Зразок тестових запитань для вступу до спецшколи Найбільше цікавить школа №53 м. Львова
Відправлено 09 березень 2009 - 19:52
Найбільше цікавить школа №53 м. Львова.
Дякую.
Відправлено 04 травень 2009 - 19:57
До речі, у мене в знайомої мала вступала в 53 школу, вона казала, що там дурдом був. Дитину запитали чм відрізняється шуруп від гайки і що таке порохотяг. Яке це відношення має до загального розвитку дитин і готовності йти у перший клас школи з поглибленим вивченням англійської - загадка. До речі, запитання про англійську також бувають. Діток просять або порахувати до десяти, або питають чи знаю вони як англйською буде кіт, пес.
а відбувається це усе, до речі, перед комісією, що складається з директора, педагогів, шкільного психолога. словом, стрес для дітей, особливо тих, хто соромязливий і не ходив в садочок, гарантований.
Відправлено 18 травень 2009 - 16:49
Sjana (4.5.2009, 20:57) писав:
Ага, я чула про ті іспити їхні :D Думаю, це пояснюється іншим... Ладно, не будем про це. Тому я і відмовилась від тої затії віддавати малого туди :))))))))
Відправлено 18 травень 2009 - 17:03
Відправлено 31 травень 2009 - 22:22
Відправлено 19 червень 2009 - 01:45
Відправлено 11 січень 2010 - 09:28
и задания для письменного ???
буду очень благодарна !!!
Відправлено 11 січень 2010 - 09:41
Мамина присутність в класі дозволялась, лише я повинна була сидіти так, щоб він мене не бачив.
Повідомлення відредаговано Mas'ka: 11 січень 2010 - 09:46
Відправлено 11 січень 2010 - 09:55
Mas'ka (11.1.2010, 10:41) писав:
Спасибо!
Цитата
Мама должна сидеть так, чтоб ребёнок её не видел
или мама просто не должна помогать, подсказывать и т.д. ?
Т.е. ребёнок знает, что мама рядом, но он САМ должен отвечать ???
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
И ещё, Mas'ka, это у вас была обычная школа или спец (гимназия, школа с каким-то уклоном)?
По результатам отбирали в классы: более сильный и менее?
Відправлено 11 січень 2010 - 10:47
Але я мужньо трималась, бо однозначно зробила б гірше, відволікаючи його на свої підказки. Принаймні, знаючи свого сина, я можу сказати, що він би переключився на те, що я йому буду допомогати і сам би напрягатись перестав
Це відокремлена початкова школа, з англійською з першого класу і поділом на 3 групи з трьох предметів - української, читання та англійської. Класи не формувались як сильніші і слабші, наскільки я розумію. Перед навчальним роком були підготовчі курси - де можна було побачити кожну вчительку (всі майбутні вчителі перших класів вели по кілька уроків), тому можна було вказувати в заяві, до якої вчительки в клас ти б хотів потрапити. А тим, кому було все-рівно щодо вибору вчительки, то їх вже розподіляли по класах для балансу хлопців-дівчат.
Відправлено 09 липень 2010 - 14:31
Вважаю, що вступні випробування не завжди ефективні. дитина може розгубитися, забути, злякатися перед чужими людьми, хоча вдома і багато вчила. Це ж 6-7 років. Та й старші теж хвилюються, згадаймо екзамени в школі, чи вступні випробування, захисти. Вважаю, що у перший клас повинні брати без вступних випробувань. А спеціалізована, неспеціалізована школа - це батькам вирішувати. ІМХО
Відправлено 10 липень 2010 - 14:57
Спробуйте дати відповідь та на годиннику засічіть за який час знайдете рішення. Такого типу завдання розраховані або на вундеркіндів, або коли дитина займалась на вступ з "правильним" репетитором, що бачив типи завдань. Чи реально зробити 10 завдань за годину для десятирічної дитини? Для прикладу ті ж самі завдання з "Кенгуру" мають запропоновані варіанти відповідей, що допомагає зорієнтуватися, та підштовхнути до якогось напряму пошуку відповіді.
Якщо буде цікаво, дам відповідь на цю задачку - треба малювати і є кілька правильних варіантів.

Ну щоб здавалося слова, слова та голос, більш нічого. А серце б'ється, ожива, як їх почує
Відправлено 10 липень 2010 - 22:58
Відправлено 11 липень 2010 - 09:46
Sjana (10.7.2010, 23:58) писав:
у мене сусіди минулоріч сина давали і в академічну і в класичну гімназію. В академічну не пройшли, хоч хлопець має схильність до точних наук. зате в класичну пройшли без проблем. Не шкодують, гімназією задоволені.

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 11 липень 2010 - 11:00

Ну щоб здавалося слова, слова та голос, більш нічого. А серце б'ється, ожива, як їх почує
Відправлено 11 липень 2010 - 11:25
Таня-Оксана (10.7.2010, 15:57) писав:
Якщо буде цікаво, дам відповідь на цю задачку - треба малювати і є кілька правильних варіантів.
Таня-Оксана і яка ж відповідь?
Відправлено 11 липень 2010 - 11:35
TINOCHKA (11.7.2010, 12:25) писав:
А Ви знайшли хоча б один з варіантів, і за скільки часу? Відповідь виставлю потім, як розберусь з вставленням малюнку до повідомлення

Відправлено 11 липень 2010 - 20:54

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская

Допомога