Виразка шлунку Хвороба дорослих
Відправлено 02 березень 2009 - 23:38
Відправлено 02 березень 2009 - 23:42
в корінь дивитися тре, над причинами працювати.
а так, дивилася колись програму Здоровье на ОРТ, казали обов"язково каші вранці їсти. вони обволакують, тоді інша їжа менше подразнює.
Відправлено 03 березень 2009 - 00:04
1-е правило:часто їсти і по чуть-чуть,щоб небуло механічної нагрузки на шлунок,ну і само-собою ДІЄТА!!!!!
на сніданок вівсянку(без молока!і різних добавок)а взагалі будь-які слизисті каші їсти часто.Супчики перетерті,слизисті.Мене вже так було достало то приготування дієтичного,що сил небуло ... за 5 років вже змирилася.Курити,вживання алкоголю-КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО,тим більше під час загострення.
будуть питання-дзвони!Здоров"я чоловіку!
Відправлено 03 березень 2009 - 00:05
Відправлено 03 березень 2009 - 00:13
Моя прабаба виразку соком картоплі лікувала(але це самолеченіє було,хоч дожила до 87р.). Ще обліпіховий сік, але не той,що в аптеці, а соморобний.
Відправлено 03 березень 2009 - 00:19
А сік картоплі дійсно повинен давати добрий ефект.Я ще знаю,що з капусти сік дуже добре,але непам"ятаю при якій кислотності можна.
Відправлено 03 березень 2009 - 00:19
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Перевірено. Якщо є соковижималка - це дуже швидко і дієво.
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
А що виразка то від нервів - це точно.
Взагалі, всі хвороби від нервів (тільки сифіліс від задоволення :D )
Відправлено 03 березень 2009 - 00:27
Нерви, стреси, переживання... А в весняний період взагалі всякі хронічні болячки вилазять, бо організм ослаблений після зими.
Погоджуюсь з вище сказаним,що помогти можна дієтами без жареного і спецій, алкоголю і сигарет. А ще в Східниці є хороша водичка для шлунково-кишкового тракту СО2 по-моєму,якщо мені пам"ять не зраджує.
Бажаю твоєму чоловікові швидкого одужання!
Відправлено 03 березень 2009 - 00:28
Так і сік з капусти також помічний, але тут дієтолог повинен провірити кислотність і написати дієту, а тоді вже самому можна коректувати
Відправлено 03 березень 2009 - 00:39
Але хвилююся за нього, як загострення, то просто мучиться, вночі не спить. На ту вівсянку зранку вже дивитися не може, пив один час льон зранку, але каже, що йому від нього ніяк. Йому найкраще фосфалюгель допомогає в періоди загострення.
Я його прошу, щоб щось краще заспокійливе попив, а він навіть слухати не хоче.
Мені одна жінка розповіла, що хто живе в селі, то є чудодійний спосіб, коли корова приводить телятко, перше молоко дуже вязке ( це напевно як у молозиво, соррі за порівняння, але в цьому геть не розбираюся
Буду за харчуванням слідкувати. але що там прислідкуєш, як іде на 9.30, приходить в 21.00-21.30. Даю обід з собою, ще інколи в кафе перекусить, а ввечері приходить голоднющий і їсть за двох.
Спробую ще картопляний сік, дякую за підказку.
Відправлено 09 березень 2009 - 15:36
1) найкращий лікар це КАКАО! нехай п є його 3-5 разів на день.. з маслом, не дуже гаряче. у бобах какао є якісь мікроелементи ,які вбивають, власне, бактерії, що викликають виразку.
2) картопляний відвар, зварити картоплю (без солі) воду у якій варилася картопля остудити і пити
3) ЛЬОН! зварити до стану кисилю і пити охолодженим!
ми користувалися тільки народними методами і вже тьфу тфьу 3 міс нас нічого не турбує!!!
Нехай коханий виздоровлює!!!

я вірю в дива
Відправлено 09 березень 2009 - 16:25

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 16 грудень 2009 - 09:35
Ой,забула: для перегляду книги необхідно скачати програмку DjVu, вона безкоштовна і в інтернеті зустрічається часто.
тут посилання на неї для Win XP.
Відправлено 03 січень 2010 - 21:31
Відправлено 24 травень 2010 - 09:52
Повідомлення відредаговано olyalya83: 24 травень 2010 - 09:54

Допомога