Відеоуроки фотошоп маю величеньку збірку відеоуроків, ділитимусь по мірі можливості
Відправлено 03 вересень 2007 - 17:30

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 03 вересень 2007 - 18:36
Майте на увазі, що файли досить важкі.

Digital Photographer 001. Фантастичні шпалери.
Digital Photographer 002. Правильний сірий колір.
Digital Photographer 003. Фільтри від Аквісу

Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 04 вересень 2007 - 11:13
Digital Photographer 005. Вектор

Відправлено 07 вересень 2007 - 12:37
Відправлено 07 вересень 2007 - 12:44
Світланка (7.9.2007, 13:37) писав:
Ви вже зареєстрований користувач і маєте бвчити приховані посилання в цій темі. Можливо Ви після реєстрації не оновили сторінку теми?

Відправлено 11 вересень 2007 - 16:58
Світланка (11.9.2007, 17:28) писав:
Світланка, дякую що звернули увагу, проблему виявлено і виправлено!

Відправлено 02 листопад 2008 - 11:52
Відправлено 02 листопад 2008 - 15:41
Відправлено 02 листопад 2008 - 15:49
Відправлено 02 листопад 2008 - 16:26
Відправлено 26 листопад 2008 - 01:40

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 26 листопад 2008 - 11:17
Відправлено 26 листопад 2008 - 12:15
Відправлено 26 листопад 2008 - 13:57
1. Відкриваю малюнок в програмі фотошоп.
Спочатку в вікні "слої F7" двічі клікаєм мишкою на колодочку, вискакює вікно "новий слой" в ньому ми натискаєм "да".

2. Берем інструмент "волшебная палочка W" для того щоб виділити ту область яка повинна бути прозорою ( а в подальшому там буде наша фотографія).

3. В параметрах "волшебної палочки" виставляєм "допуск" ( від 25 до 40).
Не вся біла область зразу виділяється, тоді ми натискаємо шифт і тримаючи його виділяємо ті місця які ще доцільно виділити.

4. Далі всю виділену область вирізаємо. Заходимо в меню"Редактирование" і "вирезать".

5. Тепер вставляєм фотку ( я просто перетягую її в меню фотошопу).
Потрібно відредагувати розмір фотографії. Заходимо в меню "Изображение" і "размер изображения"
Якшо ваша фотографія знаходиться на верхньому слої, то потрібно просто слої поміняти місцями:

6. І все лишилось гарно порівняти фотку і готовий календарик!

І зберігаємо його в форматі JPEG.

Допомога