Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Сценарій дитячого дня народження - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Сценарій дитячого дня народження Як ви святкуєте дитячу "паті"? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   olchik 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 13 листопад 2007 - 12:29

Вітаю всіх! В нас скоро три рочки, прийдуть в гості пупсики приблизно того ж віку. Хочеться якось їх розважити, чи що. Просто поїдати смачненьке вже набридло. Поділіться досвідом! Дякую.
My Signature
Зображення
Зображення

Мій блог Бамбетль
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 13 листопад 2007 - 13:02

У нас ще така знаменна дата попереду. Але вже зараз можу дати деякі загальні рекомендації.
1. Визначитись з часом приходу гостей. Краще це робити в першій частині дня. Поки у всіх малих гарний настрій.
2. Декор. (Кульки, серпантин, плакати з мультиків, малюнки, великий плакат з днем народження, тощо.) Бажано прикрасити все до пробудження дитини, щоб був сюрприз.
3. Тематика свята. Щоб свято всім запам'яталося - головне ідея. Наприклад за мотивами будь-якої улюбленої казки. Три порося, рукавичка, острів скарбів. Якщо є можливість, то можна показати малим ляльковий театр. Чи за допомогою загадок шукати таємничий скарб. Можна татуся переодягнути мультяшним героєм (Шрек, айболит, пірат.)
4. Святкові страви. Малі не будуть довго за столом сидіти, то краще зробити маленькі канапки, напої різні, кумедні тістечка. Такий собі фуршетний варіант.
My Signature
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 13 листопад 2007 - 14:09

Я думаю, що варіантів є багато. Головне, щоб була фантазія, бажання і трохи часу.
1. Кульки і плакати - обов'язково! А ще купыть великы гарны кульки у вигляді мультяшних героїв і подаруйте кожному маленькому гостю, коли він прощатиметься з іменинником. Можна у фотошопі оформити фото вашого іменинника з подякою, також серед усіляких мультяшних героїв чи литячих атрибутів, роздрукувати і подарувати разом з кулькою.
2. Якщо маєте іграшки на руку, влаштуйте ляльковий театр, це іде на ура.
3. Можна виготовити для усіх гостей маски з якоїь казки і ще якісь атрибути до них, щоб влаштувати карнавал невеличкий.
4. Влаштуйте кілька нескладних рухливих конкурсів, але таких, щоб дітям цього віку були під силу, і обов'язково з маленькими призами. І слідкуйте, щоб без призу ніхто не залишився.
5. От з їжею проблем не буде. Точніше будуть незвичні. Права Капітошка щодо фуршетного варіанту. Страви вишукані дітки ще не оцінять, а от подавати їх треба яскраво, тобто треба буде все суперово оформити. І спитайте батьків маленьких гостей, чи немає у їх діточок засторог до їжі. Пояснювати маленькому гостю, що цю канапку з червоною рибою йому не можна, означає зіпсувати дитині свято.
І не забудьте про торт, свічки і чайок або какао.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Марія 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 13 листопад 2007 - 14:21

В нас 20 листопада теж свято три рочки нашій Яночці. Але скоріш за все свята не буде, Яночка захворіла, доведеться відкласти святкування. :wacko:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2007 - 19:32

Перегляд повідомленняМарія (13.11.2007, 16:21) писав:

В нас 20 листопада теж свято три рочки нашій Яночці. Але скоріш за все свята не буде, Яночка захворіла, доведеться відкласти святкування. :boredom:

Одужуйте швидше :rolleyes:
Про дитячі свята багато цікавого тут
Прихований текст

My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2007 - 20:11

Ми свій перший день народження теж хворіли, т а зачекали тиждень і відсвяткували як треба.
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olchik 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 листопад 2007 - 17:29

Дякую за відповіді! Я планувала-планувала, і ... сама захворіла і потрапила в лікарню. Так що цей довгоочікуваний день народження пройшов без мене. Його організував наш Татко, запросив діточок з мамами (сусіди по будинку, гуляємо разом), була їжа, був тортик, задування свічок (кільканадцять дублів, бо всім хотілося задмухнути :D ), а потім всім гостям малолітнім були подаруночки-сюрпризи - кульки, ковпачки святкові як у клоунів, такі дудочки, що розгортаються, кульки і всяке різне. Так що всі залишились щасливі, і доця наша. А ввечері, після сну прийшли хресні батькі і ще разок відсвяткували. А я спілкувалась з усіма по телефону і розглядала ММСки. От такий був день народження. Ну, нічого. Мене вилікували, думаю, з новими силами будемо чекати наступних свят!
Бажаю всім здоров"я!
My Signature
Зображення
Зображення

Мій блог Бамбетль
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zirochkat 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 березень 2008 - 02:23

:8_3_19: Не знаю,чи хтось ще цікавиться цією темою,але нам скоро рочок,і ось що я надибала http://www.solnet.ee...days/s7.html#10 ,можливо комусь підкине пару ідейок :36_1_66: :D
My Signature
Зображення
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 квітень 2008 - 14:26

Порадьте, будь ласка, де в Києві можна відсвяткувати дитячий день народження (весело і не дуже дорого)?
Якщо хтось святкував чи був запрошений, напишіть ваші враження.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осока 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 квітень 2008 - 14:41

Наше 2-річчя святкували в ТРЦ "Більшовик". Там велика ігрова зала, де є лазалка для дітей віком до років 3 (там одні крихітки) і велика ігрова площадка для дітей від 4 років. Година коштує 20 грн. Тут же є кафе "Бульдозер" - таке ж як в Ультрамарині. Там дуже смачні млинці, є і все інше. Пиво, інші алкогольні напої (це, звичайно, для дорослих). А ще для малечі паровозики, карусель, ігрові столи. Поверхом нижче розташований каток - хто хоче може покататись на ковзанах. Ми зустрічались о 6 вечора, о 10 розійшлись, бо ТРЦ закривався, а то ми б іще посиділи:) І ще згадала, для більш дорослих дітей, нам казали, можна замовити клоунів. У нас була чимала компанія, діти різного віку, всі знайшли заняття за інтересами. Да, а в кафе, за 10% від рахунку, нам накрили великий стіл скатертинкою, одна з офіціантів обслуговувала тільки нас. Мені сподобалось, друзям та дітям теж. Але, звичайно, радила б Вам з"їздити туди в розвідку, може Вам чимось цей варіант не підійде. Наші знайомі залишились задоволеними від ТРЦ на Оболоні, метро Мінська, здається. Але ми там не були. А ще є щось на Фрунзе, напроти відомого кафе Пінгвін, там навіть вситави для самих маленьких показують.:)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 квітень 2008 - 15:23

Осока, якщо не секрет, скільки вам таке задоволення коштувало? І торт? Який день народження без нього, ви там же замовляли?
My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 квітень 2008 - 15:55

Перегляд повідомленняОсока (8.4.2008, 15:41) писав:

Наше 2-річчя святкували в ТРЦ "Більшовик". Там велика ігрова зала, де є лазалка для дітей віком до років 3 (там одні крихітки) і велика ігрова площадка для дітей від 4 років. Година коштує 20 грн. Тут же є кафе "Бульдозер" - таке ж як в Ультрамарині. Там дуже смачні млинці, є і все інше. Пиво, інші алкогольні напої (це, звичайно, для дорослих). А ще для малечі паровозики, карусель, ігрові столи. Поверхом нижче розташований каток - хто хоче може покататись на ковзанах. Ми зустрічались о 6 вечора, о 10 розійшлись, бо ТРЦ закривався, а то ми б іще посиділи:) І ще згадала, для більш дорослих дітей, нам казали, можна замовити клоунів. У нас була чимала компанія, діти різного віку, всі знайшли заняття за інтересами. Да, а в кафе, за 10% від рахунку, нам накрили великий стіл скатертинкою, одна з офіціантів обслуговувала тільки нас. Мені сподобалось, друзям та дітям теж. Але, звичайно, радила б Вам з"їздити туди в розвідку, може Вам чимось цей варіант не підійде. Наші знайомі залишились задоволеними від ТРЦ на Оболоні, метро Мінська, здається. Але ми там не були. А ще є щось на Фрунзе, напроти відомого кафе Пінгвін, там навіть вситави для самих маленьких показують.:)

Дякую.
А ви наперед замовляли чи просто прийшли?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 квітень 2008 - 16:06

Перегляд повідомленняViktoriya (8.4.2008, 16:23) писав:

Осока, якщо не секрет, скільки вам таке задоволення коштувало? І торт? Який день народження без нього, ви там же замовляли?

Торт був, звичайно, але вдома, з бабусями і дідусями, мамою, татом, хрещеним :acute: У скільки обійшлось? Кафе у 100 грн. за одну дорослу людину, з 2 пляшками вина та пивом, тістечками та кавою. Дитячі лазалки - 160 грн. за всіх дітей. Ще каруселі, ігрові автомати - 50 грн.( один жетон - 5 грн.) Заздалегідь ми нічого не замовляли. Я прийшла десь хвилин на 15 раніше за гостей, домовилась з адміністратором, нам накрили скатертиною столи. Сок для малих брала з собою та печиво. Лишньою була нарэзочка, яку мені запропонували, а я чомусь погодилась :( Все було дуже смачно, салати, гаряче, крім отієї нарэзочки з ковбаси та сиру та овочевої за 15 грн., де була 1/100 перцю та 1/100 огірка, які ніхто не їв.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   наденька 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 серпень 2008 - 22:56

В нас теж постало актуальне питання дня народження...
Софійка вже (!) пояснює що прийдуть дітки і будуть подарунки...
А я ламаю голову як краще все організувати, бо попередньо виходить що буде 9 дітей найстаршій дівчинці 6, наймолодшому нема ще року... Намагаюсь зліпити докупи дікілька стягнутих з інтернету варіантів святкування...
Поки що зрозуміла що хорошими ідеями є :
- купити маленькі пакуночки куди гості зможуть покласти зароблені призи-сюрпризи (щоб не розгубили по квартирі і потім не шукали де чий)
- мінімум іжі, але постаратись цікаво оформити
А от далі не знаю - чи то фокуси, чи ляльковий театр, чи самій перевдягтись в якогось героя...тоді яка буде раекція в доці - вона ж мене точно впізнає..

Ще виникають питання коли ж розпаковувати подарунки, які ій принесуть дітки - захочеться ж одразу...а краще напевно в кінці, або взагалі коли всі розійдуться...

Поділіться будь-ласка досвідом, хто як проводив ДН і які помилки і плюси ви помітили...
My Signature
Зображення Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Уляля 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 вересень 2008 - 23:03

Текст, що розкривається

Перегляд повідомленнянаденька (28.8.2008, 23:56) писав:

В нас теж постало актуальне питання дня народження... Софійка вже (!) пояснює що прийдуть дітки і будуть подарунки... А я ламаю голову як краще все організувати, бо попередньо виходить що буде 9 дітей найстаршій дівчинці 6, наймолодшому нема ще року... Намагаюсь зліпити докупи дікілька стягнутих з інтернету варіантів святкування... Поки що зрозуміла що хорошими ідеями є : - купити маленькі пакуночки куди гості зможуть покласти зароблені призи-сюрпризи (щоб не розгубили по квартирі і потім не шукали де чий) - мінімум іжі, але постаратись цікаво оформити А от далі не знаю - чи то фокуси, чи ляльковий театр, чи самій перевдягтись в якогось героя...тоді яка буде раекція в доці - вона ж мене точно впізнає.. Ще виникають питання коли ж розпаковувати подарунки, які ій принесуть дітки - захочеться ж одразу...а краще напевно в кінці, або взагалі коли всі розійдуться... Поділіться будь-ласка досвідом, хто як проводив ДН і які помилки і плюси ви помітили...

Хочу запропонувати свої скромні послуги-я організовую і проводжу дитячі свята. Буде і казка, і забави, і танці! Зроблю знижку! Телефонуйте, а раптом підійде... 8 096 *** ** **
Суворе попередження від модератора Настюша
Контактними телефонами просимо обмінюватись у приваті

My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zajka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 жовтень 2008 - 23:59

Позавчора моїй донечці виповнилось 2 рочки. Ми довго готувалися до цієї події! За 10 днів Мирося вручила всім маленьким гостям запрошення на день народження (до речі, малюки ще не зовсім оцінили запрошення, а от найстарша із наших гостей, їй 3 з половиною роки змушувала маму щовечора читати запрошення, носила його в садочок, всім там демонструвала :blum1: ) Зображення
Вранці в день народження, коли донечка прокинулась, біля ліжечка її чекали подарунки і багато повітряних кульок - коли вона це побачила, на обличчі засяяла щаслива посмішка, вона одразу почала гратися кульками :crazy: Потім дійшла черга і до подарунків...Після сніданку доця пішла на міні-прогулянку з татом і бабусею, а мама зайнялася останніми приготуваннями. Скажу одразу: досить важко було все встигнути і поєднати, бо було свято для дітей, гостина для їх мам, ну і ще ввечері родинна вечеря. Гостей у нас було четверо, всі дівчатка - 1 рік 9 міс, 2 р.3 міс., 2р.5 міс., 3р.7 міс. Запрошували їх на 11.30. Діти розважалися в кімнаті, мам розмістили на лоджії, вона у нас величезна і сонячна. Кімнату прикрасили кульками, був великий вітальний плакат із найцікавішими фотками за останній рік. Зображення Гостям в обмін на подарунок вручали ковпачок на голову. :D Подарунки, до речі, розвертали вже після свята, бо інакше були б сльози. Музичним фоном свята були пісні із дитячих радянських мультиків. Спочатку всіх дітей посадили за святково накритий маленький столик - причому вони цю "трапезу" сприйняли дуже серйозно, сиділи хвилин 20-25. Страв було небагато: фаршировані половинки яєць а-ля кораблики із сиром в ролі паруса, фігурні бутерброди (вирізала батон, ковбасу і сир формочками для печива - тому у нас були бутерброди-грибочки, ялинки, квіточки і зірочки), гусеничка з банана із соломкою, саморобні кульки-цукерки (курага, родзинки, горіхи, крекер - по 200 г і півлимона пропустила через м"ясорубку, вимісила, зробила маленькі кульки, які обкачала в вафельних крихтахЗображення), ну і тортик-будиночок (величезна подяка Vala за ідею! :unknown: )Зображення Тортик, правда, подавала в кінці, вже після розваг. Пили гості сік і компотик. Після частування почалися танці - всі дітки в коло, за ручки, їм це страшенно подобалося. Потім ми показували які всі великі- тягнули ручки догори, а потім швиденько ставали маленькими (присідали). Цю просту забаву діти сприйняли на ура! Пищали і реготали несамовито! Тоді я оголосила, що до нас приходила фея солодощів, щоб привітати Миросю, і загубила своє срібне намисто (каштани, загорнуті в фольгу - розсипані по підлозі). Дівчатка допомогли феї зібрати всі намистинки і кожна з них отримала корону королеви солодощів (корона з цукерків - цукерки зв"язуються між собою нитками або стрічками як віночок -на одну корону у мене йшло 12 карамельок).Зображення Потім всі ловили мильні бульбашки, підкидали кульки - хто вище, теж було весело. А потім дійшла черга до казочки. Після довгих вагань і сумнівів, ми з чоловіком все-таки зупинились на казочці "Ріпка", причому ідею лялькового театру відкинули, а вирішили розіграти цю казку з дітками. Сюжет трохи спростили - оскільки у нас було 5 діток, а в класичній Ріпці 6 персонажів, вирішили обійтись без онучки. Дідом була найстарша дівчинка, вона дуже добре увійшла в роль - в якості реквізиту дали їй чоловікову кепку і шарф. Бабою була іменинниця, їй пов"язали бабусину хустину. Для собачки, киці і мишки купили маски (правда, мишка була МіккіМаусом, а собака бульше схожа на вовка, але то таке... :D ) Ріпку чоловік зробив із мішка. Спочатку все йшло нормально, але видно, дворічні діти ще замалі для такого...собачку, кицю і мишку мені ніяк не вдавалося зібрати докупи і надітина них маски, поки займаюся однією, то друга вже десь відійшла. Врешті витягнули ріпку, маски діти отримали додому (мамам сказала, щоб вдома репетирували, через рік знову поставимо казку :unknown:) Ще трохи потанцювали, потім сіли на підлогу і показували хто з тварин як говорить. Тоді дітки ще трохи погралися іграшками (от тут почалися проблеми, бо у багатьох якраз "жадібний" період) і ...нарешті тортик із свічками! Окрім традиційної цифри (у нашому випадку 2), було ще багато тоненьких довгих свічок з іскрами (точніше, іскри мали бути, але чомусь їх майже не було). Свічки Мирося задувала разом з усіма гостями.
Поки діти розважалися, мами теж не сумували! Спочатку була ідея зробити ще один плакат і залишити на ньому місце для вітань наших гостей, але потім вирішили зробити трохи інакше, і... кожна мама отримала кольоровий аркуш-бланк для "пророцтва". Треба було написати, якоб вони бачать Мирославу через 5,10,15,25,50 років...Для мамусь це було трохи несподівано, але вони впоралися і я думаю, що колись, років через 50 :D , Мирося буде із посмішкою читати ці прогнози. Врешті дітки захотіли спати, і почали збиратись додому. Не всім гостям це сподобалось, але тут було оголошено, що всі гості отримують міні-подарунки-сюрпризи, які можна відкрити тільки вдома (крейда, фломастери, олівці, пластилін, вафельки). Звісно, всі заспішили додому. На додачу, кожна дівчинка отримала ще й кульку. Всі отримали масу позитивних емоцій, на моє питання, чи сподобався їй день народження, Мирося з посмішкою відповіла - ТАК!, а це для мене найголовніше. :smile:
Насамкінець напишу, що Мирославі подарували:
1) дошку для малювання (ту, на якій можна малювати крейдою, маркерами і ще можна чіпляти магніти)
2) будиночок з меблями, ляльками, дзвінком, собакою (поки що найбільше користується популярністю, і не тільки в Миросі, тато і мама теж граються :pardon: ) Зображенняу нас не точно такий, але схожий
3) мозаїку
4)дитячу праску
5)дитячий пилосос (як справжній, чесне слово! - до нього навіть у комплекті йде сміття і той пилосос його ЗБИРАЄ!
6) лікарський набір
7)рюкзачок
8) подушечку
9)книжки!
10) одяг я не вважаю подарунком, але хрещена прислала нам суперове моднюче пальто в клітинку!

Отак і минув цей день, якого так довго чекали. Тепер будемо чекати третього дня народження, ідеї вже є, досвід теж!
П.С.Тільки ввечері я зрозуміла, що в святковій біганині забула сфотографувати приготовані страви. А на той час фотографувати вже було нічого...тож повірте на слово...
My Signature
Зображення
  • 9
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lavina 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 жовтень 2008 - 00:51

Класс!!! Ну і приготувалися ж ви! :unknown:
До нашого першого дня народження ще так довго, а вже не можу дочекатись до цього свята. Теж хочу влаштувати щось подібне
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 жовтень 2008 - 19:01

Перегляд повідомленняzajka (25.10.2008, 23:59) писав:

Позавчора моїй донечці виповнилось 2 рочки. Ми довго готувалися до цієї події! ...

Миросю вітаємо! :give_rose: Мамі zajka - БРАВО!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Украля 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 жовтень 2008 - 19:22

zajka, молодці батьки!!!! Дуже гарно все описано, склалось враження ніби я у вас була в той день. Взяла до уваги "пророцтва", бо минулого року в нас був плакат з побажаннями, а нового я ще не придумала. Дякую. Чекаю на вашу розповідь про святкування Нового року!!!!!!
П.С. А у вас є свято Миколая?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zajka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 жовтень 2008 - 20:47

Украля, Миколай до нас прийде, я так сподіваюсь. Минулого тижня якраз розповідала малій про зимові свята, в т.ч.про Миколая. то тепер вона мене постійно питає - мама, будеш чемна? (це до того, що Миколай чемним діткам приносить подарунки :D )
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему