Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Поява на світ АДЕЛІЇ - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Поява на світ АДЕЛІЇ Моє щастячко Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Ластівка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 24 січень 2009 - 02:34

Мені аж не віриться, що все це було майже півтори роки тому, а здається, що вчора. Я пам'ятаю кожну хвилинку того найважчого і водночас найщасливішого дня в моєму житті. Але почну спочатку.
Сказати чесно ми з чоловіком не планували зразу після весілля народжувати дитинку, але коли ми дізналися про своє скоре поповнення ми були просто щасливі. Я досі пам'ятаю реакцію свого чоловіка на звістку про дитинку. Він так довго обіймав мій живіт, що я думаю саме в той момент наша ляля полюбила свого татка :36_1_11: . Ми тоді звичайно не знали хто в нас буде, але татусь був впевнений, що це хлопчик. Період вагітності був у мене одним з найщасливішим - 9 місяців ейфорії, ніжності, любові :give_rose: ... Одним словом було класно - токсикозу взагалі не було, загроз перериванню вагітності теж, коли вийшла на допологове лікарняне спала скільки хотіла (виспалась за всі пізніші недоспані ночі). Найрадіснішім моментом моєї вагітності став день, коли я дізналася, що в мене буде ДОНЕЧКА. І хоч ще стільки треба було пережити я була щаслива, бо виношувала найцінніше, що може бути в житті - бажане дитя. Навіть татко дуже тішився і ім'я своїй донечці сам вибрав - АДЕЛІЯ.
Роди мені назначали на 5 серпня, але я була впевнена, що народжувати буду швидше. Дуже хотілося зробити чоловіку подарок на першу річницю весілля (29 липня). Тому приблизно від 30 липня я кожний день просиналася з думкою "може сьогодні?". А 5 серпня склала сумку в роддом і чекала, коли ж все почнеться. Я приготувала таку сумку (дорожню на колесиках), що при виписці в мене питали чи я не до зими збиралась родити :) Чесно кажучи було дуже страшно, бо це ж перша дитинка. :rofl: І тут ще одна причина для хвилювання - 6 серпня наш роддом закривають на стерелізацію, мені віддають всі карточки і відправляють родити в обласний центр. Це був просто ЖАХ, адже я дома знала свого лікаря, тут я домовилась про партнерські роди (ми з чоловіком це зразу вирішили), тут мама...
Все почалося 7 серпня приблизно в десятій вечора. Ми саме готували вечерю, незнаю чому, але я дуже захотіла дерунів. І от повечерявши я сказала чоловіку, що напевно процес починається. Я відчувала схваточки, вони були регулярними, але не дуже болючими і у мене відійшла пробка. Після вечері я зразу пішла в ванну зробити всі необхідні процедури перед родами і вирушила... До Обласного перенатального центру в Івано-Франківську від мого містечка приблизно 25 хв. їзди. Я їхала і подумала - щоб мені не прийшлося пережити в слідуючі кілька годин - назад по цій самій дорозі я буду їхати з лялею на руках.
І от ми на місці, на годиннику 23 год. я в чужому місті серед зовсім незнайомих людей і мені ще й говорять, що чоловік може їхати до дому, бо роди можуть бути і через кілька днів так як немає ще відкриття. І я залишаюся оформляти документи, цей процес зайняв приблизно півтори години, бо будо дуже багато бажаючих родити :rofl: Коли мене оформили лікар вирішив, ще раз мене оглянути перед тим, як відправляти до передродової палати. І тут виявляється, що є вже відкриття на один палець, мені назначають клізму і відправляють в родильний зал. Я вирішила чоловікові зробити сюрпрайз, не сказала йому, що мене відправили уже в родзал (а то він би вертався знову в місто) і думала, що зранку він приїде - а доця вже на руках.
Але не сталося як гадалося. Мої схватки були все болючишіми і частішими, а відкриття не збільшувалось. Десь в третій ночі лікар щось мені вколов, щоб я могла трохи поспати і набратись сил, бо ж зранку треба буде родити.Спала я приблизно 3 год., мене розбудила подруга по щастю, вона так кричала. А ранком картина не дуже помінялась - відкриття було ледве на 3 пальці. Я вийшла до чоловіка, який приніс мені водички, мене посварили і сказали, що більше неможна нікуди далеко виходити, бо можу будь-коли родити. І десь в 11 год. лікар вирішив спустити мені води, щоб прискорити пологи, але і це нічого не дало. Тому в 13 год. мене почали стимулювати. В родзалі нас таких було троє, троє шариків, підєднаних до капельниць, качаються на м'ячиках :rofl: найгірше ще те, що я забула в родзал взяти мобільник, щоб заспокоювати рідних, які тримали кукали на вулиці від самого ранку.
Було таке враження, що з кожною капелькою, яка попадала в організм з капельниці, мій біль ставав гострішим і частішим. А між цими болями лікар ще вручну робив відкриття (знову, щоб швидше було). І так мене стимулювали 7 годин!!! Було дуже важко дивитись як жінки, які прийшли набагато пізніше за мене, уже обіймали своїх щойно народжених малят, чути крики жінок, які родять... А лікар каже, щоб я ще й не виходили з родзалу, а вчилася - ЖАХ! Найважче було з 18 до 20 год. Я була остання - уже всі родили, а я ще на стільчику з діркою. Саме тоді я сказала лікарю, що не зможу, що у мене уже немає сил, я майже падала. І саме тоді я дуже шкодувала, що моєї другої половини немає поруч - було б значно легше... Але лікар заставив мене взяти себе в руки.
В 19:30 у мене вирішили приймати роди (у 20 год. у лікарів перезмінка), мені підключили капельницю і я лягнула на крісло. Дитинка була дуже велика і навіть мій лікар (досить здоровий мужик) не міг її витиснути з мене, тому він покликав іншого лікаря (справжнісіньке здоровило) і той так давив мені вище живота, що я думала зараз просто трісну. Але дві потуги і є голівка (не без розрізу), потім ще потуга - і все, доця появилася на світ (в 20:00). Вага донечки 4250 гр., а довжина 55 см. Жаль тільки, що мені не поклали її на живіт, треба було відкачати з неї рідину. Потім мене рівно годину зашивали, але це вже не мало значення.
Це була мить блаженства - дивитись на соє щастячко, яке таке красивеньке і тихоньке, і таке рідненьке... Я думаю, що всі муки, які переживає жінка, вартують цієї миті - появи нового життя... :rofl:

Доречі виписували мене 11 серпня - рівно 7,5 років як ми любимо один одного. Такщо подарок я всеж зробила чоловіку.
My Signature
Зображення Зображення

Зображення
[url="http://www.malecha.org.ua"]Зображення
  • 21
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 24 січень 2009 - 03:04

Ластівка, Ви молодчина! Історія така емоційна, наче це відбувалось із вами тиждень назад.
А яке гарнюще ім"я для доці вибрали :give_rose: !!!
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Roksolana 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 24 січень 2009 - 10:00

Ластівка, дуже цікава розповідь. Аж себе згадала, коли прибула в пологовий з такою ж дорожньою сумкою на колесиках)))). Ви молодець! А імя , дійсно, дуже гарне і рідкісне.
Щастя та здоровя всім Вам!!!
My Signature
Зображення

Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне всё фиолетово!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 24 січень 2009 - 11:39

Дуже позитивна розповідь!Щастя Вам і донечці!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   OOksana 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 січень 2009 - 12:01

Просто немає слів.......
Пречудова розповідь!
Щастя вам!!!
:36_3_16:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Rusja 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 січень 2009 - 12:02

Молодці.Ростіть здорові! :36_3_16:
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Іннуся 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 січень 2009 - 12:22

Ластівка, дуже цікава розповідь!сльози крутяться,як дурні....... імя дуже гарне!але я б так докладно вже все незгадала,хоча лише в червні родила!
здоровячка вам всім!і на наступні рази обовязково коханого беріть з собою!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Меліса 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 січень 2009 - 12:40

Під кінець розповіді виступили сльози! Читала і таке враження наче там з вами в родзалі, таке хвилювання виникло....! Ви дуже сильна, щастя вам і вашій родині! :36_3_16:
My Signature
ЗображенняЗображення
Кожен новий день - шанс для щастя! Изменяла... Изменяю... И буду Изменять... свою жизнь в лучшую сторону!!!))
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   musia_79 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 січень 2009 - 12:47

Ластівка, дуже мила розповідь :36_3_16: Вкінці я так раділа, ніби разом з тобою народила :36_3_16:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Коліжанка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 січень 2009 - 13:15

Щоб Ваша Аделія росла здоровою і щасливою! А Ви з чоловіком такі ж закохані все життя!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Krizia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 січень 2009 - 14:31

Ластівка,Ви з донечкою просто молодці і справились на відмінно!!!!дуже зворушлива розповідь!Здоров'я Вашій Аделінці :36_3_16:
My Signature
Зображення Зображення

Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tusij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 січень 2009 - 15:27

Ластівка у меня нет слов. Это просто неописуемо. Такие тяжелые роды! И как мамочка героически их перенесла. Ведь правда, когда увидешь своего малыша, то все эти часы боли не имеют никакого значения?!
Здоровечка Вашей принцессе, чтобы всегда радовала и берегла маму!!!! :angry:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 січень 2009 - 15:46

Ластівко, і я вас вітаю. така гарна розповідь, аж мурашки по шкірі. Молодець, що мужньо витримала все з початку до кінця. :angry:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 січень 2009 - 17:23

Дівчатка дуже дякую за відгуки!!! :smile:
My Signature
Зображення Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   klyaksa 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 січень 2009 - 18:48

Ластівка, вы настоящая героиня!!! Умничка! такую "малышку" родила!!! Здоровья и благополучия вам!
My Signature
Зображення

12.02.2009 родился Егор!! 3300, 52 см, 9/9
1 мес - 4580, 55 см
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лєнок 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 22:36

Дуже гарна розповідь. Скільки Вам довелось витерпіти, щоб на світ появилася ваша донечка. Я думаю, це було варте тих мук.
Нехай Ваша донечка росте здоровенька, Вам на радість :36_3_16:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Марикоша 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 23:23

Ластівка, ти молодець! Нехай Аделія росте здоровою і щасливою! Благополуччя вашій родині :36_3_16: !
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2009 - 23:47

Аделіночці 2,5 тижні
Зображення
А це моя Аделіночка тепер.
Зображення
Дякую всім за теплі слова!!! :yahoo:
My Signature
Зображення Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Поночка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 серпень 2010 - 13:37

Така цікава історія, просто захоплює!Ростіть здоровенькі і щасливенькі.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Поночка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати