Сторінка 1 з 1
Знеболююча мазь підкажіть
Відправлено 11 лютий 2009 - 11:16
Знаю що є така мазь, яку намазують за 15 хв. перед уколом на місце, в яке будуть колоти, і дитинка потім не плаче. Але не знаю як вона називається. Нам така мазь дуже необхідна. Приходиться часто робити уколи, іноді по 10-20 уколів за сеанс, коли колимо амінокислоти або диспорт в різні точки по всьому тілу. Це для дитини великий стрес, плаче так, що серце розривається. А нам стреси протипоказані. Часто я сама роблю уколи і бувають такі, які треба вводити повільно (актовегін наприклад), а вона виривається, кричить від болю. Так не хочеться мучити дитину, а лікувати треба. Якщо хто знає, як називається така мазь, напишіть будь-ласка.
Відправлено 11 лютий 2009 - 13:23
Допомагає крем ЕМЛА (швейцарський препарат), обезболює хвилин на 30-40. Раджу перед використанням проконсультуватись з лікарем.
Тут докладніше про нього пишуть:
Тут докладніше про нього пишуть:
Прихований текст
Відправлено 31 серпень 2009 - 10:43
Спробуйте спитати у лікаря, я в таких випадках набираю 366 , там лікарі звичайно добре радять.
Відправлено 25 липень 2011 - 13:45
Cvit Lana (11.2.2009, 11:16) писав:
Знаю що є така мазь, яку намазують за 15 хв. перед уколом на місце, в яке будуть колоти, і дитинка потім не плаче. Але не знаю як вона називається. Нам така мазь дуже необхідна. Приходиться часто робити уколи, іноді по 10-20 уколів за сеанс, коли колимо амінокислоти або диспорт в різні точки по всьому тілу. Це для дитини великий стрес, плаче так, що серце розривається. А нам стреси протипоказані. Часто я сама роблю уколи і бувають такі, які треба вводити повільно (актовегін наприклад), а вона виривається, кричить від болю. Так не хочеться мучити дитину, а лікувати треба. Якщо хто знає, як називається така мазь, напишіть будь-ласка.
Cvit Lana, ви кололи Диспорт? Чи варта це робити? Дитинці Вашій допомогло?
Відправлено 25 липень 2011 - 13:51
Суворе попередження від модератора CoH9I
slovjanka, Тема про знеболюючу мазь. Якщо у Вас є особисте питання до форумчанки - скорситайтесь приватним повідомленням.
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога