Хочу поділитися своєю проблемою, бо вже незнаю як справитися з нею, може хтось дасть хорошу пораду. ДОПОМОЖІТЬ!!!
В мене чоловік п'є дуже багато пива і щодня. Коли ми зустрічалися, він міг випити пів літрову пляшку раз в два дні, пройшло трохи більше 6 років і він збіфльшує щоразу дозу. Він випиває по 2-3 літри пива щодня (буває і більше). В нас сварки лише через пиво, в іншому він тьфу-тьфу можна сказати ідеальний. Він відговорюється тим, що не п'є горілку (ну лише по великих святах), тим що хоче розслабитися після роботи, і що він просто дуже любить пиво. Але думаю ви всі погодитеся зі мною, що те, що забагато, те нездорово. Я переживаю, що його молодий сильний організм колись дасть збій - нирки, печінка, серце, і т.д. Все таки пиво - це слабоалкогольний напій, а не кампотик. Я поки що не зверталася до лікарів (наприклад до нарколога), по перше не знаю до кого, по-друге, в нас така медицина...впевнена йому якусь хімію, ще гіршу від пива призначуть. Боюся ще гірше нашкодити. Я знаю що в нього залежність, тому що він не може і дня протриматися без пива. Він впирається, що залежності нема і не погоджується на будь які мої пропозиції допомогти, не звертає увагу на мої ультиматуми його кинути (я вже й перестала їх ставити, він знає, що я його люблю і не покину) якщо він не перестане - я лише страшила, короче пробувала всі способи переконати, пояснити, всю хату обклала виписками про шкідливість пива, він цього всього не слухає...я не знаю як мені з цим боротися.
Р.S. За той час поки ми разом він поправився на 20 кг - пивний животик (їсть він мало), замість вечері не рідко пиво. Коли вихідний, п'є пиво з самого ранку.

Допомога