Собаки в квартирі
Відправлено 29 січень 2009 - 11:52
Відправлено 29 січень 2009 - 11:57
Відправлено 29 січень 2009 - 12:08
tusij (29.1.2009, 11:57) писав:
Я кожного дня маю можливість спостерігати картину, як хопчина із сусіднього будинку виводить велицюзну собаку гуляти (породи не знаю). Час їхнього гуляння визначається тим як швидко песик "попісяє", інколи вони навіть до лісу не встигнуть зайти, а він вже тащить його назад. ТБідна тваринка. Так би його хазяїна, хлебнув повітря і назад і 4 стіни.
Відправлено 29 січень 2009 - 12:19
Відправлено 29 січень 2009 - 12:19
у нас 4 поверх бетонної 9поверхівки, двері на кодовому замку, купа маленьких дітей в дворі, плюс дитадок під вікнами.. поверхом нижче живе "нарваний" пітбуль, якого всі бояться (навіть міліція не хоче мати з ним справи; як і з його хазяїном)...тому гуляємо тільки ввечері, або вдень коли нікого немає поблизу..
чесно кажучи жалко собаку, але немає кому її віддати, тим більше в такому віці...
усипити жалко, але певне що скоро так і зробимо-має рак на сосках (дід кормив її контрацептивами "щоб не гуляла"от і має наслідки), плюс дуже гостро реагує на будь-який шум в підїзді (привикла в діда до тишини) тому може і в 3 ночі гавкати, бо ліфт їде...плюс ще буде дитина, то просто своїм гавкотом буде її будити, а ще линяє... і взагалі малі діти і собаки в домі несумісні (принаймі такі пещені як моя)...
Відправлено 29 січень 2009 - 12:24
Відправлено 29 січень 2009 - 12:29
я за маленьких собак вдома, ну а великі повинні жити тільки в особняках і мати свободу
Відправлено 29 січень 2009 - 12:44
Відправлено 29 січень 2009 - 12:51
Відправлено 29 січень 2009 - 13:06
Мій татко (добра душа) колись підібрав пікінеса з вулиці(тоді ще з батьками жили в поверхівці).Собачка невелика,проте присутність її відчувалася( нюхом :) ).Добре,що ми поали оголошення і госодарі невдовзі знайшлись.
Хоча наявність власного будинку ще не гарантує тго,що тваринам там буде добре житися.Сусіди моїх батьків два роки тому придбали собі собачку.Як годиться поселили її на вулиці в будці на ланцюг довжиною.....метр.Як та собака мучиться.Інколи навіть до миски своєї дістати не може ( поставлять дураки далі ніж ланцюг дістає)Відпускають її побігати дужже рідко( принаймі я бачила всього 2 рази за весь час).Вже не раз думка в голову приходила звільнити бідну тварину,та наважитися так і не змогла, а зараз переїхала,того не бачу і серце менше болить.

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 29 січень 2009 - 13:53
Але я їх люблю, вони в мене теж як діти, і любов мені і сім"ї віддають сповна!
Відправлено 29 січень 2009 - 14:05
Відправлено 29 січень 2009 - 14:37
Відправлено 29 січень 2009 - 15:31
Відправлено 29 січень 2009 - 17:55
Вона з нами на дачі річці просто в дворі і ще раз кажу їй краще ніж тій яку тримають в вальєрі туалет в одному далнекому кутку, а миска з їжею в іншій. Чи ще гірше собака на ціпку! Тому думаю це питання більше до господарів чи витримають вони такого друга в квартирі? Чи поділяться вони своїм простором? І чи готові прийняти в домі такого незвичного шкідливого квартиранта.
Це моя сабачушка - путішествініца, переднє сидіння то самий раз!
Відправлено 29 січень 2009 - 18:09
мені здається чудово почувалася в квартирі. ми її часто вигулювали, водили бігати, купатися, нам було весело. і вона нас дуже любила.
Відправлено 29 січень 2009 - 18:19
Когда приехали с роддома Джеса(собака) убегала в другую комнату и пряталась под диван каждый раз как Ева плакала=))))))). Но через неделю она мне уже очень помогала, например, ева спит в комнате,там дверь закрыта, а я на кухне мою посуду и понятно что ничего не слышно, если малышка просыпается и начинает хныкать, Джеса забигает ко мне и начинает на меня лаять=)))Вообще она молодец!!Упадёт соска или Евына игрушка на пол - никогда не тронет, малышка лежит на полу - не заходит даже в комнату.А после того как с моей помощью Ева дала ей конфетку, собака вообще успокоилась.
Вот моя Джеська=)

Відправлено 29 січень 2009 - 18:26
часто собаки дуже бережно ставляться до малих дітей. і таки допомагають бавити, що там не казати. звісно на саму собаку не залишеш. але покласти в ліжечко і залишити на собаку поки мама в туалет на хвилинку збігає - можна. якраз в цей час дитинка буде зайнята розгляданням собаки.
Відправлено 27 лютий 2009 - 16:29
Пару слів про песика, це пекінес але його дідусь був балонкою і він получився трошки змішаним. Собака признаюсь досить вреднюча, спить на тапочках, поки немає хазяїна(мого брата), його він любить найбільше, і коли хтось хоче забрати тапочки то може вкусити. А ще мій Чучо дуже вибагливий до їжі. Зате він чемний в квартирі ніколи не нагадить, буде проситись, а коли нас немає то терпить. Ми всі його дуже любимо, він наша радість, зранку гарненько нас будить, він любить ноги полизати, а ще гарно виляє хвостиком, і просто знімає дипресію. Мінус тільки в тому що він трошки леняє.
А ось його фото.

Відправлено 27 лютий 2009 - 17:08
А вам, Юся, по-доброму заздрю, така вірна помічниця, зворушливо було читати .

Допомога

[/url]