Чому видалили мою тему, повідомлення Питання від користувачів про зниклі теми
Відправлено 17 лютий 2009 - 23:54
Відправлено 18 лютий 2009 - 00:01

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 17 березень 2009 - 11:40

Дитина потребує вашої любові більше всього саме тоді, коли вона менше всього її заслуговує. - Е. Бомбек
Відправлено 25 березень 2009 - 10:07
Відправлено 13 квітень 2009 - 19:01

На світі міста кращого немає –
Мій Львів – моя ти гордість і любов!
Якщо кудись поїду – твердо знаю,
Що неодмінно повернуся знов!
Відправлено 13 квітень 2009 - 19:09
прикріплена на видному місці.
я теж не завжди маю час показувати де знаходяться закріплені, рейтингові теми
якщо тема давня тоді вказую посилання
http://www.malecha.o...p?showtopic=277
Відправлено 22 квітень 2009 - 20:07
Якщо видалили, то чому? (була ж тема "Допоможіть перемогти нашій Білочці)
Могли б повідомити в приват, якщо щось не так
Відправлено 22 квітень 2009 - 22:18
перш за все створення таких тем варто погоджувати з адміністрацією форуму. мені здається в розділі "все про форум малеча" десь є згадка, що такі теми не вітаються, принаймі мають бути узгодженні з адміністраторами (Капітошка, Тато Карло).
ну і навздогін. було опубліковане не приховане посилання у першому пості :(
важко.
Відправлено 23 квітень 2009 - 08:37
гра з вогнем (22.4.2009, 22:18) писав:
перш за все створення таких тем варто погоджувати з адміністрацією форуму. мені здається в розділі "все про форум малеча" десь є згадка, що такі теми не вітаються, принаймі мають бути узгодженні з адміністраторами (Капітошка, Тато Карло).
ну і навздогін. було опубліковане не приховане посилання у першому пості :(
важко.
Так я ж відразу і просила поправити якщо щось не так. Коли дівчата роблять помилки (не приховують тексти чи т.ін.), ви ж їх виправляєте. Це вже другий раз до мене така несправедливість. Першого разу закрили мою тему про "Атопічний дерматит", а коли пізніше таку тему відкрила солне4ная, то нічого, залишили. А тепер з цим голосуванням :( коли на кону ноутбук, то можна і поборотися??? а коли фотоальбом для дитини, то на фіга він здався
Вибачайте за грубість, просто дуже сердита.
Відправлено 23 квітень 2009 - 14:28
і наостанок, якщо є відчуття, що створюєте щось неправильно, скористайтеся можливістю приватних повідомлень і уточніть у когось з модераторів чи адміністраторів як правильно оформити тему.
теми, які починаються словами, модератори, якщо щось поправте, особисто у мене залишають неприємне відчуття, немовби я прибиральниця, щоб ходити і поправляти за всіма.
те саме стосується і грубості, хочете висловитися грубо - висловлюєтеся, якщо розумієте, що робите неправильно - то для чого це робити?
Відправлено 23 квітень 2009 - 15:19
Відправлено 23 квітень 2009 - 18:06
гра з вогнем (23.4.2009, 14:28) писав:
теми, які починаються словами, модератори, якщо щось поправте, особисто у мене залишають неприємне відчуття, немовби я прибиральниця, щоб ходити і поправляти за всіма.
Поясніть будь-ласка "чайнику" в чому полягає тоді робота МОДЕРАТОРА ?
Коли бачу як поравляють повідомлення представляю не прибиральницю, а якесь вище своріння, яке може ТАКЕ робити з нашими повідомленнями. Не ображайтеся будь-ласка
Відправлено 20 травень 2009 - 10:59
Недавно зареєстрована на форумі, створила нову тему, на наступний день хотілося б прочитати відповіді ,поради до неї, але не можу знайти де вона, чи її кудись перемістили???
Відправлено 20 травень 2009 - 11:03
Швидше за усе, вашу тему об'єднали з уже існуючою подібною. Яке саме повідомлення ви шукаєте?

Допомога