Втратити кохання,знайти подругу Чи можливо
Відправлено 24 лютий 2009 - 17:38
Відправлено 24 лютий 2009 - 17:48
Відправлено 24 лютий 2009 - 18:09

Відправлено 23 березень 2010 - 21:59
І якщо на секунду представити таку ситуацію то вихід з неї бачу один - шукати іншу подругу і чоловіка=))
Відправлено 23 березень 2010 - 22:13
Відправлено 23 березень 2010 - 22:17
Відправлено 03 березень 2011 - 14:48
ЇЇ чоловік зрадижував їй два рази. Першого разу вона вирішила пробачити (та й він каявся) заради маленької дочки. А от другий раз - був останньою краплею у їхніх стосунках. Дочку вона виростила сама. Пройшло багато років. І тут дізнаються вони з дочкою, що у його коханки-розлучниці буде дитинка від нього. Дочка завжди мріяла мати сестричку або братика, і тут такий "подарунок".Зараз вони товаришують усі разом, глядять їм дитинку, допомагають і щиро радіють за матусю і маля.А у батька дитини життя не склалося:п"є,роботи не має, сидить на шиї матері. Містечко у нас маленьку, всі шушукаються. І ви спитаєте "Як так можна?", а вона вам відповісьть: "У мене все у середині до нього перегоріло, немає ніяких почуттів - ні ненависть, ні жалю.А діти ні в чому не винні! Я хочу щоб рідні люди росли разом і вчилися любити один одного. Коли нас , мам, не стане , то тільки вони залишаться , рідні кровинки.А люди! Вони завжди говорили і будуть говорити, а нам требе ЖИТИ".
Ось така історія. Як сама б вчинила б на її місьці - не знаю і знати не хочу.
Відправлено 03 березень 2011 - 15:07
А про себе навіть не знаю, що сказати. Я про таке ніколи не задумувалась, що чоловік може зрадити... А тим більше з подругою, в такому випадку я б не змогла пробачити подрузі, можливо чоловіку, але не подрузі. Бо тільки жінка розуміє, що відчуває зраджена жінка, і тільки справжня подруга ніколи не піде на таке, як зрада, як ламання чужого життя заради власного задоволення.
Відправлено 03 березень 2011 - 15:18
Відправлено 03 березень 2011 - 15:24
Аніта (3.3.2011, 16:18) писав:
Я також б зріклась обох, не мала б ні чоловіка ні подруги. Також особливо подружок не маю, щоб сидіти з нею на чаювання і говорити "по душам", все що мені треба розкажу чоловікові, а він мені. Попліткувати також можу з чоловіком, корочек поговорити на любу тему. А щодо подруг, то в мене хіба є 1 добра знайома , можем з нею зрідка зустрвтись, піти на каву, поговорити. Але просити в хату привички не маю.

Відправлено 03 березень 2011 - 15:28
я теж такого не практикую.............хіба вдень, коли чоловіка нема.
а так, чоловік до хати - нікого не має бути
Відправлено 03 березень 2011 - 15:36
Цитата
Напевно і в мене так сталося. Як тільки познайомилася з чоловіком,( а моя подруга його знала добре), зразу почала казати, та нашо він тобі....Всякими спробами недавала нам побачитись.....Але в мому випадку,я втратила подругу(правда тепер думаю що це не справжня подруга), проте знайшла свого коханого чоловіка.....
Відправлено 03 березень 2011 - 15:40

У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
Відправлено 03 березень 2011 - 16:18
Відправлено 03 березень 2011 - 17:13
Відправлено 03 березень 2011 - 19:07
Важко пробачити зраду, але ще важче забути. Бо, навіть, якщо пробачиш чоловікові і лишишся з ним, то все одно завжди будеш думати про те, що він зробив і боятися, що це повториться знову.
А бути подругою тої, яка стала розлучницею - не уявляю..
Хіба такий варіант, що чоловік виявився аж ЗОВСІМ покидьком і їй також завдав шкоди і ви почали разом "дружити проти нього".
Відправлено 03 березень 2011 - 19:21

Допомога