Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Сирник - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Зворотній відлік!
 
 
 

Іконка Важливе оголошення

Фотоконкурс Старі фотографії покажи... конкурс новорічних світлин нашого дитинства
Прошу взяти участь в опитуванні!
Кіт в сучасній українській народній культурі

Наш обмінний проект Посткроссінг по-українськи
ПРИЄДНУЙТЕСЬ!


  • 11 Сторінок +
  • « Перша
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Сирник Оцінка: ***** 2 Голосів

#201

Користувач поза мережею   Оксана 77 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 365
  • Реєстрація: 03 січень 12
 

Відправлено 18 квітень 2013 - 21:00

Lebidka5 , я думаю, що справді зависока. Сирник краще при меншій температурі, але довше. Я спочатку виставляю 150гр., печу десь півгодини, а тоді на 120 ще 40 хв., а тоді на 100 10-15 хвилин. Всередині жовтий-жовтий робиться, а духовку не відчиняю, через віконце дивлюся.
My Signature
Спойлер
  • 1
  • Back To Top

#202

Користувач поза мережею   Mar80 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 132
  • Реєстрація: 10 січень 11
 

Відправлено 18 квітень 2013 - 23:43

Lebidka5, я печу 1-1,5 при 180гр. в електричній духовці. Якщо зверху починає підгорати трошки - закриваю фольгою. Чесно не знаю як пропікається сирник при темп.120 гр. Колись пекла з водяною банею при 160, то біля 1,5 год, і все одно він був вогкуватий добре не пропечений.

Повідомлення відредаговано Mar80: 18 квітень 2013 - 23:44

My Signature
[Зображення
  • 1
  • Back To Top

#203

Користувач поза мережею   Lebidka5 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 247
  • Реєстрація: 04 квітень 11
 

Відправлено 19 квітень 2013 - 07:33

Mar80, а який режим випікання ви ставите? я ставлю нагрів зверху і знизу.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#204

Користувач поза мережею   Mar80 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 132
  • Реєстрація: 10 січень 11
 

Відправлено 20 квітень 2013 - 02:52

Lebidka5, я теж нагрів зверху і знизу.
My Signature
[Зображення
  • 0
  • Back To Top

#205

Користувач поза мережею   Оксана 77 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 365
  • Реєстрація: 03 січень 12
 

Відправлено 21 квітень 2013 - 11:00

Дівчата, це ще ж багато залежить від духовки. У мене, наприклад, є дві електричних і газова. То в одній електричні тени закриті, в ній можна пекти на вищій температурі і не боятися, що пригорить зверху, а в другій тени відкриті, то якщо треба температура 180гр., я виставляю 150. У газовій (у мене Горенье) при 180-200гр. дуже гарно пече 1-1,5 год. і не пригоряє. Тож головне вивчити духовку і пристосуватися. А сирник, напевно, має таку властивість після випікання трішки присісти.
My Signature
Спойлер
  • 0
  • Back To Top

#206

Користувач поза мережею   Горянка 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 44
  • Реєстрація: 10 вересень 10
 

Відправлено 21 квітень 2013 - 11:34

Я згідна з Оксана 77 що все залежить від духовки. Не тільки температура має значення, але й те на якій рівень духовки класти пекти.У газовій духовці якщо класти на нижній рівень пригорить знизу,а на самий верхній пригорить зверху Я кладу пекти сирник при 180*t на 4 рівень(у мене їх 5) на 30 хв.,булочки кладу пекти на 5 рівень, щоб гарно зарум"янились.
  • 0
  • Back To Top

#207

Користувач поза мережею   Devima 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 318
  • Реєстрація: 23 лютий 10
 

Відправлено 01 червень 2013 - 17:23

спекла сирник Сльози Ангела - вийшло дуже смачно, хоч я і не любитель сирників...
Буду ще пекти..
My Signature
[hide] Зображення
Зображення [/hide]

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#208

Користувач поза мережею   Каська-маська-к@т 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 761
  • Реєстрація: 29 листопад 09
 

Відправлено 28 липень 2014 - 22:03

Рецепт сирника

Тісто:
Борошно 1,5 скл.
Маргарин 0,5 п.
0,5 п. до печива
2 ст. л цукру-пудри
2 жовтки

Сир
Сир 600-770 гр
Цукор-пудра 1 склянка
Яйця 4-5 шт
Пудинг 2 уп.
Масло топлене 100 гр.
Ваніль за бажанням
Додаю при бажанні цедру лимона або апельсина, можна додати в сир порізану відмочену і висушену курагу

Місимо пісочне тісто, щоб не липло до рук. Викладаю прямокутну форму пергаментим папером. На дно форми розминаючи пальцями вистиляю тісто (воно практично не розкатується, просто розтягаю і розминаю пальцями). Якщо полюбляєте більше тіста, а не тонке, замісіть з подвійної порції (на цілу пачку маргарину)
Запаліть духовку на 180 градусів, щоб програлсь поки готуватимете сир
В чисту миску всипаю сир, по одному додаю 4 яйця. Якщо сир суховатий, можеа додати 5 яйце. Дивитесь по густині. Всипаю цукор-пудру, ваніль, тепле (не гаряче) вершкове масло і все те змішую блендером (можна в комбайні до однорідної консистенції без комочків, як крем виходить маса). Потім всипаю 2 упаковки ванільного або сметанкового пудингу і далі блендерю. Вкцінці додаю цедру або курагу. Виливаю сир (він не дуже густий) на тісто у формі, трішки стукаю формою для вирівняння сиру і в духовку на 50-60 хв. Орієнтуюсь по скоринці сиру. Має бути ніжо-коричневого кольору, і протикаю зубочисткою. Має бути майже без сиру. Іноді просто пальцем пробую. Якщо ще сирувате - допекти до готовності.
Коли сирник вистигне сир стане пружнішим. Любителям глазурі поливаю глазур"ю

2 ст. л какао-порошку, 2 ст.л масла, 2-3 стл. л. молока, 2-3 стл.ложки цукру. Все розмішую і топлю на повільному вогі до розчинення грудочок какао. Ця глазур сильно в шоколад твердий не застигне. Для твердії глахурі беру гіркий шоколад і топлю на повільному вогні з додаванням кількох ложок молока чи вершків

Смачного!!!
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#209

Користувач поза мережею   Joie 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 165
  • Реєстрація: 11 листопад 11
 

Відправлено 28 липень 2014 - 22:13

Сирник з фруктами

200 г печива
120 г вершкового масла
(у мене низ вийшов досить високий, думаю можна майже в 2 рази зменшити)

Для сирної маси:
700 г творогу
2 ч.л. лимонної цедри
1\4 скл.цукру (максимум 1\2)
3 яйця
Ванільний цукор

Прикраса:
Трохи желе, полуниця (апельсин, лимон, ківі і тд.)

Печиво перемолоти в блендері, трохи розтопити вершкове масло і додати до крихт. Перемішати. Перекласти тісто в форму і відправити в холодильник на півгодини. Творог збити в блендері з цукром і лимонною цедрою. По одному додати яйця і добре перемішати. Акуратно перекласти на тісто і випікати в духовці (розігріти до 160 градусів) приблизно 1 годину.
Після охолодження прикрасити фруктами і залити желе. Ще разочок в холодильник до повного застивання желе. Приємного апетиту :)

Зображення
  • 0
  • Back To Top

#210

Користувач поза мережею   Толянка 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 874
  • Реєстрація: 18 вересень 12
 

Відправлено 02 серпень 2014 - 15:13

 oljka baraboljka (21 серпень 2012 - 20:03) писав:



ви в рецепті не написали скільки треба какао і друге скільки часу випікати????
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#211

Користувач поза мережею   Толянка 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 874
  • Реєстрація: 18 вересень 12
 

Відправлено 02 серпень 2014 - 18:27

робила мраморний пиріг по рецепту олька бараболька. я випікала 35 хвилин при температурі 180 градусів.хочу сказати що тортик вийшов дуже смачний але мало.якщо ви хочете щоб пиріг був високий треба робити подвійну порцію всього.
Прихований текст

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#212

Користувач поза мережею   Барбариска771 

 
  • Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 7
  • Реєстрація: 14 серпень 14
 

Відправлено 14 серпень 2014 - 11:35

Їла Львівський сирник з шоколадом, дуже смачно. Ніхто не готував? поділіться рецептом
  • 0
  • Back To Top

#213

Користувач поза мережею   Оленка Зміючка 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 160
  • Реєстрація: 02 жовтень 14
 

Відправлено 03 жовтень 2014 - 09:51

Дівчатка, підкажіть чи хтось має рецепт сирного торту? не чізкейка, чи сирника. щоб творог в тісті, а не в кремові? (памятаю колись давно такий торт у магазині купувала) бо мій пузожитель відмовляється їсти творог, а яж його так люблю (чи вже любила), може хоч так замаскую....
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:




  • 11 Сторінок +
  • « Перша
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему



1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Реклама


Останні зміни статусу

Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...

Наталя 27 світлина

Наталя 27  Щастя - це малесенька рученька, яка міцно стискає твій палець, довірливо дивиться тобі в очі і щиро посміхається своєю беззубою посмішкою

Сьогодні, 00:06

ulaska світлина

ulaska  Новий рік – чудове свято, В ньому дива є багато. І у Новорічну ніч З казочкою віч на віч Я вже спати не лягаю, А бажання загадаю. Від усіх дітей країни, Моєї неньки України, Я у Бога прошу миру І молитву свою щиру В синє небо посилаю І усіх святих благаю: Хай не гинуть більше люди, Хай у нас війни не буде, Щоб усі-усі малята Мали вдома свого тата. Дід Мороз, ти під ялинку, Не клади мені торбинку, А у це чарівне свято Подаруй життя солдату!

Вчора, 22:46

ЗвЄзДа світлина
Лукава Кішка світлина

Лукава Кішка  http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=64356&view=findpost&p=2345171 запрошую перевірити себе у списку в темі "Різдвяне янголятко"

20 гру 2014 23:07

Лариса Ягула світлина

Лариса Ягула  На даху висить бурулька, Виграва промінням сонця. Ой, яка ж вона хороша, Досягну її з віконця!!!

20 гру 2014 14:41

Мама Жабка =) світлина

Мама Жабка =)  ПостМиколаївське чудо: доця проспала усю ніч, ні разу не прокинувшись... Востаннє раділи такому, ще коли їй було 3 місяці... А сьогодні прокидалася лише мама: все прислухалася і не могла повірити, що її не кличуть.... і о пів на п"яту потьопала на кухню лікувати гарячим чаєм хворі горло, ніс і вухо...

20 гру 2014 14:36

Показати коментарі (2)

Зесічка світлина
Squirrelly світлина

Squirrelly  Спасибі адміністрації за привітання! Всіх зі святом!

19 гру 2014 23:56

ренесма світлина

ренесма  А я напевно того року була дуже чемна)))Ходила на пошту по марки а мені кажуть шо для вас 2 посилки))Правда я таких дівчат не знаю ,але дякую вам за хороший настрій!!!

19 гру 2014 18:34

маленька Ляля світлина
Всі зміни →

Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків


birthday Іменинники ( 22 грудень 14 )

  • З днем народження
    трініті 
    - Вік: 36
  • З днем народження
    Оксана Т 
    - Вік: 28
  • З днем народження
    АняСахар 
    - Вік: 27
  • З днем народження
    Gorgina 
    - Вік: 39
  • З днем народження
    ganusja 
    - Вік: 28
  • З днем народження
    Анютка_82 
    - Вік: 32
  • З днем народження
    22anna 
    - Вік: 38
  • З днем народження
    Глаша 
    - Вік: 37

Пиши українською Перекладач онлайн