Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Собаки в квартирі - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 11 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Собаки в квартирі Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Lacky_ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 29 січень 2009 - 11:52

Я гадаю, що собака дуже гарна тварина, добра, віддана і вона просто не заслуговує, щоб її тримали у чотирьох стінах і виводили в туалет по графіку. От мене й цікавить, як ви гадаєте, чи місце собаці у квартирі чи все-такі це такі тварини, які повинні жити на подвір'ї приватного будинку?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tusij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 11:57

Lacky_, , я тоже так считаю. Мне так жалко смотреть, когда выводят большую собаку на прогулку, она еле успела ногу задрать, а ее тащят уже домой. Такие породы как овчарки и т.д., им необходим двор, свобода. А тут сиди и вой на стены. А квартиры у нас таких размеров, что и самому тесно.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Масянічка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 12:08

Не змогла б в квартирі тримати навіть кота, не те що собаку.

Перегляд повідомленняtusij (29.1.2009, 11:57) писав:

Мне так жалко смотреть, когда выводят большую собаку на прогулку, она еле успела ногу задрать, а ее тащят уже домой.

Я кожного дня маю можливість спостерігати картину, як хопчина із сусіднього будинку виводить велицюзну собаку гуляти (породи не знаю). Час їхнього гуляння визначається тим як швидко песик "попісяє", інколи вони навіть до лісу не встигнуть зайти, а він вже тащить його назад. ТБідна тваринка. Так би його хазяїна, хлебнув повітря і назад і 4 стіни. :smile:
My Signature
Зображення
Ідеальна краса, найчарівніша зовнішність нічого не варті, якщо ними ніхто не захоплюється.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 29 січень 2009 - 12:19

мене сьогодні однин пес так налякав.Вівчарка накинулась на мене, а її на поводку тримає хлопчик,непевне вчиться в 8 класі(не більше). І як він може її втримати? Добре,що вівчарка,бо якби якийсь стафор чи ротфеллєр,то я б точно незнала що робити. В мене кодись жив коллі, а потім його машина збила. Зараз дуже хочу собаку,але поки не буду жити в особняку, завести його буде неможливо.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Осіння симфонія 

• Дуже вредний модер
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 29 січень 2009 - 12:19

у мене є собака, дворняжка. їй 12років... спершу жила в діда, останні 3 роки після його смерті в нас... у діда осібняк, жив один, собака була "моя маленька принцеса"... спала у нбого в ліжку, їла разом з ним зі столу з тарілки все те що і він їв (сирочок зі сметанкою, посипаний цукром і т.п.), гуляли кожних 3-4години (у діда було безсоння), сплошні сюсі-мусі...

у нас 4 поверх бетонної 9поверхівки, двері на кодовому замку, купа маленьких дітей в дворі, плюс дитадок під вікнами.. поверхом нижче живе "нарваний" пітбуль, якого всі бояться (навіть міліція не хоче мати з ним справи; як і з його хазяїном)...тому гуляємо тільки ввечері, або вдень коли нікого немає поблизу..

чесно кажучи жалко собаку, але немає кому її віддати, тим більше в такому віці...
усипити жалко, але певне що скоро так і зробимо-має рак на сосках (дід кормив її контрацептивами "щоб не гуляла"от і має наслідки), плюс дуже гостро реагує на будь-який шум в підїзді (привикла в діда до тишини) тому може і в 3 ночі гавкати, бо ліфт їде...плюс ще буде дитина, то просто своїм гавкотом буде її будити, а ще линяє... і взагалі малі діти і собаки в домі несумісні (принаймі такі пещені як моя)...
My Signature
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ameli 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 12:24

Теж думаю, шо собаки віддані, красиві, розумні... тварини, та особисто я б не змогла жити з собакою в квартирі, думаю це вільні тварини, а я не "садист" тому й не думаю заводити собаку. Проте це тільки моя особиста думка.
My Signature
Зображення

Зображення

Постійно хочу дві речі: схуднути і поїсти.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива зірочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 12:29

а в мене коли я була маленька жила болонка, багато місця вона не займала, спала на свому місці, їла в свому місці, чемна була і хороша. і дуже приємно було коли ти приходиш додому , а вона тебе чекає... на жаль вона померла :smile:
я за маленьких собак вдома, ну а великі повинні жити тільки в особняках і мати свободу
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tusij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 12:44

Против маленьких домашних собачек я тоже не против. Но это большая ответственость. Ну и надо учитывать, чтобы у всех в доме была любовь к животным.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива зірочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 12:51

на рахунок відповідальності це правильно сказано. мені батьки відразу пояснили: хочеш собаку-думай про те що вона прив'язує додому, і багато що зміниться. так що я чесно і добросовісно гуляла з нею, кормила, прибирала і.т.д. правду кажуть : " Мы в ответе за тех кого приручили" :smile:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 13:06

Я проти будь-якої живності в квартирах.Тварин люблю,проте підтримую думку більшості дописувачів - "вольному-воля",тобто хоча б вольєр наподвір"ї великого власного бдинку :)
Мій татко (добра душа) колись підібрав пікінеса з вулиці(тоді ще з батьками жили в поверхівці).Собачка невелика,проте присутність її відчувалася( нюхом :) ).Добре,що ми поали оголошення і госодарі невдовзі знайшлись.
Хоча наявність власного будинку ще не гарантує тго,що тваринам там буде добре житися.Сусіди моїх батьків два роки тому придбали собі собачку.Як годиться поселили її на вулиці в будці на ланцюг довжиною.....метр.Як та собака мучиться.Інколи навіть до миски своєї дістати не може ( поставлять дураки далі ніж ланцюг дістає)Відпускають її побігати дужже рідко( принаймі я бачила всього 2 рази за весь час).Вже не раз думка в голову приходила звільнити бідну тварину,та наважитися так і не змогла, а зараз переїхала,того не бачу і серце менше болить.
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 13:53

А у мене є собака, навіть дві.Маленькі. Одна двіртер"єр а друга пудель. Абсолютно не заважають жити. Прекрасно дисциплінують-знаю що маю погуляти з ними три рази в день. Іноді буває що в старенької Мушки живіт вночі скрутить і вона проситься то і вночі йду. Діти від народження живуть з собаками і розуміють як з ними можна поводитись а як ні. Асольку треба ще стригти раз на місяць(пудель-не линяє, не пахне, зовсім), ну і чесати раз в два-три дні.Тоже вона в мене випещена-спить на ліжку в ногах.
Але я їх люблю, вони в мене теж як діти, і любов мені і сім"ї віддають сповна!
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 14:05

Рижуля, собака прив'язана на ланцюг біля буди-це страшно. Моя баба так пса тримає. Попередній мав вольєр, а цьому вирішили,що на ланцюгу добре. Я спочатку переконувала їх зняти,але потім зрозуміла,що пес за два роки вже здичів, привик до нього.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 14:37

залежить яка собака. декоративні породи цідком можна утримувати у квартирах.
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 15:31

Я б собаку в квартирі не тримала, маленьких не люблю, люблю величезних вівчарок - от був би свій будинок, обов"язково б таку завели! А в квартирі лише маленьких можна тримати, і то якщо дуже вже хочеться і хазяїн готовий виводити гуляти часто ну і все інше робити що там собакам роблять
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 17:55

У мене собака в квартирі. Велика. Не думаю що їй в вольєрі булоб краще. Вона з нами постійно і хоч квартира однокімнатна, я б не сказала, що їй невистачає простору. Ми ходимо на стадіон бігати, їздимо за місто, або навіть в квартирі дівчата з нею гонки устраюють і нічого.. нікому не тісно. Інколи приходиш з роботи а тебе чекає сюрприз в виді рознесеного мусорно відра чи перекинутого вазона, але радісні очі шкідниці затьмарюють все. вона не гадить в домі коли ми є проситься по надобності, а коли нема то терпить.
Вона з нами на дачі річці просто в дворі і ще раз кажу їй краще ніж тій яку тримають в вальєрі туалет в одному далнекому кутку, а миска з їжею в іншій. Чи ще гірше собака на ціпку! Тому думаю це питання більше до господарів чи витримають вони такого друга в квартирі? Чи поділяться вони своїм простором? І чи готові прийняти в домі такого незвичного шкідливого квартиранта.
Це моя сабачушка - путішествініца, переднє сидіння то самий раз!
Зображення
My Signature
ЗображенняЗображення

• 4
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 18:09

у мене колись була собака. середня за зростом. 49 в холці.
мені здається чудово почувалася в квартирі. ми її часто вигулювали, водили бігати, купатися, нам було весело. і вона нас дуже любила.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 18:19

у нас тоже большая собака ей 12 лет уже=))Я не могу представить что у меня её нет!Люблю безумно!Так как мы живём в 9-ти этажке выбора где селить собаку особого не было. Её всегда называли дома Доця, теперь когда я к Еве так обращаюсь, она приходит. Когда я гуляю с коляской, собака всегда рядом=))
Когда приехали с роддома Джеса(собака) убегала в другую комнату и пряталась под диван каждый раз как Ева плакала=))))))). Но через неделю она мне уже очень помогала, например, ева спит в комнате,там дверь закрыта, а я на кухне мою посуду и понятно что ничего не слышно, если малышка просыпается и начинает хныкать, Джеса забигает ко мне и начинает на меня лаять=)))Вообще она молодец!!Упадёт соска или Евына игрушка на пол - никогда не тронет, малышка лежит на полу - не заходит даже в комнату.А после того как с моей помощью Ева дала ей конфетку, собака вообще успокоилась.
Вот моя Джеська=)
Зображення
Зображення
My Signature
Зображення
  • 5
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 18:26

Юся, гарно як!
часто собаки дуже бережно ставляться до малих дітей. і таки допомагають бавити, що там не казати. звісно на саму собаку не залишеш. але покласти в ліжечко і залишити на собаку поки мама в туалет на хвилинку збігає - можна. якраз в цей час дитинка буде зайнята розгляданням собаки.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   окся 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 лютий 2009 - 16:29

Поки я не вийшла заміж, то жила з мамою і братом, тато у нас помер, коли мені було 12 років, мама ніколи не дозволяла тримати тварин у квартирі, так як тільки одна кімната. Але після смерті тата, мама щоб нас потішити дозволила взяти собаку, радості не було меж.
Пару слів про песика, це пекінес але його дідусь був балонкою і він получився трошки змішаним. Собака признаюсь досить вреднюча, спить на тапочках, поки немає хазяїна(мого брата), його він любить найбільше, і коли хтось хоче забрати тапочки то може вкусити. А ще мій Чучо дуже вибагливий до їжі. Зате він чемний в квартирі ніколи не нагадить, буде проситись, а коли нас немає то терпить. Ми всі його дуже любимо, він наша радість, зранку гарненько нас будить, він любить ноги полизати, а ще гарно виляє хвостиком, і просто знімає дипресію. Мінус тільки в тому що він трошки леняє.
А ось його фото.
Зображення
Зображення
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 лютий 2009 - 17:08

А в нас завжди були якісь тваринки, був такий час, що тримали вдома одночасно кицю, песика ще й попугайчиків. До недавнього часу жив з нами наш Вульфик, на жаль місяць тому його не стало :blush: Мама мені спочатку і не казала, боялась, щоб я не хвилювалась, а шкода, бо я й не встигла попрощатись з своїм вірним дружочком. Тому завести собаку наважусь, мабуть, не скоро. Момент розставання дуже болючий. Може дитинка колись захоче...
А вам, Юся, по-доброму заздрю, така вірна помічниця, зворушливо було читати .
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 11 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему