Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: В якому віці Ви завагітніли вперше? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 30 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

В якому віці Ви завагітніли вперше? Як це було? Як протікала вагітність? Оцінка: -----

Опитування: В якому віці Ви завагітніли вперше? (1154 користувачів проголосувало)Visualizar Votos

В якому віці Ви завагітніли вперше?

1. до 18 років (35 голосів [3.23%])

Відсоток голосів: 3.23%

2. 18-21 (263 голосів [24.26%])

Відсоток голосів: 24.26%

3. 21-25 (498 голосів [45.94%])

Відсоток голосів: 45.94%

4. 25-30 (256 голосів [23.62%])

Відсоток голосів: 23.62%

5. 30-35 (30 голосів [2.77%])

Відсоток голосів: 2.77%

6. 35-40 (2 голосів [0.18%])

Відсоток голосів: 0.18%

7. після 40 років (0 голосів [0.00%])

Відсоток голосів: 0.00%

Голосувати Гості не мають права голосу

Користувач поза мережею   Настёна 

• Дашулькина мамулька
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 23 листопад 2007 - 18:10

Давайте делиться опытом. Есть много девушек, которые не могут определиться - какой возраст более подходящий для материнства? Когда Вы забеременнели впервые? Как это было - спланировано, или нет? Как прошла беременность?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 листопад 2007 - 19:28

Я завагітніла в 22 роки. Вважаю що 22-25 оптимальний вік для народження дитини. Вже немає такого потягу на гульки, та ще немає такого потягу працювати.
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 листопад 2007 - 19:59

Перегляд повідомленняНастёна (23.11.2007, 18:10) писав:

Давайте делиться опытом. Есть много девушек, которые не могут определиться - какой возраст более подходящий для материнства? Когда Вы забеременнели впервые? Как это было - спланировано, или нет? Как прошла беременность?

привіт! я завагітніла у 19.5 років. І я згідна з тим що це трохи зарано. Інститут ще не був закінчений, роботи ще не було. Але завдяки підтримці коханого чоловіка, рідних і друзів я пережила складний період життя. Адже у мене народилася чудова донечка Маринка. Другий раз завагітніла у 23.5 років. І знову народила дівчинку Катруся. тепер я щохвилини радію своїм донечкам , що вони в мене є.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   perchyk 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 23 листопад 2007 - 21:01

Я завагiтнiла в 25, народила в 26. На мою думку перша дитина повинна народитися у вицi 20-30 роiив.Це вiк,коли жiнка може усвiдомлювати материнство i бiльш-менш готова стати матiр'ю. Хоча все бувае по-рiзному.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Yaremko 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 листопад 2007 - 23:02

Після весілля я не хотіла зразу вагітніти, бо ще з чоловіком не вивчили один одного (хоча зустічалися більше 2 років) ну і я вчилася так що причини відкласти вагітність дули сутєвими, але я живу в багатоповерховому будинку і в ньому дуже багато моїх одноліток дівчат, ну і фактично так вийшло що більшість з нас в один рік повиходили заміж (більшість вже будучи вагітними) ну і звичайно що через трохи більше пів року після весілля ходили з калясками. Хоч я розуміла що в мене навчання і не бажано мати дитину, але після півроку подружнього життя (мене спокусив вигляд через вікно, де мої гарні знайомі ходили гуляти з своїми малечами) кинула спостерігати за собою по симпто-термальному методу, і однозначно що видно коли в тебе відбувається сама оволяція по рідких виділення, тобто я орієнтувалася в якому приблизно я місці циклу знаходжуся. Одже через 3 місяці я завагітніла і першим це запідозрив мій чоловік, я немогла повірити бо саме закінчувала екзаменаційну сесію. І вже 30 листопада в мене появився гарний хлопчик якого я народила у віці 22 роки.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Natik 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 листопад 2007 - 23:20

Я схиляюсь до думки, що головне щоб обоє були готові до цього кроку. Та є ще те, що кожна жінка має свій біологічний годинник. Через це настає час коли просто організм вимагає вагітності, в іншому випадку просто починаються гінекологічні проблеми. Я цей час, через проблеми в стосунках і кардинальних змінах, пропустила.
Завагітніла в майже 23 роки. І розумію, що все так і мало бути, бо у мене прекрасний чоловік, який як і я чекає цього карапуза. :rofl:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настёна 

• Дашулькина мамулька
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2007 - 02:03

Я долго не решалась и поверьте, чем дольше тянуть, тем сложнее... Вот так, в 24 года, я наплевала на карьеру, на все проблемы (это вечно и не проходит, т.ч. махнуть на всё это ;) ) и, зажмурившись, "шагнула в материнство"! Теперь и представить сложно, как бы пусто было в моей жизни, не поступи я именно так. А биологические часы индивидуальны, и тикают... Была угроза выкидыша, а в остальном, всё нормально. Родила отлично, без осложнений.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 24 листопад 2007 - 08:31

Я завагітніла в 24 роки. Після одруження ми так само не зразу хотіли дітей, ще не були готові до цього. Вирішили рік зачекати. Але я трохи раніше відчула потребу материнства, притому так гостро, як ніколи. Через 3 місяці спроб ми завагітніли. І зараз я дуже щаслива! :rofl:
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2007 - 13:07

Я завагітніла в 23 роки, думаю, що можна було б і раніше, потребу таку відчувала ледь не з 16 років. Хоча хотіла створити для дитини нормальну фінансову базу, та якщо я б вчасно не одумалась, то так і до 30-35 чекала б. А дитинка у нас дуже бажана і ми довго до цього йшли, сподіваюсь, що все тепер буде гаразд
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонце 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2007 - 14:36

Я завагітніла в 22. Якраз на останьому курсі універу, тому моя сесія та захист диплому мимовільно проходив за полегшеною програмою :dance:
Дитина була дуже баженою, а період для нас був найбільш сприятливим. На 5-му курсі ще встигла на 8 місяців зачіпитись на офіційній роботі, тому зараз спокійно сиджу з малючкою, а стаж іде... :flag_of_truce:
В кожного свій вік стати мамою, основне щоб дитятко було бажане та люблене обома батьками!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 12 лютий 2008 - 17:15

Прочитавши запитання я довго думала скільки ж мені було, а потім , а скільки зараз :child_ 09: в неповних 20 виявляється
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2008 - 17:20

А я завагітніла у 18, це не було планово, але я зооовсім ні про що не жалкую :child_ 09: Хтось може скаже, що то зарано, але я вважаю, що тут рамок немає... Я була в той момент дуже щаслива, ні за що не переживала, поменше слухала порад "добрих тьоть" і родила прекрасного здорового хлопчика Святославчика :36_1_6:
Зараз у свої 23 я чекаю другу дитинку :sneeze:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оля-ля 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2008 - 17:39

Ми одразу після весілля вирішили трохи почекати з дітьми, хоча мені було тоді 24 роки. Рік почекали, тоді чоловік завів мову про дитину. Чесно кажучи, я трохи боялася іти свідомо на цей крок. Вирішила змінити харчування, підлікуватися, і тоді починати спроби завагітніти. Тільки ми це вирішили, як на наступний місяць - затримка, дві полоски і розуміння того, що скоро стану мамою. Завагітніла я після 25 років, а народився мій синочок 4 дні після мого 26-го дня народження. Тепер я не можу собі уявити, як би ми жили без нього. Отже, вагітність у мене була наполовину планова, а наполовину несподівана
My Signature
Зображення
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маша 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2008 - 20:39

Перед весільлям я влаштувалася на гарну роботу і тому з дитинкою вирішили почекати. Через рік подружнього життя ми вирішили, що прийшов час і через пів року зусиль я завагітніла, мені було 24.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Улянка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2008 - 23:37

Я вийшла заміж 10 серпня 2002 року. Мені тоді лише минуло 20 років і це був початок 4 курсу університету. Вирішили ми не спішити, оскільки не усвідомлювали себе у ролі батьків (чоловікові у лютому мало бути 24). Потім закінчення унверситету, пропозиція залишитись працювати на кафедрі (1 рік змушена була точно пропрацювати, щоб отримати постійне місце), вступ до аспірантури :child_ 09: І дитинка ніяк не входила у наші плани. Але тут сталася у моїй родині біда - раптово 8 травня 2005 року у 44 роки помирає мій татко (по-іншому я ніколи його не називала). Це була трагедія усього мого життя - я не мала права плакати при мамі, серце якої розривалось на атоми, бо з татом вони разом 27 років. Тому моє жіноче серце підсказало мені вихід і порятунок - треба родити дитинку, саме зараз. І з другої спроби через 5 місяців по татовій смерті (у жовтні) зявились 2 омріяні рятівні полосочки. Мені тоді було 23 роки, а Любчика я народила через 2 дні по моєму 24-річчю. Ось така історія.
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Женева 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 лютий 2008 - 13:42

Я завагітніла в 18 років. Оглядаючись назад думаю, якими ми дітьми були. А на той час почуваєшся такою дорослою. Виносила добре, тільки дуже поправилась. Від чого і була депресія. Про роди стараюсь не згадувати :( . Другу дитину народила в 26 років.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галочка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 лютий 2008 - 14:58

Я завагітніла в 25 років.До цього встигла вивчитись і пропроцювати,але ... вагітність для мене була несподіванкоюале дуже радісною.Робота і все-все-все відійшло на другий план.
Ми дуже раділи цьому чуду,разом слухали як бється сердечко дивитись на УЗД.Тепер тішимасб великою бещкедницею
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галина 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 лютий 2008 - 11:25

Я завагітніла у 21 рік, мені зараз 22 і я на 17 тижні вагітності. Ми дитини не планували, але також не боялися, що я завагітнію. Покладалися на Бога, коли він вирішить нас благословити дитинкою, то ми це з радістю приймем. І так сталося. :15_5_4v:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Катінька 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 лютий 2008 - 15:47

Я завагітніла в 19 років,а от родити буду у 20. :15_5_4v:
Для нас це була несподіванка,за яку ми дуже вдячні Богові!!! :15_5_2v:
My Signature
Зображення Зображення
не більше двох лінієчок
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кравчоля 

• Найцікавіше інтерв'ю, Сонечко семикрапкове, Розумниця року,
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 лютий 2008 - 23:29

Я завагітніла у 22. Це була настільки бажана вагітність, що я сама собі відмовлялась вірити, що нарешті місячні затримуються не просто так. А чоловік, здається, хотів дитину ще більше за мене. Тепер от тішимосю нашим Манюсіком.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 30 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему