Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Сирник - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Зворотній відлік!
 
 
 

Іконка Важливе оголошення

Повар'юємо?..)
Новорічний блог


  • 11 Сторінок +
  • « Перша
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Сирник Оцінка: ***** 2 Голосів

#201

Користувач поза мережею   Devima 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 339
  • Реєстрація: 23 лютий 10
 

Відправлено 01 червень 2013 - 17:23

спекла сирник Сльози Ангела - вийшло дуже смачно, хоч я і не любитель сирників...
Буду ще пекти..
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#202

Користувач поза мережею   Каська-маська-к@т 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 850
  • Реєстрація: 29 листопад 09
 

Відправлено 28 липень 2014 - 22:03

Рецепт сирника

Тісто:
Борошно 1,5 скл.
Маргарин 0,5 п.
0,5 п. до печива
2 ст. л цукру-пудри
2 жовтки

Сир
Сир 600-770 гр
Цукор-пудра 1 склянка
Яйця 4-5 шт
Пудинг 2 уп.
Масло топлене 100 гр.
Ваніль за бажанням
Додаю при бажанні цедру лимона або апельсина, можна додати в сир порізану відмочену і висушену курагу

Місимо пісочне тісто, щоб не липло до рук. Викладаю прямокутну форму пергаментим папером. На дно форми розминаючи пальцями вистиляю тісто (воно практично не розкатується, просто розтягаю і розминаю пальцями). Якщо полюбляєте більше тіста, а не тонке, замісіть з подвійної порції (на цілу пачку маргарину)
Запаліть духовку на 180 градусів, щоб програлсь поки готуватимете сир
В чисту миску всипаю сир, по одному додаю 4 яйця. Якщо сир суховатий, можеа додати 5 яйце. Дивитесь по густині. Всипаю цукор-пудру, ваніль, тепле (не гаряче) вершкове масло і все те змішую блендером (можна в комбайні до однорідної консистенції без комочків, як крем виходить маса). Потім всипаю 2 упаковки ванільного або сметанкового пудингу і далі блендерю. Вкцінці додаю цедру або курагу. Виливаю сир (він не дуже густий) на тісто у формі, трішки стукаю формою для вирівняння сиру і в духовку на 50-60 хв. Орієнтуюсь по скоринці сиру. Має бути ніжо-коричневого кольору, і протикаю зубочисткою. Має бути майже без сиру. Іноді просто пальцем пробую. Якщо ще сирувате - допекти до готовності.
Коли сирник вистигне сир стане пружнішим. Любителям глазурі поливаю глазур"ю

2 ст. л какао-порошку, 2 ст.л масла, 2-3 стл. л. молока, 2-3 стл.ложки цукру. Все розмішую і топлю на повільному вогі до розчинення грудочок какао. Ця глазур сильно в шоколад твердий не застигне. Для твердії глахурі беру гіркий шоколад і топлю на повільному вогні з додаванням кількох ложок молока чи вершків

Смачного!!!
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#203

Користувач поза мережею   Joie 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 171
  • Реєстрація: 11 листопад 11
 

Відправлено 28 липень 2014 - 22:13

Сирник з фруктами

200 г печива
120 г вершкового масла
(у мене низ вийшов досить високий, думаю можна майже в 2 рази зменшити)

Для сирної маси:
700 г творогу
2 ч.л. лимонної цедри
1\4 скл.цукру (максимум 1\2)
3 яйця
Ванільний цукор

Прикраса:
Трохи желе, полуниця (апельсин, лимон, ківі і тд.)

Печиво перемолоти в блендері, трохи розтопити вершкове масло і додати до крихт. Перемішати. Перекласти тісто в форму і відправити в холодильник на півгодини. Творог збити в блендері з цукром і лимонною цедрою. По одному додати яйця і добре перемішати. Акуратно перекласти на тісто і випікати в духовці (розігріти до 160 градусів) приблизно 1 годину.
Після охолодження прикрасити фруктами і залити желе. Ще разочок в холодильник до повного застивання желе. Приємного апетиту :)

Зображення
  • 1
  • Back To Top

#204

Користувач поза мережею   Толянка 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 366
  • Реєстрація: 18 вересень 12
 

Відправлено 02 серпень 2014 - 15:13

Перегляд повідомленняoljka baraboljka (21 серпень 2012 - 20:03) писав:



ви в рецепті не написали скільки треба какао і друге скільки часу випікати????
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#205

Користувач поза мережею   Толянка 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 366
  • Реєстрація: 18 вересень 12
 

Відправлено 02 серпень 2014 - 18:27

робила мраморний пиріг по рецепту олька бараболька. я випікала 35 хвилин при температурі 180 градусів.хочу сказати що тортик вийшов дуже смачний але мало.якщо ви хочете щоб пиріг був високий треба робити подвійну порцію всього.
Прихований текст

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#206

Користувач поза мережею   Барбариска771 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 11
  • Реєстрація: 14 серпень 14
 

Відправлено 14 серпень 2014 - 11:35

Їла Львівський сирник з шоколадом, дуже смачно. Ніхто не готував? поділіться рецептом
  • 0
  • Back To Top

#207

Користувач поза мережею   Оленка Зміючка 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 245
  • Реєстрація: 02 жовтень 14
 

Відправлено 03 жовтень 2014 - 09:51

Дівчатка, підкажіть чи хтось має рецепт сирного торту? не чізкейка, чи сирника. щоб творог в тісті, а не в кремові? (памятаю колись давно такий торт у магазині купувала) бо мій пузожитель відмовляється їсти творог, а яж його так люблю (чи вже любила), може хоч так замаскую....
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#208

Користувач поза мережею   Tila Tekila 

 
  • Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 54
  • Реєстрація: 12 серпень 14
 

Відправлено 12 січень 2015 - 15:00

Сьогодні спекла сирник по рецепту olia 14 , він знаходиться на самій першій сторінці.Боже, яка то смакота смакота..ням ням...
Першийраз пекла сирник, вдався на всі 100%.попробуйте , не пошкодуєте))
Окреме дякую тобі Оля за такий класний рецептик сирника!!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#209

Користувач поза мережею   romoksana 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 752
  • Реєстрація: 16 липень 13
 

Відправлено 06 липень 2015 - 11:43

Запiканка сирна з вишнями
Сир 0.5 кг
Яйце 1
Цукор 5 ст. л
Манка 3 ст. л
Молоко або сметана 0,5 стак.
Вишнi без кiсточок 0.8 кг.
Крахмал 2 ст. л
Масло 50 гр.
Борошно 1 стак.
Ванiль

Вишню без кiсточок засипаем цукром /за смаком/ ставим у мисцi на повiльний вогонь, кип'ятим, поки не пусте сiк, якщо суха, можна додати трохи води. Розводим крохмаль у холоднiй водi, заливаем, швидко мiшаем, виключаем, мае бути густим, густiшим за кисiль, щоб добре трималося купи, якщо рiдке, додати крохмалю.
Борошно та холодне масло розтираем вилкою, щоб було нiби крихти.
Сир та решту вказаних продуктiв, змiшуем, блендеруем.
Викладаем сирний шар на змазане деко з високими краями /в мене форма 28 см/, далi ложкою рiвномiрно вишнi, зверху посипаем крихтами. Випiкати 30 хв, при 180 гр.
Сирник вологий, зверху шкорiнка, а в серединi - cмакота :-)

Нагороди:

переглянути всі
  • 2
  • Back To Top

#210

Користувач поза мережею   Мама Жабка =) 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 947
  • Реєстрація: 06 жовтень 14
 

Відправлено 30 березень 2016 - 13:57

робила сирник за рецептом iryna , двошаровий (додавала для кольору какао). змішувала блендером (насадка мельничка чи ніж - не знаю, як правильно називається). печива не було, обійшлись без нього. цукру багато не додавала, бо хотіла, щоб доні обидві спробували. ніжно, апетитно. а якби ще більше цукру - то взагалі б, бомба була!

:36_1_51: :36_13_5:
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#211

Користувач поза мережею   vi_Ola 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі
  • Повідомлень: 860
  • Реєстрація: 23 липень 10
 

Відправлено 28 жовтень 2016 - 14:56

Сьогодні пекла сирник по рецепту Ольки барабольки..робила подвійну порцію..дуже смачний получився..однозначно пектиму ще не раз..дякую за рецепт!
Ось такий мраморний сирник получився в мене
Спойлер

My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#212

Користувач поза мережею   Oksano4ka23 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 495
  • Реєстрація: 25 жовтень 13
 

Відправлено 28 жовтень 2016 - 15:45

І мене зацікавив рецепт від olia14 ( на першій сторінці). Дівчата, хто готував, що таке "буденю"? Я завжди пудинг додаю. Може це теж саме?

Повідомлення відредаговано Oksano4ka23: 28 жовтень 2016 - 15:45

My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#213

Користувач поза мережею   vi_Ola 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі
  • Повідомлень: 860
  • Реєстрація: 23 липень 10
 

Відправлено 28 жовтень 2016 - 16:07

Оксаночка, я за таким рецептом дуже давно сирник печу..я даю польський будун, наш пудинг)
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#214

Користувач поза мережею   Лорелея 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 136
  • Реєстрація: 11 квітень 14
 

Відправлено 24 листопад 2016 - 23:09

Чізкейк з чорницею

Тісто:
150г маргарину
150 г цукру (можна менше)
0,5ч.л. ваніліну
1 яйце
220 г муки
2 ч.л. розпушувача для тіста

Начинка:
600г сиру
4 яйця
150 г цукру
90 г крохмалю
300 г чорниць (можна свіжі, морожені або консервовані, зливши сок)

Маргарин розтерти з цукром та ваніліном, додати яйце, перемішати.
Додати розпушувач та муку, замісити не дуже круте тісто. Тісто не повинно липнути до рук, тому муки може піти трошки більше.
Тісто покласти в холодильник, тим часом приготувати начинку.
Відділити білки від жовтків. Жовтки розтерти з цукром.
Додати сир, крохмаль, добре перемішати.
Білки збити з краплею лимонного соку, додати в сирну масу, обережно перемішати ложкою.

Дістати тісто з холодильника, викласти його в форму, розподіливши по дну та бокам форми, формуючи бортики.
Сирну масу викласти на тісто, розрівняти.

В чорницю додати 1 ст.л. цукру, 1,5 ст.л. крохмалю, гарно перемішати, викласти поверх сиру.

Випікати при температурі 180-200 градусів 40-45 хвилин до готовності.

Смачного!

Зображення

Зображення
My Signature
Зображення
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 2
  • Back To Top

#215

Користувач поза мережею   vi_Ola 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі
  • Повідомлень: 860
  • Реєстрація: 23 липень 10
 

Відправлено 29 листопад 2016 - 23:20

Сьогодні в нас на десерт сирник за рецептом Natasha..правда сир в мене получився чомусь рідкуватий і сформувати кульки мені не вдалося, тому я просто сир викладала ложкою..на смак смачний..особливо сподобався смак сирних "кульок")
Зображення
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#216

Користувач поза мережею   vasannochka 

 
  • Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки
  • Повідомлень: 3
  • Реєстрація: 16 листопад 16
 

Відправлено 30 листопад 2016 - 01:25

Охохо яка смакота, аж читать і дивитись боляче... треба бігти по сир :10_12_9:
My Signature
Рекламу у підписі узгодьте з адміністрацією
  • 0
  • Back To Top

#217

Користувач поза мережею   ОксанкаБ 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 779
  • Реєстрація: 26 березень 14
 

Відправлено 30 листопад 2016 - 10:43

Сирник "Мелінда"

Коричневий корж:
6 жовтків
6 ст. л. цукру
1 п. порошку до печива
3-4 ст. л. борошна (з гіркою)
3 ст. л. какао
6 збитих білків
7 ст. л. мінеральної води
100 г олії

Сир:
200 г масла збити з
200 г пудри
1 кг перемеленого сира
лимон, ваніль

Желе:
800 г води "Фанта"
2 пудинги
3 ст. л. цукру

Жовтки збити з цукром, додати борошно, порошок до печива, какао. Додати збиті білки і по ложці додавати мінеральну воду, весь час збиваючи. В кінці додати олію. також збиваючи.Пекти корж на пергаменті.

Сирна маса. Все добре збити, можна додати 1 пачку лимонного желе, розведеного в 100 грамах води.


Желе варити поки не загусне. Коли підстигне викласти на сир. (Пильнувати,щоб не перестигло,буде важко виложити на сир)
Так мало би бути в оригіналі, але можна залити 3 пачками готового желе, зменшуючи наполовину вказану кількість води. Я робила і з фантою і з желе, дітям більше подобається з фантою, а дорослим з желе).
P.S. форма - d 30 см

Зображення
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:




  • 11 Сторінок +
  • « Перша
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему



1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Реклама


Останні зміни статусу

Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...

Alivanka світлина

Alivanka  кожна жінка в душі трохи дитина, бо продовжуе вірити в дива

Вчора, 11:39

Щаслива Зірка світлина
Зесічка світлина

Зесічка  Дівчата! нагадую, що 8 грудня -- Година ласк! не забудьте, будь ласка, хто має намір)) як і минулі роки -- чекаю на вас!)) і не тільки я)

Заблокований 05 гру 2016 21:30

Показати коментарі (1)

fenix світлина

fenix  "Близько 100 000 років існує наш вид, і всього 6-8 млн років тому вся наша спадкова лінія відокремилася від лінії наших найближчих живих родичів - шимпанзе. Для порівняння: найдавнішим бактеріальним скам'янілостям Землі 3600 мільйонів років" - Стівен Джей Гулд

Заблокований 05 гру 2016 11:05

Nesarokko світлина

Nesarokko  Якщо ти думаєш, що нічого не маєш, то помиляєшся. Ти маєш Час! А це дорожче за гроші. М.Дочинець "Многії літа. Благії літа

03 гру 2016 22:37

ღ°Фрея°ღ світлина

ღ°Фрея°ღ  Співбесіда: - Назвіть ваші сильні сторони. - Наполегливість! - Дякую, ми зв'яжемося з вами. - Я тут почекаю! .=)

03 гру 2016 20:46

Показати коментарі (2)

Kуся світлина

Kуся  Запрацювало різдвяне радіо)))

01 гру 2016 18:33

Показати коментарі (3)

юлія 27 світлина

юлія 27  дівчата тривога що робити якщо нехотя наївся мийочого средства людвіг

28 лис 2016 20:15

Показати коментарі (4)

Еміліяна світлина

Еміліяна  Сьогодні два роки як я дружу з Малечею)))Супер....

25 лис 2016 13:52

Показати коментарі (5)

TataDav світлина

TataDav  З ким можна поговорити про втрату дитини

Заблокований 22 лис 2016 19:35

Показати коментарі (1)

Всі зміни →

Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків


birthday Іменинники ( 09 грудень 16 )

  • З днем народження
    Masyny 
    - Вік: 31
  • З днем народження
    Унюня 
    - Вік: 24

Перекладач онлайн