Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Собаки, коти та діти - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Собаки, коти та діти Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Анжельчик 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 25 серпень 2008 - 21:10

Як ви ставитесь до того, щобВдома коло новонародженого знаходився кіт чи собака? Я наприклад обох дітей народила "з котами" і їм нічого не було :praising:
My Signature
Зображення
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 25 серпень 2008 - 21:24

У мене коли родилась старша то була одна собака, а коли малий-то уже дві, ніяких алергій, інфекцій, хоча дитина не раз була облизана.Зараз коли малого хтось різко бере на руки, або він пискне, то собака біжить з гавкотом провіряти чи все в порядку. Єдине але...треба пильнувати горщик, бо як малий встане, а я не припильную, то і виливати з горщика вже нема шо! Така собача натура, вони ж за своїми щенятами вилизують. А що вже тягана за вуха, хвіст і все шо мож! І нічо, терпить...
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   syliko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 серпень 2008 - 22:10

У свекухи три коти і собака. Перебування у них стає для моїх нервів випробуванням. Ну не можу я дивитися коли собача шерсть летить за вітром в коляску, а котів ганяю, не пускаю в дім, і з свером через це сварюся. Коти і собака перша причина, по якій я не хочу їхати в село до свекрухи. Котів я розлюбила під час вагітності через небезпеку токсоплазмозу, так і досі не полюбила їх назад, хоча у мене вдома раніше жили коти. А колись читала, що діти які розтуть з собаками, стійкіші до різного роду алергій.

Зображення
Зображення
My Signature
ЗображенняЗображення
Життя іде, і все без коректур
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 серпень 2008 - 22:26

На рахунок шерсті. У мене дома живе пуделиха-а пуделі не линяють, шерсті нема, запаху в хаті також, і взагалі собака дуже мила. Але клопіт трохи є, раз в 2-3 тижні треба постригти, а раз в 2-3 дні розчесати то все "багатство". Ну і гуляти ходимо тільки на поводку, тобто ймовірності чимось заразитися від інших собак, чи від шпортання по смітниках в нас немає.
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 серпень 2008 - 22:30

Перегляд повідомленняМанунА (25.8.2008, 22:26) писав:

На рахунок шерсті. У мене дома живе пуделиха-а пуделі не линяють, шерсті нема, запаху в хаті також, і взагалі собака дуже мила. Але клопіт трохи є, раз в 2-3 тижні треба постригти, а раз в 2-3 дні розчесати то все "багатство". Ну і гуляти ходимо тільки на поводку, тобто ймовірності чимось заразитися від інших собак, чи від шпортання по смітниках в нас немає.

А там не пудель, а двортер'єр здоровенний, який лазить де попало, і якого не прив'язують, бо йому бачте самотньо і не весело на ланцюгу сидіти.
Зображення
Зображення
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 серпень 2008 - 22:37

Перегляд повідомленняАнжельчик (25.8.2008, 21:10) писав:

Як ви ставитесь до того, щобВдома коло новонародженого знаходився кіт чи собака? Я наприклад обох дітей народила "з котами" і їм нічого не було :praising:

:D кому нічого не було? дітям чи котам? ;)
"Надо, чтобы в доме и собаки были, и кошки, и приятелей целый мешок..." (с) :)

syliko, може діло не в тваринах, а в їх хозяївах? Ви на всіх собак та котів так реагуєте, чи тільки на свекрушиних?
My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Krizia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 серпень 2008 - 09:59

а я от задумалась над цим питанням серйозно. В мене песик такий собі здоровенний ротвейлер,і страшенний ревнивець, от скоро народиться малюк і не знаю, напевно доведеться дитя ховати і гуляти будемо по черзі :blush: :shout: і песика позбуватися не хочеться, живе з нами вже 9-ий рік :shok: і є членом сім'ї.Ось так :good:
My Signature
Зображення Зображення

Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 серпень 2008 - 10:54

а у мене котик, прада , домашньо-негулящий.З явився за рік до народження малого.З сином вони "дружать"- кіт ,як старший по віку,дозволяє робити із собою все що завгодно.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вишенька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 серпень 2008 - 16:06

Ой, а я така собачатниця, що просто млію, як бачу собаку! Все життя прожила з котами-собаками. Якби була можливість, обов"язково б завела після народження дитини чотириногого друга.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 серпень 2008 - 21:37

Перегляд повідомленняViktoriya (25.8.2008, 22:37) писав:

:syliko, може діло не в тваринах, а в їх хозяївах? Ви на всіх собак та котів так реагуєте, чи тільки на свекрушиних?

І :crazy: і :smile: в принципі я терплю. Але не терплю їхню шерсть в колясці. А ще собака ходить і треться об все (в т.ч. і об коляску і об мене) своєю слинявою бородою, а коти мітки ставлять де хочуть.
Зображення
Зображення
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 серпень 2008 - 21:54

syliko, а ось таких собак я терпіти не можу!
My Signature
Зображення
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 серпень 2008 - 22:04

Перегляд повідомленняKrizia (26.8.2008, 9:59) писав:

а я от задумалась над цим питанням серйозно. В мене песик такий собі здоровенний ротвейлер,і страшенний ревнивець, от скоро народиться малюк і не знаю, напевно доведеться дитя ховати і гуляти будемо по черзі :crazy: :crazy: і песика позбуватися не хочеться, живе з нами вже 9-ий рік :bye: і є членом сім'ї.Ось так :smile:

Це не вихід. Пошукай статті з собачої психології, як саме привчити собаку до появи в домі дитини. Коротко, принцип, як із старшою дитиною :)
Ревнощі будуть, як не крути, але потрібно собаку хвалити, дитину не ховати й на одинці не залишати, не проганяти і не сварити собаку при дитині.
Пес повинен зрозуміти, що дитина це добре :) Успіхів!
My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 27 серпень 2008 - 03:09

Ось цікава статейка на цю тему:

СОБАКА - ВРАЧ ЧЕЛОВЕКА

Домашние животные избавят вашего ребенка от многих болезней

Зображення
Домашние кошки и собаки не только не способствуют развитию аллергии у детей, но даже снижают вероятность ее развития. К такому парадоксальному выводу пришли американские исследователи, наблюдавшие за развитием детей от младенчества до того, как им исполнилось 7 лет. Можно ли доверять этим научным результатам?

Очень многие родители лишали своих детей общения с домашним зверьем, полагая, что кот или собака могут привести к аллергии, а то и к бронхиальной астме. И в правильности такой домашней политики их нередко поддерживали врачи.

- Аллергологи в этом вопросе в течение многих лет ошибались, а родители, прислушиваясь к их советам, поступали неправильно, - говорит доктор Деннис Р. Оунби, главный аллерголог и иммунолог Медицинского колледжа в Джорджии, руководивший этими исследованиями. - Результаты нашей работы показывают, что маленькие и умеренные количества аллергенов домашних животных способствуют развитию аллергии у детей, а большие количества - наоборот, предотвращают ее развитие. И, кстати, развитие бронхиальной астмы тоже.

Результаты исследования опубликованы во влиятельном издании - "Журнале Американской медицинской ассоциации", и им можно доверять. Медики наблюдали за 474 младенцами от самого рождения до 7-летнего возраста. У 184 детей, в доме которых жили не менее двух животных - кошек или собак, вероятность развития аллергий была вдвое меньше, чем у их 220 сверстников, у которых живности в доме не было. Причем речь идет об аллергических реакциях вообще, а не только на домашних животных.

И уж совсем парадоксально выглядит утверждение ученых, сформированное ими так: "Чем больше, тем лучше". Чем больше домашних любимцев обитает в вашем доме, тем меньше риск аллергии у вашего ребенка. Среди "одиноких" детей аллергия на кошек встречалась у 15,5%, из тех, кто имел дома кота или кошку, - у 12%, а у обладателей хотя бы двух животных - вдвое меньше, только у 8%.

- Почему домашних животных часто винят в аллергии у их хозяев? - рассуждает Константин Спахов, врач-терапевт, ежедневно сталкивающийся с больными аллергией. - Представьте, приходит больной с аллергией или астмой к врачу. И стоит доктору узнать, что у него в доме есть кошка, собака или еще какое животное, вердикт готов - вот причина развития болезни. А если посмотреть на проблему серьезнее и провести статистические исследования, возможно, все будет выглядеть иначе. И я не исключаю, что американские медики правы.

- Я ничуть не удивлен выводами ученых из США, - говорит Сергей Середа, президент Ассоциации практикующих ветеринарных врачей. - К сожалению, у нас в стране подобные работы не проводятся. А в Америке на такие исследования выделяют средства и спонсоры, и государство. Там понимают, что животные создают в доме особую атмосферу, они помогают воспитанию ребенка, делают его жизнь богаче, эмоциональнее, добрее. Есть много исследований, показывающих, что из семей, в которых были домашние животные, реже выходят преступники. Домашние любимцы помогают снимать стресс, который часто является толчком для развития астмы и ряда других заболеваний. Возможно, американские ученые объясняют полезное действие животных как-то иначе, но я уверен, что и этот аргумент нельзя списывать со счетов.

Американские исследователи связывают защитное воздействие кошек и собак с эндотоксинами некоторых бактерий, обитающих в ротовой полости животных. Естественно, они так или иначе попадают вместе со слюной к ребенку (представляю, как сейчас вздрогнут ревнители суперчистоты, рекламирующие мыло "Сейфгард"), и его иммунная система на них реагирует. Но механизм воздействия таков, что вероятность аллергической реакции в дальнейшем резко снижается.

- Суть в том, что мы живем слишком "чистой" жизнью и, возможно, из-за этого расплачиваемся аллергиями и астмой у детей, - заявил доктор Оунби. Одним словом, с микробами надо дружить и не травить их без нужды антибактериальным мылом, как советует реклама.

• Александр МЕЛЬНИКОВ
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 27 серпень 2008 - 08:30

А як щодо птахів? в мене вдома хвилястий папуга.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 серпень 2008 - 13:03

У однієї моєї знайомої був вдома трьох річний синочок і папужка. Так той синочок взяв і виколов папужці очко вилкою.
My Signature
Зображення
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 серпень 2008 - 13:40

Перегляд повідомленняАнжельчик (27.8.2008, 14:03) писав:

У однієї моєї знайомої був вдома трьох річний синочок і папужка. Так той синочок взяв і виколов папужці очко вилкою.

Мені зробилося погано, коли це прочитала! Бідна пташка!

Перегляд повідомленняАнжельчик (27.8.2008, 14:03) писав:

My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Krizia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 серпень 2008 - 13:50

Перегляд повідомленняAntic (27.8.2008, 9:30) писав:

А як щодо птахів? в мене вдома хвилястий папуга.

На скільки я чула від лікарів,що хвилясті папужки(а саме іхнє пірячко), можуть стати причиною алергії в діток.Але я з тим не дуже погоджуюсь, бо в мене вдома жив 14 років хвилястий папуга,і можна сказати я з ним виросла здорова (ттт..), хоча з народження в мене були всякі астматичні прояви і алергії.Ну просто треба частіше прибирати пташиний пух, і по можливості не тримати клітку з папужкою в кімнаті, де спить малюк.
My Signature
Зображення Зображення

Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...

• 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 серпень 2008 - 15:14

Перегляд повідомленняKrizia (27.8.2008, 14:50) писав:

На скільки я чула від лікарів,що хвилясті папужки(а саме іхнє пірячко), можуть стати причиною алергії в діток.Але я з тим не дуже погоджуюсь, бо в мене вдома жив 14 років хвилястий папуга,і можна сказати я з ним виросла здорова (ттт..), хоча з народження в мене були всякі астматичні прояви і алергії.Ну просто треба частіше прибирати пташиний пух, і по можливості не тримати клітку з папужкою в кімнаті, де спить малюк.

Зараз літо, тому клітка стоїть на балкоті, а от коли похолодає, змушена буду занести папужку до хати. Пір*я - то одна проблема, а от крики і співи на весь під*їзд - то вже зовсім інша. Як її вирішити - не уявляю!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вишенька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 серпень 2008 - 15:27

Перегляд повідомленняAntic (27.8.2008, 16:14) писав:

Зараз літо, тому клітка стоїть на балкоті, а от коли похолодає, змушена буду занести папужку до хати. Пір*я - то одна проблема, а от крики і співи на весь під*їзд - то вже зовсім інша. Як її вирішити - не уявляю!

У моєї мами пара папужок, так що коли гостюємо у неї, то чоловік каже, що коли зранку просипається від співу пташок, то складається враження, ніби він в джунглях :D
Ну, якщо на вечір/ніч клітку можна накривати цупкою матерією (щоб не пробивалось світло), то в день з їхніми криками нічого не поробиш :36_3_16:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 серпень 2008 - 19:50

Перегляд повідомленняKrizia (26.8.2008, 9:59) писав:

а я от задумалась над цим питанням серйозно. В мене песик такий собі здоровенний ротвейлер,і страшенний ревнивець, от скоро народиться малюк і не знаю, напевно доведеться дитя ховати і гуляти будемо по черзі :unknown: :rofl: і песика позбуватися не хочеться, живе з нами вже 9-ий рік :rofl: і є членом сім'ї.Ось так :rofl:

Ой не знаю, в мене ніколи собак не було. Але в Києві років 5-7 був випадок, коли ротвейлер загриз грудну дитину, ще було, що ротвейлер зняв скальп дитині. А от мій хрещеник до 2-х років ріс з ротвейлером-сукою. То він робив їй що хотів, тягав за губи, вуха, ліз в очі, лазив по ній, а вона тільки жалібно на господарів дивилась, і ні разу не гаркнула на нього. Особисто я в собачу психологію не вірю, ніколи не знаєш, що у собаки на думці. Береженого Бог береже.

Зображення
Зображення
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3