Рейтинг Дитячих Садків Ваші відгуки про дитячі садки та персонал!
Відправлено 16 червень 2007 - 15:36

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 05 листопад 2007 - 16:11
1) Обеспечение материальное (состояние игрушек - они должны быть неновыми:-), мебели, туалетной комнаты).
2) Распорядок дня и недели (какие занятия бывают - музыкальные, физические и т.д.).
3) Дидактические пособия (развивающие игры, планы занятий).
Обязательно надо узнать, какую роль в садике отводят родитедям. Объясняю: наш садик придерживается такого принципа "Родители должны принимать участие в садиковской жизни ребенка". Тоесть, родителям "приходится" помогать с ремонтами (не только деньгами), помогать изготавливать дидактические игры, садить деревья и носить песок...В таких ситуациях, я побольше узнаю о воспитателях. Вы скажите, а за что мы платим деньги? Отвечу честно: я не считаю деньгами ту сумму, которую плачу за садик.
Во-вторых, таким образом налаживаются отношения родителей и воспитателей.
В-третьих, родители участвуют в развитии и воспитании ребенка. Ведь в садике ребенок получает новую информацию, которую необходимо закреплять и дома. В нашем случае у нас есть домашние задания на месяц. Если хотите могу попробовать выложить образец для ребенка 3 лет?

Відправлено 15 листопад 2007 - 11:22
Бузайка (16.6.2007, 17:36) писав:
Ми живемо в Києві, район Відрадний, ходимо в школу-сад "Палітра". Нам подобається :)
Відправлено 29 лютий 2008 - 15:29
Ми ходили в києві в 498 садочок (це в дворах напроти Нацбанку). Садок дуже хороший. Я не скажу, що там супер-пупер іграшки, басейну немає, деякі матеріали для навчання купували батьки, але вихователі - найкращі. Це ПЕДАГОГИ з усіх великих літер. Шевченко Олена Аврамівна і Вздорова Надія Василівна. Вони не просто підготували дітей до школи, вони дійсно переймаються долею кожної дитини. Мій син (та й не тільки він) все тягне мене в садочок. Ми й ходили на канікули осінні, з щоденником, похвалитися.
Відправлено 03 березень 2008 - 16:29
aramine (5.11.2007, 16:11) писав:
1) Обеспечение материальное (состояние игрушек - они должны быть неновыми:-), мебели, туалетной комнаты).
2) Распорядок дня и недели (какие занятия бывают - музыкальные, физические и т.д.).
3) Дидактические пособия (развивающие игры, планы занятий).
Обязательно надо узнать, какую роль в садике отводят родитедям. Объясняю: наш садик придерживается такого принципа "Родители должны принимать участие в садиковской жизни ребенка". Тоесть, родителям "приходится" помогать с ремонтами (не только деньгами), помогать изготавливать дидактические игры, садить деревья и носить песок...В таких ситуациях, я побольше узнаю о воспитателях. Вы скажите, а за что мы платим деньги? Отвечу честно: я не считаю деньгами ту сумму, которую плачу за садик.
Во-вторых, таким образом налаживаются отношения родителей и воспитателей.
В-третьих, родители участвуют в развитии и воспитании ребенка. Ведь в садике ребенок получает новую информацию, которую необходимо закреплять и дома. В нашем случае у нас есть домашние задания на месяц. Если хотите могу попробовать выложить образец для ребенка 3 лет?
У нас у Львові так не вийде ретельно підбирати своїй дитині садочок, так як багато садків у свій час повіддавали в оренду іншим підприємствам... Приходиться віддавати у той, де є вільне місце...
Відправлено 22 червень 2008 - 22:06
Які там вихователі?
Яка загалом внутрішня атмосфера садочка?
Відправлено 16 липень 2008 - 08:42
Відправлено 16 липень 2008 - 09:39
Про садочок №134 (за Марселем) теж сусідки непогано відзиваються-лише єдиний недолік-великі групи.Дехто із знайомих водить діток в садок біля к-ру"Сокіл"-туту вже думки у всіх різні.Група для 4-річок-34 чол.
3 знайомих водять у "Дивосвіт" на вул.Сміливих, але то вже задоволення не з дешевих.

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 16 липень 2008 - 12:23
Чула що там дуже велт=икий вступний внесок. Ми ходимо в 69 трохи дальше в тому кварталі то внесок суттево менший і групи менші в нас зараз в старшій групі 24 чоловік
юля77 де ти живеш ми сусіди мабудь ми в 37 будинку ВВ
йдеш до завідуючої і просто кажеш що хочеш записатись в садік можна записатись в кілька садків а потім вибрати який краще підійде
Відправлено 16 липень 2008 - 13:24

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 16 липень 2008 - 15:39

Все буде добре - інакше і бути не може!
Відправлено 26 серпень 2008 - 08:33
А біля мене є Дивосвіт на в. Сміливих. Він дорогий, десь від 400 грн в місяця. Кажу від, бо там дуже "люблять" робити додаткові заняття, кожне з який оплачується додатково і якщо дитина його не відвідує, то ніхто нею не займається. Ще в спілкуванні з завідуючою, зрозуміла, що її принцип - щось не подобається?- шукайте інший садочок, в нас і так он черга бажаючих. Хотілося б більше уваги за такі гроші. А ще добили заняття "уроки бізнесу і маркетингу" в Дивосвіті. Ми з сусідкою довго сміялися :D
Відправлено 26 серпень 2008 - 09:52
А біля мене є Дивосвіт на в. Сміливих. Він дорогий, десь від 400 грн в місяця. Кажу від, бо там дуже "люблять" робити додаткові заняття, кожне з який оплачується додатково і якщо дитина його не відвідує, то ніхто нею не займається. Ще в спілкуванні з завідуючою, зрозуміла, що її принцип - щось не подобається?- шукайте інший садочок, в нас і так он черга бажаючих. Хотілося б більше уваги за такі гроші. А ще добили заняття "уроки бізнесу і маркетингу" в Дивосвіті. Ми з сусідкою довго сміялися :D
О,то ми,мабуть, сусіди.Про "Дивосвіт" маю точну іноформацію , бо цікавилася і ,крім того, 3 знайомих водили чи водять зараз туди малят.Благодійний внесок-2000 грн, щомісячна оплата 400- 500 грн.Крім обовязкового благодійного внеску для прийняття дитини є ще "неофіційний" ,як от- поставити пластикові вікна,або ж обладнати групу комп ютерами або ж ( це вже з останнього)-встановити качелю вартістю в 4000 грн.Завідуюча , направду, складна і "припонтована".Раніше групи там були по 15 чол., зараз-стандарт.Харчування хороше, чисто.Одним словом, треба підійти увечері під садок і подивитись ,які авто чекають під садком, тоді стане зрозуміло "крутизна" завідуючої.У мене знайомі малят возять туди із різних кінців міста і , навіть із Сокільник.

Відправлено 26 серпень 2008 - 21:35
юля77 (26.8.2008, 9:52) писав:
Можливо, я на Стрийській живу у будинку де пошта. Бачу, що і мої враження і те що я чула про Дивосвіт є правдивим. Кажуть за Стрийським парко є чудовий садочок санаторного типу, але туди дуже важко попасти, треба проходити мед комісію. Це не той, що на Ярославенка. Там звичайним, хоч недавно зробили ремонт, додаткові групи. Чула, що виховательки не дуже за дітьми дивляться.
Відправлено 13 вересень 2008 - 22:52
А записували ми свою малечу в інший садок, коли йому ще й трьох місяців не було, але... пролетіли,як фанера над Парижем... Сказали, що місць нема...
Відправлено 22 вересень 2008 - 13:03
Пансіон з 8.00 до 20.00
Наповненість груп – 7-10 дітей
Діти садочку Ерудит забезпечені теплою проточною водою, одноразовими рушниками, рідким милом, постільною білизною (з розрахунку 3 комплекти на кожну дитину)
Їжа в садочку Ерудит готується на бутильованій воді, сертифікованій в Україні.
Харчування – 4-5 разів на день, в раціон входять соки і фрукти(без обмежень), денний сон , прогулянки – за окремо складеним розкладом.
Щодня кожну дитину оглядає лікар, що практично унеможливлює перебування нездорової дитинки в групі дітей садочку Ерудит. У випадку виникнення в дитини стресового стану чи попередніх ознак захворюваності про це негайно повідомляються батьки дитини, які, як правило, моментально реагують, позбавляючи таким чином свою дитину додаткових незручностей чи накопичення негативних емоцій.
В перелік послуг входить навчальна програма «Загальна програма».
Двічі на тиждень діти з садочку нашим транспортом доставляються в школу Ерудит на вулицю Зелену, 95 а, де відбуваються заняття за програмою «Загальна програма». У ці дні, а це вівторок та п’ятниця, батьки забирають своїх дітей відразу після занять, тобто о 19.00.
Щодня відбуваються заняття і в самому садочку. Це різні види образотворчого мистецтва, основи здоров’я, математика та логіка, рідний край.

Відправлено 25 вересень 2008 - 01:06
Ми вже ходили в два садочки і нам сказали, що ніяких черг і списків тепер не існує - приходити в травні записати дитину і 1 червня в садок. Запевнили, що місця будуть. Але зі слів знайомої виховательки - якщо нічого не даш "в фонд садочку", то місць не буде. Ось так тепер робиться.
Відправлено 25 вересень 2008 - 08:50
юля77 (22.9.2008, 13:03) писав:
Пансіон з 8.00 до 20.00
Наповненість груп – 7-10 дітей
Діти садочку Ерудит забезпечені теплою проточною водою, одноразовими рушниками, рідким милом, постільною білизною (з розрахунку 3 комплекти на кожну дитину)
Їжа в садочку Ерудит готується на бутильованій воді, сертифікованій в Україні.
Харчування – 4-5 разів на день, в раціон входять соки і фрукти(без обмежень), денний сон , прогулянки – за окремо складеним розкладом.
Щодня кожну дитину оглядає лікар, що практично унеможливлює перебування нездорової дитинки в групі дітей садочку Ерудит. У випадку виникнення в дитини стресового стану чи попередніх ознак захворюваності про це негайно повідомляються батьки дитини, які, як правило, моментально реагують, позбавляючи таким чином свою дитину додаткових незручностей чи накопичення негативних емоцій.
В перелік послуг входить навчальна програма «Загальна програма».
Двічі на тиждень діти з садочку нашим транспортом доставляються в школу Ерудит на вулицю Зелену, 95 а, де відбуваються заняття за програмою «Загальна програма». У ці дні, а це вівторок та п’ятниця, батьки забирають своїх дітей відразу після занять, тобто о 19.00.
Щодня відбуваються заняття і в самому садочку. Це різні види образотворчого мистецтва, основи здоров’я, математика та логіка, рідний край.
Звучить непогано. І скільки коштує таке задоволення? Які відгуки батьків?

Допомога