Сонячна (15.7.2008, 14:40) писав:
Яблучко, я прочитала написане Вами і жахнулася. Це повний абсурд! А ще, не дай Бог, якась молоденька неодосвічена матуся візьме собі це на замітку і страшних наслідків чекати недовго: порушення мікрофлори кишківника, запальні процеси і врешті-решт інтоксикація.
ДИТИНА ПОВИННА КАКАТИ ЩОДНЯ!!!!!!!!!!!!!! А то і декілька разів в день (поки малесенька). 4 дня без стільця - це погано, а 7-10 - то, взагалі, катастрофа!!!
Ви самі хоч коли-небудь пробували по 4 дня не випорожнюватись? Дискомфорт неперевершений. Не ображайтесь на такі різкі слова, можливо Вам просто бракує інформації. Почитайте, що кажуть з цього приводу спеціалісти: Прихований текст
Відповім з власного досвіду. В мене і мала, і малий, будучи ТІЛЬКИ на грудному вигодовуванні могли не какати по три-чотири дні, потім нормально, без потуг і спікшихся какашок це все діло нормально виходило. Моя педіатр, зараз вона на пенсії, мені розповіла те саме що і Яблучко пише. Про какати кожен день то це обов"язково для діток на штучному вигодовуванні, там багато чого не перетравлюється і мусить виходити, материнське молоко МОЖЕ перетравлюватись майже повністю, тому відходів мало.
Sonya (15.7.2008, 15:04) писав:
Якраз щодо Растішки я чула масу негативних відгуків. Його взагалі протипоказано лікарями давати дітям до 3 років.
Я також давала обом своїм діткам Растішку, бо сир не хотіли їсти ніяк, головне дивитись на термін і тримати в холодильнику, нічого поганого я сказати не можу...