Форум

Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )

школа-садок-ліцей Ерудит

Важливі оголошення

Хлопчику Богданчику всього 7 місяців, але щоб жити далі він потребує нашої допомоги. Не будьте байдужими. Деталі в темі...
http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=13096

Скрыть объявления

Оголошення

УВАГА! Продовжуєтьсяя конкурс "Незабутні миті літа"

Прошу всіх ознайомитись з новими правилами використання підписів!!!
Для редагування власних підписів згідно нових правил адміністрація дає термін до 14 вересня, 2010 року. Після цього підписи неналежного вигляду будуть видалені з вашого профілю.

4 Сторінки V « < 2 3 4  
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
> Що сьогодні їла ваша малеча?, Дітки 2-3 рочків
олеся 7
21.6.2010, 21:08
Пост #61

Початківець
**

Група: Користувачі
Користувач №: 15 844
Подякували: 24 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( ) 100 >

Вирішила і я долучитися до вас.
Моєму синочка 2,4 рочки.
Сніданок у нас переважно о10:00 ранку, полюбляє вівсяну кашу на воді без масла але з ізюмом (це у нас іде на ура). Після цього у нас можуть іти сухофрукти:курага, чорнослив, журавлина і арахіс, а п'ємо ми воду або свіжо вижаті соки(склад такий: яблуко, морква, полуниця, чорниця, кусочок червоного бурячка і невеличкий листок свіжої капусти).
Обід у нас починається з 11:45: борщ(червоний)або суп з рисом усе з курячим мясом + хлібчик з досить великою кількістю масла. І пляшка молока на сон. спимо приблизно 3-4години.
Підвечірок: У нас буває котлетки "Асорті"(котлетки я обжарюю як для дорослих але після цього ще тушу з вершками у духовці приблизно до 30хвилин тоді жареного невідчувається взагалі) з картоплею пюре або рис, гречка, макарон.
Вечеря: у нас може бити йогурт але найкраще завсе ми полюбляємо фрукти особливо ті які почав смакувати наш татусь :rofl:
До речі можна че приготувати ще для діток овочевий плов, або плов з курячим масом. У мене малий полюбляє правла під настрій. А ще вареники з самим сиром або сиром і гречкою на заварному тісті зі сметанкою,варена кукурудза, або куряче мясо (відбивні) з цибулею, морквою але я викладаю шарами (цибуля,морква, мясо і сир але сир я викладаю коли до завершення запікання лишається хочаб 5 хвилин). Для малечі корисно і дорослі не відмовляться. Можна ще і зрази картопляні Правда у мене принцип такий якщо це жариться тоді воно і тушиться у вершках.
Хоча мій син теж вередує і ноді відмовляється у загалі будь що зїсти, тоді я стараюся хочаб помазати губи щоб він облизав і після цього звичайно спочатку у нас крики, що голова і де обертом, а у вухах таке відчуть що полопають барабанні перетинки :wacko3: але після цього він заспокоюється і широко відкриває ротик і гамає ще каже ням-ням. Але це скількиж треба було потріпати мамі нервів щоб поїсти.
І ще одне у нас був період, що мивідмовлялися їсти тільки спасало молоко і свіжий сік. Ми навіть з чоловіком зверталися до лікаря нам лікар пояснив, що дитина їсть тільки тоді коли організм цього потребує. Не тещо ми дорослі хочемо не хочемо але коли приходить тойже обід ми сідаємо і їмо бо це обід. Моя вам порада не падати духом усе буде Добре.
Якщо написала щось не зрозуміло тоді запитуйте чи виправляйте мене. Буду рада вашим відгукам.
Пользователь в офлайнеКарточка пользователяОтправить личное сообщение
Вернуться в начало страницы
+Ответить с цитированием данного сообщения
Кава
25.6.2010, 15:02
Пост #62

Своя людина

За грудне вигодовування!
З: Львів
Користувач №: 17 044
Подякували: 94 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 >

А я нещодавно спробувала сирну запіканку зробити (рецепт взяла у гілці про кулінарію на Малечі). Синочку так сподобалось, їв на сніданок, потім скубав з мого сніданку, потім на підвечірок. І на другий день на сніданок певно би з"їв, так запіканки не залишилось. :smile:
У мене правда "сирна" дитина. Я ще перед подачею на стіл сметаною поливала, а сметану ми взагалі обожнюємо!

Користувач подумав і додав через 4 хв.:
[quote name='олеся 7' date='21
Сніданок у нас переважно о10:00 ранку, полюбляє вівсяну кашу на воді без масла але з ізюмом (це у нас іде на ура). [/quote]
Мій малюк теж вівсянку на воді на сніданок любить, але я масло даю при варці, в цю пору можу суничками посипати (дуже любить), а пар раз медом полила (пів-чайної ложки меду, не більше).
Hosana
25.6.2010, 15:14
Пост #63

Своя людина

З: Рівне
Користувач №: 11 637
Подякували: 100 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 >

А ми сьогодні снідали омлетом з огірочком, кампот з малини. На обід був капустяний борщ, а зараз сидить і їсть млинці із чорницями :smile:
ksushaF
Вчора, 0:45
Пост #64

Зацікавлений

З: Львів
Користувач №: 3 465
Подякували: 4 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( -2 ) 100 >

На сніданок в нас завжди кашки (різні щодня), а зулюблених страв у синочка оладочки: з сметанкою, або медочком, або вареннячком.
m@ryan@23)
Вчора, 9:30
Пост #65

Своя людина

Група: Досвідчені користувачі
З: м.Калуш
Користувач №: 19 249
Подякували: 15 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( ) 100 >

Так як моя малеча ходить в садочок,то вона цілий день харчується там,а там оладі,омлети,сирники,супчики,кашки.А от вечеряє вже з нами разом,що є дома зварене те і їмо)))

4 Сторінки V « < 2 3 4
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
2 Користувачів переглядають дану тему (2 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi Версія Поточний час: 9.9.2010, 21:28
Пиши українською Перекладач онлайн
Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено