back To Top

#206

Користувач поза мережею   olga04 

 
  • Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 4
  • Реєстрація: 05 жовтень 12
 

Відправлено 05 жовтень 2012 - 19:46

А я до сирника додаю замість крохмалю лимонну галеретку.Досить смачно.
  • 0
  • Back To Top

#207

Користувач поза мережею   Irysya 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 167
  • Реєстрація: 24 березень 10
 

Відправлено 15 жовтень 2012 - 20:46

Перегляд повідомленняденисова (01 квітень 2012 - 07:46) писав:

Сирник "Полячка"
Тісто:
250 г маргарини
2.5-3 ст. муки
4 жовтки
0.5 ст. цукру
2 ч.л. порошку до печива
Замісити тісто. Розділити на 3 частини: 2 більші і одну меншу. Меншу частину тіста ставимо в морозілку. А до однієї більшої частини додаємо 1 ложку какао і добре вимісити. Другу білу розкачуємо і викладаємо в форму. Зверху на паляницю викладаємо вишні (можна терті яблука). Розкачуємо коричневе тісто і зверху кладемо на вишні.
Готуємо сир:
600 г сиру
1 ст.л. крохмалю
2 яйця
1 ст.л. масла
0.5 ст цукру
Сир перемолоти. додати всі складники і добре вимішати. Сир викладаємо на коричневе тісто.
Білки:
4 білки
1 ст.цукру
1 пачка польського кисілю(вишневого)
Білки збити з цукром на піну. додати кисіль і перемішати. Білки вилити на сир
Зверху по білках тремо тісто з морозілки і кладемо пекти при 160С приблизно 1год-1год20хв.

я роблю за таким ж рецептом,але трошки по іншому:На змащену бляшку кладу одну білу частину тіста,змащую повидлом і посипаю грецькими горіхами,тоді тру на тертці коричневу частину тіста і викладаю сир,зверху збитий білок з цукро і червоним кисілем і затираю білим тістом!Дуже-дуже смачно!Рекомендую всім!
  • 0
  • Back To Top

#208

Користувач поза мережею   boja 

 
  • Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі
  • Повідомлень: 336
  • Реєстрація: 21 серпень 09
 

Відправлено 19 листопад 2012 - 12:55

Дівчата, прошу допомоги.

пекла на вихідних перший рах сирник за рецептом Дарії Цвек. Був хороший не мокрий і не перегрітий сир, все робила по інструкції, але в результаті сирник вийшов якийсь як мокрий.....((((((( Досвідчені господині поясніть, від чого таке може бути???


My Signature
Зображення

Горда - тому що ображали.... Сильна - тому що робили боляче.... Смiлива - тому що вже не боюсь.... Посмiхаюсь - тому що є заради кого жити!
  • 0
  • Back To Top

#209

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

 
  • Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори
  • Повідомлень: 1 586
  • Реєстрація: 28 жовтень 08
 

Відправлено 13 лютий 2013 - 11:20

Сирний кекс "Далматинець"
Спойлер

Зображення
Спокусилась на оформлення , а вийшло ще й смачно;)

Потрібно:
4 яйця
75 г маргарину чи масла(кімн. температури)
100 г цукру
1 уп. ван. цукру
750 г нежирного сиру (творог)
3 с.л крохмалю
1 ст. л. какао

для оформлення:
150 г білого шоколаду (або 1 уп. готової глазурі)
20 г чорного шоколаду

Прриготування:
1. Білки відділити від жовтків.
2. Маргарин (масло), цукор, дрібка солі, ван. цукор збити до утворення однорідної маси, додати жовтки. Ще разом збити.
3. Кладемо сир та крохмаль, збиваємо.
4. Окремо збити білки в густу піну, обережно додати до сирної маси.
5. Взяти 1 ст. л. тіста, змішати з 1 ст.л. какао та 1 ст. ложки муки, зробити кульки різної величини.
6. Прямокутну форму для кексів змастити маслом, посипати манкою (сухарями, крихтами печива). Викласти тісто, і кульки (за допомогою дерев"яної шпажки погрузити вглиб тіста).
7. Поставити в розігріту до 170 градусів духовку на годину.

Тим часом готуємо "декор".
Чорний шоколад розтопити на водяній бані. Ложкою викладаємо на пергаментний папір "плямки". І в холодильник .

Готовий кекс остудити (2-3 год.). Розтопити білий шоколад, змастити кекс і викласти «плямки».
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 8
  • Back To Top

#210

Користувач поза мережею   Etna 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 128
  • Реєстрація: 01 серпень 12
 

Відправлено 23 лютий 2013 - 19:17

Ось такий в мене вийшов лимонний чізкейк
Зображення
Дуже дякую за рецепт. :36_1_55:

Нагороди:

переглянути всі
  • 3
  • Back To Top

#211

Користувач поза мережею   Natasha 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 629
  • Реєстрація: 26 жовтень 11
 

Відправлено 17 квітень 2013 - 19:29

Пиріжок-сирні кульки.
Мягенький і смачненький.Готується скоро.
Зображення

Тісто:
1 пачка маргарину
4 ст.ложки води
3 ст.ложки какао
1 стакан цукру (150-200 гр.)
Зварити і вистудити. Потім до цієї маси додати -
1 ст.ложку порошку до печива
4 жовтки
1 ст.муки (200 гр.)
вкінці додати 4 збиті білки


Сир:
500 гр.сиру змолоти
2 ст.ложки манки
4 ст. ложки цукру
1 яйце
ваніль
курага,ізюм за бажанням

Тісто вилити в форму ,на нього викладати кульки з сиру. Пекти приблизно 45 хв..
Смачного!!!
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 5
  • Back To Top

#212

Користувач поза мережею   Lebidka5 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 247
  • Реєстрація: 04 квітень 11
 

Відправлено 18 квітень 2013 - 13:34

Досвідчені господиньки підкажіть, через що може таке бути, коли печу сирник він в духовці гарно виростає, тоді тріскає і потім падає...смак нормальний, а вигляд...хотілось щоб був гарний і рівненький.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#213

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

 
  • Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори
  • Повідомлень: 1 586
  • Реєстрація: 28 жовтень 08
 

Відправлено 18 квітень 2013 - 14:01

Lebidka5, а яка у вас духовка. У мене так з газовою (радянського зразка) траплялось. тепература спочатку висока була, а як починала зменшувати, то падав. Дуже різкий перепад температури. В електричній воно якось рівномірно регулюється.
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#214

Користувач поза мережею   Lebidka5 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 247
  • Реєстрація: 04 квітень 11
 

Відправлено 18 квітень 2013 - 15:05

zOzyLKa, в мене електрична Арістон,печу при температурі 180гр, приблизно 1 год,може зависоку температуру ставлю?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#215

Користувач поза мережею   Оксана 77 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 360
  • Реєстрація: 03 січень 12
 

Відправлено 18 квітень 2013 - 21:00

Lebidka5 , я думаю, що справді зависока. Сирник краще при меншій температурі, але довше. Я спочатку виставляю 150гр., печу десь півгодини, а тоді на 120 ще 40 хв., а тоді на 100 10-15 хвилин. Всередині жовтий-жовтий робиться, а духовку не відчиняю, через віконце дивлюся.
My Signature
Спойлер
  • 1
  • Back To Top

#216

Користувач поза мережею   Mar80 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 132
  • Реєстрація: 10 січень 11
 

Відправлено 18 квітень 2013 - 23:43

Lebidka5, я печу 1-1,5 при 180гр. в електричній духовці. Якщо зверху починає підгорати трошки - закриваю фольгою. Чесно не знаю як пропікається сирник при темп.120 гр. Колись пекла з водяною банею при 160, то біля 1,5 год, і все одно він був вогкуватий добре не пропечений.

Повідомлення відредаговано Mar80: 18 квітень 2013 - 23:44

My Signature
[Зображення
  • 1
  • Back To Top

#217

Користувач поза мережею   Lebidka5 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 247
  • Реєстрація: 04 квітень 11
 

Відправлено 19 квітень 2013 - 07:33

Mar80, а який режим випікання ви ставите? я ставлю нагрів зверху і знизу.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#218

Користувач поза мережею   Mar80 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 132
  • Реєстрація: 10 січень 11
 

Відправлено 20 квітень 2013 - 02:52

Lebidka5, я теж нагрів зверху і знизу.
My Signature
[Зображення
  • 0
  • Back To Top

#219

Користувач поза мережею   Оксана 77 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 360
  • Реєстрація: 03 січень 12
 

Відправлено 21 квітень 2013 - 11:00

Дівчата, це ще ж багато залежить від духовки. У мене, наприклад, є дві електричних і газова. То в одній електричні тени закриті, в ній можна пекти на вищій температурі і не боятися, що пригорить зверху, а в другій тени відкриті, то якщо треба температура 180гр., я виставляю 150. У газовій (у мене Горенье) при 180-200гр. дуже гарно пече 1-1,5 год. і не пригоряє. Тож головне вивчити духовку і пристосуватися. А сирник, напевно, має таку властивість після випікання трішки присісти.
My Signature
Спойлер
  • 0
  • Back To Top

#220

Користувач поза мережею   Горянка 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 44
  • Реєстрація: 10 вересень 10
 

Відправлено 21 квітень 2013 - 11:34

Я згідна з Оксана 77 що все залежить від духовки. Не тільки температура має значення, але й те на якій рівень духовки класти пекти.У газовій духовці якщо класти на нижній рівень пригорить знизу,а на самий верхній пригорить зверху Я кладу пекти сирник при 180*t на 4 рівень(у мене їх 5) на 30 хв.,булочки кладу пекти на 5 рівень, щоб гарно зарум"янились.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:




  • 12 Сторінок +
  • « Перша
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему



2 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 2 гостей, 0 прихованих користувачів

Реклама


Останні зміни статусу

Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...

Настюша світлина

Настюша  Може комусь цікаво - 22 числа Друга ріка у Львові :)

Сьогодні, 12:59

Магдаленка світлина

Магдаленка  Успіх - єдиний непростимий гріх по відношенню до свого близького.

Сьогодні, 10:20

Показати коментарі (3)

@Iryna@ світлина

@Iryna@  1 листопада - День Усіх Святих, християнське свято, день пам'яті всіх шанованих Церквою святих!!!

Вчора, 19:32

Показати коментарі (3)

Nifertiti-m світлина

Nifertiti-m  Ура !я знову з Малечеююююююююююююю)Дякую вельми Віллі Вонці за швидку допомогу!!!!

Вчора, 15:59

Показати коментарі (2)

Matysya світлина

Matysya  Діти - це клопоти, труднощі, крик, шум, бардак. Але коли підходиш до них сплячих, поправляєш ковдру, цілуєш в носик, щічки, і розумієш, що це найбільше щастя в житті !!!

Вчора, 06:08

Показати коментарі (2)

;)малявка;) світлина

;)малявка;)  Два роки тому, Бог дав мені саме найбільше щастя мого життя, - сина. Хлопчику мій, з Днем Народження!

Вчора, 03:51

Показати коментарі (4)

Dianisimka світлина

Dianisimka  З чого ж, все-таки, щастя починається? З двох смужок на тесті твоєму, з УЗД, яке показує зовсім ще крихітне і красиве дитинча, з того, що тепер ви завжди будете втрьох

30 жов 2014 17:28

Показати коментарі (4)

Іваночка13 світлина

Іваночка13  Велике свято у мене сьогодні - святкую першу річницю на Малечі! Люблю Вас малечівці і дякую організаторам за другу велику і дружню родину!

29 жов 2014 12:32

Показати коментарі (6)

Талочка світлина

Талочка  Успіх – це ще не крапка, невдача – це ще не кінець: єдине, що має значення, - це мужність продовжувати боротьбу.

29 жов 2014 10:52

Арсім  Ішан світлина

Арсім Ішан  Моєму серденьку-моєму маленькому синочку сьогодні рочок. Дивлюсь на нього і навіть не віриться, що так скоро біжить час. Обожнюю його і прошу в Бозі для нього міцного здоровя і гарної долі.

28 жов 2014 08:44

Показати коментарі (15)

Всі зміни →

Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків


birthday Іменинники ( 01 листопад 14 )

  • З днем народження
    АмІнка 
    - Вік: 31
  • З днем народження
    unison 
    - Вік: --
  • З днем народження
    *CHERRY* 
    - Вік: 25
  • З днем народження
    Khrystik 
    - Вік: --
  • З днем народження
    katrusenja 
    - Вік: 29

Пиши українською Перекладач онлайн