Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Дитячі садочки Тернополя - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 22 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Дитячі садочки Тернополя Оцінка: -----

Користувач поза мережею   kisika 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 25 лютий 2009 - 12:34

привіт,батьки тернопільських карапузиків :10_12_9: давайте сюди, поділимось враженнями!
цікаво було б почути вашу думку... :10_12_9:
я проживаю в центрі,для мене це гостре питання 6о підростає малеча, починаю шукати дит.заклад.... може хтось допоможе і надасть інформацію відносно цього питання, була б вам дуже вдячна :diablo:
My Signature
]Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 25 лютий 2009 - 12:57

також дуже цікавить питання садочків.особливо того що приватний біля 5-ї школи.Може хтось чув відгуки,рекомендації,прошу поділіться.
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 березень 2009 - 18:02

Ходила я вже у 2 садочки :wacko: , один навпроти муз.училища - так і не побачила завідуючу /чоловік перестрів на дворі поки я її шукала/, сказали приходити в кінці весни...другий - садочок-школа на Острозького, там теж сказали приходити наприкінці весни...але що саме основне я так і не дізналась нічого конкретного про ці садочки,а мене ж цікавить інформація і про їхні програми, і взагальному...я так зрозуміла що ніхто і не збирається нічого розповідати що мене взагалі шокує :cray: /ну звідки я маю дізнатися про їхні умови? немає навіть ніякої інформації у самих садочках, єдине що я побачила це розклад - і маю зелене поняття що дітки роблять молодшої і т.д. груп, а за яслі на Острозького в розкладі навіть не згадується/ :cray: :gv:
My Signature
]Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zirka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 березень 2009 - 18:18

Мене ця тема також дуже цікавить. Кажуть, зараз треба записуватися наперед, бо нема вільних місць, і ще в деяких дитсадках треба давати хабаря 200 зелених за оформлення.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 березень 2009 - 13:10

zirka, наперед -це точно.За два роки,рік.Мої сусіди позаписували дітей, як тільки ті народилися.По-моєму це повний брєд.
Але люди себе таким чином перестраховують.
Ще один друг також оббігав купу садочків-ніде немає місць,проте йому хабар обійшовся в 300 грн.Це було влітку..Що зараз з цінами- не маю жодного уявлення.....
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   smile 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 березень 2009 - 00:10

Ми ходимо у 24-ий садочок на Острозького, звичайний дитсадок, ще такий як ми з вами ходили, немає ні басейну, ні вивчення іноземних мов, тільки загальний розвиток відповідно до віку дитини. Знаю, що вже у старшій групі діток готують до школи, я так зрозуміла, щось типу недільної школи. Подобається одне, що він маленький має всього 4 групи, всі один одного знають. І зрештою я вважаю, що не потрібно вишукувати садочки де навантажують таких маленьких діток всякими "науками", найголовніше, щоб діток у садочках любили :unknw: , і піднімалися до їхнього рівня, а не навпаки.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 березень 2009 - 01:22

Перегляд повідомленняsmile (9.3.2009, 0:10) писав:

Ми ходимо у 24-ий садочок на Острозького, звичайний дитсадок, ще такий як ми з вами ходили, немає ні басейну, ні вивчення іноземних мов, тільки загальний розвиток відповідно до віку дитини. Знаю, що вже у старшій групі діток готують до школи, я так зрозуміла, щось типу недільної школи. Подобається одне, що він маленький має всього 4 групи, всі один одного знають. І зрештою я вважаю, що не потрібно вишукувати садочки де навантажують таких маленьких діток всякими "науками", найголовніше, щоб діток у садочках любили :wub: , і піднімалися до їхнього рівня, а не навпаки.

поясніть нездалій матусі, а 24 садочок на Острозького біля яких примітних будівель знаходиться магазинів ,чи це часом не біля супермаркету Теко? :unknw: :unknw:
My Signature
]Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   smile 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 березень 2009 - 01:36

Так 24-ий садочок через дорогу від Теко. Біля автобусної зупинки. Його трохи важко знайти, бо збиває те, що він розташований у житловому будинку, там на нього "виділили" один під'їзд, але вхід є окремий від будинку і садочок має свій двір, ""територію" так сказать :D
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 березень 2009 - 10:02

Перегляд повідомленняРижуля (25.2.2009, 12:57) писав:

також дуже цікавить питання садочків.особливо того що приватний біля 5-ї школи.Може хтось чув відгуки,рекомендації,прошу поділіться.

Мій чоловік колись туди ходив :D але вже пройшло дууууже багато часу, а зараз знаю що приватний і дуже дорогий, моя свекруня таку ціну сказала за день , що я була в шоці :good: думаю це неправдива інформація :dance2: тому на жаль нічого вам напевне не підкажу по суті :clapping:
My Signature
]Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   milka 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 24 березень 2009 - 01:15

привіт усім!
для мене також важлива тема садочка в центрі.
я хотіла б як і всі батьки влаштувати свою дитину (1,7 р. ) у найкращий.
але платний садочок біля 5 школи літом коштував 45 грн в день, чула, що зараз вартість підняли.

так що на вибір залишилось 2:
навул. Глняній та на Ш.Руставелі.
вибір буду робити ще й з огляду на транспорт (бо власного авто нема)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Орхідея 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 березень 2009 - 14:49

Привіт! :bye: Це питання нам також близьке. Ми цікавимось садочками в Центрі, записуватись ще не пробували. Про черги нам теж відомо. Але я думаю, що саме через те, що записують дітей відразу після народження і виникають штучні черги......
Мені радили садок на Новому світі (якщо не помиляюсь-№25). Може хтось має інформацію про нього?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 березень 2009 - 14:57

Перегляд повідомленняmilka (24.3.2009, 2:15) писав:

так що на вибір залишилось 2:
навул. Глняній та на Ш.Руставелі.
вибір буду робити ще й з огляду на транспорт (бо власного авто нема)

Привіт 'milka'! А ви вже ходили в ці садочки, якщо так поділіться враженнями...вул.Глиняна це не Залізничний часом? чула але ще не була там. А на Острозького ви не хочете? :bye:

Користувач подумав і додав через 9 хв.:
Орхідея, а що ви можете розказати про той центр раннього розвитку, в який водите свою малечу буду вдячна вам за відповідь :)
My Signature
]Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 24 березень 2009 - 16:46

smile, а яка плата у тому садочку, що на островського? і чи є там групи для діток від року?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Орхідея 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 березень 2009 - 16:55

Цитата

Орхідея, а що ви можете розказати про той центр раннього розвитку, в який водите свою малечу буду вдячна вам за відповідь :)

Kisika, це за Драм.театром, Центр раннього розвитку "Промінчики", для дітей від 1.5 і до 6 рочків. Заняття проходять у формі гри (дітки там перебувають з мамами), це і малювання, і ігри...
Заняття по 45хв. 2 рази в тиждень. Ціна-225грн. за міс. Я думаю, що це гарна підготовка і адаптація до садочку. В групі по 5 діток. Ще є додатково за окрему плату уроки фізкультури.
Ми були поки 2 рази, то більш детально зможу написати чуть пізніше...
Але головне, що доні подобається!!! :cray:
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аріка Ікара 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 13 квітень 2009 - 13:06

Ми ходимо в садочок на Канаді. Хороший садочок, нормальні вихователі.Щодо приватних садочків можу сказати лише про один: чула,що є в Гаях Гречанських( якщо правильно назву написала). Діток самі забирають,а потім привозять додому вихователі.Чудовий раціон харчування,догляд.Ніби діток там тільки 10...Коштує коло 1000 грн. в місяць.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 травень 2009 - 16:34

Привіт дівчата! Порадьте будь ласка..В мене цікава ситуація: чоловік вчора ходив до завідуючої одного з садочків в Центрі, ми просились раніше на вересень, сказали що приймуть на літо а до вересня ще мол далеко.... а тепер каже що приходьте в вересні, бо літом донечку можуть взяти лише в яслі /їй 2,2 рочки/, а в вересні вже набирають до садочка /там уже будуть 3річні/...і дитині буде важко адаптовуватись до нових виховательок...що вона нам би радила привести дитинку в вересні.... от як це зрозуміти, я думала що дитині важко адаптовуватись не до виховательки а до колективу, і чому ясельну групу восени не зроблять молодшою...коротше я сама не змогла піти, а чоловіка завідуюча щось загрузила.... порадьте як вчинити в цій ситуації, я прочитавши на Малечі деякі речі, зрозуміла що адаптація краще проходить влітку і хворіють тоді менше..я вже дійсно змінила свою думку відносно пори року....здається що завідуюча блюдить свої інтереси...чи моя чуйка мене підводить
My Signature
]Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 травень 2009 - 23:03

kisika, а є нагальна потреба віддавати найближчим часом?
Якщо ні, то я б порадила почекати до вересня.Навпаки влітку( знову ж таки, якщо у вас є можливість) краще самій проводити час з дитиною.Вона вже досить активна,щоб гратися з дітками у дворі ( не знаю, як у вас, а в нас діток на цілий дитсадок вистачить :)).
Чи може вам важко з двома справлятися?
Три місяці це не тремін, через який слід так переживати.Крім того самі ж планували не осінь.
В вересні ще дуже тепло, жовтень,а часом і листопад- не виключення.
Влітку ж спека страшна, за дитиною краще ви доглянете.Крім того мені здається, що 2,3 -це ще зарано.Хоча від дитини залежить.Якщо в туалет ходить і їсть самостійно- це дуже добре.
Короче не слід сильно переживати за ті кілька місяців.
п.с. А може та завідуюча хабара хоче і таким чином "ціну набиває" ?
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Руня 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 08:59

Привіт! Чула хороші відгуки про садочок біля муз. училища вул. Паращука знайома перевела туди свою дочку і задоволена. А ось ми ходили в садочок на вул. Стадниковій (це в районі ринку за гуртожитками медичного) правда це було чотири роки назад але я претензій ніколи не мала. Чудовий садок і вихователі і місце там тихеньке далеко від проїжджої частини. І до речі до школи моя донечка пішла з цього садочку абсолютно підготовленою зараз вчиться на відмінно. Це велика заслуга вихователів.
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 10:12

Руня, саме в цей садочок /біля муз.училища/ ми звертались, нам теж казала наша дитяча що він хороший... от ви мама зі стажем, скажіть це погано на вашу думку коли я віддам зараз донечку в яслі на літо, а вже з вересня переведу у сам дитячий садочок...ви вважаєте що це погано для дитячої психології та імунітету..бо я думаю що головне дитині адаптуватись в іншому велелюдному місці без мами, звикнути до цього факту./ та й влітку дітки менше хворіють, є надія що звикання до садочка не буде проходити в хворобах/.. скажіть будь ласка сво думку, буду вдячна
My Signature
]Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Руня 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 15:02

Не тримайте дитину в тепличних умовах. Все одно адаптація пройде з насмарком плачем (не завжди) і болючим горлом. Але краще це все лікувати літом. Віддавайте зараз, а восени ваша малеча буде себе почувати на всі сто як "своя".
  • 2
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 22 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів