Обережно! Екcгібіціоністи! або просто - "зайчики" нападають
Відправлено 13 лютий 2009 - 11:06
Відправлено 13 лютий 2009 - 20:03
Якщо я з дитиною, то стараюся відволікти її увагу. Досі мені це вдавалося.
Відправлено 13 лютий 2009 - 20:21
Ще частенько зустрічала зайчиків в Стрийському парку, як бігала на фізкультуру в Палітех. Тому завжди старались триматись купи,щоб вони не налякали.
Зараз,тим більше з дитиною, в безлюдні місця стараюсь не ходити,хіба з чоловіком.
А ще 2 роки назад спостерігала з подружкою таку картину- в парку Костюшки, на центральних лавочках сиділа собі любовна парочка, цілувались,обнімались, а навпроти сидів мужик і так на них дивився, губи кусав, а потім руку в штани-і дрочити.
А,коли побачив нас,що ми його бачимо, перебили йому весь кайф і він втік і вже з кущів продовжив..
І це в людному парку таке.....
Ужас
Відправлено 13 лютий 2009 - 20:26
Відправлено 13 лютий 2009 - 20:38
Кажуть, що при такій зустрічі треба незнітившись сказати типу "цюцюрка не відмерзне?", чи якось покепкувати з нього. І тоді збочинець тікає. Але я можу тільки заклякнуть з переляку.
Такими справами займаються ті, хто не задоволений своїм статевим життям, але думаю від порядності це залежить не менше.
Відправлено 13 лютий 2009 - 20:38

Щастя бути мамою...
Відправлено 13 лютий 2009 - 20:39
А ще вагітною я таке спостерігала в білий день біля....Магнуса. Старий мужик йшов абсолютно....голий!!!!! І ніхто ніяк не реагував. Якщо чесно, навіть незнаю що робити в таких випадках, людей було тьма і всі дружно відверталися. Капець!
Я з жахом думаю, коли моя мала виросте і піде гуляти сама. а ті ж зайчики були завжди. Ще з свого дитинства пам"ятаю....
Відправлено 13 лютий 2009 - 20:44
Я взагалі не розумію, як таке можна робити. Це ГИДКО. Таких людей призираю.
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
І в тому парку гуляють діти. Страх...
Відправлено 13 лютий 2009 - 21:25
А ще останнім часом досить часто бачу чоловіків в центрі, посеред міста, які ідуть серед натовпу, нормально вдягнуті, але ширінка розщіпнута і звідти стирчить...
Відправлено 13 лютий 2009 - 21:37
В суботу ходили до лісу в дружній компанії :я ,синочок та донечка з подружкою... Малий заснув майже зразу,тому намотувати кілометри по лісовому бездоріжжю не мала настрою. А дівчатка пішли гуляти просікою в один і другий бік,але в полі мого зору.Як відчувала,що не можна їх самих відпускати...Зустріли вони нашого місцевого егзбіціоніста...Спочатку трохи "офігіли",а потім біжком до мене! А та хвора падлюка ще й лісом їх обігнати зібралась і знову перед ними "намалюватись".А тут облом вийшов , бо дівчата до мене прибігли,а він мене не бачив зразу(велика справа-маскування :) )
Ось мої дівчата після радісної зустрічі... :)

Дорогою додому я читала лекцію на тему "Відносини між чоловіками та жінками. Перший раз..."
Відправлено 13 лютий 2009 - 22:14
Мені ще в початкових класах розповідали, що такі недоумки існують, але "пощастило" зустріти значно пізніше. Як каже syliko в таких випадках подрібно соромити їх хазяйство, тоді в них хоч облом буде.
Анекдот на тему:
экгибиционист и раскрывает плащ. Секундная пауза. Женщина:
- Ах! Яйца забыла купить!
Відправлено 13 лютий 2009 - 22:15
Відправлено 13 лютий 2009 - 22:18
а вони таки мають кулю в голові. пригадую мороз 20 градусів, воно стоїть закутане, шапка, шарф, рукавиці, і голе нижче пояса. як не повідморожував, не знаю. може грівся де :)
не реагувати на них, або реагувати неочікувано. говорити теж б не радила, так само як дивитися в очі. хто їх зна, краще пройти мимо і звернутися в міліцію. хай прийдуть поганяють.
Відправлено 13 лютий 2009 - 22:40
Відправлено 13 лютий 2009 - 23:02
Конечно ужасно что они по улицам ходят и самой страшно всётаки дочка растёт, но всё же мне их даже жалко ведь они замкнутые, закомплексованые люди со странными не воплощёнными фантазиями. Их обязательно надо лечить.
Відправлено 13 лютий 2009 - 23:07
mania4ka (13.2.2009, 20:25) писав:
Бугога!
я собі уявляю як ви з чоловіком сєксом займаєтесь :) Мабуть в абсолютній темряві та кривляючись від огиди. Щоб часом не побачити ОЦЕ, що з ширінки стирчить..
Ржунімагу..
Тетянка (13.2.2009, 20:37) писав:
це ж тре так слово перекрутити.. :) правильно буде ЕКЗГІБІЦІОНІСТ
Тетянка (13.2.2009, 20:37) писав:
а оце дуже навіть пєдагогічно. Ріспект
Взагалі шкодую що ніколи отих зайців не бачив :) Думаю в мене іншої реакції ніж посмішка вони б не викликали
а взагалі як ви ставитесь до жіночого екзгібіціонізму? (стриптиз)
Думаю більше треба боятися різноманітних маньяків та убивць :/
Відправлено 13 лютий 2009 - 23:46
Щось я тут не бачу абсолютно нічого Ржунімагу.
Відправлено 13 лютий 2009 - 23:57
Rimas (13.2.2009, 22:07) писав:
а взагалі як ви ставитесь до жіночого екзгібіціонізму? (стриптиз)
Стриптизерки (і стриптизери) не ходять вулицями і не експонують свої "прєлєсті", а виконують роботу у відповідних місцях для підготовленої публіки.
А після моєї зустрістрічі з екзгібіціоністом (я в 2 класі була) відбиток немалий у психіці залишився. Вважаю, що з цим явищем треба якось боротись. І звичайне присоромлювання не дуже ефективне, бо психологи кажуть, що один раз допоможе, але з часом створить у такої і так вже хворої людини великий комплекс, який з невинного переросте в гвалтівника-психопата. Особисто вважаю, що навіть тзв. сексуальні збочення допустимі, за умови, що обидві сторони свідомо і добровільно беруть в цьому участь, у випадках ж описаних вище, це не зовсім так.

Допомога