Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Сирник - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту


  • 11 Сторінок +
  • « Перша
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Сирник Оцінка: ***** 2 Голосів

#201

Користувач поза мережею   Devima 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 333
  • Реєстрація: 23 лютий 10
 

Відправлено 01 червень 2013 - 17:23

спекла сирник Сльози Ангела - вийшло дуже смачно, хоч я і не любитель сирників...
Буду ще пекти..
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#202

Користувач поза мережею   Каська-маська-к@т 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 847
  • Реєстрація: 29 листопад 09
 

Відправлено 28 липень 2014 - 22:03

Рецепт сирника

Тісто:
Борошно 1,5 скл.
Маргарин 0,5 п.
0,5 п. до печива
2 ст. л цукру-пудри
2 жовтки

Сир
Сир 600-770 гр
Цукор-пудра 1 склянка
Яйця 4-5 шт
Пудинг 2 уп.
Масло топлене 100 гр.
Ваніль за бажанням
Додаю при бажанні цедру лимона або апельсина, можна додати в сир порізану відмочену і висушену курагу

Місимо пісочне тісто, щоб не липло до рук. Викладаю прямокутну форму пергаментим папером. На дно форми розминаючи пальцями вистиляю тісто (воно практично не розкатується, просто розтягаю і розминаю пальцями). Якщо полюбляєте більше тіста, а не тонке, замісіть з подвійної порції (на цілу пачку маргарину)
Запаліть духовку на 180 градусів, щоб програлсь поки готуватимете сир
В чисту миску всипаю сир, по одному додаю 4 яйця. Якщо сир суховатий, можеа додати 5 яйце. Дивитесь по густині. Всипаю цукор-пудру, ваніль, тепле (не гаряче) вершкове масло і все те змішую блендером (можна в комбайні до однорідної консистенції без комочків, як крем виходить маса). Потім всипаю 2 упаковки ванільного або сметанкового пудингу і далі блендерю. Вкцінці додаю цедру або курагу. Виливаю сир (він не дуже густий) на тісто у формі, трішки стукаю формою для вирівняння сиру і в духовку на 50-60 хв. Орієнтуюсь по скоринці сиру. Має бути ніжо-коричневого кольору, і протикаю зубочисткою. Має бути майже без сиру. Іноді просто пальцем пробую. Якщо ще сирувате - допекти до готовності.
Коли сирник вистигне сир стане пружнішим. Любителям глазурі поливаю глазур"ю

2 ст. л какао-порошку, 2 ст.л масла, 2-3 стл. л. молока, 2-3 стл.ложки цукру. Все розмішую і топлю на повільному вогі до розчинення грудочок какао. Ця глазур сильно в шоколад твердий не застигне. Для твердії глахурі беру гіркий шоколад і топлю на повільному вогні з додаванням кількох ложок молока чи вершків

Смачного!!!
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#203

Користувач поза мережею   Joie 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 171
  • Реєстрація: 11 листопад 11
 

Відправлено 28 липень 2014 - 22:13

Сирник з фруктами

200 г печива
120 г вершкового масла
(у мене низ вийшов досить високий, думаю можна майже в 2 рази зменшити)

Для сирної маси:
700 г творогу
2 ч.л. лимонної цедри
1\4 скл.цукру (максимум 1\2)
3 яйця
Ванільний цукор

Прикраса:
Трохи желе, полуниця (апельсин, лимон, ківі і тд.)

Печиво перемолоти в блендері, трохи розтопити вершкове масло і додати до крихт. Перемішати. Перекласти тісто в форму і відправити в холодильник на півгодини. Творог збити в блендері з цукром і лимонною цедрою. По одному додати яйця і добре перемішати. Акуратно перекласти на тісто і випікати в духовці (розігріти до 160 градусів) приблизно 1 годину.
Після охолодження прикрасити фруктами і залити желе. Ще разочок в холодильник до повного застивання желе. Приємного апетиту :)

Зображення
  • 1
  • Back To Top

#204

Користувач поза мережею   Толянка 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 257
  • Реєстрація: 18 вересень 12
 

Відправлено 02 серпень 2014 - 15:13

Перегляд повідомленняoljka baraboljka (21 серпень 2012 - 20:03) писав:



ви в рецепті не написали скільки треба какао і друге скільки часу випікати????
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#205

Користувач поза мережею   Толянка 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 257
  • Реєстрація: 18 вересень 12
 

Відправлено 02 серпень 2014 - 18:27

робила мраморний пиріг по рецепту олька бараболька. я випікала 35 хвилин при температурі 180 градусів.хочу сказати що тортик вийшов дуже смачний але мало.якщо ви хочете щоб пиріг був високий треба робити подвійну порцію всього.
Прихований текст

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#206

Користувач поза мережею   Барбариска771 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 11
  • Реєстрація: 14 серпень 14
 

Відправлено 14 серпень 2014 - 11:35

Їла Львівський сирник з шоколадом, дуже смачно. Ніхто не готував? поділіться рецептом
  • 0
  • Back To Top

#207

Користувач поза мережею   Оленка Зміючка 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 245
  • Реєстрація: 02 жовтень 14
 

Відправлено 03 жовтень 2014 - 09:51

Дівчатка, підкажіть чи хтось має рецепт сирного торту? не чізкейка, чи сирника. щоб творог в тісті, а не в кремові? (памятаю колись давно такий торт у магазині купувала) бо мій пузожитель відмовляється їсти творог, а яж його так люблю (чи вже любила), може хоч так замаскую....
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#208

Користувач поза мережею   Tila Tekila 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 47
  • Реєстрація: 12 серпень 14
 

Відправлено 12 січень 2015 - 15:00

Сьогодні спекла сирник по рецепту olia 14 , він знаходиться на самій першій сторінці.Боже, яка то смакота смакота..ням ням...
Першийраз пекла сирник, вдався на всі 100%.попробуйте , не пошкодуєте))
Окреме дякую тобі Оля за такий класний рецептик сирника!!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#209

Користувач поза мережею   romoksana 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 715
  • Реєстрація: 16 липень 13
 

Відправлено 06 липень 2015 - 11:43

Запiканка сирна з вишнями
Сир 0.5 кг
Яйце 1
Цукор 5 ст. л
Манка 3 ст. л
Молоко або сметана 0,5 стак.
Вишнi без кiсточок 0.8 кг.
Крахмал 2 ст. л
Масло 50 гр.
Борошно 1 стак.
Ванiль

Вишню без кiсточок засипаем цукром /за смаком/ ставим у мисцi на повiльний вогонь, кип'ятим, поки не пусте сiк, якщо суха, можна додати трохи води. Розводим крохмаль у холоднiй водi, заливаем, швидко мiшаем, виключаем, мае бути густим, густiшим за кисiль, щоб добре трималося купи, якщо рiдке, додати крохмалю.
Борошно та холодне масло розтираем вилкою, щоб було нiби крихти.
Сир та решту вказаних продуктiв, змiшуем, блендеруем.
Викладаем сирний шар на змазане деко з високими краями /в мене форма 28 см/, далi ложкою рiвномiрно вишнi, зверху посипаем крихтами. Випiкати 30 хв, при 180 гр.
Сирник вологий, зверху шкорiнка, а в серединi - cмакота :-)

Нагороди:

переглянути всі
  • 2
  • Back To Top

#210

Користувач поза мережею   Мама Жабка =) 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Перейти до галереї
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 718
  • Реєстрація: 06 жовтень 14
 

Відправлено 30 березень 2016 - 13:57

робила сирник за рецептом iryna , двошаровий (додавала для кольору какао). змішувала блендером (насадка мельничка чи ніж - не знаю, як правильно називається). печива не було, обійшлись без нього. цукру багато не додавала, бо хотіла, щоб доні обидві спробували. ніжно, апетитно. а якби ще більше цукру - то взагалі б, бомба була!

:36_1_51: :36_13_5:
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:




  • 11 Сторінок +
  • « Перша
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему



1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Реклама


Останні зміни статусу

Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...

Rominochka світлина

Rominochka  сперші ніж почати сварити свою дитину-згадай себе у її віці,погладь її по головці,поцілуй...і іди пити свою валерянку:)

15 тра 2016 00:55

Показати коментарі (4)

Frozen світлина

Frozen  Вітаю всіх за нашою перемогою на Євробаченні 2016 !

15 тра 2016 00:49

Показати коментарі (1)

Алетейя світлина
пані Ольга світлина

пані Ольга  Так добре коли дітки сплять вдень)))) можна і розслабитись)))

14 тра 2016 16:46

Показати коментарі (2)

Oksa321550 світлина
juramegapap світлина

juramegapap  вау а де їх так багато знайшли ?!

11 тра 2016 10:53

Цьомулька світлина

Цьомулька  Ніколи весною не збирала гриби, а в цьому році їх так вже багато)))

09 тра 2016 19:35

Показати коментарі (6)

Адель007 світлина
Дженніфер світлина
Мить до мрії світлина

Мить до мрії  Пропоную приєднатись до рукодільного конкурсу http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=69361&pid=2657565&st=0

30 кві 2016 20:07

Всі зміни →

Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків


birthday Іменинники ( 25 травень 16 )


Перекладач онлайн