Дошка для малювання допоможіть вибрати
Відправлено 01 лютий 2009 - 21:52
Відправлено 01 лютий 2009 - 22:30
З однієї сторони дошки можна малювати крейдою, з іншої- фломастерами або просто чіпляти магніти. Дуже зручно - 3 в одному. Проте не вгадали з розміром, треба було на це звернути увагу. Бо ми купили як раз на 1,5 роки і зараз треба її підвішувати до стіни, бо донечка вже вище за неї зростом.
Розміри нашої дошки: 70* 43,5* 10см
Роміри самої дошки (області для малювання) : 30*38см
Там є дошки великі (розміри: 117*66*12см, самої дошки: 48,5 *60,5 см - 336грн) і середні на підлоги, а є і спеціальні настінні (як у школі). Ціни значно нижчі ніж ви писали.
Замовити дошку ви можете через цей інтернет-магазин, вони в інші міста по пошті роблять доставку або автосвітом. Якщо зацікавить, то можу в приват написати вам інтернет адресу магазину.
В нас ця дошка щоденно обмальовується (донька любить малювати), а ще вчимось на ній деякі букви писати.
Відправлено 02 лютий 2009 - 00:40
Відправлено 02 лютий 2009 - 07:59
Це не така. Я розумію, ти описуєш такі маленькі дощечки, по яких треба водити магнітними стержнями. Ця дошка без сотів. По ній можна малювати маркерами чи фломайстерами, що змиваються водою. І ще можна чіпляти магніти (букви різні, цифри). Я бачила десь рік назад в магазині подібну двосторонню дошку (не таку велику й гарну, як пише Lacky_. Але теж на ніжках. Коштувала вона тоді 110 гривень.
Там були букви і цифри в комплекті. Тоді я не купила, бо вирішила, що зарано і Жені буде нецікаво. А от зараз і нам саме пора купувати.
Ціна 800-1000 гривень за таку цяцьку, як на мене, занадто. Але кожен судить по своїх доходах. Але я би радила пошукати ще. Таке ж саме можна купити й дешевше.
Відправлено 02 лютий 2009 - 09:39
Еще видела в Метро доски,но было давно и толком не разглядывала.
Відправлено 02 лютий 2009 - 10:03
У нас не було, але була у подруги, вона і дитина обоє дуже задоволені. Там є маркер, котрий водою наповнюють і дошка для малювання тим маркером. + у комплекті книжечка була, щоб вчити малювати найменшеньких. Дуже подобалось, та й до тепер дитина малює, хоч дошці уже певно з 1,5 роки...
У нас була така, як ти вище писала, з магнітним маркером. І ніби чікковська, а не гет уже дешеве китайське "Г", але все одно швидко почала здавати позиції, деякі точки-соти ставали чомусь невидимими, та й малюнок виходив досить грубоватим, бо ті соти досить таки великі за розміром...
До речі, Aqua Doodle, бачила в одному з інет-магазинів, не знаю, як у них по ціні, треба порівняти, але доставка по Львову уже є кур'єром...
Відправлено 02 лютий 2009 - 10:54
Ні, в нас не така, до неї немає магнітного маркеру. Там такий маркер не підходит. Можна лише цифри на магнітах чіпляти, з них складати приклати або букви.
Пишу інтернет-адрусу магазину:
Відправлено 02 лютий 2009 - 11:59
Відправлено 02 лютий 2009 - 12:31
А ще хотіла б в тему запитати про оці дошки Aqua Doodle здається - ні в кого такої немає?
Вибачатися й немає за що.
А що це за дошка така? Вона чимось відрізнається від інших? Бо я теж розглядаю можливість купівлі такого подарунку малому.
Відправлено 02 лютий 2009 - 12:40

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 02 лютий 2009 - 18:53
Lacky_ а можна і мені адресу ? Буду дуже вдячна.
Відправлено 02 лютий 2009 - 19:20
Відправлено 02 лютий 2009 - 19:31
буду вдячна, якщо поділитеся досвідом.
Відправлено 02 лютий 2009 - 20:10
Отличительной особенностью набора "ВОЛШЕБНЫЕ РИСУНКИ" является его нацеленность на то, чтобы ребенок, играя, мог учиться рисованию с самого раннего возраста. Выполняя одно за другим задания прилагающегося учебника, малыш легко освоит начальный курс рисования, научится творчески мыслить и фантазировать. Игра с набором развивает мелкую моторику пальцев, художественные способности и воображение малыша. В комплект входят: наполняемый водой маркер, коврик для рисования (53х53) и книга "Початковий курс малювання з AQUA DOODLE". Рекомендовано для детей возрастом от 18 месяцев.
Для детей от 1 до 2 лет.
Производитель: Aqua Doodle
Джерело - uatoys.net
Ще є такого ж плану, тільки Чарівні штампи та Чарівні пазли. Ціни відповідно 119, 269, 279 (http://www.igrosvit....acturers_id=153)
Фото вставити не можу, всюди динамічні сторінки. Так що заходьте, дивіться
Відправлено 20 квітень 2009 - 17:10
купили в метро за трохи більше 100 грн
Відправлено 20 квітень 2009 - 19:49

Допомога

-