Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: А що у підгузнику? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 37 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

А що у підгузнику? про какашки, одним словом :)) Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 15 липень 2008 - 13:40

Перегляд повідомленняЯблучко (6.4.2008, 8:41) писав:

Потрібно розрізняти запор і рідко ходить. Дитина на грудному вигодовуванні до 7-10 днів може не ходити в туалет, так як молоко дуже гарно засвоюється, якщо дититну це не турбує то не потрібно нічого давати. Я звичайно вважаю що 10 днів це перебор але 4 дня то не страшно. Запор це коли дитина тужиться в неї козячі какашки може навіть кров зявитися в калі.

Яблучко, я прочитала написане Вами і жахнулася. Це повний абсурд! А ще, не дай Бог, якась молоденька неодосвічена матуся візьме собі це на замітку і страшних наслідків чекати недовго: порушення мікрофлори кишківника, запальні процеси і врешті-решт інтоксикація.
ДИТИНА ПОВИННА КАКАТИ ЩОДНЯ!!!!!!!!!!!!!! А то і декілька разів в день (поки малесенька). 4 дня без стільця - це погано, а 7-10 - то, взагалі, катастрофа!!!
Ви самі хоч коли-небудь пробували по 4 дня не випорожнюватись? Дискомфорт неперевершений. Не ображайтесь на такі різкі слова, можливо Вам просто бракує інформації. Почитайте, що кажуть з цього приводу спеціалісти:
Прихований текст

My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 15 липень 2008 - 14:26

Перегляд повідомленняСонячна (15.7.2008, 14:40) писав:

Яблучко, я прочитала написане Вами і жахнулася. Це повний абсурд! А ще, не дай Бог, якась молоденька неодосвічена матуся візьме собі це на замітку і страшних наслідків чекати недовго: порушення мікрофлори кишківника, запальні процеси і врешті-решт інтоксикація.
ДИТИНА ПОВИННА КАКАТИ ЩОДНЯ!!!!!!!!!!!!!! А то і декілька разів в день (поки малесенька). 4 дня без стільця - це погано, а 7-10 - то, взагалі, катастрофа!!!
Ви самі хоч коли-небудь пробували по 4 дня не випорожнюватись? Дискомфорт неперевершений. Не ображайтесь на такі різкі слова, можливо Вам просто бракує інформації. Почитайте, що кажуть з цього приводу спеціалісти:
Прихований текст

Відповім з власного досвіду. В мене і мала, і малий, будучи ТІЛЬКИ на грудному вигодовуванні могли не какати по три-чотири дні, потім нормально, без потуг і спікшихся какашок це все діло нормально виходило. Моя педіатр, зараз вона на пенсії, мені розповіла те саме що і Яблучко пише. Про какати кожен день то це обов"язково для діток на штучному вигодовуванні, там багато чого не перетравлюється і мусить виходити, материнське молоко МОЖЕ перетравлюватись майже повністю, тому відходів мало.

Перегляд повідомленняSonya (15.7.2008, 15:04) писав:

Якраз щодо Растішки я чула масу негативних відгуків. Його взагалі протипоказано лікарями давати дітям до 3 років.

Я також давала обом своїм діткам Растішку, бо сир не хотіли їсти ніяк, головне дивитись на термін і тримати в холодильнику, нічого поганого я сказати не можу...
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2008 - 17:26

Перегляд повідомленняМанунА (15.7.2008, 15:26) писав:

Моя педіатр, зараз вона на пенсії, мені розповіла те саме що і Яблучко пише. Про какати кожен день то це обов"язково для діток на штучному вигодовуванні, там багато чого не перетравлюється і мусить виходити, материнське молоко МОЖЕ перетравлюватись майже повністю, тому відходів мало.

Скільки людей - стільки і думок, і лікарі теж не завжди одностайні у порадах. А мати завжди повинна прислухатися до власної інтуїції, що вона підказує.
My Signature

• 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2008 - 17:31

Перегляд повідомленняСонячна (15.7.2008, 18:26) писав:

А мати завжди повинна прислухатися до власної інтуїції, що вона підказує.

А з цим я згодна повністю
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2008 - 18:36

Перегляд повідомленняСонячна (15.7.2008, 14:40) писав:

Прихований текст

Вы прочитали мнение одного специалиста и уверенны в нем. На самом деле практически все педиатры говорят о том,что 3-4 дня при нормальном самочувствии для грудничка это норма. Не сравнивайте себя и маленького ребенка, вы едите все подряд, а он только то,что ему подходит - молоко мамы. В первые несколько суток, когда выходит меконий ребенок должен опорожняться несколько раз в день, а потом каждый вырабатывает свой график. Речь конечно не идет о запорах и о газиках, которые мешают ребенку покакать и он от этого плачет. Все это говорю как начитанный в этом плане человек, мама и медик.

Niki, мы покупали месяцев с 8 кефир и йогурт Залогода. Я вообще не признаю молочных продуктов со сроком годности больше недели и тем более химии типа расишек, актимеля и т.д.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 4
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2008 - 00:04

Перегляд повідомленняСеструлька (15.7.2008, 19:36) писав:

Все это говорю как начитанный в этом плане человек, мама и медик.

Гадаєте, крім вас ніхто більше не читає і не народжував дітей? Ну а медиків в моїй родині і без мене вистачає і педіатрів в тому числі, ще додам - зі стажем і у віці, які вже давно не хворіють на синдром третьокурсника :D .

Цитата

Вы прочитали мнение одного специалиста и уверенны в нем.

Крім всього вищесказаного ви ще й телепат, бо зі 100%-ю точністю вгадали обсяг прочитаного мною на дану тему :D :D :D.
My Signature

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2008 - 13:47

якщо дитинка повністю на грудному вигодовуванні-стілець у неї може бути не щодня, а ,навіть, з періодичністю 3-4 дні.це означає, що грудне молочко повністю засвоюється.(якщо лялю при цьому нічого не турбує, звичайно)- кажу з власного досвіду
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 17 липень 2008 - 06:59

В мене дитина перебуває на грудному вигодовуванні, але какає по 3-4 рази на день. Ще такого не було, що хоча б 1 добу не какав. Я б точно занепокоїлася.
Невже таке може бути, що 3-4 дні молоко повністю засвоюється і дитина не какає, а весь решту період опорожняються кілька разів на день? Якщо б молоко повністю засвоювалось, ми б взагалі не знали що таке дитячі випорожнення!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 липень 2008 - 09:12

Перегляд повідомленняAntic (17.7.2008, 7:59) писав:

В мене дитина перебуває на грудному вигодовуванні, але какає по 3-4 рази на день. Ще такого не було, що хоча б 1 добу не какав. Я б точно занепокоїлася.
Невже таке може бути, що 3-4 дні молоко повністю засвоюється і дитина не какає, а весь решту період опорожняються кілька разів на день? Якщо б молоко повністю засвоювалось, ми б взагалі не знали що таке дитячі випорожнення!

Не так. Якщо молочко гарно засвоюється, то відходів мало, вони назбируються за три-чотири дні і виходять.Частіше какання-реакція на мамину їду в такому випадку.
Це не у всіх, молочко молочку різниця, мабуть, та й мамочки по різному харчуються. Ще читала що коли у мами запори то і у ляльки так може бути-моя подруга з хронічними пожиттєвими запорами мала з лялькою таку проблему, коли місяців у шість почала підгодовувати-дитинка стала какати нормально
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 17 липень 2008 - 09:47

Перегляд повідомленняМанунА (17.7.2008, 10:12) писав:

Не так. Якщо молочко гарно засвоюється, то відходів мало, вони назбируються за три-чотири дні і виходять.Частіше какання-реакція на мамину їду в такому випадку.
Це не у всіх, молочко молочку різниця, мабуть, та й мамочки по різному харчуються. Ще читала що коли у мами запори то і у ляльки так може бути-моя подруга з хронічними пожиттєвими запорами мала з лялькою таку проблему, коли місяців у шість почала підгодовувати-дитинка стала какати нормально

можливо, ти права, у цьому питанні не буду сперечатися.

У мене таке питання до всіх: підгодовувати дитину потрібно тоді, коли молоко їй вже не вистачає, чи коли виповнилось 6 місяців? Чи можна не підгодовувати скажімо до року, якщо дитині досить маминого молока?
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 липень 2008 - 10:05

Перегляд повідомленняМанунА (17.7.2008, 10:12) писав:

Не так. Якщо молочко гарно засвоюється, то відходів мало, вони назбируються за три-чотири дні і виходять.

Та нічого не повинно назбируватись у дитячому кишківнику. Якщо так званих відходів мало, то вони все одно мають вийти , але в малій кількості.
My Signature

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 липень 2008 - 10:35

про повне засвоєння грудного молока свого часу нам сказала наш дільничний і дуже хороший педіатр.При цьому вона прощупує аккуратно животик дитинки та переконується у відсутності калових мас у кишківнику.Але наголошую (!)дитинка повинна абсолютно нормально себе почувати , тобто запори не повиинні доставляти їй дискомфорт.До речі, запорами це назвати не можна , оскільки коли ви дитинці при цьому зробите клізму- навіть після цього з кишківника вийде лише водичка , ане стілець.
А щодо догодовуання - ми почали догодовувати в 4 міс. адаптованою кашкою на обід та печеним яблучком між грудним вигодовуванням.ГВ це ніяк не зашкодило.Але це особисто мій та ще декількох моїх знайомих спосіб.Кожна мама обирає для себе сама. інколи це виручає, коли треба мамі десь відлучитись або вийти на роботу і це замінить одне груд.годування.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nattik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 листопад 2008 - 09:15

Дівчата, підкажіть плз - у дитини стул раз в два дні останнім часом. Їмо якщо каші то вівсяну або куркурудзяну, раз в день овочеве пюре, зранку до каші підмішую терте яблуко, вчора на обід зварила буряк - все ж ніби має слабити, але толку мало. Дитині ходити в туалет горошком важко, та й і спить гірше. Я все думаю, то через те, що майже нічого (крім ГВ) не п"є :hi: Може хто щось порадить :gv:
My Signature
Зображення

See? I can do it if I really try.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 21 листопад 2008 - 10:42

Nattik, ну пити можна давати компотик з чорносливом.А борщик з вареним бурячком ще не давали? Я шось не пам'ятаю чи в 8 міс вже буряк давала,але після нього все в порядку. А моя тоже майже нічого нае хотіла пити крім г/в,навіть зараз насилу заставиш.Але ріденьке треба.Може кашку рідшу робити?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nattik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 листопад 2008 - 11:21

Перегляд повідомленняІрина Ігнатова (21.11.2008, 10:42) писав:

Може кашку рідшу робити?

Дякую, Ірино. Ні, борщику ще поки не давала - це ідея! А оскільки компотик пити сам по собі вона не хоче, якось попробую кашку заварювати чорносливовим відваром ;)
My Signature
Зображення

See? I can do it if I really try.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Masik 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 грудень 2008 - 13:49

Nattik, я свому малому давала чорносливове пюре. Можна з банки (в Nestle є, моєму дуже помагало, навіть від таких запорів, що він аж плакав, що покакати), а можна самій з чорнослива варити (я додаю до сиру або каші і перетираю в блендері). Якщо ви на ГВ, то можеш сама попробувати зїсти. Добре ще гарбузяні кашки давати малечі
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kutia 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2009 - 18:26

Дівчата, а в якому віці випорожнення у діток вже не кашкоподібні?
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світла 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2009 - 18:27

kutia, як почнуть їсти дорослу їжу.
My Signature
Все буде добре - інакше і бути не може!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kutia 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2009 - 18:35

Перегляд повідомленняСвітла (4.2.2009, 18:27) писав:

kutia, як почнуть їсти дорослу їжу.

Моє маля має випорожнення раз на 3 дні, ми вже з'ясували, що для нього це нормально, але останні два рази вони ще й були не кашкоподібні, а досить таки "дорослі". Він не плаче, не болить в нього нічого - от і думаю: хвилюватись чи ні?
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світла 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2009 - 18:36