Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Пірсинг. Неформат? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Пірсинг. Неформат? Краса, витрибенька чи необхідність? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 10 березень 2009 - 17:16

ЗображенняЗображення

Тему розпочала Світланkа тут

Перегляд повідомленняСвітланkа (9.3.2009, 19:15) писав:

Мабуть варто створити окрему тему про неформалів і інших "не таких як всі", було б цікаво обговорити...

Перегляд повідомленняСвітланkа (9.3.2009, 19:29) писав:

гра з вогнем ну напевне не всі роботодавці звертають на таке увагу, тай три дірочки то фігня, в порівнянні з деякими запірсінгованими людьми на яких дивитися страшно. Ті дірочки, дві, три - не має значення, то ще нічого. Але я ніколи не зрозумію людей,які знушаються з свого тіла,проколюючи його у всіх можливих і неможливих місцях. Нащо це? Спосіб самовираження? Дико якось...

Як гадаєте для чого люди проколють себе, звідки це береться і до чого призводить? І головне запитання чи це красиво? Як впливає на здоров"я?
відношення до татуювань ми обговорювали тут, але думаю у цій темі без оьговорення цього явище теж не обійдеться.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Дика пантера 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 10 березень 2009 - 17:26

Мені подобається пірсинг на вухах, пупку, брові, але тільки тоді коли все це естетично виглядає. Не люблю сережок в носі чи проколоту губу або брову. А про такі знущання над собо як на фото - на це мені взагалі бридко дивитись. :36_1_50: :blush: :bad:
My Signature
Зображення]Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2009 - 17:28

Дика пантера, друге фото - це швидш за все канон краси :) для якоїсь африканської народності :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вероніка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2009 - 17:30

Якщо людина хоче виразитися через проколювання власного тіла-то чому ні! Сама пірсингу немаю, і напевно незробила б, але до пірсингу в інших людей відношуся дуже спокійно.
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2009 - 17:33

гра з вогнем, Погоджуюсь з тобою, в деяких африканських країнах це канон краси. Але перше фото це явне знущання над собою
My Signature
Зображення]Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Танюшк@ 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 10 березень 2009 - 17:40

Мені пірсинг подобається у пупку, коли гарна дівчина з чудовою фігурою. У вухах має бути по одній сережці, ну по дві ще можна, а не десятки. В носі - теж гарно, якщо у дівчини маленький носик. Ну а про інші частини тіла і говорити не хочу - бридко. Особливо не розумію людей, які проколюють своє інтимне місце -фееее! :blush: :36_1_50:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 10 березень 2009 - 17:49

Спокійно ставлюсь до пірсингу, якщо він не спотворює людину. Мій чоловік мав пірсинг в брові, йому дуже йшло і я від того тащилась, і дуже розстроїлась, як йому довелось витягти.
А ось безрозмірне розтягування вух кільцями, пірсинг в сосках, інтимних місцях і роги з імплантів на голові- це як на мене занадто! :36_1_50:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2009 - 17:49

Перегляд повідомленняТанюшк@ (10.3.2009, 17:40) писав:

Ну а про інші частини тіла і говорити не хочу - бридко. Особливо не розумію людей, які проколюють своє інтимне місце -фееее! :blush: :36_1_50:

Повністю підтримую
My Signature
Зображення]Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Parybok 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2009 - 17:58

mania4ka A чому саме довелося?

Цитата

... і дуже розстроїлась, як йому довелось витягти.

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2009 - 18:12

У моєї донечки пірсінг на пупі,гарненько так.Але коли минулого літа були у селі,то мала постійного його приховувала,боялася балачок.І що ж у кінці: пішла вона на масаж і медсестра роздзвонила по усьому селі.Кінцевий результат:донька повія і куди ми батьки дивимся. :cray:
Люблю своє село,але блін з цими бабами.
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2009 - 18:32

Натусiк, мене це та бісить. За своїми дітьми не дивляться а за чижими ще й як. В селі людям тільки дай про що поговорити, то буде ціла історія хоч книжку пиши
My Signature
Зображення]Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Parybok 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2009 - 18:41

Дика пантера
Це не в селі проблема.... в місті те ж саме відбувається. Це скоріше в культурі наших людей і в їх цінностях, а це вже частина нашої української ментальності і світогляду. Доречі, в підтвердження вище сказаного, нашод народ, який за кордоном проживає, дуже відчуває це. Бо тут обмеженіше коло людей щоб про них можна було говорити, а побазікати про когось так хочеться!
А говорить це про одне - відсутність власних проблем, і вихованості.

Шануймося, бо ми варті кращого!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2009 - 19:24

ух, яка тема..... уявляю, якщо ту тему про неформалів таки відкрити - от наслухаються неформали від мамочок))))

я до пірсінгу ставлюсь чудово, якщо він людину не спотворює (як і маньячка). сама маю по три дірки в кожному вусі, і зробила б ще, якби не проблема - нема в нас того вибору срібних сережок, що дозволив би мені ті всі дірки чимось позатикати) В коханого дві дірочки в вусі, мені то дуже подобається. Я починаючи з 11 класу спілкувалась майже виключно в колі неформалів, і сама відповідно була серед них далеко не самою формальною, і уявлення про красу в мене відповідні - люблю, коли людина виділяється з маси. І хлопець з довгим волоссям, пірсінгом і тату - це для мене скоріше "мням", ніж "фє!" =)
Хоча, звісно, різний пірсінг буває. губа, бров, ніс, вухо - це мені подобається, бачила дуже багато прикладів, коли людині дійсно личило. Проколотий пупок вже навіть і пірсінгом не вважаю як таким, це вже попс, бо кожна друга дєвачка в клубі вважає за потрібне в свій пупок щось встромити. Флеш-тунелі також сприймаю доволі спокійно, тільки коли діаметр не більше сантиметра. а всяки викрутаси типу ось цього:
Текст, що розкривається
Зображення Зображення

це вже навіть як на мене трошки занадто. хоча, зустрічаючи людей з подібним, особисто я відчуваю скоріше повагу, але аж ніяк не засудження (хоча зовні мені це не дуже і подобається))
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 2
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2009 - 19:55

чи впливає пірсинг на здоров'я? велика кількість проколювань може зашкодити?
  • 0
  • Back To Top

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2009 - 19:57

зашкодити може будь-яке проколювання, якщо задіти нервові закінчення, які задівати не треба. більше дірок - більше шансів їх задіти, особливо якщо дірку робить не професіонал. але я про таке чула тільки в страшних байках, перед тим як мені в дитинстві збирались вуха вперше проколювати=)
ну і плюс ще можливість занести інфекцію, але це питання гігієни, ту ж саму інфекцію можна занести і через звичайну подряпину
це моє імхо
My Signature

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2009 - 21:48

Була молодшою,хотіла пупок проколоти. Тепер вже не хочу. Можливо подорослішала. І якщо чесно тепер мені не подобаються лишні дірки. Це не означає що я засуджую тих у кого вони є, просто МЕНІ не подобається і себе я не уявляю ні з двома дірками у вусі, ні з діркою у носі і т.п. Можливо це тому, що в моєму колі спілкування таким не прийнято виділятись, і мій теперішній світогляд не потребує таких речей. Можливо тому що теперішній мій вік і становище не дозволяють мені таке зробити. І я не розумію для чого взагалі потрібні ті лишні сережки і прикраси,адже з ними чи без них ми все одно залишаємось такими як ми є...Не знаю як це ще пояснити...
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Валюшка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2009 - 22:12

Мені завжди подобався пірсинг і тату. :) Але в межах розумного. Ще в школі сама собі звичайною голкою проколола другу дірочку у вусі. А в університеті мене одногрупниця намовила проколоти пупок, що я й зробила. Це була моя мрія ще напевно зі школи. Мама коли побачила ледь не гепнула без свідомості. :good: Тато сказав щоб через тиждень у мене цієї гидоти не було. Але вони звикли, потім навіть уваги не звертали на це.
Ну а потім я проколола собі ще носик. Мені це страшенно сподобалося. Моя подруга подруга намовляла проколоти ще й язик. Але я вирішила, що це вже буде занадто. :nea:
І на рахунок того, що людям з пірсингом важко знайти роботу, то це неправда. :nea: Я працювала в офісі солідної фірми і моєму директору було абсолютно байдуже до моєї сережки в носі. У моєї подруги теж сережка в носі і купа дірочок у вусі. А вона досить успішно працює в міській раді і є публічною людиною в місті.
А от щодо пірсингу в інтимних місцях - це вже фе! :bad: Моя знайлма зробила собі такий "прокол". Спочатку вона була дуже задоволена, а її хлопець просто взахваті! :good: Але через пів року вона згадувала про це я к прокошмарний сон. :good: Пірсинг погано заживав, постійно зачіплювався за білизну, що викликало подразнення. Так що з такими місцями треба бути обережними! :D
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2009 - 22:30

Про пошуки роботи згадала випадок. Я працювала лаборантом на кафедрі в універі, а на сусідній кафедрі працював хлопець - нєфор ще той, весь поверх своїм зовнішнім виглядом лякав =)
І от на літо з кожної кафедри одного лаборанта відправляли працювати в приймальну комісію з абітурієнтами. З його кафедри мали відправити дівчинку, але вона не змогла, і відправили його. А в нього в вухах флеш-тунелі були раніше, але він їх витащив, і залишились дірочки діаметром міліметри 4-5, і в них - товсті сережки-кульчики. Бородка, і татуювання кольорове десь від плеча до ліктя. Він туди прийшов в перший день, в футболці без рукавів, посидів там, а десь в обід начальниця відізвала його і сказала "ви звичайно вибачте, але розумієте, ви така неординарна людина, особистість, короче краще вам на кафедрі залишитись" =)))
My Signature

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sophy 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 березень 2009 - 12:52

Я в юності також вважала себе злосним неформалом і полюбляла шокувати оточуючих своїм виглядом. Але тепер дуже тішусь, що тоді таки не дійшло до проколювань. Тоді я чекала поки отримаю незалежність від батьків і зможу зробити все що захочу, а потім прийшло розуміння, що такий спосіб вираження мені абсолютно непотрібний. Люблю і досі потішити своє око поглядом у сторону неформалів, але тільки тоді, коли це все справді гарно виглядає.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Львів'янка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 березень 2009 - 13:00

Нормально відношусь до пірсингу, навіть дуже спокійно, але якшо вже шось таке, як виклала на знимках гра з вогнем - о-о-о, це вже занадто!!! Шоб таке подобалося, тре самому бути з такими ж ріжками чи шось подібного... ;)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему