ух, яка тема..... уявляю, якщо ту тему про неформалів таки відкрити - от наслухаються неформали від мамочок))))
я до пірсінгу ставлюсь чудово, якщо він людину не спотворює (як і маньячка). сама маю по три дірки в кожному вусі, і зробила б ще, якби не проблема - нема в нас того вибору срібних сережок, що дозволив би мені ті всі дірки чимось позатикати) В коханого дві дірочки в вусі, мені то дуже подобається. Я починаючи з 11 класу спілкувалась майже виключно в колі неформалів, і сама відповідно була серед них далеко не самою формальною, і уявлення про красу в мене відповідні - люблю, коли людина виділяється з маси. І хлопець з довгим волоссям, пірсінгом і тату - це для мене скоріше "мням", ніж "фє!" =)
Хоча, звісно, різний пірсінг буває. губа, бров, ніс, вухо - це мені подобається, бачила дуже багато прикладів, коли людині дійсно личило. Проколотий пупок вже навіть і пірсінгом не вважаю як таким, це вже попс, бо кожна друга дєвачка в клубі вважає за потрібне в свій пупок щось встромити. Флеш-тунелі також сприймаю доволі спокійно, тільки коли діаметр не більше сантиметра. а всяки викрутаси типу ось цього:
це вже навіть як на мене трошки занадто. хоча, зустрічаючи людей з подібним, особисто я відчуваю скоріше повагу, але аж ніяк не засудження (хоча зовні мені це не дуже і подобається))