Мультифолікулярні яйники в кого таке було?
Відправлено 28 лютий 2009 - 12:17
Відправлено 28 лютий 2009 - 12:29
"Мультифолікулярні яйники" - це не діагноз і аж ніяк не вирок. Це варіант норми. Більше того, сам по собі без інших факторів цей стан НІЯКОГО лікування не потребує. Є жінки, котрі усе життя живуть з цим, вагітніють і народжують здорових дітей. І аж ніяк не потрібні БАДи, для чого, питається???? Ви зверніться до іншого лікаря, особливо, якщо цей ваш лікар сам пропонує вам купити у нього БАДи.
Інша справа, що поряд з мультифолікулярними яйниками можуть бути і гормональні проблемию. І тоді лікувати потрібно власне їх, але не БАДами, а гормонами, бо у такому випадку може насправді йтися про те, що важко буде завагітніти. Але щоб це визначити потрібно здати аналізи на гормони і уже з результатами УЗД і аналізів на гормони іти до грамотних гінеколога і ендокринолога.
Не хвилюйтеся і проконсультуйтеся у ще одного спеціаліста.
Ось тут є стаття, можете почитати. Там ще є посилання на інші статті зі схожою тематикою.
Відправлено 28 лютий 2009 - 12:30
Відправлено 28 лютий 2009 - 12:35
Відправлено 28 лютий 2009 - 12:45
перед вагітністю я просто стимульнула яйники і доці вже Слава Богу 7 місяців.
Це не хвороба!
Відправлено 28 лютий 2009 - 12:48
hrystyna (28.2.2009, 12:45) писав:
перед вагітністю я просто стимульнула яйники і доці вже Слава Богу 7 місяців.
Це не хвороба!
hrystyna! Мультифолікулярні яйники - це не полікистоз. Їх часто плутають, але це не одне і те ж. Якраз у тій статті, що я посилання дала, про це і йдеться. У будь-якому випадку, поки приводів для хвилювання у leopolisa не повинно бути жодних.
Відправлено 28 лютий 2009 - 13:38
на рахунок БАДів я б нікому нерадила їх. два роки тому я їх пила, як результат порушення гормонального фону і поправилася, а результату ніякого.
Відправлено 28 лютий 2009 - 13:49
Мені призначив БАДи мій дільничий, і сказав, що мені їх дістане сам, що вони недорогі. Я пошукала їх в інтернеті - 141грн, цікаво, яку ціну він мені запропонує
Мій дільничий Граніч Ю.К. на Сихові.
Там ще досить цікаве в консультації сталося на моїх очах: Прийшло десь чоловік 10 (молоді чоловіки), і усі в кабінет до заввідділення, з їхніх розмов було чути лише: "Поняті, заходьте" Не знаю що там сталося, але певне якесь розслідування. Медсестра була дуже налякана, в кабінет до зав. не пускали нікого.
Я маю підозру що це через взятки абощо..
Відправлено 28 лютий 2009 - 14:15
leopolisa (28.2.2009, 13:49) писав:
Я також вже 2 тижні думаю чому. була в мене затримка 3 тижні думала вагітна, пішла на УЗД сказав що в мене ознаки полікістозу, тобто мультифолікулярні яєчники, і ще сказав що це через гормональні порушення (але УЗДист був якись молодий то недуже йому вірю), потім з тими результатами пішла до своєї лікарки вона прочитала і оглянула мене сказала все добре і якщо місячні непочнуться то прийти до неї через 2 тижні. до речі як я ходила 3 місяці тому до іншого лікаря на УЗД то було все добре, хіба за такий короткий час може таке бути?
leopolisa краще піди до інших лікарів, що вони скажуть, а тоді вирішуй в кого лікуватися.
Відправлено 28 лютий 2009 - 15:32
leopolisa (28.2.2009, 13:49) писав:
граніч, Граніч Юрій Калинович......була в нього....питання не по темі, він і далі обмацує своїх пацієнток?
Я від нього втікала....хоч і вилікував ерозію. Він досить дивний, тому сходіть до ще когось
Ой, а гроші він любить........
Відправлено 28 лютий 2009 - 15:53
CatLeon (28.2.2009, 14:15) писав:
Може, так буває. Ставлять діагноз мультифолікулярні яйники, а через півроку само по собі все налагоджуіться. І навпаки, все було добре, а за декілька місяців вже на УЗД ставлять мультифолікулярність.
Відправлено 02 березень 2009 - 15:34
А на рахунок Граніча - мене особисто не обмацував, але мені здалося, що він не дуже обізнаний у своїй сфері діяльності.
Дякую всім за поради
Відправлено 02 березень 2009 - 15:57
leopolisa, а що вам лікар казав на рахунок того?
Відправлено 02 березень 2009 - 16:13
Відправлено 02 березень 2009 - 16:23
Відправлено 02 березень 2009 - 16:40
В мене були зовсім інші проблеми по жіночому(трошки не по темі),поки була дівчиною до гінекологів не ходила,завагітніла,пішла до лікаря, на узі і ніхто нічого не бачив,родила малого....,а через 1 і 8 місяців після пологів у мене був сильний приступ по гінекології,і тільки тоді побачили страшний діагноз,.Це смішно і грішно,УЗД показувало мою кісту(так стверджували два різних узедисти) з лівого боку,коли розрізали живіт зліва побачили,що вона справа,дорізали до кінця,вирізали з правого боку всі придатки і кусочок матки,де вона була уражена разом з злоякісною дермоїдною кістою розміром 10,8 на 9,8см.Сказали,що я з нею народилась...
А за час вагітності жодного разу ніхто її не бачив,або не хотів.ЛІКАРІ ТЕПЕР РОЗУМНІ ТОДІ,КОЛИ РОЗРІЖУТЬ ТЕБЕ І БАЧУТЬ,ЩО В СЕРЕДИНІ НЕ ТАК...
Тому дівчатонька:КРАЩЕ СХОДИТИ ДО 3-4 СПЕЦІАЛІСТІВ,ПОСЛУХАТИ ДУМКИ ВСІХ і тоді робити висновки,де є ПРАВДА.
А ще краще,ніколи не хворіти.ЗДОРОВ'ЯЧКА ВАМ,ВАШИМ ДІТОЧКАМ І РОДИНАМ!
Відправлено 02 березень 2009 - 16:50
leopolisa,а як справи з вагітненням з такими яєчниками? Не казала? Бо мене це дуже хвилює...
Відправлено 02 березень 2009 - 17:00
Відправлено 02 березень 2009 - 17:04

Допомога