Камені в нирках Чи стикалися ви з такою ситуацєю?
Відправлено 10 лютий 2009 - 22:31
Після нарожження сина у мене виявили камені в нирках, які зразуж вийшли. Пояснили це тим, що вони утворились від комплексних вітамінів типу Прегнавіт, які я приймала під час вагітності. Чи стикались ви з такими ситуаціями і чи є вітаміни,які можна приймати без шкоди здоровю?

Відправлено 11 лютий 2009 - 09:32
Відправлено 14 лютий 2009 - 00:41
Відправлено 20 лютий 2009 - 10:13
Користувач подумав і додав через 4 хв.:
Мені сказали, що якщо вони почали утворюватися, то вже будуть і далі, тому треба перевірятися тепер постійно, багато пити води і вважати, що їсти. А стосовно дієт, то треба спочатку визначити, що то було за каміння - бо різні види потребують уникнення різних продуктів. Тільки от нажаль точно визначити вид каміння дуже складно - правдиву інформацію дає лише його аналіз, а не аналіз сечі, бо навіть випитий ввечері стакан кефіру - зранку вам покаже, що у вас оксалати.
Відправлено 20 лютий 2009 - 10:47
Відправлено 20 лютий 2009 - 11:41
Відправлено 20 лютий 2009 - 12:06
Ірина Ігнатова (11.2.2009, 9:32) писав:
Не пойму почему нельзя ношпу, при этом же самая первая помощь - это спазмолитики и теплая ванна...
Відправлено 20 лютий 2009 - 13:00
Камі (10.2.2009, 21:31) писав:
Після нарожження сина у мене виявили камені в нирках, які зразуж вийшли. Пояснили це тим, що вони утворились від комплексних вітамінів типу Прегнавіт, які я приймала під час вагітності. Чи стикались ви з такими ситуаціями і чи є вітаміни,які можна приймати без шкоди здоровю?
В мене були камінчики в лівій нирці і колікі почались зовсім нежданно на зимовій сесії, коли я ще вчилась у Тернополі(а до того я навіть не догадувалась про їх існування). Потрапила я в лікарню на БАМі до завідуючого відділенням прізвище Паламар( ім"я,нажаль не пам"ятаю, бо було це 14 років тому). Під його наглядом я пройшла лікування і камінчики вийшли самі. Після того проблем не мала з нирками жодних і під час вагітності, і після. Не знаю чи він ще там працює, але на той час він був дуже популярним і толковим молодим лікарем. Ви самі з Тернополя, то можете поцікавитись, якщо винекне така потреба.
Моя подруга потрапила в лікарню з нирковими коліками кілька місяців після народження дитини, хоча перед тим ніяких проблем не мала. Лікарі пояснили це тим,що під час вагітності в організмі жінки проходять велечезні зміни і перебудови і інколи організм не справляється з цими нагрузками і тоді виникає нарушення обміну і засвоєння речовин. А як наслідок цього - з"явлюються камені в нирках чи в жовчному. Ну а з штучними вітамінами під час вагітності треба бути дуже обережним.
Відправлено 21 березень 2009 - 00:03
Відправлено 21 березень 2009 - 23:52
В мого чоловіка також було два камінчики, один розчинився а другий вийшов. Він пив таблетки "Корінь гортензії", травичку "Пол-пала" і "Уролесан" що саме допомогло незнаю, напевно все по трошки :)
Відправлено 07 квітень 2009 - 20:02
Місяць назад вночі сильно заболів низ живота, потім підтошнило і я втратила свідомість.
Була підозра (після відвідування гінеколога), що то розрив кисти (довгий час спостерігаю її). Так правди і не знаю, а киста якого розміру була, такою і залишилася.
Останні 2 тижні пью березовий сік свіжозібраний. Зауважила, що на наступний день після вживання соку зявляється біль внизу живота і температура 37,8 (один день). Ця біль спазмуюча, віддає в нирки і таз, потім морозило і піднімалась температура.
От і думаю: чи можуть це буди камені в нирках, оскільки прочитала, що березовий сік має протипокази лише при каменях в нирках. По чому визначається? Куди звернутись?
Відправлено 07 квітень 2009 - 20:21
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Доречі, нирки температуру можуть високу давати.
Відправлено 08 квітень 2009 - 11:19
Чула, що у багатьох після родів камні пропадають (напевне під час родів виходять).
Відправлено 15 липень 2009 - 14:46
Если беспокоят камни в почках, залейте вечером в эмалированной кастрюле 1 л воды полстакана измельченных корней подсолнуха, доведите до кипения, слегка дайте покипеть и оставьте до утра. Утром процедите и выпейте глотками в течение дня. Повторять ежедневно.
Сок черной редьки гонит из почек даже коралловые камни. Редьку надо помыть, натереть на мелкой терке, выжать через марлю сок и принимать его по 100 г утром натощак за час до еды в течение месяца
При заболеваниях почек полезно пить сок из сырой мякоти тыквы. Выпивая по 0,5 стакана в сутки, уже через неделю вы почувствуете облегчение.
Рецепт для лечения почек, не противопоказанный беременным
1 стакан неочищенных зерен овса, промыть их и варить с вечера в 1 л воды на слабом огне под закрытой крышкой в течение 40 минут. Настаивать ночь, утром процедить и пить по 0,5 стакана теплого отвара 3 раза в день за 20-30 минут до еды. Приготовленного хватает на два дня (больше не варить!). Этот отвар очищает почки, печень, укрепляет сердце и понижает уровень сахара в моче.

Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
Відправлено 15 липень 2009 - 14:55
Відправлено 16 липень 2009 - 20:59
1. 2 рази на день 2 таблетки Цистон - щоб зняти запалення сечового міхура - оскільки камінчики розбивають, виходять пісочком і пошкоджують еластичні стіночки...
2. 3 рази на день 2 таблетки КАнефрон - для зняття запалення нирок - з тієї ж причини
3. 10 крапель на цукор 3 рази на день Уролесан - для нормалізації роботи нирок
4. Багато питва, якщо чай то зелений
5. Дуже багато журавлини - вона основне джерело комплексної ниркової дії, + стимулюю нирковий тиск. ЖУравлину я їла у всьюому у морси у киселі у чаї, перетерту, пересипану цукром, але головне без термічної оборбки
6. 2 таблетки ношпи і через годину 1 таблетка Фурасеміду і весь день багато питва. - саме цей крок 1 раз на 2 тижні протягом 3 місяців.
ПІд час лікування бігала в туалет шалено часто вночі просиналася по 3-4 рази, але дуже вдячна лікарям!
Ще один ньюанс під час лікування зовсім не можна свіжого молока і обмежети гостру їжу, а в норму можна все. І обовязково пийте чисту води, щоб уникати такої бякі!
Відправлено 19 грудень 2009 - 17:58
Розкажу трошки свою історію...
Нирки мене турбували вже давно, напевно років 10. Але останнім часом дуже часто. Зробила масу УЗІ, перепила масу таблеток і антибіотиків. Спочатку були солі, потім пісочок, а зараз камінчики (правда, ще маленькі). І як завжди: новий лікар, новий діагноз і нове лікування... Болі все не проходили, а вони дуже-е-е неприємні.
Ось і зараз все спочатку, а лікування прогнозують довге.
Мене дуже цікавить, скіль часу ви, дівчатка, портапили для того, щоб вивести камінці?
Відправлено 25 березень 2010 - 15:25
Відправлено 28 квітень 2010 - 12:17

Допомога

-