Перед тим, як оголосити результати, розповім про перебіг голосування.
За декілька днів до закінчення конкурсу були видалені голоси користувача "Online", цей користувач, проставив "0" фотографіям з високим рейтингом. Була думка, що користувач випадково, може переплутав, але вчора 24 січня, цей користувач знову проставив нулі. І цього разу БАН! Але це ще не все. Всі запам'ятали фото малечі - Діда Мороза. Хороший рейтинг, багато коментарів. Вчора авторка фото теж фотографіям-лідерам проставила нулі. Ми прощаємось з цією користувачкою Candy_lviv і фото зняте з конкурсу. БАН!
НАШІ ПЕРЕМОЖЦІ
І МІСЦЕ
Автор: Мар'яночка
Ох Арлекіно, Арлекіно!
Переглядів:102 Коментарів: 8
середня оцінка користувачів: 4,9
ІІ МІСЦЕ
Автор: Даша_
Маленькая новогодняя фея
Переглядів:176 Коментарів:21
середня оцінка користувачів: 4,8
ІІІ МІСЦЕ
Автор: stonemk
Мій перший КАРНАВАЛ
Переглядів:93 Коментарів: 19
середня оцінка користувачів: 4,8
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Ура! Нарешті спреведливість взяла гору і шкідників покарано! Переможців фото справді СУПЕР! Всі фото гарні і приємні! Шкода тільки маленького Санту --- що у нього мама в брудну гру грала, а так би фото ввійшло в перші місця... але по ЗАСЛУЗІ!
І я вітаю переможців і їх батьків. Мої улюблені фотографії перемогли (особливо Фея). Шкода маленького Левенятка. Але нехай перемагає в наступний раз.
Дякую форумчанам, що відзначили і моїх хлопців.
Я не голосувала ні за одну фотографію, але погоджуюсь з вибором більшості, класссссссні переможці! Вітаю від щирого серця! Одного лише нерозумію, як бодай комусь із цих маленьких чуд можна поставити "0", правильно поступили Капітошка.