Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: як розлучитися з чоловіком, коли дитині немає ще й року? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

як розлучитися з чоловіком, коли дитині немає ще й року? як офрмити юридично підтвердження, що чоловік не допомагає у догляді з Оцінка: ***** 1 Голосів

Користувач поза мережею   Смугастий Равлик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 26 лютий 2009 - 00:15

моя вагітність була не запланованою, татуся своєї дитини на час зачаття я кохала до нестями, не помічала його недоліки, проте спільне життя виявило їх дуже швидко, коли він виявився жахливим жлобом і егоїстом по відношенню до мене і крихітки. Мама умовила мене розписатися з цим нікчемою, і тепер я розумію, яку зробила помилку. За час вагітності не було жоднісінького дня, щоб я не плакала, мало не на колінах просила його змінити роботу(адже 1200 гривень - це смішна зарплата навіть для однієї людини, не те що для сім!ї, у якій чекають на дитину), розпочати ремонт у його квартирі і т.д., а він без жодних чухів совісті переклав усе на мої плечі, особливо те, що стосувалося матеріальної сторони. Я ввесь час себе заспокоювала думкою, що народиться дитина, і він зміниться. Проте цього не сталося. Я витратила всі свої декретні на облаштування дитячої, підготовку до появи дитини і кесарів розтин, і після появи донечки потрапила у повну фінансову залежність від своїх батьків і від мого так званого чоловіка. Але мало того, що він розщедрювався лише на памперси і кефір для мене, цей лайдак почав висувати претензії до моїх батьків, біля дитини розводити антисанітарію, доводити мене до істерики своїми розмовами, який він класний і що я цього не ціную, що я не вкладаю душу в дитину і в нього (це найобразливіше, бо найцінніше, що в мене є, це моя дівчинка, і я присвятила всю себе цій маленькій істоті, а тому мудрагелю завжди була приготована вечеря, чиста постіль і мої вуха, в які можна було нести всіляку тарабарщину). Коли від постійних нервів у мене почало зникати молоко, і сонечко ввесь час плакало, мене вже це дістало і я його прогнала. Найстрашніше, що з того часу пройшло три місяці, а він не виявив жодних істотних спроб побачити свою дитину. Я зараз вкладаю всю душу в дитя, а він через надцять років, коли вже не треба буде недосипати ночами, переживати через поноси, зуби, памперси, іграшки, коляски, коли дитина вже не плакатиме з невідомих тобі причин, тоді він буде претендувати на зустрічі?! Я знаю, що до року жоден суддя нас не розлучить, але як довести, що біологічний батько дитини є лише біологічним, що він не виконує своїх батьківських зобов!язань, що не забезпечує нас матеріально, що він взагалі енергетичний вампір і нам з донею треба триматися від нього якнайдалі? Люди, допоможіть, хто був у подібній ситуації!
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 26 лютий 2009 - 00:26

Жахххххххх.......Мені дуже ваш шкода!!!!!! :blush:
Я нічого не можу вам порадити на жаль=(проконсультуйтесь у юриста!
Тримайтесь, мавпочко, бо у вас є безцінний скарб - ваша доня!!! :unknw:
всього вам самого прекрасного!Бажаю вирішити цю ситуацію як найкраще для вас и доці!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 00:40

мавпочка - щиро вам співчуваю, що такі чудові перші дні місяці з вашою крихіткою затьмарені такими сумними подіями. Поки ви годуєте можливо і на краще що чоловік вас не провідує(розумію що все ж тяжко змиритися з такою байдужістю колись коханої людини) адже як я розумію це нервотрьопка..... Просто намагайтеся розчинитися в своїй доні..... і поки що нічого нікому не доводити... Дитині виповниться рік тоді будете думати що з тим всим робити....

Тримайтеся :unknw: :blush: :unknw:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ирис 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 00:52

мавпочка, По перше бережіть нерви вони вам в двічі потрібні, бо маєте виховати доню. По друге шкода що так вчинила ваша мати умовивши вийти заміж(я б зрозуміла коли це робить майбутьня свекруха, хоча це щось нереальне) зараз не ті часи, коли це тавро мати одиначка. Зараз навіть більше привілеїв, отримуєш пособіє на дитину до 16років (все такі якась підтримка) Якщо вирішили розлучитися, а з ваших слів це треба робити, бо щастья вам не бачити. Якщо є змога то хай він відмовиться від батківства, що це дає, В соцбезі від вас не будуть вимагати довідку про аліменти щоб начислити вам додаткові гроші(наприклад пособіє малозабеспеченої) та і аліментів зараз від такіх чоловіків не дочекаєшься(бо такі чекають хтоб їм дав), а якщо не має аліментів то і грошей начислять більше, то будуть реальні гроші, а не задовженість по виплаті аліментів. Коли доня виросте, а татусю стукне в голову що він старенькій, а в нього є дочка яка може його утримувати, то при відмові від батківсьтва він пролітає. Та і сама душа ваша буде спокійна. Якщо у нього виникнуть питання навіщо ви так хочете зробити скажіть що хочете щоб в нього було все добре, як то кажуть почав з чистого аркуша, тож навіщо йому щоб хтось знав про доньку. Головне щоб ви не опускали руки, все в вас буде добре!
My Signature
Зображення
Зображення
Будь смиренним, бо зроблено тебе з праху. Будь великодушним, бо зроблено тебе із зірок
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 01:24

Я теж пройшла практично через таке саме.Я подала на розлучення після того як малій виповнився рік, хоча "виперла" на кілька місяців швидше. А ще за кілька місяців позбавила батьківських прав.Правда прийшлось домовлятись, я навіть заплатила певну суму щоб він вказав що дитина не його, а я це підтвердила.
А зараз в мене чудова сім"я, і у дітей є татко.
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 26 лютий 2009 - 08:26

мавпочка, Позов про розірвання шлюбу не може бути пред'явлений протягом вагітності дружини та протягом одного року після народження дитини, крім випадків, коли один із подружжя вчинив протиправну поведінку, яка містить ознаки злочину, щодо другого з подружжя або дитини (Сімейний кодекс України). Тобто як таких юридичних підстав для розірвання шлюбу у вас немає. Прийдеться почекати рік.
Більше інформації про розлучення можете почитити в цій темі, а про аліменти ось тут.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lavina 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 26 лютий 2009 - 08:41

МанунА, я в шоці з того що ви написали!!!! За що ж йому було платити гроші??? Можна сказати за власну дитину! І воно (бо інакше не скажеш) ще взяло гроші!?! :blush: Я розумію, ну не склалось жити разом, не хочеш бачити свою дитину, спілкуватись з нею, але щоб взяти гроші... Інколи дуже дивуєшся з наших чоловіків :unknw:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 08:46

:) Ще й як взяв! Я от подумала щоб він в старості від дитини чогось не вимагав, щоб не просила дозволу як поїхати з дитиною кудись закордон буде можливість, як батька і так нема, то хай його не буде і на папері.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Руденька 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 09:26

А моя подруга просто позбирала папери, привела свідків і позбавила батьківських прав.... Правда коли він почав просити в неї гроші, ми з дівчатами зібрались в темному провулку і поговорили з "тим татечком"... - більше не просив, все підписав. Повбивала би таких мужиків, хоча - їх навіть і назвати так можна лише за "тією" ознакою)))))
My Signature
Зображення
Щоб освітлювати світлом інших, треба носити сонце в собі:)
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Смугастий Равлик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 26 лютий 2009 - 09:47

Перегляд повідомленняирис (26.2.2009, 0:52) писав:

мавпочка, По перше бережіть нерви вони вам в двічі потрібні, бо маєте виховати доню. По друге шкода що так вчинила ваша мати умовивши вийти заміж(я б зрозуміла коли це робить майбутьня свекруха, хоча це щось нереальне) зараз не ті часи, коли це тавро мати одиначка. Зараз навіть більше привілеїв, отримуєш пособіє на дитину до 16років (все такі якась підтримка) Якщо вирішили розлучитися, а з ваших слів це треба робити, бо щастья вам не бачити. Якщо є змога то хай він відмовиться від батківства, що це дає, В соцбезі від вас не будуть вимагати довідку про аліменти щоб начислити вам додаткові гроші(наприклад пособіє малозабеспеченої) та і аліментів зараз від такіх чоловіків не дочекаєшься(бо такі чекають хтоб їм дав), а якщо не має аліментів то і грошей начислять більше, то будуть реальні гроші, а не задовженість по виплаті аліментів. Коли доня виросте, а татусю стукне в голову що він старенькій, а в нього є дочка яка може його утримувати, то при відмові від батківсьтва він пролітає. Та і сама душа ваша буде спокійна. Якщо у нього виникнуть питання навіщо ви так хочете зробити скажіть що хочете щоб в нього було все добре, як то кажуть почав з чистого аркуша, тож навіщо йому щоб хтось знав про доньку. Головне щоб ви не опускали руки, все в вас буде добре!

Спасибі за поради і за те, що не залишилися байдужими. Батьківства його не позбавиш, бо він усюди кричить (добрі люди доказали), яка я сволота, що я йому забороняю з дитиною бачитись (а я навіть такого не говорила!!!), який він нещасний і т.д. Він "дуже нас любить"... Уявляєте?! Дуже зручно влаштувався: сидить вдома перед телевізором і любить нас... А старі пердухи на роботі жаліють бідного хлопчика (якому вже перевалило за тридцять), мов, таке занедбане, голова жирна, одяг непратий, неголений, це ж вона(тобто я) його до такого довела. Мабуть, самі вже забули, як важко було, коли тільки народилася дитина, і як тоді потрібна була чоловіча допомога. Я ніде не можу довести, що він тут не буває, що він бачив дитину ще тоді, коли вона й не посміхалася. Платити йому мені нічим, та й не хочу я цього робити, огидно це, ніби купуєш власну дитину. Без чоловіка я не залишуся, у моєї дитини обов!язково буде достойний батько, я лише не хочу, щоб моїй доці дурив голову отой придурок.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 26 лютий 2009 - 09:55

мавпочка, як я вам співчуваю.........
Це жахливо, що у світі ще є такі люди. Головне протримайтесь до того, як дитинці виповниться 1 рочок, а там і можете розвестить. З часом забудете той душевний біль і будете насолоджуватись життям на повну. :)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Жаринка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 10:12

Перегляд повідомленнямавпочка (26.2.2009, 9:47) писав:

Спасибі за поради і за те, що не залишилися байдужими. Батьківства його не позбавиш, бо він усюди кричить (добрі люди доказали), яка я сволота, що я йому забороняю з дитиною бачитись (а я навіть такого не говорила!!!), який він нещасний і т.д. Він "дуже нас любить"... Уявляєте?! Дуже зручно влаштувався: сидить вдома перед телевізором і любить нас... А старі пердухи на роботі жаліють бідного хлопчика (якому вже перевалило за тридцять), мов, таке занедбане, голова жирна, одяг непратий, неголений, це ж вона(тобто я) його до такого довела. Мабуть, самі вже забули, як важко було, коли тільки народилася дитина, і як тоді потрібна була чоловіча допомога. Я ніде не можу довести, що він тут не буває, що він бачив дитину ще тоді, коли вона й не посміхалася. Платити йому мені нічим, та й не хочу я цього робити, огидно це, ніби купуєш власну дитину. Без чоловіка я не залишуся, у моєї дитини обов!язково буде достойний батько, я лише не хочу, щоб моїй доці дурив голову отой придурок.

мені здається, що найкраще було б позбавити його батьк.прав.щоб коли ви собі знайдете достойного чоловіка і татка для донечки(а це обовязково станеться)він міг би спокійно усиновити і дати своє прізвище вашій доці.так зробила моя сестра.але її чоловік взагалі до дитини не приходив, надавав перевагу горілці.їй прийшлося принижуватися і просити щоб написав відказ.дитині 7 років, він бачив її в 3 місяці.татом вона називає не біолог.а справжнього тата з великої букви.спочатку не погоджувався на відказ, казав що гріх(!)але якось впросила, тепер в дитини з мамою однакове прізвище, ніхто не дає дурних питань.вам певно буде складніше добитися відказу разом з розлученням.пробуйте, це краще зробити зараз, щоб потім не травмувати дитину
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Даша_ 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 10:13

мавпочка, у меня соседка лишала отца родительских прав (правда девочке больше 1 года). Она просто пособирала заявления из детского сада, у соседей и т.д. что отца 3 года не видели и через суд без его присутствия лишила родительских прав. Держись всё у тебя будет хорошо, главное от этого гада избавиться окончательно.
  • 1
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 10:26

Я теж хотіла позбавити батьківських прав по правильному, але мені сказали що має бути мінімум два роки коли не показується так званий батько до дитини та не допомагає ій.Для мене це було задовго, і я пішла іншим шляхом. Нерви права потріпала собі нормально
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Зайка* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 10:31

мавпочка, в мене аж мороз по шкірі!! :unknw: На жаль, юридично проконсультувати не можу, але так і хотілось написати: тримайтеся і будьте сильні!!! Це ж треба бути таким безсердечним, що б не турбуватися за свого малюка, за свою кровиночку...
Бажаю Вам і Вашій дитинці успіхів у вирішенні цієї проблеми!! Хай щастить!!

МанунА, від Вашої історії я також в шоці... Саме смішне, що часто так буває, що такі татусі дитинкою не цікавляться і взагалі не визнають. А потім, коли пройшло там кільканадцять років сидять на таких передачах, як "Ключовий момент", пускають сльозу про те, як він ціле життя про дитину думав, інших дітей немає і про все розкраюється. Саме обідне те, що в кінці він получається герой, а мама, яка виховувала дитя, недосипала, переживала- получається "злою бувшою", яка не давала йому бачитися з дитиною. :give_rose:
My Signature
Щастя бути мамою...
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   luna_mark 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 12:35

Я розлучилася коли не було року. В мене навіть заяви не прийняли, що дитині рік, а в нього прийняли і розлучили. І нічого не доказували про протиправні дії. Думаю просто не догледіли і все. Тому можете спробувати
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   varvara 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 12:48

Перегляд повідомленняАнтік (26.2.2009, 8:26) писав:

мавпочка, Позов про розірвання шлюбу не може бути пред'явлений протягом вагітності дружини та протягом одного року після народження дитини, крім випадків, коли один із подружжя вчинив протиправну поведінку, яка містить ознаки злочину, щодо другого з подружжя або дитини (Сімейний кодекс України). Тобто як таких юридичних підстав для розірвання шлюбу у вас немає. Прийдеться почекати рік.
Більше інформації про розлучення можете почитити в цій темі, а про аліменти ось тут.

хм...я розлучилася, коли була вагітною, десь на місяці восьмому, жоден суддя мені не сказав, що позов не прийме. Вагітна я була не від того чоловіка, з яким розлучалась, але це діла не міняє- позов в мене прийняли, розлучили. перший чоловік на суд не приходив, вірніш не приїжжав(він у інше місто поїхав), він прислав завірену телеграму про те, що згоден на розлученні. от так....живу в Києві

Користувач подумав і додав через 3 хв.:

Перегляд повідомленняvarvara (26.2.2009, 12:48) писав:

хм...я розлучилася, коли була вагітною, десь на місяці восьмому, жоден суддя мені не сказав, що позов не прийме. Вагітна я була не від того чоловіка, з яким розлучалась, але це діла не міняє- позов в мене прийняли, розлучили. перший чоловік на суд не приходив, вірніш не приїжжав(він у інше місто поїхав), він прислав завірену телеграму про те, що згоден на розлученні. от так....живу в Києві

мавпочка, я би на вашому місці подала б позов до суду, а там вже як буде, може й приймуть. може поговорите з тим мурлом, щоб він відмовився від дитини, чи принаймні хоч на першому засіданняі дав згоду.....кріпіться!!! це добре, що ви не стали терпіть це годами(як я, наприклад). а так Ви ще налагодите своє життя!!!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 13:14

мавпочкая завжди була переконана,що розлучення-це останнє,що можна зробити.Але є випадки,коли не варто мучитись,а на початку все розірвати.На прикладіМанунА можна зрозуміти,що справжнього батька своїй дитині можна знайти і він буде набагато краще чим біологічний.Багато заперечують розлученню словами:"Чоловіка собі знайдеш,а дитині-батька ні."Але якщо такий батько ,то навіщо він.
Моя сусідка 18 років мучилась з чоловіком -алкоголіком.Були і побої,ібігання з сокирою,і це все на очах у дітей.Зрештою він сам її залишив і пішов жити разом з такою,як сам.І тепер ,коли її донька вийшла заміж і побачила свого чоловіка п"яного,то у неї почалася така істерика,бо їй здавалося,що зараз буде бита,так як і мати.Питання:то навіщо було матері мучитись скільки років,щоб діти були травмовані-краще зразу все вирішити.
Тримайся,мудрості Вам і сили.А"Малеча" завжди підтримає і порадить!
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Русалочка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 13:33

Мавпочка,в такій трагічній ситуаціїї ми можемо вас лише підбадьорювати і співчувати :dance2: :smile: .Надіюсь ви якнайскоріше викарабкаєтесь з такої ситуації,і знайдете своє щастя у житті,як МанунА. :wub: Головне вірити у краще!А той хам відповість за свої вчинки,бо таке не лишається безнаказаним :wub: .Сили вам і терпіння!!!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lady_D 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 13:35

погоджуюсь з дівчатами. Не треба терпіти знущань, краще вирішити всі питання юридично, нехай навіть це буде важко психологічно. Маю приклад свого чоловіка, який в дитинстві просив свою маму піти від батька, бо той приходив з роботи п"яний та бив дружину, змушував дитину о другій ночі розповідати задані уроки (такий от вихователь). А вона лише плакала, і казала: "А куди ж ми дінемося, нам нема куди йти". Зараз в чоловіка дуже напружені стосунки з батьками, а спогади про дитинство, м"яко кажучи, неприємні. Мавпочка, нехай у вашої дитини будуть інші спогади, спокійна матуся, яка обов"язково зустріне свою іншу половинку. Так воно й буде. Тримайтеся і думайте лише про донечку, якій потрібне ваше молочко, ваша любов і увага. Все буде добре!!!
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему