STAR, у нашого меншенького був такий пушок після народження, а зник (витерся) десь після місяців трьох. А взагалі, внизу на спинці, якщо придивитися - трошки видно... але то тільки якшо придивитися ;)
а в мого малого такого пушку ні на спинці,ні на плечах не було :) а в кип'яченій воді я купала до 1 місяця,в травах купаю досі,лише раз в тиждень в рідкому милі Бюбхен,тепер вже інколи додаю піну від Чікко,має дуууже приємний запах :)
Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...
Прохання дотримуватися теми! Тема про купання дітей тут Туди ж з цієї теми переміщені всі повідомлення, котрі стосуються купання.
STAR отримує попередження. Рекомендую вам ще раз ознайомитися з правилами форуму.
В нас вже пушочка нема, але таки був. Така дівуля з волосатою спиною :D
Але вже "скинула шкірку", я навіть не замітила коли, так що почекайте - все минеться ;)
У доні дуже суха шкіра на ніжках вже майже місяць. В травках не купаю,рідко - з сіллю морською. Милом лише попку миємо, молочком або дитячим кремчиком щодня змащую. Може це якихось вітамінів не вистачає? Дівчата,хто стикався,підкажіть
"Якщо я засну и прокинусь через сто років і мене запитають, що зараз відбувається в країні, я відповім - П"ЮТЬ І КРАДУТЬ". (с) Салтиков-Щедрин
У доні дуже суха шкіра на ніжках вже майже місяць. В травках не купаю,рідко - з сіллю морською. Милом лише попку миємо, молочком або дитячим кремчиком щодня змащую. Може це якихось вітамінів не вистачає? Дівчата,хто стикався,підкажіть
Не знаю скільки вашій малечі. :) У нас було так: ми з народження купали майже кожен день у травах десь до 2 місяців, потім перейшли просто на водичку. Почала помічати сухість шкіри, в основному чуть вище животика і трішки спинки. Нам порадили не купати кожного дня. На деякий час допомогло. Пізніше ми потрапивши у лікарню знову помітили суху шкіру, аж до лущення. Педіатр порадив вітамін А у краплях. Давала, але не довго - все зникло. Але я ще почала мастити дитину олійкою. Вже пройшло місяців 4 - ніяких симптомів не помічаю. :D
украся, а скільки і по скільки ви той вітамін приймали? синочку 7 місяців, вже десь з місць з"явились сухі плямки в складочках під колінцями, в низу на ніжках. педіатр порадила крем"Декубель". на ніжках ніби пройшло, а під колінами ні підкажіть, як зняти цю сухість шкіри? купаємось через день. без будь-яких засобів - дуже суиться шкіра.
Моя мама дитячий лікар. Я старша в сім'ї і в мами ще 5 молодших синочків. Можна сказати, що я всіх допомагала виховувати. Тепер я маю двох синів. І що головне я зрозуміла - мамусі дуже перебільшують дитячі проблеми, а насправді, найчастіше, нічого страшного там немає. Сухість шкіри, пушок, висипки, сопельки і навіть температура - це нормально, і нічого не треба робити - все саме пройде. Це ж дітки!