Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Вакцина Церварікс - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Вакцина Церварікс Хто чув, хто користувався Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Христуся-Бамбінік 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 27 лютий 2009 - 22:22

Хтось планував чи вже використовував вакцину Церварікс від Папіломовірусу людини(16,18 тип), який може викликати РШМ???
Чи може вона добре захистити, а не зашкодити?Чула, що за кордоном, перед тим як її вводити роблять пробний тест, якщо в тебе вже є ПВЛ, то вроді б не радять уводити, щоб не усугубити процес...Цікаво чи в нас це роблять?!
My Signature
Зображення

Якби мені тепер мати той розум, що буде через 5 років,
І той ентузіазм, що був 5 років тому.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lavina 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 27 лютий 2009 - 22:49

Бачила в одному з медичних журналів рекламу про цю вакцину, в нас тільки набирає обертів ця програма. Треба добре взнати чи не є це тупо скачування грошей з людей. Чоловік працює в онкодиспансері, то попрошу, щоб попитав гінекологів, що вони про це знають і думають
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2009 - 19:27

Народ, це ж така проблема-раком шийки матки вже хворіють жінки з 20-річного віку!Ви про це не задумувалися, як запобігти, як своїх донечок уберегти.От сьогодні була в поліклініці, случайно лікарка переглядала мазки, і найшла однієї нашої знайомої, в неї вже 1 стадія-молода, 30р., енергійна жінка. Я просто в шоці:(
Може хтось чув, комусь радили за вакцину?!
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 18 травень 2009 - 14:03

А по Києву банери розвісили:
"Хочеш захистити себе від раку шийки матки? -Зроби щеплення!-подробиці запитуй у свого гінеколога"
Цікаво,чи багато бажаючих....

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Текст, що розкривається
Вакцину «Церварікс» уже активно використовують у Європі. Мало того, навіть у сусідній Румунії та Польщі жінки отримують її за державний кошт. Щеплювати вакциною можна дівчат після 12 років, якщо вірусу папіломи у них немає. Курс вакцини складається з 3-х доз, котрі вводять внутрішньом’язово у верхню третину плеча. Зараз вакцина здатна захистити на 6,4 року (це не означає, що через цей період часу доведеться робити щеплення знову, просто саме стільки лікарі ведуть спостереження за тими, кому вже ввели вакцину, тож термін збільшуватиметься щомісяця).
Профілактичні вакцини проти вірусу папіломи людини високоефективні у віці від 16 до 26 років у неінфікованих вірусом людей і можуть попередити ризик розвитку раку шийки матки у 70% щеплених. Це молоді люди, які починають активно жити статевим життям, а отже у них підвищується ризик зараження вірусом папіломи. Тому саме цю категорію молоді варто щеплювати.

My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 травень 2009 - 14:07

Тетянка, у нас у Львові-така ж "радість".
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 травень 2009 - 14:10

і знов все через попу. ні, спершу обстежити, може людина вже має цей тип ВПЧ. ні, щеплювати всіх підряд:(
якщо в нас вже є така тема, я перенесу, ок?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вероніка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 травень 2009 - 22:06

Моя коліжанка була на конференції де обговорювалося питання щеплення проти раку матки. В нас вже проводять такі щеплення. Один укол 900 гр, треба 3. Кажуть в країнах Європи та Америки такі щеплення вже проводять.
Дещо пишуть в неті
[/spoiler]Щеплення від раку
Науковці дослідили, що папіломавірус (HPV) є основною причиною рака шийки матки. Тим самим доказали, що ця хвороба не передається спадково, вона може розвиватися внаслідок інфекціії, що передається статевим шляхом. До 80% жінок можуть зустрітися з вірусом протягом свого життя. У 2006 році з'явилася вакцина проти папіиломавірусу (HPV). Винайдений препарат дозволяє захистити жінку від вірусів HPV 16 та HPV 18, які є найчастішою причиною рака.

Європейська Комісія вже схвалила проведення щеплень за допомогою протиракового препарату Gardasil у всіх державах - членах ЄС. Згідно виданої ліцензії, ці щеплення будуть зроблені дівчаткам у віці 9-15 років і жінкам 16-26 років.

Американський штат Мічіган, у вересні 2006 року прийняв закон про обов'язкову вакцинацію всіх дівчаток у віці 11-12 років, тобто учениць шостих класів.

В Україні також можна защепитися. Вакцина коштує приблизно 2000 гривень. Про подробиці запитайте свого гінеколога.

Перед тим як виконати вакцину слід зробити аналізи на присутність цього вірусу в організмі. Щеплення не має сенсу, коли жінка вже заражена HPV, що викликає рак.

Пам'ятаймо, що профілактика є найбільш надійним лікуванням яких небудь захворювань.[spoiler]

А що ви чули на цю тему?
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 травень 2009 - 22:31

Привіт!Я рада, що хтось затронув цю тему. Вже писала про неї двічі в розділі Здоровя.
Мені рік назад робили кріодеструкцію, бо виявили на шийці матки легку дисплазію - це зміна епітеліальних клітин, як це не страшно звучить, але називається передракова стадія. Потім я здавала аналізи- і все було чудово.Лікар запропонував мені зробити вакцинацію від папіломвірусу препаратом Церварікс, теж 2000 грн коштує, в 3 прийоми протягом 6 міс вводиться. Але я завагітніла, тому треба це перекласти ще мінімум на рік, доки не погодую груддю. Я б звичайно хотіла себе вакцинувати, і в майбутньому обовязково вакциную свою донечку, щоб в неї не виникало таких проблем, як у мене.Але мене турбує, чи я не нашкоджу собі. Бо в нас з чоловіком виявили HPV-вірус, але ми окремо робили ще аналізи по ДНК меетоду на 16, 18 тип, то Слава Богу його немає. Але я читала, що є ще інші типу цього поганого вірусу, які викликають онкозахворювання. Тому я боюся, щоб вакцина - навпаки не спровокувала мені якісь погані процеси, адже це і є маленька концентрація цього вірусу. Я ще хочу добре про це повзнавати. В клініках Cівеко я дивилася роблять діагностику на всі типи штамів папіломовірусу, які викликають рак, їх десь зо 2 дисятка, точно не памятаю. Може зробити таку діагностику, і якщо не виявиться, то провакцинуватися. В протилежному випадку, прийдеться просто постійно ходити на провірки, кольпоскопію, і піднімати імунітет, щоб вірус не активізувався.
А ви не знаєте, чи будуть ще проходити в Львові подібні конференції, щоб прийти послухати і задати питання. Або з ким детальніше можна проконсультуватися на цю тему....
Дівчата, подумайте про вакцинацію, застережіть себе від цієї хвороби і своїх донечок!!!!
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   barbariska 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 травень 2009 - 01:11

В Швеції щеплення проти HPV також включено в програму вакцинування. Почнуть його робити з 2010 року дівчаткам, які народилися 1999 або пізніше.
My Signature
Є люди, у яких живе Бог; є люди, у яких живе диявол; а є люди, у яких живуть тільки глисти. (Фаїна Раневська)

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 травень 2009 - 02:58

якщо я правильно пригадую, робити це щеплення після початку статевого життя ніби вже й недоцільно...

а ще цікавить таке, чи буде проводитися обстеження дітей перед щепленням, адже заразитися ВПЛ високого ризику дитина може і проходячи родовими шляхами, від матері.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 травень 2009 - 08:42

Христуся-Бамбінік, думаю вам нужно как следует расспросить грамотного врача есть ли смысл вам прививаться, а-то вроде как и есть вирус и вроде как нет его...не понятно. А вообще я не пойму, вы не рассчитываете,что ваш муж - это ваш мужчина на всю жизнь, или что он будет вам верен? ИМХО эта прививка целесообразна если женщина еще может "встретиться с мужчиной" и подхватить от него эту заразу, а замужняя женщина с ребенком...не понимаю.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 25 травень 2009 - 10:41

ех... як легко нам нав*язують наві "користні" винаходи форацефтики.

Рак шийки матки - онкологічне захворювання причинами винекнення якого як і любого онкологічного захворювання є: несприятливе середовище для проживання, погане харчування (всякими емульгаторами та гіншою какою), генетична схильність, емоційні стреси, що можуть дати поштовх розвитку ракових клітин.
Сподіваюся шо новиною наямвність ракових клітин в організмі людини не буде. Питання в тому яке ісце для ураження рак вибере, звісно що найврізливіше: молочну залозу, або шийку матки яка може бути подразнена через неправильний спосіб статевого життя, або яка вже може може мати ерозію (всім відомо до чого приводить запущена ерозія). Рак може і ніколи не виникнути, якщо до ньго нема схильності і жінка про себе дбає (але не шляхом вакцинації).

Тому з огляду на цю вакцину скоро на ринку появиться вакцина від раку грудей, раку шлунку, раку печінки, раку легень... А довірливі люди, яким легко нав*язати панацею від такого страшного захворювання викидатимуть гроші на вітер. Адже в кого є така схильність той всерівно захворіє, а в хто того не має той тіко стрес для організму зробить ну і трішки сплюсне гаманець.
Я вважаю що виробникам таких гарних комерційних штук на які ведуться жінки (бо ж всі хочуть бути здоровими) слід першочергово пояснити шо таке захворювання панацею від якого вони пропонують, а не розказувати яке страшне то захворювання і того тра терміново вакцинуватися вакциною за 2000грн. інакше гра в ящик неминуча.
Воювати слід з першочерговою причиною онкозахворювань, а не вколоти укольчик і бути спокійним. Хоча якщо глянути з психологічної точки зору, то якщо людина сильно пресильно повірить у чудо-вакцину то може силою віри ніколи і не захворіє та шо мала захворіти. З таким самим успіхом вакцинувати можна люкозою або просто вітамінами :)
Мудрості нам жінки :)

Я своєї думки не нав*язую, я просто так думаю.
My Signature
ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ :)
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 травень 2009 - 14:46

Щаслива, це просто наші люди так ту вакцину назвали насправді вакцина не від раку.
щеплення проводиться проти типів вірусу папіломи людини високого ризику. ці типи ВПЛ можуть призвести до року шийки матки.

я думаю, тут все зрозуміло. всі знають що таке папіломи. просто кажучи - бородавки. певні з них живуть на шийці матки. бородавки ніщо інше як переродження клітин, це коли клітини епітелію дуже сильно розростаються. тому поява таких папілом на шийці матки може призвести до раку.
вакцина призначена запобігти зараженню цим типом ВПЛ.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   uliarv 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 червень 2010 - 11:11

хтось уже робив це щеплення?
мені сьогодні лікар порадила зробити, на моє зауваження, що ПВЛ у мене є, вона сказала, що щеплення захистить від розвитку раку, а вірус нікуди не дінеться з організму, це вже на все життя :(
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн