Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Вода у приготуванні їжі для дітей - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 11 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Вода у приготуванні їжі для дітей яку використовуєте? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 04 лютий 2009 - 15:19

А воду для каш яку ви використовуєте, дівчата?
Бо я щось боюсь дати ту з крану, хоч і кип"ячену...
Постійно купувати спеціальну.....? Моршинська негазована підійде? Чи мінеральні не можна? Ой щось я заплуталася....... :pardon:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 04 лютий 2009 - 15:25

Настюша, ми купуємо воду для себе і для дитини ту, що розвозять в кожному районі ("Природа"). А з крана - ні в якому разі!!!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   hrystyna 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 04 лютий 2009 - 15:26

я беру ту, що привозять(Природа....і т.д.) або купляла Моршинську негазовану. Її ж всерівно 1000разів прокип"ячуємо.
Але точно не з крану(((((
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Масянічка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2009 - 15:32

Ми також купляємо розвізну - Моршинська природна. Кілька днів тому мала можливість спостерігати яка за якістю вода тече в мене з крана, якщо чесно стало дуже страшно. Навть не знаю що то робити. Фільтри треба ставити обов"язково!
My Signature
Зображення
Ідеальна краса, найчарівніша зовнішність нічого не варті, якщо ними ніхто не захоплюється.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2009 - 15:36

Настюша, подивися ще цю тему про воду, починаючи з повідомлення №44
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 04 лютий 2009 - 15:48

Дякую за відповіді.
Стосовно привозної води:
1. Не бачила. щоб нам десь в районі її привозили....
2. Чи вона дійсно якісна, бо скептично відношуся до всього, що на розлив і на розсип, на вагу і т.п.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонях 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2009 - 15:49

Мінера́льні во́ди — підземні (іноді поверхневі) води з підвищенним вмістом деяких хімічних елементів і сполук, а також газів, із специфічними фізико-хімічними властивостями (температура, радіоактивність та ін.), що справляють цілющий вплив на організм людини. Межею прісних і мінеральних вод вважають солоність в 1 г/л. Мінеральні води часто володіють цілющими властивостями. Зловживання мінеральною водою може призвести до важких наслідків для здоровя, тому вживати її рекомендується тільки з поради лікаря та в рекомендованій ним кількості.

На території України виявлено близько 500 джерел різних мінеральних вод, г.ч. у межах Українських Карпат (Нафтуся, Свалява, Поляна Квасова та ін.), Українського щита (Хмільних, Миронівка та ін.), Дніпровсько-Донецької западини (Миргород). Основні родовища М.в. в Україні: Степанське, Данишівське, Полонське, Березівське, Миргородське, Новопсковське, Білоцерківське, Миронівське, Хмельницьке, Лиманське, Старобільське, Моршинське, Збручанське, Трускавецьке, Конопківське, Новозбручанське, Слов'яногірське, Плосківське, Новополянське, Звенигородське, Полянське, Сойминське, Знам'янське, Луганське, Синяцьке, Голубинське, Брусницьке, Гірськотисенське, Лазурне, Куяльник, Кирилівське, Одеське, Сергіївське, Колодязне, Феодосійське, Євпаторійське.

М.в. використовують у медицині (бальнеологія, бальнеотерапія), деякі — в теплоенергетиці. У ширшому розумінні до М.в. відносять також природні промислові води, з яких видобувають йод, бром, бор та інші компоненти, і термальні води, які використовуються з енергетичною метою. Порогом між прісними і М.в. звичайно вважають мінералізацію 1г/дм3. Понад 80 джерел мінеральних вод України використовуються для 50 курортів, 20 бальнеолікарень, 40 заводів лікувально-столових вод. Найбільш поширені мінеральні води: вуглекислі, сірководневі, залізисті, йодобромні, бромні, радонові (радіоактивні).

а для дітей рекомендується вода із збалансованим фізико-хімічними складом, воду спочатку повністю відфільтровують, а потім мінералізують, як н-д, "малятко"
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Roksolana 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2009 - 15:52

Ми також нещодавно почали купляти воду Малятко, але лікар сказала, якщо маємо можливість, то краще з джерела брати. Так ми тепер беремо від сусідів)))).
My Signature
Зображення

Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне всё фиолетово!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Dzvinka 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 04 лютий 2009 - 19:12

ми також купуємо лише "Малятко", ще в ПБ лікар порадив. Але переливаємо в скляну тару і так зберігаємо
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Анета 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2009 - 19:41

Ми також купляємо воду ту яку привозять, типу "Природа". Сусідка недавно здавала цю воду на аналіз і цей аналіз виявився дуже поганим - дуже високий вміст бактерій у цій воді. Навіть незнаю тепер чи варто ту воду пити. Думаємо придбати якийсь хороший фільтр на воду, але незнаю наскільки воно ефективно.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Masik 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 04 лютий 2009 - 23:06

А я варю на воді "Старий Миргород" (от останнім часом вона щось з магазинів пропадає), "Малятко" або "Бебівіта"
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Феєрія 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2009 - 23:14

Перегляд повідомленняАнета (4.2.2009, 19:41) писав:

Ми також купляємо воду ту яку привозять, типу "Природа". Сусідка недавно здавала цю воду на аналіз і цей аналіз виявився дуже поганим - дуже високий вміст бактерій у цій воді. Навіть незнаю тепер чи варто ту воду пити. Думаємо придбати якийсь хороший фільтр на воду, але незнаю наскільки воно ефективно.

Анета,у нас є фільтр-кувшин Барєр.Він досить добре очищає від твердих домішок,іржі(взагалі то до нього можна купувати різні змінні касети:для жорсткої води,для водопровідної води,для води з підвищеним вмістом заліза,з фторуючим ефектом...).Але бактеріальне забруднення ці фільтри не знімають.
Для малого ж до цього часу теж купували Малятко.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   barbariska 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2009 - 23:26

Використовую воду з крана, вона в нас чиста, з свердловини яка пробурена до якихось там блаблабла шарів :dance2:
Варю на ній зупки і кашки для доні, розводжу молочну суміш.
My Signature
Є люди, у яких живе Бог; є люди, у яких живе диявол; а є люди, у яких живуть тільки глисти. (Фаїна Раневська)

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ліньтяйка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2009 - 23:29

Ми купляємо воду, що привозять, дитині я теж буду її давати, хоча буду її кип'ятити (собі можу і не кип'ятити). В мене знайома працювала в санстанції, каже робили аналіз води, що розвозять по районах Львова - все безпечно. Та я й по смаку води чую. Ту що з крана 100 раз кип'ятили, відстоювали, заморожували, розморожували - чай з неї бридкий на смак. А та що привозять, можна сказати - смачна. Та й чайник після неї ні разу не прийшлося чистити - немає абсолютно нальоту на дні. Я живу на Майорівці, тут воду при возять два рази на тиждень - четвер і субота. У всіх інших районах мої родичі і друзі теж купляють таку ж воду, кажуть привозять регулярно.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лєнок 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 лютий 2009 - 00:02

Я не зі Львова але в нас вода з крану теж просто жах, коли її скип"ятити, то зверху білий осад з"являється. Чоловікові порадили хороший фільтр на воду, але це не такий як фільтр-чайник як фірми Бар"єр, а це стаціонарний, домашня хімводоочистка - незнаю як точно назвати. Дуже зручно, вода чистенька, на чайнику немає накипу, а ще є додатковий краник для мінералізованої води. Моїй сім"ї така вода подобається, я використовую її в пароварці, то накипу там теж немає.
Звичайно, цей фільтр не дешевий, але мені здається він того вартий, ми ним користуємось вже рік. Мені здається він зручний для тих у кого періодично відключають воду, бо фільтр можна заповнити водою і користуватися, тоді коли вода відсутня у простому крані.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Солнушко 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2009 - 13:10

Девочки,а мы как только стали вводить прикорм,стали использовать специальную детскую водичку-"Малятко" и я оч довольна!!! До сих пор пользуюсь только этой водой,а продается она почти везде-и в супермакете и в аптеках!!! :give_rose: :give_rose:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осіння симфонія 

• Дуже вредний модер
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2009 - 13:38

Вже з пару років користувалися не крановою водою-спершу з магазину, а потім як почали розвозити Моршинську, Природу- то ними. Відразу ж пропали проблеми з нирками. Перед тим казали лікарі що є зачатки піску в нирках і сечовому-за 2 місяці все пропало... Зараз користуюся тільки такою водою, тим більше, що біля нас в магазині поставили спецфільтри і продають таку саму чисту водичку як з машин, але дешевше і можна не переживати про те, що вода десь там застоюється в машині і цвіте чи має мікроби.. Тут стоїть вел бак з ПРОТОЧНОЮ системою фільтрованої води. Тобто те, що ввечері не продано зранку знову переганяють крізь фільтри...
І смак-не в порівнянні...
До речі свекруха мала оті фільтри-чайники для води, перепробувала купу фірм, але також зупинилася як і я на купованій. Тим більше біля неї на Шуварі є будка з завжди свіжою чистенькою водичкою...
My Signature
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ameli 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2009 - 13:39

Воду купували малятко або інші дитячі води, також купувала негазовані мін. води особливо моршинську, зараз чоловік купив фільтр і постійно ті картриджі змінює, тому надіюся моя дитина не вживає брудуну воду.
My Signature
Зображення

Зображення

Постійно хочу дві речі: схуднути і поїсти.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Танюшк@ 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 12 лютий 2009 - 13:53

Ми ніколи не купували воду. Набирали з джерела, кипятили, проціджували через марлю. Ми економні... :36_19_5:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Hodr 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2009 - 14:28

Ми, воду фільтруємо, так хоч хлорки не чути і на смак більш-меньш....
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 11 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему