Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )
![]() ![]() |
| Сонячна |
27.7.2010, 9:01
Пост
|
|
Фахівець ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 1 265 З нами з: 21.5.2008 Користувач №: 1 334 Щоденник Подякували: 486 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 7 ) 100 > |
Дівчата, а ви знаєте, що інститут приписки давно відмінено, вагітна ходить в консультацію не там де приписана, а там де проживає. Народжує відповідно теж, і мене дуже дивує, що треба заплатити щоб народжувати в тому пологовому, якщо ти не з міста, а з району. Ксюня_ТЬОМА----, мова йде про ситуації, коли пологовий переповнений. |
| Тетяна13 |
27.7.2010, 9:01
Пост
|
|
Зацікавлений ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 57 З нами з: 30.6.2010 З: Львів Користувач №: 18 876 Подякували: 16 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
elena0709, дякую за пораду. Я майже так зроблю, приїду народжувати в Калуш :blush:
Там кажуть за 2000 грн. ти будеш мати все і хорошого лікаря, і окрему палату, і, за бажанням, оркестр :dance2: |
| юля77 |
27.7.2010, 9:03
Пост
|
|
Інтелектуал форуму ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 2 564 З нами з: 20.5.2008 З: львів Користувач №: 1 329 Щоденник Подякували: 781 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 5 ) 100 > |
Я в шоці з того, про що ви пишете!!!!!! В мене це в голові просто не вкладається! Вибатче звичайно, та бачу у Львові лікарі ЗАЖРАЛИСЯ вже! Інших слів просто не підбереш!!!!!!!!!!!! В нас в пологовому такого немає! Дитинку без згоди матері не забирають взагалі нікуди. Коли оглядає педіатр, то мама йде разом з дитиною і наблюдає за всім процесом. А про тримати чи лякати так батьків - ні.. про такі випадки я не чула! не зовсім так. Не треба усіх "грести одною гребінкою". Є чудові лікарі, як і усюди. До речі, у нас дитинку теж без згоди не забирають. Але коли є необхіднісь дитинку помістити на вигрівання у бокс, мамі повідомляють, мама може навідувати, але не може перебуавти у віддленні постійно, оскільки там знаходяться і нетяжкі недоношені дітки після народження, яким необхідно надавати допомогу в стінах пологового. Плюс, коли мама сама не медик, вона не може проконтролювати правильність призначеного лікування. У випадку моєї співробітниці було так: перед пологами вона сама хворіла вірусною інфекцією, відповідно даби запобігти можливому інфікуванню дитинки, її і забрали вигріти. А лікарі у Львові Є, і люди хороші теж Є. І хороших- набагато більше, ніж поганих. |
| Ксюшечка@ |
27.7.2010, 9:07
Пост
|
|
Початківець ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 18 З нами з: 2.7.2010 З: Луцьк Користувач №: 18 981 Подякували: 0 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Привіт дівчата! Хто знає, скільки коштують пологи в Луцьку? І за скільки часу до пологів треба домовлятися? :sorry:
|
| Тетяна13 |
27.7.2010, 9:10
Пост
|
|
Зацікавлений ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 57 З нами з: 30.6.2010 З: Львів Користувач №: 18 876 Подякували: 16 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
юля77, повністю згідна з вами. Але чомусь, так складається, що пам'ятаєш тільки погане і на погане звертаєш увагу. Я так само знаю багато історій де лікарі проявили себе як з найкращої сторони і з точки зору професіоналізму і з фінансового питання. Але в нас натура така, ми говоримо про те що "болить", а "болить" нас саме питання "зажерливих лікарів".
|
| _Аліна_ |
27.7.2010, 11:09
Пост
|
|
Зацікавлений ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 54 З нами з: 16.4.2010 З: Нововолинськ, Волинська обл. Користувач №: 16 247 Подякували: 44 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Ксюшечка@, , в основному домовляються, коли йдуть у декрет! На скільки я знаю пологи у Луцьку коштують до 2000грн (так казали, коли я лежала в неонатальному з малим). Хоча все залежить від лікаря!
Користувач подумав і додав через 3 хв.: юля77, , хороші лікарі то є. Та якщо ти й хорошому не дасиш хоч 100грн, то він до тебе й навідуватись не захоче потім! Люди самі винні, що привчили до цього лікарів. Якщо не дасиш "на лапу", то ні лікар, ні медсестра на тебе зайвий раз і не гляне. Я розумію, що у них зарплати невеликі, та я такий самий держ.службовець і зарплата в мене теж 1000грн. Звідки я маю брати? Чи мені хтось доплачує за мою роботу? |
|
Подякували: | |
| Ul64uk |
27.7.2010, 11:28
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 158 З нами з: 18.8.2009 З: Львів Користувач №: 7 996 Подякували: 64 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 > |
юля77, , хороші лікарі то є. Та якщо ти й хорошому не дасиш хоч 100грн, то він до тебе й навідуватись не захоче потім! Люди самі винні, що привчили до цього лікарів. Якщо не дасиш "на лапу", то ні лікар, ні медсестра на тебе зайвий раз і не гляне. Я розумію, що у них зарплати невеликі, та я такий самий держ.службовець і зарплата в мене теж 1000грн. Звідки я маю брати? Чи мені хтось доплачує за мою роботу? Я платила всім, як виписувалася додому! Лікар заходив два рази на день, неонатолог-раз на день, палатна теж заходила (я їй нічого не платила). Ніхто ніяких "діагнозів" не всатновлював, дитину в мене не забирали, виписали на 4 день по моїй просьбі(вдома ще було не все готове). |
| Ксюня_ТЬОМА---- |
27.7.2010, 16:17
Пост
|
|
Початківець ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 16 З нами з: 23.7.2010 З: Львів Користувач №: 19 590 Подякували: 0 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Ми народжували в Києві. На той час (2006 рік) я і чоловік були студентами,"подяки за пологи", які ми чули від далеких знайомих були для нас непідйомними, тому ми пішли на чергову бригаду. Народжувала довго, перейми йшли більше доби, до нас заходили різні лікарі оглядали відкриття і казали чекати. Я думала, щолікаря треба кликати тоді, коли вилізе голівка . Мені дуже боліло і чоловік покликав кого-небудь оглянути, лікар подивився, покликав акушерку кілька раз надавив на ребра зробили розріз і дитина народилась. Поки зашивали натякали на подяку, особливо санітарка хотіла могорич, але ми "морозились". На 4 день лікар зняв шви і виписав. Так що безкоштовна медицина є в Україні :yahoo:
|
| Svitulja |
27.7.2010, 20:13
Пост
|
|
Перехожий ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 5 З нами з: 30.6.2010 З: Львів Користувач №: 18 875 Подякували: 0 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Привіт, дівчатка! Хто знає скільки коштують пологи в Прокопів І.В. на Батальній? Буду вдячна за інформацію!
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 30.7.2010, 10:07 |
| Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено |