Сонце (11.11.2007, 10:13) писав:
Я теж думаю, що неабияку роль відіграє відстань, чим далі - тим більше любиться :)
А після народження дитини, справді часто відносини погіршуються, вони ніби мимоволі хочуть зайняти вирішальну роль у догляді та вихованні дитини!!!
Ну мені це не світить :)
Я свою свекруху також мамою називаю, з дня весілля, вона як почула, аж розтанула, приємно було. А те, що не особливо лізе в життя - так це просто супер... я от на секунду уявила, що вона б приходила, казала, що і як має робити вагітна жінка, або ж втручалась в процес виховання дитини... бр-р-р. Нехай краще раз чи два рази на рік ми бачимось, вона мене завжди балує дорогою косметикою, та й іншими речами, які я собі купити не можу (парфуми із Франції, наприклад, бо я ще не виїжджала за кордон, а мій тато, її чоловік, там частенько буває).
І що саме головне - багато матерів ревнують синів до невісток, а мій чоловік, уявляєте, якось їй сказав, що я там смачніше йому готую... от свиня, уявляю як їй було гірко... а вона нічим не проявляє ревнощів...А от уявіть, дівчата, виростили ви сина, всю душу вклали, звикли, що поряд, а тут прийшла якась дівчина - і все... син тільки про неї й думає, про неї й говорить, вже й переїздити думає... а потім і не звонить часто, не заходить...це добре, якщо жінка мудра і розуміє, що так і має рано чи пізно відбутися, а як ні... то псує життя всім.