Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Вазектомія, як метод контрацепції - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Вазектомія, як метод контрацепції Перевязування сімяних канатиків Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Коліжанка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 24 лютий 2009 - 13:06

Цікаво знати думку форумчан з приводу цього методу. От коли вже не хочуть мати дітей то може краще вдаватися до такого методу, ніж потім аборти робити. А з другого боку, це вже назавжди. Я щось не можу сформувати свого ставлення до цього методу контрацепції.

Цитата

Вазектомия (лат. Vas efferens + эктомия) — хирургическая операция, при которой производится перевязка семявыводящих протоков (лат. Vas efferens) у мужчин (самцов). Она приводит к стерильности — неспособности иметь потомство. Не следует смешивать эту операцию с кастрацией: при вазектомии яички сохраняют свои функции. Операция обычно обратима в первые 3 года. В более поздние периоды - не всегда.

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   pazunika 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 лютий 2009 - 13:24

Нам пояснювали, що це "обратімий" процес. Тобто завжди можна зробити пластичну операцію (так нам казала медик) і все повернеться. До того ж можна заморозити (я в тому не сильна, але маю на увазі про якимось чином зберегти) спрему "на всяк випадок :unknw: ". Але я б такого не робила (ну я маю на увазі своєму чоловікові не дозволила б). У житті всяке траплється - тобто ми не знаємо як аша доля може скластись і чи не виникне бажання чи потреба ще раз завагітнти. До речі такого ж типу (перев*язують або розсікають маткові труби) роблять і жінкам-от цього я собі теж не робила б. До того ж є купа альтернативних методів конрацепції. Ми ж не є тварини щоб нас стирилізувати, бо ми не нетягнем презерватив коли трба (може різкувато, але десь таке ставлення)
My Signature
Зображення

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 лютий 2009 - 13:40

Перегляд повідомленняpazunika (24.2.2009, 13:24) писав:

Нам пояснювали, що це "обратімий" процес. Тобто завжди можна зробити пластичну операцію (так нам казала медик) і все повернеться. До того ж можна заморозити (я в тому не сильна, але маю на увазі про якимось чином зберегти) спрему "на всяк випадок :unknw: ". Але я б такого не робила (ну я маю на увазі своєму чоловікові не дозволила б). У житті всяке траплється - тобто ми не знаємо як аша доля може скластись і чи не виникне бажання чи потреба ще раз завагітнти. До речі такого ж типу (перев*язують або розсікають маткові труби) роблять і жінкам-от цього я собі теж не робила б. До того ж є купа альтернативних методів конрацепції. Ми ж не є тварини щоб нас стирилізувати, бо ми не нетягнем презерватив коли трба (може різкувато, але десь таке ставлення)

У мене щось таке схоже ставлення, а ще моральний аспект. Якось страшно втручатися з такими категоричними методами, якось воно проти природньо.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   irunka 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 24 лютий 2009 - 14:01

Моє ставлення до цього теж негативне,життя довге і якщо зарас немає бажання мати дітей,то таке бажання може зявитись і за десять років,а може бути й пізно.Знаю одну сумну історію,коли в знайомої трагічно загинув 2-х річний хлопчик,вони не планували більше діток,та добре що на той час не зробили нічого такого щоб дітей не було.Вона дізналась що вагітна незадовго до трагедії і тільки ця дитинка додала їй сили й мужності пережити все.Зарас вони знову щаслива сім"я,виховують маленьку донечку,а все решта згадують як страшний сон.Є ж багато методів контрацепції,навіщо так резикувати.
My Signature
Зображення
Чоловік у своєму житті повинен любити лише трьох жінок-ту,що його народила,ту,що йому народить і ту,що в нього народиться
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   barbariska 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 лютий 2009 - 14:23

Тут такий метод контрацепції зустрічається досить часто. Мені теж здається, що то протиприродньо і напевно потім і з здоров"ям може виникнути купа проблем. Та й з моральної точки зору для мене це неприємлеме.
Хоча я знаю кілька випадків з життя. В одній неблагополучній сім"ї тільки тим і займались,що пили і народжували майже щороку по дитині. І от жінці, не знаю медики настояли чи як це було, зробили таку операцію, так вона потім умудрилася ще родити і не раз.
Особисто я знайома з сімейною парою, в якій було 3 дітей і от жінка настояла на тому,щоб чоловік зробив собі вазектомію. З часом вони розвелись і в кожного з"явилася нова сім"я. Так от вона від нового чоловіка родила ще 2 діточок. Головне,що собі такої операції вона не зробила.
А ще мені здається,що такий метод приємлемий, коли двоє не зовсім здорових в психічному плані людей вирішили жити разом. Можливо це жорстоко, але як інакше?
My Signature
Є люди, у яких живе Бог; є люди, у яких живе диявол; а є люди, у яких живуть тільки глисти. (Фаїна Раневська)

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка2008 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 лютий 2009 - 14:32

Це вже якесь знущання над організмом! І недопустимо з моральних причин.
Я категорично проти.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Львів'янка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 лютий 2009 - 15:26

Ну-у, та яке це знущання над організмом? Чи моральні принципи? В світі таке "знущання" дуже навіть поширене... Та й y кожного свої моральні принципи... Ми не можемо судити будь-який принцип і т. д. без самих чоловіків, власне про втручання в чий організм і йдеться!!! Все про що ми розмовляємо - це наша жіноча думка і наші власні моральні принципи. Мені особисто цікаво почути думки чоловіків - агов, відкликайтеся! :acute: Можу сказати думку свого чоловіка - не має нічого проти... але тільки після третьої дитинки і з заморожуванням сперми про всяк випадок. А "побоюємося" тільки одного - читала медичну статтю, де було сказано, що в мужчин після вазектомії значно підвищується сексуальна активність... а в мого чоловіка та активність і без цього ого-го!!! :wub: "Страшно" подумати, шо буде потім!!!! :acute: ;)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 лютий 2009 - 15:48

Перегляд повідомленняЛьвів'янка (24.2.2009, 15:26) писав:

А "побоюємося" тільки одного - читала медичну статтю, де було сказано, що в мужчин після вазектомії значно підвищується сексуальна активність... а в мого чоловіка та активність і без цього ого-го!!! :acute: "Страшно" подумати, шо буде потім!!!! :acute: ;)

Сесуальна активність підвищується напевно ще й тому, що зникає відчуття, що цей статевий акт може закінчитися зачаттям. Як кажуть, щоб відбити охоту в чоловіка від сексу треба просто замінити слово "секс" на "зачаття". ;).

А от, розумом погоджуюся з думкою Львівянки, але не можу це застосувати до себе. Мої ортодоксальні погляди напевено ніколи не приймуть такого прогресивного бачення ))).
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Львів'янка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 лютий 2009 - 16:09

Перегляд повідомленняКоліжанка (24.2.2009, 15:48) писав:

Сесуальна активність підвищується напевно ще й тому, що зникає відчуття, що цей статевий акт може закінчитися зачаттям. Як кажуть, щоб відбити охоту в чоловіка від сексу треба просто замінити слово "секс" на "зачаття". ;).

А от, розумом погоджуюся з думкою Львівянки, але не можу це застосувати до себе. Мої ортодоксальні погляди напевено ніколи не приймуть такого прогресивного бачення ))).

Коліжанка, як точно підмічено!!! :acute:
А взагалі - в кожної людини свої погляди і у всіх вони вірні, і міняти їх не треба. Думаю, якщо десь і є статистика, то у нас процентне співвідношення негативного ставлення до позитивного буде приблизно 90:10! І то - основними противниками вазектомії є власне чоловіки! Думаю, скільки б їм не розказували, що це дріб'язкова операція і ніяк не повпливає на їх потенцію, а навіть і підвищить лібідо - все-рівно мужчини будуть боятися робити їїї з різних причин...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 лютий 2009 - 16:36

Я ставлюсь до цієї операції досить позитивно, але після 3-тьої або 4-тої здорової дитинки.
ПРавда ще не знаю реакцію на це мого чоловіка :)
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 16 березень 2009 - 04:24

:) З дитячого розділу переношу тему в Здоров"я та краса :)
пропоную уважніше підбирати розділ :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мартуська 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 листопад 2009 - 21:13

У мене в знайомих складна ситуація, їй після народження дитинки не можна вагітніти, бо проблеми з нирками. Пробували різні методи контрацепції, але все одно якось виходило завагітніти, а все закінчувалось викиднем і ледь не реанімацією. тому чоловік зробив собі таку операцію, поки вона була в лікарні, навіть не сказав їй
My Signature
Зображення
якщо є любов і є що рятувати-ТО ВОНО ВАРТЕ ТОГО!!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Cherika 

• Розумниця року
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 листопад 2009 - 09:46

мартуська, це був вчинок Справжнього Чоловіка, дійсно в цій ситуації як раз добре що такий метод існує. А от за звичайних обставин я думаю це дуже важко і морально, і фізично для чоловіка.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   helgusya 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 27 листопад 2009 - 12:40

Моя думка така: кожен господар свого здоров'я! І якщо вже наважився на таку процедуру, то дай Бог, щоб не пошкодував колись потім про це! Я ж не впевнена, що можу наважитися на таке. Для мене це занадто категоричний метод вирішення проблеми вагітності. І ще цікаво: така процедура ніяк негативно не відображається на якості статевого акту? :dance2:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   sansara 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 28 січень 2010 - 17:31

я за, коли мiй любий зробить менi 2х малят
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Пт@шечкa 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 березень 2010 - 13:02

Дівчата, я нещодавно дивилась передачу саме на цю тему, реакції чоловіка не питала ще. Але, як завждибагато але. Самі лікарі пропонуюють робити її чоловікам старше 35 років і які мають 3-є і більше дітей. Щодо гіперактивності то це перебільшення, як і про імпотенцію. Так от, ми такі гуманні" ні, ні в якому разі",(може видається злим і антигуманним) а коли жінка йде робити аборт, то це нормально?! Це не знущання над природою, над здоров"ям? Справа в тому, що жінки більше відповідальні ніж чоловіки. Звідси й таке ставлення. Пишу такі слова, бо у одних знайомих(випадково знайомих) після чергового аборту дружини, на дорікання чоловік просто сказав: я ж чоловік, а то твої проблеми. Різні ситуації в житті бувають, як і різні люди, то і різні підходи повинні бути. Не судіть строго.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   syavis 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 07 квітень 2010 - 13:53

мій би чоловік на це ніколи б непогодився
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Leda 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2010 - 11:36

Ми зараз задумалися про цю операцію, бо вже ітак двоє малих дітей, а тепер підозра що знову вагітна, хоч пробуєм різні методи контрацепції, ніяк не можемо підібрати оптимальний для обох. Я зараз ледве з двома справляюсь (сама, батьки не допомагають, чоловік на роботі доночі а буває і на вихідні), то навіть думати страшно що знову... Чоловік загалом не проти вазектомії але хвилюється як це може вплинути на статеве життя, може хтось знає про це більше? Як тоді з еякуляцією?

Повідомлення відредаговано Leda: 14 квітень 2010 - 11:41

My Signature
Зображення
Тобі справді так зле? Тобі хочеться впасти, занурившись обличчям в м’який оберемок минулого? Заплакати так, як плачуть діти безутішно і щиро, згорнувшись калачиком під ковдрою? Падай.. І починай віджиматись..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Leda 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2010 - 14:21

Відповідь вже знайшла сама на теренах інтернету: еякулят виділятиметься, але в ньому вже не буде сперматозоїдів. Але наважимося на цю операцію тільки якщо народимо втретє.
My Signature
Зображення
Тобі справді так зле? Тобі хочеться впасти, занурившись обличчям в м’який оберемок минулого? Заплакати так, як плачуть діти безутішно і щиро, згорнувшись калачиком під ковдрою? Падай.. І починай віджиматись..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 14 квітень 2010 - 15:38

Прихований текст

Чтоб хоть еще один раз ко мне пришел от гинеколога молодой парень с просьбой ему протоки яичковые перевязывать! Нет, что значит - амбулаторная операция? Ну что значит - любой интерн справится? Что значит - стопроцентная гарантия контрацепции практически без осложнений. Вы этих пациентов через 5 лет видели? Не видели, конечно! Это же только в онкологии принято 5, а то и 10 лет за пациентом наблюдать!
Так вот, разлюбезные мои гинекологи! Don't touch my balls!
Вы, когда рекомендуете эту ересь, учтите, что в среднем через пять лет после этой самой перевязки семявыносящего протока производство спермы хлопается. Насовсем хлопается. А природа - она штука не глупая! Ежели не для спермы, то для чего еще производить тестостерон? Про обратную отрицательную связь в функциональных системах слышали? Вот и падает его уровень. И - нате вам - сердечно сосудистые, стрессы, ожирение по женскому типу, быстрое старение, мозги не работают нормально... Два плюса, аденома не развивается, да волосы хорошо вьются...

• 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн