Переглядів:276 Коментарів: 15
середня оцінка користувачів: 4,8
ІІ МІСЦЕ
Автор: Сеструлька
Эти глаза напротив - калейдоскоп огней!
Переглядів:198 Коментарів:16
ІІІ МІСЦЕ
Автор: musia_79
Очі... вони випивають красу вічного...
Переглядів:184 Коментарів: 13
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Вітаю переможців!!!!Красиві оченята!МОЛОДЦІ! Настюша ,твої впізнала відразу Сеструлька ,чесно кажучи не впізнала!Гарні очка! musia_79 ,також дуже легко впізнаються
Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...
Дякую всім Настюша, Сеструлька, мої вітання!!! Ірина Ігнатова, я теж за Анютину маму вболівала, і ще за фото: "Іскриться ніжність у твоїх очах", думаю, що це фото Антік (зараз не можу подивитися, бо галерея закрита).
Мої вітання переможцям! . Насюша,твої очі, напевно, найвпізнаваніші на цьому форумі. musia_79, твою перемогу навіть мій син спрогнозував, каже:"А...,то та, що у всіх конкурсах перемагає". Сеструлька, твої оченята були для мене найбільш загадковими.
Вітаю! Впізнала усіх переможців. А вболівала за "Зимове око" Ксюнки- як на мене, найкраще фото! Шкода, що його недооцінили... Ірина Ігнатова, і як це ти мене не впізнала, бачила ж на Однокласниках!
Дівчата з перемогою. musia_79, Сеструлька, Настюша, молодчинки
Я Ксюнку, не скільки впізнала скільки "вичислила", а от Антік впізнала, до речі гарне фото, я за тебе вболівала
Ідеальна краса, найчарівніша зовнішність нічого не варті, якщо ними ніхто не захоплюється.