В цій темі пропоную ділитись програмами якими ви користуєтесь для перегляду та редагування фотографій тощо.
Я програми заливаю на летітбіт.
як качати з летітбіт
Багато хто питав як качати з летітбіт. Потрібно вибрати "безкоштовне викачування з хвилинним переглядом сайту такого-то". Відкриється сайт і зверху в зворотньому порядку буде відраховуватись хвилина. По закінченні часу там же буде посилання для закачування.
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Picasa від Google - корисна та зручна програмка, сканує вінт, знаходить всі папки з фотками. Зручна для перегляду фоток, плюс деякі основні прийоми редагування, обрізки, плюс завантаження в інтернет-альбоми (для викладання фоток в нет треба мати аккаунт google - зазвичай пошту gmail).
Ulead GIF Animator 5.0.5
Програма для створення та редагування анімованих GIF-файлів. Проста в користуванні. Ідеально підходить для того щоб зробити анімашку чи презентацію. Я користувалась нею до того як освоїла фотошоп.
Користувач подумав і додав через 30 хв.: ACDsee pro 2.5.335
Програма для роботи з цифровими фотографіями. Я її використовую для перегляду.Можна робити такі прості операції як прибрати еффект червоних очей, змінити розмір, трохи прибрати шум тощо.