Басейн для маленьких діток. За чи проти?
Відправлено 09 лютий 2009 - 21:48
Відправлено 09 лютий 2009 - 22:41
а якщо водили, то у що одягали? мене цікавить одяг для дітей, котрі ще користуються підгузником. якщо не важко то паролі, явки - вітаються :)
Відправлено 09 лютий 2009 - 23:09
гра з вогнем (9.2.2009, 23:41) писав:
а якщо водили, то у що одягали? мене цікавить одяг для дітей, котрі ще користуються підгузником. якщо не важко то паролі, явки - вітаються :)
Я купую для доні спеціальні підгузники для води Huggies Little Swimmers, можливо є й інші, але я бачила у продажу тільки такі. У нас вони продаються там де й звичайні підгузники. Вдіваємо підгузник, а зверху звичайний купальний костюм. Є ще плавки з цератки, але вони мають тісно облягати талію і бедро,щоб не сталося "аварії". Мені більше подобаються підгузники.
У нас приймають дітей у групи для плавання після 12 тижнів. Багато хто просто ходить з немовлятами в звичайні аквапарки і задоволені і діти і батьки. А в Росії сестра водила свою малу на плавання з першого місяця.
В басейні дітки почуваються чудово, у нас в групі 15 малюків і всі задоволені, дригають нозями, бавляться у воді, плавають.
Кажуть чим раніше почати займатися плаванням, тим краще, діти ще не забули як вони "плавали" у мами в животику і тому немовлят легше навчити плавати, ніж старших діток.
Відправлено 09 лютий 2009 - 23:25
чому питаю, бо я бачила в магазині плавки з якимись порожнинами, ніби туди щось класти тре. хтось таке бачив?
Відправлено 09 лютий 2009 - 23:38
гра з вогнем (10.2.2009, 0:25) писав:
чому питаю, бо я бачила в магазині плавки з якимись порожнинами, ніби туди щось класти тре. хтось таке бачив?
Я забула сказати, що ці підгузники для води, вони самі є у формі трусиків, тому деякі дітки є просто в них,а дехто ще зверху вдіває плавки. В мене дівчинка, тому я купила їй маленький суцільний купальник із звичайного матеріалу.
А ще можна попитати в самому басейні, куди ви збираєтесь ходити, які у них до цього вимоги.
Відправлено 10 лютий 2009 - 00:08
помало починаю цікавитися.
мене цікавлять ще ті штуки плавки з місцем для якихось вкладишів, якщо хтось знає, відгукніться.
Відправлено 10 лютий 2009 - 00:12
Відправлено 10 лютий 2009 - 00:40
Відправлено 10 лютий 2009 - 13:41
Були задоволені. Меланія до цього походу дуже прохолодно ставилась до купання вдома. Після відвідин басейну з задоволенням пірнає у водичку.
перестали водити бо захворіли. Але з весни плануєм поновитися.
Відправлено 10 лютий 2009 - 13:59
zvutyajna (10.2.2009, 14:41) писав:
Були задоволені. Меланія до цього походу дуже прохолодно ставилась до купання вдома. Після відвідин басейну з задоволенням пірнає у водичку.
перестали водити бо захворіли. Але з весни плануєм поновитися.
Підгузники-трусики для води про які я писала тим і хороші, що не розмокають і не набухають як звичайний підгузник і тому не тягнуть дитинку на дно.
Відправлено 07 травень 2009 - 15:51
Відправлено 07 травень 2009 - 16:02
Ми вже дуже наострили зубки, зібрали усі довідки, але так вагаюся.
Відправлено 07 травень 2009 - 16:19
Щаслива зірочка (7.5.2009, 16:54) писав:
Я не знаю, бачила в аквапарк з місячними дітками ходять. я наприклад не бачу різниці в який басейн ходити всюди та хлорка. Це вже від тебе залежить. Можливо в нас є якісь спеціальні заклади але я не вкурсі де.
Відправлено 07 травень 2009 - 16:28
Відправлено 08 травень 2009 - 15:30
Я також хочу ходитина Симоненка. Знайома водить-задоволена. А я ніяк не зберусь, мені трохи далеченько
Відправлено 14 травень 2009 - 19:11
Ірина Ігнатова (8.5.2009, 18:34) писав:
Зарас воно називається по-модному не школа а гімназія
Я теж ходжу в цей басейн, малий просто в захваті. І в аквапарку ми були, але всетаки схиляюсь до першого.
В аквапарку є спеціальний басейн для діток десь коло 75 см. може для дітей він і підходить, але мамам в напівзігнутому стані вчити діток плавати надзвичайно важко, він всетаки більше підходить для діток від 4 рочків. В глибшому басейні ми теж пробували, однак там досить прохолодна вода, дитина просто клацає зубами, і крім того там стільки народу, і молоді і бабульк, що пробиратись між ними з дитиною немає жодного бажання. Можливо ми попадали в людний час, але тоді незнаю коли туди ходити, щоб не було надто людно.
Щодо басейну на Симоненка, там ходять тільки мами з дітьми. Заняття організоване так, щоб розвивати різні м"язи в діток, вчити пірнати, і самостійно плавати з нарукавниками. Для діток є різні іграшки: м"ячики, круги, ласти, лієчки і т.п. Приємна атмосфера, не треба переживати, що дитина кудись залізе, поки ти переодягаєшся, бо вони собі розважаються з іншими дітками.

Допомога

[/url]