На прогулянку без коляски коли ви коляскою перестали користуватись
Відправлено 12 лютий 2009 - 14:53
Ми часто гуляємо біля будинку, то там він може ходити, бігати довго і ніжки не втомлюються.
Коли ми з синочком йдемо гуляти у місто, я намагаюсь щось йому розповідати, показувати на вулиці але він постійно відволікається (то палку знайде, то в інший бік піде і т.п. - я йому дозволяю). У нас місто маленьке, маршруткою постійно їздити не хочеться (щей епідемія грипу зараз).
Може хтось порадить як навчитись обходитись без коляски? Може в когось є досвід?
Відправлено 12 лютий 2009 - 15:07
Відправлено 12 лютий 2009 - 15:09
У мене дочка з малечку любить бути в курсі подій (туди піти, туди заглянути, там побігти), тому вже десь рік ми обходимось без коляски.
Відправлено 12 лютий 2009 - 15:10
Відправлено 12 лютий 2009 - 15:34
Відправлено 12 лютий 2009 - 18:13
Мій синочок дуже любить ходити по магазинах, тому коли ми їдемо колясочкою в центр міста, то це тільки до першого магазину він в ній може посидіти, а далі все пішки, а коляска стоїть під магазином (в нас багато таких магазинів, що коляскою не заїдеш в середину), страшно, щоб не украли. І виходить я соваю ту каляску від одного до другого магазину без синочка, бо він іде пішки, якщо до наступного не далеко. Тому там нам без неї зручніше.
Відправлено 12 лютий 2009 - 22:13
Відправлено 12 лютий 2009 - 22:59
Ірина Ігнатова (12.2.2009, 22:13) писав:
Наша донечка теж не любила каляску від народження, а ось рюкзачок-кенгурушку ми використовували до холодів, коли в теплих куртках перестали туди вміщатись(. Зараз донечка підросла, бачить що дітки їздять в калясках і вдома навіть просить щоб її катали, тай на вулиці сидить не 15 хв. Але весною напевно будем пробувати і пішечком і каляскою
Відправлено 13 лютий 2009 - 10:13
Відправлено 20 лютий 2009 - 11:26
Відправлено 20 лютий 2009 - 17:47
Але тепер доня вже виростає, і необхідності у використанні слінга все менше. Вона вже переважно просто-таки рветься на землю, щоб ходити самій.
Це вже дещо проблема. Під час наших "далеких" виходів мені, безумовно, набагато легше було би, коли б дитина сиділа собі в слінгу, аніж повсякчас збочувала і намагалася вернутися назад, до чогось для неї цікавого.
Десь в статті одна слінгомама розказувала, як у відповідь на закиди - мовляв, вона привчає дитину до "ручок" - погоджувалася - так, мовляв, хочу з усієї сили привчити до ручок, але ніяк не виходить - дитина рветься на землю, їй там цікавіше. Абсолютно точно! Тепер часто в мене навіть немає можливості поставити доню в слінг - тільки поставив, а вже виймай!
Видно, нема іншої ради, як привчати дитину ходити самій, "тримаючи напрям" - за хорошого настрою вона вже тепер може досить багато пройти. Завертає назад - беру на руки, несу трохи в потрібному напрямі, тоді знову пускаю.
Доні 1 рік 9 місяців 8 днів
Відправлено 23 лютий 2009 - 21:19
Відправлено 12 березень 2009 - 23:57
Відправлено 13 березень 2009 - 00:45
Відправлено 13 березень 2009 - 10:08
Гуляємо годинку абсолютно спокійно.Далеко від дому,правда, не відходимо, бо мася любить впасти в болото, а потім проситися на ручки :)Зате який сон солодкий після такої пішої прогулки.Ворча навіть не дочекався поки до дому прийдемо- попросився на ручки і бігом заснув.Мусяла мама своїх 13 кг живої ваги до дому нести :)
В нашому возику колесо одне сильно розхитане, не можу зремонтувати, а їздити в такому "транспорті" дуже незручно.Крім того ліфт не їздить на наш 3-х поверх.Короче без возика нам значно зручніше ( мені то точно).
На великі відстані все ж доводиться ще їздити, але це у нас не так часто відбувається.

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 13 березень 2009 - 10:33
Та і що не кажи зручно коли є куди покласти всі дитячі речі для прогулянки.
Відправлено 13 березень 2009 - 12:43
Відправлено 13 березень 2009 - 18:00
А молодший то просто жах, в калясці сидіти не хоче, за ручку йти не хоче, виривається, падає на землю щоб його відпустили. Тормозів ніяких немає, біжить на дорогу, в болото, в магазин рачки заповзає. Проблема в тому що ми живемо в центрі, щоб дойти до парку або до дит. майданчику треба з 10 раз перейти дорогу, та й не близько. Так що кожна прогулянка в нас складається зі змагання хто кого перепре впертістю.
Відправлено 16 березень 2009 - 13:33
Венгрррия (14.3.2009, 19:31) писав:
Нам 1 рік 8 місяців.
До речі в суботу ми з чоловіком мусіли поїхати по справах, а малих лишити ні з ким, взяли їх з собою. По дорозі додому нам вдалося навіть трошки пройти пішки, правда за обидві ручки, за одну- мама, за другу - тато. Але надовго не хватило.

Допомога

-