Сценарій дитячого дня народження Як ви святкуєте дитячу "паті"?
Відправлено 13 листопад 2007 - 13:02
1. Визначитись з часом приходу гостей. Краще це робити в першій частині дня. Поки у всіх малих гарний настрій.
2. Декор. (Кульки, серпантин, плакати з мультиків, малюнки, великий плакат з днем народження, тощо.) Бажано прикрасити все до пробудження дитини, щоб був сюрприз.
3. Тематика свята. Щоб свято всім запам'яталося - головне ідея. Наприклад за мотивами будь-якої улюбленої казки. Три порося, рукавичка, острів скарбів. Якщо є можливість, то можна показати малим ляльковий театр. Чи за допомогою загадок шукати таємничий скарб. Можна татуся переодягнути мультяшним героєм (Шрек, айболит, пірат.)
4. Святкові страви. Малі не будуть довго за столом сидіти, то краще зробити маленькі канапки, напої різні, кумедні тістечка. Такий собі фуршетний варіант.

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 13 листопад 2007 - 14:09
1. Кульки і плакати - обов'язково! А ще купыть великы гарны кульки у вигляді мультяшних героїв і подаруйте кожному маленькому гостю, коли він прощатиметься з іменинником. Можна у фотошопі оформити фото вашого іменинника з подякою, також серед усіляких мультяшних героїв чи литячих атрибутів, роздрукувати і подарувати разом з кулькою.
2. Якщо маєте іграшки на руку, влаштуйте ляльковий театр, це іде на ура.
3. Можна виготовити для усіх гостей маски з якоїь казки і ще якісь атрибути до них, щоб влаштувати карнавал невеличкий.
4. Влаштуйте кілька нескладних рухливих конкурсів, але таких, щоб дітям цього віку були під силу, і обов'язково з маленькими призами. І слідкуйте, щоб без призу ніхто не залишився.
5. От з їжею проблем не буде. Точніше будуть незвичні. Права Капітошка щодо фуршетного варіанту. Страви вишукані дітки ще не оцінять, а от подавати їх треба яскраво, тобто треба буде все суперово оформити. І спитайте батьків маленьких гостей, чи немає у їх діточок засторог до їжі. Пояснювати маленькому гостю, що цю канапку з червоною рибою йому не можна, означає зіпсувати дитині свято.
І не забудьте про торт, свічки і чайок або какао.
Відправлено 13 листопад 2007 - 14:21
Відправлено 13 листопад 2007 - 19:32
Марія (13.11.2007, 16:21) писав:
Одужуйте швидше
Про дитячі свята багато цікавого тут

Здоров'я вам та вашим малюкам!
Відправлено 13 листопад 2007 - 20:11
Відправлено 29 листопад 2007 - 17:29
Бажаю всім здоров"я!
Відправлено 01 березень 2008 - 02:23
Відправлено 08 квітень 2008 - 14:26
Якщо хтось святкував чи був запрошений, напишіть ваші враження.
Відправлено 08 квітень 2008 - 14:41
Відправлено 08 квітень 2008 - 15:23

Здоров'я вам та вашим малюкам!
Відправлено 08 квітень 2008 - 15:55
Осока (8.4.2008, 15:41) писав:
Дякую.
А ви наперед замовляли чи просто прийшли?
Відправлено 08 квітень 2008 - 16:06
Viktoriya (8.4.2008, 16:23) писав:
Торт був, звичайно, але вдома, з бабусями і дідусями, мамою, татом, хрещеним
Відправлено 28 серпень 2008 - 22:56
Софійка вже (!) пояснює що прийдуть дітки і будуть подарунки...
А я ламаю голову як краще все організувати, бо попередньо виходить що буде 9 дітей найстаршій дівчинці 6, наймолодшому нема ще року... Намагаюсь зліпити докупи дікілька стягнутих з інтернету варіантів святкування...
Поки що зрозуміла що хорошими ідеями є :
- купити маленькі пакуночки куди гості зможуть покласти зароблені призи-сюрпризи (щоб не розгубили по квартирі і потім не шукали де чий)
- мінімум іжі, але постаратись цікаво оформити
А от далі не знаю - чи то фокуси, чи ляльковий театр, чи самій перевдягтись в якогось героя...тоді яка буде раекція в доці - вона ж мене точно впізнає..
Ще виникають питання коли ж розпаковувати подарунки, які ій принесуть дітки - захочеться ж одразу...а краще напевно в кінці, або взагалі коли всі розійдуться...
Поділіться будь-ласка досвідом, хто як проводив ДН і які помилки і плюси ви помітили...
Відправлено 13 вересень 2008 - 23:03
наденька (28.8.2008, 23:56) писав:
Хочу запропонувати свої скромні послуги-я організовую і проводжу дитячі свята. Буде і казка, і забави, і танці! Зроблю знижку! Телефонуйте, а раптом підійде... 8 096 *** ** **
Відправлено 25 жовтень 2008 - 23:59

Вранці в день народження, коли донечка прокинулась, біля ліжечка її чекали подарунки і багато повітряних кульок - коли вона це побачила, на обличчі засяяла щаслива посмішка, вона одразу почала гратися кульками
Гостям в обмін на подарунок вручали ковпачок на голову. :D Подарунки, до речі, розвертали вже після свята, бо інакше були б сльози. Музичним фоном свята були пісні із дитячих радянських мультиків. Спочатку всіх дітей посадили за святково накритий маленький столик - причому вони цю "трапезу" сприйняли дуже серйозно, сиділи хвилин 20-25. Страв було небагато: фаршировані половинки яєць а-ля кораблики із сиром в ролі паруса, фігурні бутерброди (вирізала батон, ковбасу і сир формочками для печива - тому у нас були бутерброди-грибочки, ялинки, квіточки і зірочки), гусеничка з банана із соломкою, саморобні кульки-цукерки (курага, родзинки, горіхи, крекер - по 200 г і півлимона пропустила через м"ясорубку, вимісила, зробила маленькі кульки, які обкачала в вафельних крихтах
), ну і тортик-будиночок (величезна подяка Vala за ідею!
Тортик, правда, подавала в кінці, вже після розваг. Пили гості сік і компотик. Після частування почалися танці - всі дітки в коло, за ручки, їм це страшенно подобалося. Потім ми показували які всі великі- тягнули ручки догори, а потім швиденько ставали маленькими (присідали). Цю просту забаву діти сприйняли на ура! Пищали і реготали несамовито! Тоді я оголосила, що до нас приходила фея солодощів, щоб привітати Миросю, і загубила своє срібне намисто (каштани, загорнуті в фольгу - розсипані по підлозі). Дівчатка допомогли феї зібрати всі намистинки і кожна з них отримала корону королеви солодощів (корона з цукерків - цукерки зв"язуються між собою нитками або стрічками як віночок -на одну корону у мене йшло 12 карамельок).
Потім всі ловили мильні бульбашки, підкидали кульки - хто вище, теж було весело. А потім дійшла черга до казочки. Після довгих вагань і сумнівів, ми з чоловіком все-таки зупинились на казочці "Ріпка", причому ідею лялькового театру відкинули, а вирішили розіграти цю казку з дітками. Сюжет трохи спростили - оскільки у нас було 5 діток, а в класичній Ріпці 6 персонажів, вирішили обійтись без онучки. Дідом була найстарша дівчинка, вона дуже добре увійшла в роль - в якості реквізиту дали їй чоловікову кепку і шарф. Бабою була іменинниця, їй пов"язали бабусину хустину. Для собачки, киці і мишки купили маски (правда, мишка була МіккіМаусом, а собака бульше схожа на вовка, але то таке... :D ) Ріпку чоловік зробив із мішка. Спочатку все йшло нормально, але видно, дворічні діти ще замалі для такого...собачку, кицю і мишку мені ніяк не вдавалося зібрати докупи і надітина них маски, поки займаюся однією, то друга вже десь відійшла. Врешті витягнули ріпку, маски діти отримали додому (мамам сказала, щоб вдома репетирували, через рік знову поставимо казку Поки діти розважалися, мами теж не сумували! Спочатку була ідея зробити ще один плакат і залишити на ньому місце для вітань наших гостей, але потім вирішили зробити трохи інакше, і... кожна мама отримала кольоровий аркуш-бланк для "пророцтва". Треба було написати, якоб вони бачать Мирославу через 5,10,15,25,50 років...Для мамусь це було трохи несподівано, але вони впоралися і я думаю, що колись, років через 50 :D , Мирося буде із посмішкою читати ці прогнози. Врешті дітки захотіли спати, і почали збиратись додому. Не всім гостям це сподобалось, але тут було оголошено, що всі гості отримують міні-подарунки-сюрпризи, які можна відкрити тільки вдома (крейда, фломастери, олівці, пластилін, вафельки). Звісно, всі заспішили додому. На додачу, кожна дівчинка отримала ще й кульку. Всі отримали масу позитивних емоцій, на моє питання, чи сподобався їй день народження, Мирося з посмішкою відповіла - ТАК!, а це для мене найголовніше.
Насамкінець напишу, що Мирославі подарували:
1) дошку для малювання (ту, на якій можна малювати крейдою, маркерами і ще можна чіпляти магніти)
2) будиночок з меблями, ляльками, дзвінком, собакою (поки що найбільше користується популярністю, і не тільки в Миросі, тато і мама теж граються
у нас не точно такий, але схожий3) мозаїку
4)дитячу праску
5)дитячий пилосос (як справжній, чесне слово! - до нього навіть у комплекті йде сміття і той пилосос його ЗБИРАЄ!
6) лікарський набір
7)рюкзачок
8) подушечку
9)книжки!
10) одяг я не вважаю подарунком, але хрещена прислала нам суперове моднюче пальто в клітинку!
Отак і минув цей день, якого так довго чекали. Тепер будемо чекати третього дня народження, ідеї вже є, досвід теж!
П.С.Тільки ввечері я зрозуміла, що в святковій біганині забула сфотографувати приготовані страви. А на той час фотографувати вже було нічого...тож повірте на слово...

Відправлено 26 жовтень 2008 - 00:51
До нашого першого дня народження ще так довго, а вже не можу дочекатись до цього свята. Теж хочу влаштувати щось подібне
Відправлено 26 жовтень 2008 - 19:22
П.С. А у вас є свято Миколая?
Відправлено 26 жовтень 2008 - 20:47

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках