Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Усе про поцілунки :) - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Усе про поцілунки :) Оцінка: -----

Опитування: Цьомки (207 користувачів проголосувало)Visualizar Votos

Що для Вас означає поцілунок?

1. найбільше зближення з людиною (137 голосів [67.16%])

Відсоток голосів: 67.16%

2. проста приємність (48 голосів [23.53%])

Відсоток голосів: 23.53%

3. вимушена необхідність (3 голосів [1.47%])

Відсоток голосів: 1.47%

4. інше (16 голосів [7.84%])

Відсоток голосів: 7.84%

Голосувати Гості не мають права голосу

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 02 лютий 2009 - 07:49

:smile: :smile: :smile: :bad: :smile: :smile: :bad: :kiss3: :kiss3: :kiss3: :kiss3: :kiss3: :kiss3: :kiss3:
Виявляється, поцілунки не тільки приємні, а ще й корисні!!! Канадські фахівці в галузі психотерапії встановили, що поцілунок гальмує утворення в організмі гормонів стресу й тривоги. Тож медики замість таблеток можуть рекомендувати такий вид терапії, як пристрасні й тривалі поцілунки (але з постійними сексуальними партнерами).
Дізнавшись про дослідження канадських колег, психотерапевти США також зацікавилися «лікуванням» поцілунками. У Лос-Анджелесі протягом 10 років проводили експеримент у деяких державних і приватних медичних центрах.
Досвід психотерапевтів зацікавив і лікарів інших спеціальностей, які також спробували лікувати поцілунками. Виявилося, що разючих результатів можна досягнути і в лікуванні хворих на гіпертонію та діабет. Головне — почастіше, подовше і якомога пристрасніше цілуватися.
Можна не вірити опублікованим результатам, але американські лікарі цілком серйозно стверджують, що поцілунки за силою свого емоційного позитивного впливу й оздоровчого ефекту можна вважати еліксиром від багатьох серйозних хвороб. Зокрема, поцілунки сприяють швидшому одужанню після інфарктів, запобігають розвитку багатьох серцево-судинних хвороб, зміцнюють і лікують легені, шлункові й кишкові захворювання, оздоровлюють печінку і підвищують тонус організму. Крім того, поцілунки сприяють схудненню, бо спалюють калорії. Під час кожного поцілунку спалюється не менше 3,8 кілокалорії.
А ще поцілунки сприяють омолодженню, розгладжують зморшки.
Жоден масаж чи косметична маска не можуть зрівнятися з ними, вважають деякі косметологи. Бо під час поцілунку задіюється близько 40 м’язів обличчя, які працюють з повним навантаженням, а отже, підтримують свій тонус.
Помітили користь поцілунку й стоматологи, які вбачають у них засіб профілактики пародонтозу, поліпшення кровопостачання ясен, зміцнення зубів.

Хотілось би дізнатися, що для Вас означає поцілунок? Які полілунки запам*ятались Вам на все життя? А смішні історії траплялись?
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 02 лютий 2009 - 07:53

Особливо мені сподобалося, що поцілунки допомагають схудненню і розглажують зморшки. :smile: Ось ввечері і почнемо сеанс омолодження разом з похуданням, заодно й профілактику пародонтозу проведемо. :smile:
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 02 лютий 2009 - 12:01

а мій чоловік не любить цілувалися, особливо французькі поцілунки :(
Коли хочу його чмоктнути, так кривиться, наче лимон їсть!
Бідненька я!Треба шукати іншого цілувальника, бо також хочеться бути здоровою і красивою :)
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ирис 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2009 - 14:23

А я навпаки не дуже схильна до поцілунків, чоловік іноді ображається, тож мабуть треба все такі цим частіше займатися. :smile:
My Signature
Зображення
Зображення
Будь смиренним, бо зроблено тебе з праху. Будь великодушним, бо зроблено тебе із зірок
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2009 - 14:31

якщо чесно, і я свого почала останнім часом "відшивати". Ну не можу цілуватися, коли він колючий!!!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2009 - 14:35

дівчата та хлопці, я вибачаюся, але...
бачу багато хто сприймає поцілунок як найбільшу близькість. а секс тоді - необхідність? чи займенші нижчі щабелі у категорії близькість, невже проникнення не є більшим єднанням ніж поцілунок?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ирис 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2009 - 14:49

Перегляд повідомленнягра з вогнем (2.2.2009, 14:35) писав:

бачу багато хто сприймає поцілунок як найбільшу близькість. а секс тоді - необхідність? чи займенші нижчі щабелі у категорії близькість, невже проникнення не є більшим єднанням ніж поцілунок?

Що до секса так мій чоловік взагалі каже що в мене поняття про секс, це можливість ще народити одну дитинку :smile:
тож залишається тількі цілуватися і цілуватися.
My Signature
Зображення
Зображення
Будь смиренним, бо зроблено тебе з праху. Будь великодушним, бо зроблено тебе із зірок
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Танюшк@ 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 02 лютий 2009 - 14:50

гра з вогнем, для мене секс також близкість, так як його без поцілунків не уявляю. А інколи, коли не можна секс, то поцілунки рятують трішки :smile:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ліньтяйка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2009 - 14:53

Я абажаю цілуватися, обніматися ну і всі ці "тєлячі нєжності". Люблю і в щочку поцьомати, і в губки (так сильно сильно притиснутися губами), люблю і більш інтимні поцілунки. Але на жаль з кожним роком всі поцілунки переростають у нас з чоловіком у якусь буденність. Він цьомає мене зранку, коли йде на роботу (в губи) і ввечері, коли приходить з неї (в губи). Я лізу цілуватися (в щоку або в губи) ввечері, коли він зачаровано втупиться в телевізор, я починаю його "нервувати", бо мене зачипає той факт, що йому навіть ліньки повернути в мою сторону очі. А колись ж все було по іншому. Я люблю цьомнути його в шию (якось так хочеться ніжно), а він починає відпихатися, ніби лоскотно. Всі ці "тєлячі нєжності" йому набридли і я іноді ображаюся - починаю теж "морозитися, ходити з надутим лицем. "Засоси" в нас тепер бувають дуже рідко, це вже як за щастя - хіба коли займаємся "коханням". От так в сім'ях люди починають віддалятися одне від одного. Незнаю чи то любов переходить на іншу стадію (спокійне сімейне життя - ти мене не рухай, дай поїсти і подивитися тєлєк), чи то лише в нас якось так це виглядає як качєлі - коли хочу я - не хоче він, коли хоче він - не хочу я. Але спроб своїх я не залишу, нехай відпихається, кривиться, відговорюється, не дивиться на мене, я все одно буду лізти зі своїми поцілунками - бо це моя суть, така я людина - як кіт, люблю лащитися і получаю від цього задоволення. :smile:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2009 - 14:54

ну я допустим теж, але все таки мені здається проникнення - це більше єднання, аніж поцілунки. але то таке, просто захотілося дізнатися, мабуть я одинока в своїх роздумах.
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2009 - 15:01

гра з вогнем, це я спеціально такий варіант написала, бо для мене поцілунок означає набагато більше, ніж секс. Бачу, я тут не одна. Але хочеться почути думку чоловіків!!! Адже поки що відповідали лише дівчата.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2009 - 15:30

Я відповіла перше, хоч для мене секс значить більше ніж поцілунок. Просто перефразувала для себе відповідь як "значить скоріше зближення з людиною, ніж все інше". Просто інші відповіді не підходять взагалі, тож вирішила не псувати статистику, обираючи інше)
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lacky_ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2009 - 15:41

Перегляд повідомленнягра з вогнем (2.2.2009, 14:54) писав:

ну я допустим теж, але все таки мені здається проникнення - це більше єднання, аніж поцілунки. але то таке, просто захотілося дізнатися, мабуть я одинока в своїх роздумах.

Та ні, я обрала другий варіант. Ця тема мені нагадала афоризм: Первый поцелуй мужчина срывает украдкой, о втором умоляет, третьего требует, четвертый берет без спросу, пятый снисходительно принимает, а все остальные терпит. Хелен Роуленд.
Тому намагаюсь не часто приставати з поцілунками, бо уявляю як я приходжу втомлена додому, а мій чоловік незлізаючи з моєї шиї обціловує мені все обличчя. :wub:
Тому цілую щоденно, нечасто, але пристрасно (тоді ефект кращий). :wub:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2009 - 17:50

Людина, яка цілує свого партнера кожного ранку, живе в середньому на 5 років довше за тих, хто цього не робить. До такого висновку дійшли англійські і німецькі психологи, провівши спеціальне дослідження.

На думку науковців, поцілунок може розповісти про людину і навіть її майбутнє.

Як пише італійська газета La Repubblica, вивчивши різні види поцілунків між сотнями добровольців, учені з'ясували, що близько 80% чоловіків і жінок нахиляють голову направо, коли хочуть поцілувати.

Це свідчить про те, що вони емоційніші за людей (20%), що схиляють голову наліво під час поцілунку. Психологи також запевняють, що поцілунки сприяють позитивному вирішенню проблем і труднощів.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Коліжанка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2009 - 17:59

Так смішно читати, що секс може бути глибшим, ніж поцілунок. Та що ви кажете!
Поцілунки - це поцілунки, вони можуть бути різні - ніжні, пристрастні, лоскотні, смішні, в губки і не тільки.
А секс - це статевий акт, який закінчується логічно оргазмом, як мінімум одного з партнерів. Як можна говорити що одне може замінити інше. Я ніяк не розумію! Доповнити так, може бути щось одне, але ніяк сексом не заміниш поцілунки. Цю приємну гру для двох. Якщо ми говоримо про чоловіка і жінку.
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2009 - 18:15

Коліжанка, я інакше говорю. для мене найбільше зближення - це заняття коханням і проникнення. я не дозволю проникнути у себе всім з ким цілувалася.
так, поцілунок і секс - це різне, але я особисто фразу "найбільше зближення з людиною" сприймаю буквально. найбільш близька я з тим, з ким лягаю у ліжко :) саме цю людину я пускаю у свої думки, у своє тіло.
а поцілунок - так - забавка, гра, флірт, але не найбільше зближення :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Parybok 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2009 - 18:31

Я вибрав перше. Для мене поцілунок (я сподіваюся, що мова йде про поцілунки з коханою дружиною) - це нерозривна складова частинка найбільшої близкості. Без поцілунку не може бути самого акту «проникенння» - однакше це називається простий секс з повією.
Доречі, від поцілунку також можна отримати оргазм, але цього потрібно хотіти і над цим працювати. І це буде дуже висока його стадія. Також можливо отримати оргазм від поцілунку для обох сторін, а не лише для когось одного. Адже при звичйаному сексі не завжди дві сторони залишаються задоволеними....

Цілуймося, бо нам це корисно! :drinks:
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2009 - 18:37

Parybok, та чого так відразу. я просто називаю речі своїми іменами. я ще злягання можу сказати :) я звикла до таких назв, віддаю перевагу не видумувати котиків і мишок :)

я вела до іншого. найбільше зближення поцілунком не вичерпується, і поцілунок це лиш перший його етап.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 02 лютий 2009 - 18:37

Перегляд повідомленнягра з вогнем (2.2.2009, 15:35) писав:

Ні думаю просто секс то як пощастить :rofl: Бо поцілунок то найбільше вираження почуттів, ще з садочка

Ой добре що не всі так думають, ато як бути з цими високопоставленими поцілунками.... Не хочеться думати що ...
Для мене поцілунок це просто приємність
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2009 - 18:39

гаразд, пропоную не обговорювати моє розуміння найбільшої близькості, а розповідати про своє розуміння поцілунку :)
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів