Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: На прогулянку без коляски - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 12 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

На прогулянку без коляски коли ви коляскою перестали користуватись Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Лєнок 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 12 лютий 2009 - 14:53

Мій синочок вже не хоче сидіти в колясці, та й я вважаю, що вже пора ходити самому. Ми потрохи пробуємо, але його на довго не хватає ("нозі болять"), проситься на руки, хоча ми не дуже далеко ходимо.
Ми часто гуляємо біля будинку, то там він може ходити, бігати довго і ніжки не втомлюються.
Коли ми з синочком йдемо гуляти у місто, я намагаюсь щось йому розповідати, показувати на вулиці але він постійно відволікається (то палку знайде, то в інший бік піде і т.п. - я йому дозволяю). У нас місто маленьке, маршруткою постійно їздити не хочеться (щей епідемія грипу зараз).
Може хтось порадить як навчитись обходитись без коляски? Може в когось є досвід?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонях 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2009 - 15:07

ми й досі любимо на руках гуляти, а ще прикольно, коли мала на руках, а каляску ногами пхаєш! 8P
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lacky_ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2009 - 15:09

Спочатку гуляйте недалеко від дому, потім збільшуйте поступово свій маршрут прогулянки. Головне не брати на руки і з порозумінням відноситись до втоми дитини. Ліпше посидьте на лавці погодуйте пташок чи погойдайтесь на качелі, можна побавитись в доганялки. Дитинка за цей час і віпочине, і погуляє одночасно. Як варіант - беріть із собою машинку на вірьовці, яку хлопчику буде цікаво за собою возити (заодно і відволікатиме). Не знаю як вашому місті, а у нас у дворі всі дітки: дівчатка і хлопчики, - люблять брать на пішу прогулянку коляски (гривень за 20-40) із ляльками.
У мене дочка з малечку любить бути в курсі подій (туди піти, туди заглянути, там побігти), тому вже десь рік ми обходимось без коляски.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ulik 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 12 лютий 2009 - 15:10

Старшенький був невгамовний і в колясці не сидів і ногами не ходив, він літав, або татко носив на плечах. Щоб нозі не боліли ми гралися на території дитячого садочку, який в нас в дворі та брали з собою машинки та совочки для ігр в піску. Доні лише півтора - коляску ми не дуже полюбляємо, а веловипед це інша річ ми його катаємо, граємося в парку на качелях та гірках, піску, відволікаємося на пташок та тварин, коли стомилися то нас спасає велосипед (взимку-саночки)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oka 

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 12 лютий 2009 - 15:34

Дитинка бігає і не втомлюється там де їм цікаво - дитячий майданчик, парк. І зовсім не цікаво "починають боліти нозі" коли треба до цього парку чи майданчика дійти. З мого досвіду. З дому ми виходили на колясці з книжкою в руках і так добиралася до парку, а там вже бігали поки не надоїсть. Сіли в коляску попили-поїли, відпочили, книжичку подивились і далі бігати. Мені коляска дуже подобалась тим, що в неї можна покласти багато потрібних для прогулянки речей, іграшок - не треба все нести на собі. Тому від коляски відмовились лише у два з половиною рочків. без нею гуляли лише у дворі.
My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лєнок 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2009 - 18:13

Дякую oka, Ulik, Lacky_, Сонях за поради!
Мій синочок дуже любить ходити по магазинах, тому коли ми їдемо колясочкою в центр міста, то це тільки до першого магазину він в ній може посидіти, а далі все пішки, а коляска стоїть під магазином (в нас багато таких магазинів, що коляскою не заїдеш в середину), страшно, щоб не украли. І виходить я соваю ту каляску від одного до другого магазину без синочка, бо він іде пішки, якщо до наступного не далеко. Тому там нам без неї зручніше.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2009 - 22:13

моя також нехоче вже в колясці, але якщо ми йдем кудись далеченько від дому, та ще й в обідній час-коляска єдиний вихід. Я доню коли садовлю, стараюсь чимось забавити і втішити. Хоча мала поганий досвід йти додому з 4 км з донею на руках і коляскою. Це дуже важко і після таких прогулянок я по три дні лежала вдома з болючою спиною.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zvutyajna 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2009 - 22:59

Перегляд повідомленняІрина Ігнатова (12.2.2009, 22:13) писав:

моя також нехоче вже в колясці, але якщо ми йдем кудись далеченько від дому, та ще й в обідній час-коляска єдиний вихід. Я доню коли садовлю, стараюсь чимось забавити і втішити. Хоча мала поганий досвід йти додому з 4 км з донею на руках і коляскою. Це дуже важко і після таких прогулянок я по три дні лежала вдома з болючою спиною.

Наша донечка теж не любила каляску від народження, а ось рюкзачок-кенгурушку ми використовували до холодів, коли в теплих куртках перестали туди вміщатись(. Зараз донечка підросла, бачить що дітки їздять в калясках і вдома навіть просить щоб її катали, тай на вулиці сидить не 15 хв. Але весною напевно будем пробувати і пішечком і каляскою :36_3_16:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 лютий 2009 - 10:13

Мне пришлось отказаться от коляски довольно ранно т.к. надо было сына приучить ходить пешком чтоб могла гулять с двумя детьми. В полтора года он довольно далеко мог ходить сам, но в Турцию мі все же брали с собой коляску, правда часто он ее просто катил пере собой. Когда приехали я старалась водить его гулять ножками и приучать ходить за ручку(он єто по-началу ненавидел). Понятия,что мама может понести на руках даже не было, разве что папа на плечах. К рождения Димы ходил хорошо и много, правда по снегу, или лужам с двумя не выхожу.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Шозда Оксана 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2009 - 11:26

Моя донечка перестала їздити в калясочці, ще в 1 рочок і 5 місяців. В нас була плимінниця їй 4,5рочки, вона ходила і моя також так хотіла і від тоді в калясочку несіла. А взимку думала на саночки сяде, але впала з них і більше не хотіла. Ми цілу зиму гуляли на руках. Тепер чекаєм весни, може діток буде більше гуляти і моя донечка буде ходити сама, а не в мами на руках.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   eugen74 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2009 - 17:47

Наша доня, в принципі, візочком їздила не так вже багато, і то переважно з мамою. Я носив її в слінгу з кільцями.
Але тепер доня вже виростає, і необхідності у використанні слінга все менше. Вона вже переважно просто-таки рветься на землю, щоб ходити самій.
Це вже дещо проблема. Під час наших "далеких" виходів мені, безумовно, набагато легше було би, коли б дитина сиділа собі в слінгу, аніж повсякчас збочувала і намагалася вернутися назад, до чогось для неї цікавого.
Десь в статті одна слінгомама розказувала, як у відповідь на закиди - мовляв, вона привчає дитину до "ручок" - погоджувалася - так, мовляв, хочу з усієї сили привчити до ручок, але ніяк не виходить - дитина рветься на землю, їй там цікавіше. Абсолютно точно! Тепер часто в мене навіть немає можливості поставити доню в слінг - тільки поставив, а вже виймай!
Видно, нема іншої ради, як привчати дитину ходити самій, "тримаючи напрям" - за хорошого настрою вона вже тепер може досить багато пройти. Завертає назад - беру на руки, несу трохи в потрібному напрямі, тоді знову пускаю.
Доні 1 рік 9 місяців 8 днів
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МіркаЕ.І. 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 лютий 2009 - 21:19

Мій синочок вже з літа ножками ходить, звісно не далеко, але йому так цікавіше. В колясці досить нуднувато. Дитині моїй подобається ходити, як дорослі. Тим більше, на мою думку, краще коли дитина має бажання в 2 рочки пішки ходити (нехай повертаючись з прогулянки на руках у мами) ніж в 4 ще в візочку :lol:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Венгрррия 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 березень 2009 - 23:57

Наше бейбі перші 4 міс спало в колясці на вулиці,а потім її почали шуми вуличні будити,і на повітря ми виходили лише після сну - гуляти. А що то за прогулянка у горизонтальному стані?Нічо не видно (дитина з характером попалась :girl_angel: ) мусили носити вертикально,ще й лицем вперед, щоб ВСЕ бачити. Як треба було десь у справах - кенгуру виручало. А в рік почала сама ходити - ні про які коляски,санки не може бути мови! Тільки сама,за ручку,в іншій прутик - по сніжку писати чи по калюжкам хлюпати :yahoo:
My Signature
Зображення

"Якщо я засну и прокинусь через сто років і мене запитають, що зараз відбувається в країні, я відповім - П"ЮТЬ І КРАДУТЬ". (с) Салтиков-Щедрин
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tusij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2009 - 00:45

Последний раз пользовалась коляской на море в августе. И то, потому что было далеко. Теперь мы про нее забыли. Ходим ножками. На руки не беру, он знает, что мама не носит. Ходим довольно большие расстояния и в город ездим. Так что мы уже выросли!!!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2009 - 10:08

Останнім часом починаємо виходити без возика.
Гуляємо годинку абсолютно спокійно.Далеко від дому,правда, не відходимо, бо мася любить впасти в болото, а потім проситися на ручки :)Зате який сон солодкий після такої пішої прогулки.Ворча навіть не дочекався поки до дому прийдемо- попросився на ручки і бігом заснув.Мусяла мама своїх 13 кг живої ваги до дому нести :)
В нашому возику колесо одне сильно розхитане, не можу зремонтувати, а їздити в такому "транспорті" дуже незручно.Крім того ліфт не їздить на наш 3-х поверх.Короче без возика нам значно зручніше ( мені то точно).
На великі відстані все ж доводиться ще їздити, але це у нас не так часто відбувається.
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ирис 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2009 - 10:33

А ми ще тягаємо возика верніше, матуся його тягає :blush: . Бо гуляти ходимо далеченько, та і після прогулянки треба до магазину. Хоча доня майже з осені особої потреби в возику не потребує, але довго ходити теж не може проситься на руки :4_8_4v: . А тягнути 16кг на собі(яка весь час крутиться) і ще сумки. Жах я вже так спробувала (нерви вже не ті, не витримуєш) :wacko3: Тож ще трохи повозимо за собою возика до потепління коли одягу вже стількі не потрібно надягати.
Та і що не кажи зручно коли є куди покласти всі дитячі речі для прогулянки.
My Signature
Зображення
Зображення
Будь смиренним, бо зроблено тебе з праху. Будь великодушним, бо зроблено тебе із зірок
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оксанаа 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2009 - 12:43

А ми в парк зранку ходимо без візка, а назад в мами на руках разом із своєю качкою. А пообіді з страшним криком сідає у візок, бо мені потрібно в магазин потім.
My Signature
Зображення
С рождением детей в доме исчезает порядок, деньги, покой и безмятежность... и появляется счастье
Хелен Келлер: «Когда одни двери счастья закрываются, открываются другие; но мы часто не замечаем их, так как не можем оторвать взгляда от запертых дверей»
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ліка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2009 - 18:00

Зі старшеньким проблем небуло, коли почав ходити. Чемно йшов за ручку, або тримався за каляску, або йшов коло мами сам.
А молодший то просто жах, в калясці сидіти не хоче, за ручку йти не хоче, виривається, падає на землю щоб його відпустили. Тормозів ніяких немає, біжить на дорогу, в болото, в магазин рачки заповзає. Проблема в тому що ми живемо в центрі, щоб дойти до парку або до дит. майданчику треба з 10 раз перейти дорогу, та й не близько. Так що кожна прогулянка в нас складається зі змагання хто кого перепре впертістю.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Венгрррия 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 березень 2009 - 19:31

Ліка,а скільки меньшому? :p
My Signature
Зображення

"Якщо я засну и прокинусь через сто років і мене запитають, що зараз відбувається в країні, я відповім - П"ЮТЬ І КРАДУТЬ". (с) Салтиков-Щедрин
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ліка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 березень 2009 - 13:33

Перегляд повідомленняВенгрррия (14.3.2009, 19:31) писав:

Ліка,а скільки меньшому? :p

Нам 1 рік 8 місяців.
До речі в суботу ми з чоловіком мусіли поїхати по справах, а малих лишити ні з ким, взяли їх з собою. По дорозі додому нам вдалося навіть трошки пройти пішки, правда за обидві ручки, за одну- мама, за другу - тато. Але надовго не хватило.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 12 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів